Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tam tarif verir misin canım

Canım benim 250-300 ml. lik cam kavanoz içine ılık sütü alıyoruz.45 derecede mayalamak başarılı sonuç verir yani küçük parmağın sütün ısısına 5-6 saniye dayanabilmelidir. 250-300 ml süte 1 tatlı kaşığı (silme) yoğurdu ılık süt içinde açarak ekliyorsun üzerine rendelenmiş 1/2 elma (elmalar oda ısısında olsun) ve 1 -2 tatlı dövülmüş ceviz ekleyip kapağını kapatıp sıcak bir yerde 6 saat mayalandırıyorsun. Kavanozları minik bebek battaniyesine sarıp fırın içinde bekletiyorum.(hava akımından etkilenmemesi için) 6 saatin sonunda kapağını açıp müslin bez yada 2 kat kağıt havlu koyup kapatıp dolaba koyuyorsun. 6-8 saat beklerse dolapta koyu kıvamlı bi meyveli yoğurdun olur. Tüm meyvelerle yapabilirsin.
Sıcak sütü smothi haline getirip sonrada mayalandırabilirsin. Kirmizi pabuc

Tamam canım sağol ss aldım

Bugün yorgun bir güne merhaba dedik bebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı

Ciğer röntgen cektirdik onda da birşey yoktu şükür ama kulaklarında iltihab vardı çocukları hastalıktan nasıl koruyacagimi şaşırdım gün içinde yazamazsam merak etmeyin kızlar bebek durmuyor sürekli kucak istiyor çok korktu damarda bulamadılar iki saat canı yandı kuzumun

Canım çok geçmiş olsun benim kızda diş çıkarıyor her diş çımarırken hasta oluyor bizde ilaç kullanıyoruz. Ne yapalım böyle böyye büyüyecikler ama anne kalbu dayanmıyor işte.

Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatsın kuzucuk

Kızlaaaaaar an itibariyle 8 lere veda etmiş durumdayımmm. Bay bay 8 ler bir daha hiç görüşmemek üzere inşallah
Tebrikler canım hiç görme birdaha. İnşallah bende hiç görmem bir daha. 7 lere de birlikte veda edeceğiz

[/QUOTE]="YesilinBuyusu, post: 59675221, member: 866268"]
Canım çok geçmiş olsun benim kızda diş çıkarıyor her diş çımarırken hasta oluyor bizde ilaç kullanıyoruz. Ne yapalım böyle böyye büyüyecikler ama anne kalbu dayanmıyor işte.
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatsın kuzucuk
Sağolun kızlar inşallah hemen iyileşir

Gul boregi yaptim canim dolapta yufka vardi pisince azcik kuyrugundan koparip yedim tadina baktım.
Bir iki çimdik cekirdek aldim kucuk birde gofret
Aksam yemegi yememistim o yüzden pek arti cikmadim zaten reglide oldum simdilik 67.9 cumaya gore +200 yarina sabite gecerim muhtemelen kuzum
Sen ne alemdesin 67 ye gectin mi
Gecmis olsun canim insallah çabucak atlatirsiniz şu yaz bir gelse de kurtulsak hastaliklardan az kaldi

Allahım ya Beni de böyle gofretlerle, böreklerle beslenip zayıf kalmayı başaran kullarından eyle yarabbbiiiii

Kızlar kaç gündür yazacağım ama unutuyorum.
Hani diyorum ya tatlı krizim, tatlı krizim diye. Aslında kriz yok sadece yiyeydim iyiydi durumu.
Bir de çikolatayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Bir zamanlar bağımlıydım ambalajlı ve çikolatalı ürünlere. 2018 şubattan bu yana çikolata yeyip yemediğimi gerçekten hatırlamıyorum. Ya suçluluk duymayacağım bir dönemde yemişim ya da hiç yememişim

Allahım ya Beni de böyle gofretlerle, böreklerle beslenip zayıf kalmayı başaran kullarından eyle yarabbbiiiii
amin canim ama bende oyle degilim malesef sadece arada bir oldumu sıkıntı yok ama devamli fazla fazla ve cislardan yersem aliyorum zaten 12 kiloyu o yuzden aldim. Yiyorum yiyorum alamiyorum diyebilsem keşke yiyorum yiyorum aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…