Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spordan sonra ölçme bidaha ayrıca belin milletin hedefe varınca bari belim şukar olsa dediği ölçüde zaten mankenlerin beli kadar belin var dalga geçiyorsun sancaklar 60cm bel dünya çapında mankenlerde bile çok nadir bulunuyor canım çoğunun ki 70e yakın ölçülerde manken gibi belin var daha şimdiden 68cm ince belamısın zaten orayı takip etmesen bile olur canım milletin 50li kilolarda o cm lere anca geliyor beli dalga geçiyo galiba diyecekler bu arada alt karın ı bisiklet çok iyi çalıştırıyor onu da zaten yapıyorsun ona ek olarak bacakları çekip bırakma ve bacakları indirip kaldırma hareketleri yap onlarda direk alt karın kaslarını çalıştırıyor bunlarla aynı anda alt karın ve basen çalışıcak zaten canım birde bekle 1 ay sonra tekrar ölçü al yada en azından 2-3 hafta bekle ve spor yapmadığın bir günün ertesi sabahı ölçü al

Yok canım şu şişlik olduğundan beri durumum öyle öncesinde ayıptır söylemesi belim 67e indi kalçam toplamda 5 santim küçüldü 98 çıktı iç bacaklarda 57 58 arası dediğin hareketleri yapıyorum canım hatta 4 tanecik karın kasımda var ama şişkinlikle tek derdim geçen reglim hiç belirti olmadan lap diye oldu acaba ondan mı böyle oldum anlayamıyorum

Çokmuş fiyatı aman ne gerek var canım hedef kilomuza varınca diyetisyene gider ölçüm yaptırırız

Tebrik ederim canım
Aynen canım bende kıyamıyorum zaten o kadar parayı basküle vermeye
Ya bişey sorcam çiğ köfte diyet bozar mı ben 3 günde 1 yerdim nerdeyse deli gibi canım istiyo yiyim mi

Heves ettim bende yapacam yarın 10 dk plank 500 ip ve makas
Heves etmiş yapacakmış yoksa hedefi tutturup muaf olmuştu yani
Bide sen unuttum mu dedin nası unuttun sen şimdi sırf 5dakika yazdığını unuttuğun için mi bize 10dakika plank yaptırdın kızlar hele bi toplanın bir toplanın bakalım

Karnınız şişti mi kızlar benim nedense çok spor yapınca karnım ağrıyor ya da terliyorun üstümde soğuyor orasını çözemedim

İlaçlayınca da mı çözüm olmadı canım ya da naftalin atsanız evin her yerine kokusundan kaçar derler

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+270+330+772+
SchonerDuft / ???
tgb1907 / ???
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+700+
berkas / 420+98+684+
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+400+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+

ELF_LR35 /150+

Aletsiz bölgesel 10 tanesi :2puan
Aletli bölgesel 10 tanesi: 3puan

Karnınız şişti mi kızlar benim nedense çok spor yapınca karnım ağrıyor ya da terliyorun üstümde soğuyor orasını çözemedim
Yoğun spor yaptgm zaman duş al canım üstünde teri soğutma terli yada ıslak kalırsan karnın ağrır tabi canım benim bide karnım yogun spor sonrasi akşam şişti ama az önce beni bu ağır spor+bitki çayları bu saatte büyuk tuvalete çıkardı beni ondan karnım da tekrar baya indi sabaha karnım da iner tartıda iner gibi bir his var içimde çok mutlu oldum şimdi

Ya bişey sorcam çiğ köfte diyet bozar mı ben 3 günde 1 yerdim nerdeyse deli gibi canım istiyo yiyim mi
Şöyle yap cuma/ cumartesi ya.da.pazar 4 5 sıkım yiyebilirsin yanına bolca ayran yeşillik ile ama sabah ekmek yeme o gün 45 dk kadar yürüyüş yap. Ben böyle denge kuruyorum bugün free takıldım mesela yarın sabah yürüyüş yapacaz eşimle 1 saat kadar

valla hepiniz de bir hevesle yaptınız 10 dk yi bundan sonra hep.10 dk derim .
Valla şu ağrılarım geçse bende başlayacam spora göbeğim gevşemeye başladı sıkılık azalıyor

Bu saatte yeme canım ama normalde benim diyetimde ben yiyebiliyorum. Çok da sevirim akşam akşam benim de canımı istettin valla

Yürüyüş yaparken terlediğimi anlamıyordum bu hafta iki kez ağrıyınca dediğin gibi canım eve gelince oyalanıyorum sanırım

Ya cok sevindim yarın ayarlayabilirsem çıkıp hem yürüyüp hem alıyım canım arada insan istiyo dimi düşünmeden yemeyi afiyet moral olsun yediklerin yarında hemen gitsinler
Bu saatte yeme canım ama normalde benim diyetimde ben yiyebiliyorum. Çok da sevirim akşam akşam benim de canımı istettin valla
Ayy kusura bakma canım bu saatlerde yerdik hep aklıma o yüzden geldi o zaman yarın çıkabilirsem Öğlen yemeğimde o var

tugbaFB nerelerdesin canım ??? Listede gene hiç puanın yok hiç spor yapmadın mı ? Yoksa eklemedin mi ? Ona göre bak gene sonuncu olup ceza alacaksın haberin olsun hatta gene sonunculuğu SchonerDuft ile paylaşacaksınız gibi yarın listenin son günü ve sizin hala hiç puanınız yok ???? niye eklemiyorsunuz kızlar siz yaptıysanız ekleyin ona gòr sonuncu gene ya sizsiniz yada yine E ELF_LR35 olcak ona göre gene sonuncu karışıklığı yaşamayalım ELF_LR sonuncu olmak üzeresin haberin olsun hadi soncu adayı olan arkadaşlar hadi hızlanın cezaya kalmamak için birşeyler yapın Rabia- ve htc71 sizde risklisiniz sonunculuk için aday adayısıniz yarın spor yapında bari kendini sonuncu olmamak için garantiye alın çünki schoner ve tuğba ısrarla puanlarını gizliyorlar heran her şey olabilir sınırdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…