Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım benim evet bende sayende buraya geldim başlamasaydım sanırım 70 e doğru gidecektim ipin ucu kaçtı mi kaçıyor hiç 60 in altını düşünmemiştim o da senin sayende oldu yoksa 60 yeter diyodum hep ama bence 58 en iyisiymiş hatta 57 ve artık kiloda almıyorum sanırım midem küçüldü çok mutluyum yeşili de zayıflatıp mezun edeceğiz inşallah zaten o bu hızla çok çabuk ilerler

Aynen canım ya doğru diyon spor yaptıktan snra ölçtüm kendimi geçen gün iç bacağım 59 çıktı belim hele 70 çıktı karnım 80 intihar edebilirdim ama etmedm sabah ölçünce normal çıktı ama şu alt karnımdaki şişkinliğim hala benimle yaşıyo gitmiyo

Afiyet olsun canım çok güzel ama şu sucuk var ya acayip ödem yapıyor aman arada ye kuzum tartida moralin bozulmasın

Haklısın canım ama benim yumurta durumunu biliyorsun onlar da olmasa yumurta asla yiyemem ama sebzeli yumurtaları denemeye çalışıcam kuzum sözzzz canımsınnn

Ayyy ağzından bal damlıyor bidenemmm evet arkadaşlar da çok uyumlu maşallah ben bizim takımdan sonra başka takımı sevemem diyordum tabii siz olunca daha da kolay alıştım ve sevdim İnşallah canım dediğin gibi biran evvel sağlıklı bir şekilde kurtulurum inşallah. Biliyosun takıldığım yerde üç günlük veya iki günlük detokslar yapıyorm ben veya kaçamak yaparsam diğer iki gün çok çok az yiyorum yine öyle yapabilirsem gider inşallah. Birazda spor yapabilirsem harika olacak

Valla harikasın canım 5 ler ahhh 5 ler aman sıkı tutun 5 lere sakın bırkma onları canım benim darısı başıma inşallah. Valla ilk ay hedefim çok büyük ama söylemiyorum içimde sırrr bakalım ulaşabilecek miyim biraz kendimi zorlayıp spor yapmam lazım ama sadeci benimle ilgili de değilki gerçekten aşırı yoğunum ve yorgunum uykusuzum bak bugün bebişlerin ikisi birden uyuyunca ben koltukta sızakalmışım. Eşim bişey konuşuyoduk, sonra ben sana soru sordum bi baktım uyumuşsun arada 2 saniye geçmedi diyor yani nasıl kendimdem geçtiysem artık

Benim eski tartıyı sana yollayım beni bile 50lerde gösteriyor çok seversin
Yolla ama beni 40larda göstersin kıyak geçsin
Cezayı fena kesmiş bacaklar pert olacak schonercim canım ufak ceza keseydin olmazmiydi
Yapabildiğin kadar yap ya da bölerek yap canım
Yok yok ben hiç almıyım

Bende şu mekaniklerden istiyorum ya nefret ediyorum digitallerden

Aletsiz 10 tane 2 puan
Aletli 10 tane 3 puan demiştiniz
Mekanikler nasıl oluyor
Hahahahaha eee 5dakika plank dediler haydaaaa 10dakikaya mı çıktı o

Yaa ben hemen unutuyorum çözüm bulmam lazım
Yaaa içmesem olmazdı ben toparlarım içki genelde ödem yapmıyor bende bol sıvı tüketiyorum. Asıl sorman gereken neler yediğim
ikinizinde sporlari harika canim M MissHayaLet
benim sabit haftada 3 gun yuruyusum var esimin tatili 3 gun o evdeyken cikip yürüyorum simdilik baska sporum yok SchonerDuft Bu hafta beni gecer
Anladım canım. Ama bildirimler önemli cuma günleri 12 den önce yapılıyor.
Pazar günü spor mu olur canım dinlen tabi bugün çok iyiydi sporun.
Biraz şişlik olacaktır illa ama sikilasacaksin

Kara vicdanli elbet elimize düşersin beybisi
valla düşersem yandım .

Normal canım gerçekten isin zor hele uykusuzluk berbat ama başaracaksın inşallah kendini fazla yıpratmadan sağlıklı beslenerek zayıflayacaksın canım

Şu hastanelerde eczanelerde olanlar varya onlar, eski baskül tarzında ama daha modern ama çok pahalılar düzgünü 250 300 lira civarı

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-20-20-10-28-522_com.android.chrome.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 20
Kahvaltı güzel ama diğerleri çikolata tost pilav ve ustune birde bira içersen tam kombo yapicaksin canım.
Aynen Vlla ole Olck ama bugün dinlenme günümdü normalde 60 dk cardio yaptım şimdi . Dus aldim ama kalp krizi geçiriyordum hamam böceği vardı bnyoda evde de tekim kalp krizi gecirecektimya korkuyla mecbur indirdim terliği . Cildiricamya bu evin bu sorununa bir türlü bulamadım çözüm iğrenç yaratıklar nereden geliyorlarsa biktim

60 dk hitt cardio +20 dk normal yürüyüş

60x6=360 + 20x1=20

360+20=380

380+

Biliyorum tatlım yumurtayı pek sevmiyorsun sebzeli dene bak kırmızı biberli yapıyorum ben super oluyor bıkıyor insan haklısın ben o yüzden arada farklılık yapıyorum tartı gününe çok var daha o yüzden etkilemez ama yaklastimi daha dikkat edersin arada tabi sucuk yiyeceksin canım bende çok severim onsuz olmaz

Of hey maşallah blonde ambition M MissHayaLet ne sporu yaptınız 700 puanlık valla helal

Hmmm kırmızı biber aklıma gelmemişti deneyeyim canım bende mantarlı felan yapayım ya da ıspanaklı diye düşündüm pırasalı felan

Hmmm kırmızı biber aklıma gelmemişti deneyeyim canım bende mantarlı felan yapayım ya da ıspanaklı diye düşündüm pırasalı felan
Onlarda super oluyor hatta pırasalı kırmızı biberli karışık yapıyorum bazen hepsini dene canım aklıma geldikçe yazarım sana fikir olur

Şu hastanelerde eczanelerde olanlar varya onlar, eski baskül tarzında ama daha modern ama çok pahalılar düzgünü 250 300 lira civarı
Çokmuş fiyatı aman ne gerek var canım hedef kilomuza varınca diyetisyene gider ölçüm yaptırırız
Bende kendi rekorumu kırdım kızlar hiç bu kadar puan yapmamıştım
Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…