- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.361
tugbaFB nerelerdesin canım ??? Listede gene hiç puanın yok hiç spor yapmadın mı ? Yoksa eklemedin mi ? Ona göre bak gene sonuncu olup ceza alacaksın haberin olsun hatta gene sonunculuğu SchonerDuft ile paylaşacaksınız gibi yarın listenin son günü ve sizin hala hiç puanınız yok ???? niye eklemiyorsunuz kızlar siz yaptıysanız ekleyin ona gòr sonuncu gene ya sizsiniz yada yine @ELF_LR35 olcak ona göre gene sonuncu karışıklığı yaşamayalım ELF_LR sonuncu olmak üzeresin haberin olsun hadi soncu adayı olan arkadaşlar hadi hızlanın cezaya kalmamak için birşeyler yapın @Rabia- ve htc71 sizde risklisiniz sonunculuk için aday adayısıniz yarın spor yapında bari kendini sonuncu olmamak için garantiye alın çünki schoner ve tuğba ısrarla puanlarını gizliyorlar heran her şey olabilir sınırdasınız
Kahvaltım 6 zeytin, peynir, 2 dilim hindi salam, gül şeklindeki ekmeklerden bir parça, çay
Öğlem lahana çorbası
Akşam tavuklu salata, yoğurt içine bir kaşık vişne reçeli koydum kızlar canım meyveli yoğurt çekti çünkü
Şimdimelisa- ımla konuştuğum bir saatlik bisiklet planımı yapıcam
İki gündür yiyorum canım bende kabak sevmediğim için en azından lahana sevdiğim bir şey çiğ bile yemeyi seviyorumBak iyi hatırlattın kapuska yapayım ben bu hafta bi gün
Kahvaltım 6 zeytin, peynir, 2 dilim hindi salam, gül şeklindeki ekmeklerden bir parça, çay
Öğlem lahana çorbası
Akşam tavuklu salata, yoğurt içine bir kaşık vişne reçeli koydum kızlar canım meyveli yoğurt çekti çünkü
Yolla ama beni 40larda göstersin kıyak geçsin
Yapabildiğin kadar yap ya da bölerek yap canım
Mekanikler nasıl oluyor
Yaa ben hemen unutuyorumçözüm bulmam lazım
Yaaa içmesem olmazdı ben toparlarım içki genelde ödem yapmıyor bende bol sıvı tüketiyorum. Asıl sorman gereken neler yediğim
Anladım canım. Ama bildirimler önemli cuma günleri 12 den önce yapılıyor.
Pazar günü spor mu olur canım dinlen tabi bugün çok iyiydi sporun.
Biraz şişlik olacaktır illa ama sikilasacaksin
valla düşersem yandım .
tugbaFB nerelerdesin canım ??? Listede gene hiç puanın yok hiç spor yapmadın mı ? Yoksa eklemedin mi ? Ona göre bak gene sonuncu olup ceza alacaksın haberin olsun hatta gene sonunculuğu SchonerDuft ile paylaşacaksınız gibi yarın listenin son günü ve sizin hala hiç puanınız yok ???? niye eklemiyorsunuz kızlar siz yaptıysanız ekleyin ona gòr sonuncu gene ya sizsiniz yada yine @ELF_LR35 olcak ona göre gene sonuncu karışıklığı yaşamayalım ELF_LR sonuncu olmak üzeresin haberin olsun hadi soncu adayı olan arkadaşlar hadi hızlanın cezaya kalmamak için birşeyler yapın @Rabia- ve htc71 sizde risklisiniz sonunculuk için aday adayısıniz yarın spor yapında bari kendini sonuncu olmamak için garantiye alın çünki schoner ve tuğba ısrarla puanlarını gizliyorlar heran her şey olabilir sınırdasınız
Afiyet olsun canım, böyle menüleri görünce arada kaçamak oldu mu diye düşünüyorumSabah
2 kucuk yumurtalı ekmek zeytin peynir
Oglen
Yogurt yumurta
Aksam
Tavuk yayla çorbası salata
