Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben spora devam edeyim de görün siz

Kahvaltım 6 zeytin, peynir, 2 dilim hindi salam, gül şeklindeki ekmeklerden bir parça, çay
Öğlem lahana çorbası
Akşam tavuklu salata, yoğurt içine bir kaşık vişne reçeli koydum kızlar canım meyveli yoğurt çekti çünkü
Şimdi melisa- ımla konuştuğum bir saatlik bisiklet planımı yapıcam

Bak iyi hatırlattın kapuska yapayım ben bu hafta bi gün

afiyet olsun canım naptın kolayladın mı

kuzum ben cuma bildirimi yapiyorum zaten baskasina mi yazdın bana mi dedin anlamadim
ceza ustune ceza yiyecegim sporda sonuncu olanin cezasi neydi

Sabah
2 kucuk yumurtalı ekmek zeytin peynir
Oglen
Yogurt yumurta
Aksam
Tavuk yayla çorbası salata
Afiyet olsun canım, böyle menüleri görünce arada kaçamak oldu mu diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım yoğurdunuzu evde yapıyorsanız mayalama aşamasında meyveli yoğurt olarak yapabilirsiniz daha lezzetli oluyor. (Ama reçelle değil) ben Elmalı cevizli ve smothi sürahisinde çekilmiş kuru kayısılı süt ile yapıyorum mayalanma aşamasından sonra kasenin üzerine peçete yada müslin bez örtüp sonra kapağını kapatıp dolaba koyuyorum. Süzme kıvamında meyveli yoğurt oluyor, tavsiye ederim

Menüm gelsin
9:30
1 kase yoğurt
11:00
1 haşlanmış yumurta ile bol naneli salata
1 dilim tb ekmeği
15:30
Ton balıklı salata 2 kaşık haşlanmış nohut ilaveli
2 form etimek 1 dilim süzme peynir
Soda limon ( erken acıkmama neden oldu önermem)
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 dilim ananas/ 1 ayran
19:00
1/2 kase unsuz kremasız sebze çorbası
Közlenmiş sebzeler
Izgarada hamburger köfte ev yapımı 2 adet
2 kaşık karabuğday lapası eklenmiş 1 kase yoğurt (acı biberli)
Ara
Çay
Az önce 2 kaşık yoğurt 1 salatalık
3lt su
1,5 saat yürüyüş

Bol aralı bir menü olmuş ama güzel canım afiyet olsun.

Bol aralı bir menü olmuş ama güzel canım afiyet olsun.
Canım çok sık acıkıyorum bir de tatlı yeme alışkanlığından sanırım yediğim hiçbişeyden tatmin olmuyorum sürekli ne yesem, ne içsem diye geziyorum. Bu haftadan sonra azalır inşallah yoksa diyeti sürdürmek eziyet olacak

Tabiki canım ayıp ediyorsun vereyim 1 kilo da çatla sen emi hirsimdan hala spor yapasim var bak
Yap tabi ki senin için spor time
Hadi bakalım. Çok abartma ama aklının bir köşesinde diyet olsun.
Misafir geldi kizlar ani gelisti annem vardi oturuyorduk sonra arkadasini cagirdik yeni gittiler bende buraya damladim
Neler yediniz bakalım
Menü doyurucu aslında da senin uyanık kaldığın saat uzun kahvaltina kısa süreliğine 1 dilim ekmek mi eklesen.
2.5 bira 550 kalori daha eklersek benim.bugun menü gitti
Kuzum çok mu abartmışsın :) Bugün fazladan 1 lt su içmeyi unutma . Yanında da çok bir şey yemedin umarım

Menü doyurucu aslında da senin uyanık kaldığın saat uzun kahvaltina kısa süreliğine 1 dilim ekmek mi eklesen.
Canım ikindi saatlerinde 1 dilim ekmek yada form etimek yiyorum ki bu saatlerde ekmeği uygun bulmam aslında ama geç saatlere kadar uyumuyorum, akşam yemeğini hafif atlatıp günü kapatabilmek için böyle bi yol seçtim.
Akşam yemeğimde fazla gelebilir size ama ben henüz doyamıyorum. 1-2 haftaya kadar ancak küçülteceğim öğünlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…