Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yemedim cnm bi de dinlenme günümdü dün ama spor yaptim 1 saat cardio sırf bunlar için mecburen .. biraz fazla oldu malesef ya . Neyse bugünden itibaren telafiye başlıyorum dün sporu iyiki yaptım yani yapmasam dahada kötü olurdu

1 tane içseydin bari
Ya da şarap içseydin
Sadece 550 kalori almakla kalmadın bunu vücudundan atmak 72 saatini alacak. Yanında ne yedin
Yannda bsey yemedim cnm . 60 dk cardio yaptım içmeden 1,5 saat önce işte kaloriyi önceden yakmak icin .. yılbaşından beri ilk kez ıctim de zaten daha içmem hem diyette yasak zararlı emeklere yazık hem de oruçlar geliyor zaten Allah izin verrse tutucm.. bugünden itibaren telafi ye başladım . Inş bu hftada kilo verrim adet de bitti rahat rahat spor yapablrim.

Seninkide çok ses çıkarıyo mu ya benimkide aynı ilk aldığımızda hiç sesi yoktu şimdi çok ses çıkarıyo bugün ben 3 gibi filan tekrar sürerim canım işin yoksa beraber başlarız
Aynen canım ilk aldığımızda sesi yoktu sonra tamire geldiler içindeki kayışı yırtılmış sürtünmede o ses çıkarıyor dediler değiştirdiler şimdi gene ses çıkarmaya başladı

Aynen canım mutlu bir pazar başlangıcı oldu çok şükür bir daha görüşmemek üzere vedalaştık. Şimdi ödül kahvaltımı yapıyorumm.

Keşke karatay yapsan canım ben kendimi o şekilde frenleyebildim zaten mantık şu ekmek aciktirir onun yerine çiğ kuruyemiş tok tutar ve yumurta bak acikiyormusun

Çok geçmiş olsun canım

Gul gul oldum yellow
Yaaavvv harf hatası yapmaya gelmiyor hee bu telefon otomatik değiştiriyor kelimeleri beni delirtecek ama bu sefer süresi dolmadan hemen gördümde düzelttim kimse görmeden düzelttim diye seviniyorum bide ama sen hemen de görmüşsün e bakıyorum da gözünden de bir şey kaçmıyorr o fıldır fıldır gözlerle sen nasıl uyuyabiliyorsun bakiim

uyumadim ki okurken elma yiyordum az daha bogazima kaciyordu gülmekten senin telin bize garezi var

uyumadim ki okurken elma yiyordum az daha bogazima kaciyordu gülmekten senin telin bize garezi var
aramız da kimse görmedi bende yazar yazmaz şok oldum hemen hızlıca düzelttim Aaayyy çok güldüm ben de terbiyesiz telefon yaaa işi gücü böyle fırlamalık yapmak madem kelimeleri otomatik değiştircen usturuplu birşey ile değiştir demi terbiyesiz yaaa

Bisiklet bile yağlanmayı seviyor bizim vücudumuz niye yağlanınca güzelleşmiyor

Bizim ki de dıştan yağ sürün ce güzlelleşiyor canım bakım yağları masaj yağları vs.ler ile bizde bisiklet gibi sürünce güzelleşiyoruz ama yiyince güzelleşmiyoruz bizde onlar gibi yağı yemiycez sadece sürcez bundan sonra tamam mı

Selülit çatlak kremine mi başlasam sıkılaştırsam mı acaba sporla beraber ne yapsam ancak yetişicem sizlere
Yağsız tuzsuz salata yemekten zaten bu hafta içim dışım yeşillik oldu canım

Şşşşş
Farkli bir yaklasim
Heh dogrusunu bulduk

Selülit çatlak kremine mi başlasam sıkılaştırsam mı acaba sporla beraber ne yapsam ancak yetişicem sizlere
Yağsız tuzsuz salata yemekten zaten bu hafta içim dışım yeşillik oldu canım
Cumaya hedefim 63.9 canım yaaa yetişebilirsen yetiş booll spor +magnezyum alımı ve bol su +bitki çayları+ ödem için maydonoz limon suyu + sıfır pirinç,bulgur,makarna,beyaz un,yağ zaten aburcubur,alkol,tatlı gibi ağır kaçamakları söylemeye bile gerek yok asla yok mümkün olduğunca tuz ve yağ da yok benim sırrımın tamamı bunlar birde ihtiyaç duyarsam aralarda masaj kandolaşımı hızlandırdığı için hem metobolizmayı hızlandırıyor,hem sıkılaşmaya katkısı çok hemde kasları çok rahatlatıyor canım hatta ben şimdi son 5 kiloyu atarken düzenli masaj düşünüyorum bide herkes bildiği gibi spor öncesi ve sonrası kahve spor öncesi içilen yağ kampını ve vücut ışını yükseltip spora çok katkı sağlıcak spor sonrası içilende metabolizmanın hızlı devam etmesini sağlîycak bunların dışında başka bir sırrım yok canım

En az da eğer drdotty diil se benim dır çünkü bende sadece 4 saat uyudum ve hiç uykum yok
Bennnn gerçi benimki artık kronik abartısız söylüyırm toplamda 3 4 saat ya uyudum ya uyumadım her geci böyle bi gün bi yerde uyuyakılcam öldüm zannedecekler diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…