Afiyet olsun canım yoğurdunuzu evde yapıyorsanız mayalama aşamasında meyveli yoğurt olarak yapabilirsiniz daha lezzetli oluyor. (Ama reçelle değil) ben Elmalı cevizli ve smothi sürahisinde çekilmiş kuru kayısılı süt ile yapıyorum mayalanma aşamasından sonra kasenin üzerine peçete yada müslin bez örtüp sonra kapağını kapatıp dolaba koyuyorum. Süzme kıvamında meyveli yoğurt oluyor, tavsiye ederimKahvaltım 6 zeytin, peynir, 2 dilim hindi salam, gül şeklindeki ekmeklerden bir parça, çay
Öğlem lahana çorbası
1 tane içseydin bari2.5 bira 550 kalori daha eklersek benim.bugun menü gitti
Menüm gelsin
9:30
1 kase yoğurt
11:00
1 haşlanmış yumurta ile bol naneli salata
1 dilim tb ekmeği
15:30
Ton balıklı salata 2 kaşık haşlanmış nohut ilaveli
2 form etimek 1 dilim süzme peynir
Soda limon ( erken acıkmama neden oldu önermem)
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 dilim ananas/ 1 ayran
19:00
1/2 kase unsuz kremasız sebze çorbası
Közlenmiş sebzeler
Izgarada hamburger köfte ev yapımı 2 adet
2 kaşık karabuğday lapası eklenmiş 1 kase yoğurt (acı biberli)
Ara
Çay
Az önce 2 kaşık yoğurt 1 salatalık
3lt su
1,5 saat yürüyüş
Canım çok sık acıkıyorum bir de tatlı yeme alışkanlığından sanırım yediğim hiçbişeyden tatmin olmuyorum sürekli ne yesem, ne içsem diye geziyorum. Bu haftadan sonra azalır inşallah yoksa diyeti sürdürmek eziyet olacakBol aralı bir menü olmuş ama güzel canım afiyet olsun.
Yap tabi ki senin için spor timeTabiki canım ayıp ediyorsun vereyim 1 kilo da çatla sen emihirsimdan hala spor yapasim var bak
Hadi bakalım. Çok abartma ama aklının bir köşesinde diyet olsun.Ya cok sevindim yarın ayarlayabilirsem çıkıp hem yürüyüp hem alıyım canımarada insan istiyo dimi düşünmeden yemeyi afiyet moral olsun yediklerin yarında hemen gitsinler
Ayy kusura bakma canımbu saatlerde yerdik hep aklıma o yüzden geldi o zaman yarın çıkabilirsem Öğlen yemeğimde o var
Neler yediniz bakalımMisafir geldi kizlar ani gelisti annem vardi oturuyorduk sonra arkadasini cagirdik yeni gittiler bende buraya damladim
Menü doyurucu aslında da senin uyanık kaldığın saat uzun kahvaltina kısa süreliğine 1 dilim ekmek mi eklesen.Menüm gelsin
9:30
1 kase yoğurt
11:00
1 haşlanmış yumurta ile bol naneli salata
1 dilim tb ekmeği
15:30
Ton balıklı salata 2 kaşık haşlanmış nohut ilaveli
2 form etimek 1 dilim süzme peynir
Soda limon ( erken acıkmama neden oldu önermem)
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 dilim ananas/ 1 ayran
19:00
1/2 kase unsuz kremasız sebze çorbası
Közlenmiş sebzeler
Izgarada hamburger köfte ev yapımı 2 adet
2 kaşık karabuğday lapası eklenmiş 1 kase yoğurt (acı biberli)
Ara
Çay
Az önce 2 kaşık yoğurt 1 salatalık
3lt su
1,5 saat yürüyüş
Kuzum çok mu abartmışsın :) Bugün fazladan 1 lt su içmeyi unutma . Yanında da çok bir şey yemedin umarım2.5 bira 550 kalori daha eklersek benim.bugun menü gitti
Canım ikindi saatlerinde 1 dilim ekmek yada form etimek yiyorum ki bu saatlerde ekmeği uygun bulmam aslında ama geç saatlere kadar uyumuyorum, akşam yemeğini hafif atlatıp günü kapatabilmek için böyle bi yol seçtim.Menü doyurucu aslında da senin uyanık kaldığın saat uzun kahvaltina kısa süreliğine 1 dilim ekmek mi eklesen.
hayırlı sabahlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?