- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.421
Yemedim cnm bi de dinlenme günümdü dün ama spor yaptim 1 saat cardio sırf bunlar için mecburen .. biraz fazla oldu malesef ya . Neyse bugünden itibaren telafiye başlıyorum dün sporu iyiki yaptım yani yapmasam dahada kötü olurduYap tabi ki senin için spor time
Hadi bakalım. Çok abartma ama aklının bir köşesinde diyet olsun.
Neler yediniz bakalım
Menü doyurucu aslında da senin uyanık kaldığın saat uzun kahvaltina kısa süreliğine 1 dilim ekmek mi eklesen.
Kuzum çok mu abartmışsın :) Bugün fazladan 1 lt su içmeyi unutma . Yanında da çok bir şey yemedin umarım
Yannda bsey yemedim cnm . 60 dk cardio yaptım içmeden 1,5 saat önce işte kaloriyi önceden yakmak icin .. yılbaşından beri ilk kez ıctim de zaten daha içmem hem diyette yasak zararlı emeklere yazık hem de oruçlar geliyor zaten Allah izin verrse tutucm.. bugünden itibaren telafi ye başladım . Inş bu hftada kilo verrim adet de bitti rahat rahat spor yapablrim.1 tane içseydin bari
Ya da şarap içseydin
Sadece 550 kalori almakla kalmadın bunu vücudundan atmak 72 saatini alacak. Yanında ne yedin
Aynen canım ilk aldığımızda sesi yoktu sonra tamire geldiler içindeki kayışı yırtılmış sürtünmede o ses çıkarıyor dediler değiştirdiler şimdi gene ses çıkarmaya başladıSeninkide çok ses çıkarıyo mu ya benimkide aynı ilk aldığımızda hiç sesi yoktu şimdi çok ses çıkarıyo bugün ben 3 gibi filan tekrar sürerim canım işin yoksa beraber başlarız
Kızlara Herkese Günaydın ve Mutlu Pazarlar
Mutlu pazar olmuş bileeee ooohhh 8ler bir ömür dönmemek üzere elveda
Çooookkkk sevindim canım benim ❤
Oooooffff çok geçmiş olsun canım yaaaşu damar arama ya bende dayanamıyorum hiç tanımadığım bebekleri bile damar ararlarken rast gele ne zamn görsem gözümden yaşlar akıyor yaa insan nasıl kıysın heleki anne için nasıl zor gelmiş geçmiş olsun inşallah biran öncede iyileşir
Aminin benidehayır bide yiyip spor yapsa eritti dicem ama tam tersine güzellik uykusuna yatıyor hiç anlamadım valla bu işin sırrı ne
htc71 aaaaa sende mi burdasın canım aaaa sen uyumuyormuydun yaa ne işin var burda
Keşke karatay yapsan canım ben kendimi o şekilde frenleyebildim zaten mantık şu ekmek aciktirir onun yerine çiğ kuruyemiş tok tutar ve yumurta bak acikiyormusunCanım çok sık acıkıyorum bir de tatlı yeme alışkanlığından sanırım yediğim hiçbişeyden tatmin olmuyorum sürekli ne yesem, ne içsem diye geziyorum. Bu haftadan sonra azalır inşallah yoksa diyeti sürdürmek eziyet olacak
Çok geçmiş olsun canımBugün yorgun bir güne merhaba dedikbebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı
Ciğer röntgen cektirdik onda da birşey yoktu şükür ama kulaklarında iltihab vardıçocukları hastalıktan nasıl koruyacagimi şaşırdım gün içinde yazamazsam merak etmeyin kızlar bebek durmuyor sürekli kucak istiyor çok korktu damarda bulamadılar iki saat canı yandı kuzumun
Gul gul oldum yellow
Yaaavvv harf hatası yapmaya gelmiyor hee bu telefon otomatik değiştiriyor kelimeleri beni delirtecek ama bu sefer süresi dolmadan hemen gördümde düzelttim kimse görmeden düzelttim diye seviniyorum bide ama sen hemen de görmüşsün e bakıyorum da gözünden de bir şey kaçmıyorr o fıldır fıldır gözlerle sen nasıl uyuyabiliyorsun bakiim
uyumadim ki okurken elma yiyordum az daha bogazima kaciyordu gülmekten senin telin bize garezi var
Bisiklet bile yağlanmayı seviyor bizim vücudumuz niye yağlanınca güzelleşmiyorYağ alın kızlar yağlanırsa bisiklette koşu bandı da hiç ses yapmıyor netten h...siburada.com dan almıştım ben hem uygun fiyatlı hemde kocaman sprey gibi bide azıcık sıkıyorsun ve belki aylarca tekrar sıkmaya gerek kalmıyor 1tanesi yıllarca yeter size yani
Bizim ki de dıştan yağ sürün ce güzlelleşiyor canım bakım yağları masaj yağları vs.ler ile bizde bisiklet gibi sürünce güzelleşiyoruzBisiklet bile yağlanmayı seviyor bizim vücudumuz niye yağlanınca güzelleşmiyor
72 saat pazartesi de yandı ama bira diyeti yapanlar var iyi hoş sağlıksız ama bilmiyordum sağol canım1 tane içseydin bari
Ya da şarap içseydin
Sadece 550 kalori almakla kalmadın bunu vücudundan atmak 72 saatini alacak. Yanında ne yedin
Selülit çatlak kremine mi başlasam sıkılaştırsam mı acaba sporla beraber ne yapsam ancak yetişicem sizlereBizim ki de dıştan yağ sürün ce güzlelleşiyor canım bakım yağları masaj yağları vs.ler ile bizde bisiklet gibi sürünce güzelleşiyoruzama yiyince güzelleşmiyoruz bizde onlar gibi yağı yemiycez sadece sürcez bundan sonra tamam mı
Şşşşşaramız da kimse görmedi bende yazar yazmaz şok oldum hemen hızlıca düzelttim Aaayyy çok güldüm ben de terbiyesiz telefon yaaa işi gücü böyle fırlamalık yapmak madem kelimeleri otomatik değiştircen usturuplu birşey ile değiştir demi terbiyesiz yaaa
Farkli bir yaklasimBisiklet bile yağlanmayı seviyor bizim vücudumuz niye yağlanınca güzelleşmiyor
Heh dogrusunu buldukBizim ki de dıştan yağ sürün ce güzlelleşiyor canım bakım yağları masaj yağları vs.ler ile bizde bisiklet gibi sürünce güzelleşiyoruzama yiyince güzelleşmiyoruz bizde onlar gibi yağı yemiycez sadece sürcez bundan sonra tamam mı
Sanırım bugün en fazla uyuyan bendim 12 saati tamamladım resmenGünaydın arkadaşlar
Dinlenmeli, eğlenmeli ,mutlu keyifli pazarlar
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Cumaya hedefim 63.9 canım yaaaSelülit çatlak kremine mi başlasam sıkılaştırsam mı acaba sporla beraber ne yapsam ancak yetişicem sizlere
Yağsız tuzsuz salata yemekten zaten bu hafta içim dışım yeşillik oldu canım
En az da eğerSanırım bugün en fazla uyuyan bendim 12 saati tamamladım resmen
Bennnn gerçi benimki artık kronik abartısız söylüyırm toplamda 3 4 saat ya uyudum ya uyumadım her geci böyle bi gün bi yerde uyuyakılcam öldüm zannedecekler diye korkuyorumEn az da eğerdrdotty diil se benim dır çünkü bende sadece 4 saat uyudum ve hiç uykum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?