- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.381
hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın arkadaşlarGünaydın kızlarr mutlu pazarlar
Tam tarif verir misin canımAfiyet olsun canım, böyle menüleri görünce arada kaçamak oldu mu diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım yoğurdunuzu evde yapıyorsanız mayalama aşamasında meyveli yoğurt olarak yapabilirsiniz daha lezzetli oluyor. (Ama reçelle değil) ben Elmalı cevizli ve smothi sürahisinde çekilmiş kuru kayısılı süt ile yapıyorum mayalanma aşamasından sonra kasenin üzerine peçete yada müslin bez örtüp sonra kapağını kapatıp dolaba koyuyorum. Süzme kıvamında meyveli yoğurt oluyor, tavsiye ederim
Tamam canım sağol ss aldımCanım benim 250-300 ml. lik cam kavanoz içine ılık sütü alıyoruz.45 derecede mayalamak başarılı sonuç verir yani küçük parmağın sütün ısısına 5-6 saniye dayanabilmelidir. 250-300 ml süte 1 tatlı kaşığı (silme) yoğurdu ılık süt içinde açarak ekliyorsun üzerine rendelenmiş 1/2 elma (elmalar oda ısısında olsun) ve 1 -2 tatlı dövülmüş ceviz ekleyip kapağını kapatıp sıcak bir yerde 6 saat mayalandırıyorsun. Kavanozları minik bebek battaniyesine sarıp fırın içinde bekletiyorum.(hava akımından etkilenmemesi için) 6 saatin sonunda kapağını açıp müslin bez yada 2 kat kağıt havlu koyup kapatıp dolaba koyuyorsun. 6-8 saat beklerse dolapta koyu kıvamlı bi meyveli yoğurdun olur. Tüm meyvelerle yapabilirsin.
Sıcak sütü smothi haline getirip sonrada mayalandırabilirsin.Kirmizi pabuc
Afiyet olsunTamam canım sağol ss aldım
hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın kızlar mutlu pazarlarGünaydın kızlarr mutlu pazarlar
Bugün yorgun bir güne merhaba dedikbebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı
Ciğer röntgen cektirdik onda da birşey yoktu şükür ama kulaklarında iltihab vardıçocukları hastalıktan nasıl koruyacagimi şaşırdım gün içinde yazamazsam merak etmeyin kızlar bebek durmuyor sürekli kucak istiyor çok korktu damarda bulamadılar iki saat canı yandı kuzumun
Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatsın kuzucukBugün yorgun bir güne merhaba dedikbebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı
Ciğer röntgen cektirdik onda da birşey yoktu şükür ama kulaklarında iltihab vardıçocukları hastalıktan nasıl koruyacagimi şaşırdım gün içinde yazamazsam merak etmeyin kızlar bebek durmuyor sürekli kucak istiyor çok korktu damarda bulamadılar iki saat canı yandı kuzumun
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Kızlaaaaaar an itibariyle 8 lere veda etmiş durumdayımmm. Bay bay 8 ler bir daha hiç görüşmemek üzere inşallah
Sağolun kızlar inşallah hemen iyileşirÇok geçmiş olsun canım hemencecik atlatsın kuzucuk
Gul boregi yaptim canim dolapta yufka vardi pisince azcik kuyrugundan koparip yedim tadina baktım.Yap tabi ki senin için spor time
Hadi bakalım. Çok abartma ama aklının bir köşesinde diyet olsun.
Neler yediniz bakalım
Menü doyurucu aslında da senin uyanık kaldığın saat uzun kahvaltina kısa süreliğine 1 dilim ekmek mi eklesen.
Kuzum çok mu abartmışsın :) Bugün fazladan 1 lt su içmeyi unutma . Yanında da çok bir şey yemedin umarım
Gecmis olsun canim insallah çabucak atlatirsinizBugün yorgun bir güne merhaba dedikbebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı
Allahım yaGul boregi yaptim canim dolapta yufka vardi pisince azcik kuyrugundan koparip yedim tadina baktım.
Bir iki çimdik cekirdek aldim kucuk birde gofret
Aksam yemegi yememistim o yüzden pek arti cikmadim zaten reglide oldum simdilik 67.9 cumaya gore +200 yarina sabite gecerim muhtemelen kuzum
Sen ne alemdesin 67 ye gectin mi
Gecmis olsun canim insallah çabucak atlatirsinizşu yaz bir gelse de kurtulsak hastaliklardan az kaldi
Allahım yaBeni de böyle gofretlerle, böreklerle beslenip zayıf kalmayı başaran kullarından eyle yarabbbiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?