Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amin canim ama bende oyle degilim malesef sadece arada bir oldumu sıkıntı yok ama devamli fazla fazla ve cislardan yersem aliyorum zaten 12 kiloyu o yuzden aldim. Yiyorum yiyorum alamiyorum diyebilsem keşke yiyorum yiyorum aliyorum
Canım benim iradene iyi sahip oluyorsun ama tebrik ederim.

Bitter cikolata da mi yasak ondan 2 3 parca yesen cok canın çektiğinde

Bitter cikolata da mi yasak ondan 2 3 parca yesen cok canın çektiğinde
Artık canım çekmiyor kuzum ama diyete yeni başladığımda en acı olan versiyonunu denemiştim takıma da yazmıştım “bu çok kötü” diye. Sonra çocukların kekine krema içinde eriterek sos yapmıştım. Keşke o halini yeseymişim

Canım benim iradene iyi sahip oluyorsun ama tebrik ederim.
Tesekkur ederim canim sende zayifla ve birdaha hic gorme bu kilolari benim sınırım şimdiye kadar hep 75 oldu oraya gelene kadar pek onemsemedim.
Hamilelikten sonra emzirme doneminde falan da asagi yukari bu kilolardan sonra baslamistim.
Evlendigim zaman kilo almistim yine ayni kilolardayken diyete basladim simdi de oyle oldu ne zaman 75 i göreyim çanlar calmaya basladi bende ama bundan sonra siniri 65 e cekiyorum 65 i gordum mu diyet mod on

Amin canım sagol

Ben cok tatli aramam benim ki hamur işi ama cikolata arada yerdim.
Geçen almistim %80 kakao yazıyordu aralarda bir iki parca yedim ilk basta aci gelmisti alistim simi de normal cikolata cok tatli geliyor bitteri daha cok sevdim

drdotty canım ben sana bi avakadolu puding tarifi yazmıştım görmedin mi canım onu? Çook oldu gerçi yazalı da. Ben diyette en çok onu kullanıyorum tatlı krizlerimde.
Gördüm canım, yanıtlamamışmıyım seni bu 2-3 haftayı temiz atlatmak istiyorum canım magickk tende güzel tarifler aldım
Krizlerimi doğru yöneteceğim bundan sonra

Denemem lazım merak ettim canım

Yapmaya başladım tabi geç yapınca annemler sesten rahatsız oldu 10 dakika tamamladım bıraktım yattım bende
Seninkide çok ses çıkarıyo mu ya benimkide aynı ilk aldığımızda hiç sesi yoktu şimdi çok ses çıkarıyo bugün ben 3 gibi filan tekrar sürerim canım işin yoksa beraber başlarız

Kızlara Herkese Günaydın ve Mutlu Pazarlar

Kızlaaaaaar an itibariyle 8 lere veda etmiş durumdayımmm. Bay bay 8 ler bir daha hiç görüşmemek üzere inşallah
Mutlu pazar olmuş bileeee ooohhh 8ler bir ömür dönmemek üzere elveda
Çooookkkk sevindim canım benim ❤
Oooooffff çok geçmiş olsun canım yaaa şu damar arama ya bende dayanamıyorum hiç tanımadığım bebekleri bile damar ararlarken rast gele ne zamn görsem gözümden yaşlar akıyor yaa insan nasıl kıysın heleki anne için nasıl zor gelmiş geçmiş olsun inşallah biran öncede iyileşir
Allahım ya Beni de böyle gofretlerle, böreklerle beslenip zayıf kalmayı başaran kullarından eyle yarabbbiiiii
Aminin benide hayır bide yiyip spor yapsa eritti dicem ama tam tersine güzellik uykusuna yatıyor hiç anlamadım valla bu işin sırrı ne
htc71 aaaaa sende mi burdasın canım aaaa sen uyumuyormuydun yaa ne işin var burda

Seninkide çok ses çıkarıyo mu ya benimkide aynı ilk aldığımızda hiç sesi yoktu şimdi çok ses çıkarıyo bugün ben 3 gibi filan tekrar sürerim canım işin yoksa beraber başlarız
Yağ alın kızlar yağlanırsa bisiklette koşu bandı da hiç ses yapmıyor netten h...siburada.com dan almıştım ben hem uygun fiyatlı hemde kocaman sprey gibi bide azıcık sıkıyorsun ve belki aylarca tekrar sıkmaya gerek kalmıyor 1tanesi yıllarca yeter size yani

Y
birazdan uyurum belkikizimi besigine yatiriyorum bende kendi yatagima uzaniyorum o uyuyana kadar telle oyalanirken uyuyp kalirsam uyuyorum

canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar miniklerimize bizimde aynı damardan bulamıyorlar zor alınıyor hatta o kadar etkilenmişki akşam ablası badisinin kollarını sıvamaya çalışıyor bi ağlıyor o biçim ablası korktu bişey yapmadım kardeşim diye sonradan benim aklıma geldi tahlil için kollarını açınca korktu

Gul gul oldum yellow

Sağol canım benim

Evet canım çok zor oldu sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…