- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.401
Canım benim iradene iyi sahip oluyorsun ama tebrik ederim.amin canim ama bende oyle degilim malesef sadece arada bir oldumu sıkıntı yok ama devamli fazla fazla ve cislardan yersem aliyorum zaten 12 kiloyu o yuzden aldim. Yiyorum yiyorum alamiyorum diyebilsem keşke yiyorum yiyorum aliyorum
Bitter cikolata da mi yasak ondan 2 3 parca yesen cok canın çektiğindeKızlar kaç gündür yazacağım ama unutuyorum.
Hani diyorum ya tatlı krizim, tatlı krizim diye. Aslında kriz yok sadece yiyeydim iyiydi durumu.
Bir de çikolatayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Bir zamanlar bağımlıydım ambalajlı ve çikolatalı ürünlere. 2018 şubattan bu yana çikolata yeyip yemediğimi gerçekten hatırlamıyorum. Ya suçluluk duymayacağım bir dönemde yemişim ya da hiç yememişim
Artık canım çekmiyor kuzum ama diyete yeni başladığımda en acı olan versiyonunu denemiştim takıma da yazmıştım “bu çok kötü” diye. Sonra çocukların kekine krema içinde eriterek sos yapmıştım. Keşke o halini yeseymişimBitter cikolata da mi yasak ondan 2 3 parca yesen cok canın çektiğinde
Tesekkur ederim canimCanım benim iradene iyi sahip oluyorsun ama tebrik ederim.
Amin canım sagolGul boregi yaptim canim dolapta yufka vardi pisince azcik kuyrugundan koparip yedim tadina baktım.
Bir iki çimdik cekirdek aldim kucuk birde gofret
Aksam yemegi yememistim o yüzden pek arti cikmadim zaten reglide oldum simdilik 67.9 cumaya gore +200 yarina sabite gecerim muhtemelen kuzum
Sen ne alemdesin 67 ye gectin mi
Gecmis olsun canim insallah çabucak atlatirsinizşu yaz bir gelse de kurtulsak hastaliklardan az kaldi
Ben cok tatli aramam benim ki hamur işiArtık canım çekmiyor kuzum ama diyete yeni başladığımda en acı olan versiyonunu denemiştim takıma da yazmıştım “bu çok kötü” diye. Sonra çocukların kekine krema içinde eriterek sos yapmıştım. Keşke o halini yeseymişim
Gördüm canım, yanıtlamamışmıyım senidrdotty canım ben sana bi avakadolu puding tarifi yazmıştım görmedin mi canım onu? Çook oldu gerçi yazalı da. Ben diyette en çok onu kullanıyorum tatlı krizlerimde.
Kesin uyuyor saat 04:30 civarı buradaydı çünkü
Denemem lazım merak ettim canımAfiyet olsun canım, böyle menüleri görünce arada kaçamak oldu mu diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım yoğurdunuzu evde yapıyorsanız mayalama aşamasında meyveli yoğurt olarak yapabilirsiniz daha lezzetli oluyor. (Ama reçelle değil) ben Elmalı cevizli ve smothi sürahisinde çekilmiş kuru kayısılı süt ile yapıyorum mayalanma aşamasından sonra kasenin üzerine peçete yada müslin bez örtüp sonra kapağını kapatıp dolaba koyuyorum. Süzme kıvamında meyveli yoğurt oluyor, tavsiye ederim
Yapmaya başladım tabi geç yapınca annemler sesten rahatsız oldu 10 dakika tamamladım bıraktım yattım bendeafiyet olsun canım naptın kolayladın mı
Seninkide çok ses çıkarıyo mu ya benimkide aynı ilk aldığımızda hiç sesi yoktu şimdi çok ses çıkarıyo bugün ben 3 gibi filan tekrar sürerim canım işin yoksa beraber başlarızYapmaya başladım tabi geç yapınca annemler sesten rahatsız oldu 10 dakika tamamladım bıraktım yattım bende
Kızlaaaaaar an itibariyle 8 lere veda etmiş durumdayımmm. Bay bay 8 ler bir daha hiç görüşmemek üzere inşallah
Oooooffff çok geçmiş olsun canım yaaaBugün yorgun bir güne merhaba dedikbebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı
Ciğer röntgen cektirdik onda da birşey yoktu şükür ama kulaklarında iltihab vardıçocukları hastalıktan nasıl koruyacagimi şaşırdım gün içinde yazamazsam merak etmeyin kızlar bebek durmuyor sürekli kucak istiyor çok korktu damarda bulamadılar iki saat canı yandı kuzumun
Aminin benideAllahım yaBeni de böyle gofretlerle, böreklerle beslenip zayıf kalmayı başaran kullarından eyle yarabbbiiiii
Yağ alın kızlar yağlanırsa bisiklette koşu bandı da hiç ses yapmıyor netten h...siburada.com dan almıştım ben hem uygun fiyatlı hemde kocaman sprey gibi bide azıcık sıkıyorsun ve belki aylarca tekrar sıkmaya gerek kalmıyor 1tanesi yıllarca yeter size yaniSeninkide çok ses çıkarıyo mu ya benimkide aynı ilk aldığımızda hiç sesi yoktu şimdi çok ses çıkarıyo bugün ben 3 gibi filan tekrar sürerim canım işin yoksa beraber başlarız
Kızlara Herkese Günaydın ve Mutlu Pazarlar
Mutlu pazar olmuş bileeee ooohhh 8ler bir ömür dönmemek üzere elveda
Çooookkkk sevindim canım benim ❤
Oooooffff çok geçmiş olsun canım yaaaşu damar arama ya bende dayanamıyorum hiç tanımadığım bebekleri bile damar ararlarken rast gele ne zamn görsem gözümden yaşlar akıyor yaa insan nasıl kıysın heleki anne için nasıl zor gelmiş geçmiş olsun inşallah biran öncede iyileşir
Aminin benidehayır bide yiyip spor yapsa eritti dicem ama tam tersine güzellik uykusuna yatıyor hiç anlamadım valla bu işin sırrı ne
htc71 sende mi burdasın canım aaaa sen uyumuyormuydun yaa ne işin var burda
canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar miniklerimize bizimde aynı damardan bulamıyorlar zor alınıyor hatta o kadar etkilenmişki akşam ablası badisinin kollarını sıvamaya çalışıyor bi ağlıyor o biçim ablası korktu bişey yapmadım kardeşim diye sonradan benim aklıma geldi tahlil için kollarını açınca korktuBugün yorgun bir güne merhaba dedikbebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı
Ciğer röntgen cektirdik onda da birşey yoktu şükür ama kulaklarında iltihab vardıçocukları hastalıktan nasıl koruyacagimi şaşırdım gün içinde yazamazsam merak etmeyin kızlar bebek durmuyor sürekli kucak istiyor çok korktu damarda bulamadılar iki saat canı yandı kuzumun
Gul gul oldum yellowYağ alın kızlar yağlanırsa bisiklette koşu bandı da hiç ses yapmıyor netten h...siburada.com dan almıştım ben hem uygun fiyatlı hemde kocaman sprey gibi bide azıcık sıkıyorsun ve belki aylarca tekrar sıkmaya gerek kalmıyor 1tanesi yıllarca yeter size yani
Sağol canım benimKızlara Herkese Günaydın ve Mutlu Pazarlar
Mutlu pazar olmuş bileeee ooohhh 8ler bir ömür dönmemek üzere elveda
Çooookkkk sevindim canım benim ❤
Oooooffff çok geçmiş olsun canım yaaaşu damar arama ya bende dayanamıyorum hiç tanımadığım bebekleri bile damar ararlarken rast gele ne zamn görsem gözümden yaşlar akıyor yaa insan nasıl kıysın heleki anne için nasıl zor gelmiş geçmiş olsun inşallah biran öncede iyileşir
Aminin benidehayır bide yiyip spor yapsa eritti dicem ama tam tersine güzellik uykusuna yatıyor hiç anlamadım valla bu işin sırrı ne
htc71 aaaaa sende mi burdasın canım aaaa sen uyumuyormuydun yaa ne işin var burda
Evet canım çok zor oldu sağolcanım çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar miniklerimize bizimde aynı damardan bulamıyorlar zor alınıyor hatta o kadar etkilenmişki akşam ablası badisinin kollarını sıvamaya çalışıyor bi ağlıyor o biçim ablası korktu bişey yapmadım kardeşim diye sonradan benim aklıma geldi tahlil için kollarını açınca korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?