- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.441
Benim sabah 7'ye kadar bir gram uykum gelmedi tam 7 de eşim ise gittikten sonra yattım sabah 11de geri kalktım 4saat yetti niyeyse bazen böyle oluyo bu aralar özellikle baya az uyku yetmeye başladı banaBennnn gerçi benimki artık kronik abartısız söylüyırm toplamda 3 4 saat ya uyudum ya uyumadım her geci böyle bi gün bi yerde uyuyakılcam öldüm zannedecekler diye korkuyorum
Oğlanı emziriyorum canım uyusun katılırım hemenmelisa- @ucukgenclik hadi bisiklete binelim ben kahvemi içtim bisikletime oturdum başlıyorum hadi bana katılın sizde
Benim sabah 7'ye kadar bir gram uykum gelmedi tam 7 de eşim ise gittikten sonra yattım sabah 11de geri kalktım 4saat yetti niyeyse bazen böyle oluyo bu aralar özellikle baya az uyku yetmeye başladı bana
Çok özendim ben en son 4 civarı schonerduft ın mesajlarına baktım kendi işlerim vardı biraz uyudum 6:30 da çocuğu emzirdim yine buralarda başka topiklerdeydimSanırım bugün en fazla uyuyan bendim 12 saati tamamladım resmen
Ben şimdi tam 80 dakikayı tamamladım canım
Oh ayağına sağlık canım bende bıraktım bi saat oldu snra yer hareketleri yaparım bendeBen şimdi tam 80 dakikayı tamamladım canımşimdi tam şuan da iniyorum birazcık da trambolin zıplayıp sonrada 2-3dk esneme yapıp kasları rahatlatıcam tamamdır bugünlük bunlar yeter
Miktar olarak o şekilde kalırsa iyi olur ama dünden sonra bugün keşke farklı bir menü tercih etseydin canım diyette iken havuç,patates,bezelye yememek gerekli bu üçü dışındaki sebzeleri yemek daha doğru olur çünki bezelye nişastası yüksek bir sebze ve yanın da makarna ile yenmesi hiç iyi olmamış makarna kepekli diyeceksin ama o kepek sadece digerine gore birazcık daha tok tutacak yoksa pekde farkı yok karbonhodrat açısından ikiside aynı kalori olarak da pek farkı yok yani tek tek gene olabilirdi ama bezelye ile yanyana ikisi iyi olmamış malesefKahvaltı
1 dilim.tam bugday ekmegi
1 yumurta li omlet
4 yeşil zeytin
1 kbrt kutusundan az beyaz peynir
Sekersz çay
Ara
2 ceviz , 2 cilek , 1 kare bitter , Sekersz nescafe
Eki Görüntüle 2260889
Öğlen
Birşey yemiycem tok tutuyor zaten nescafe
Akşam
Şuan pişiyor
3 ymk kaşığı kepekli makarna
6 ymk kaşığı bezelye ( miktarda şaşma olursa eklerim )
1 bardak ayran
Spor
Bugün dinlenme günüm
❤❤❤❤❤❤❤❤Ya kızlar benim senelerdir giydiğim eşortmanlarım üstümden düşüyo artık
Yaaa harikasın canım zaten bunun tadını aldıktan sonra kolay kolay yolundan dönmezsin inşallah en kısa zamanda 60lara el sallarsın❤❤❤❤❤❤❤❤
Harika
Benimde giysilerimin hiç biri olmuyor hatta hemen hemen hepsini verdim bile dolap başarsın iyice hevesleriyim alışverişe çıkmak için diyehepsi giyilmicek derece üstümden düştü çünki
Veee şuan kızım doğmadan önce ki kıyafetlerden sakladığım belki bir gün içine girerim diye ayıcıkların vardı veeeee hepsi tam oluyor
60 - 62 kilo iken ki inceliğim ile şuan tam aynıyım demekki hepsi evden gitti1.hedefime ulaştım şimdi 2.hedef hamilelik öncesi giysileriminse tamamı bool gelsin evde üstüme olan hiçbir beden kalmasın bekârmınki 58 kiloda ki bedenime varayım ❤❤❤❤ bu arad 1.5 ay önceki ölçülerime göre her tarafım 5er santim daha incelmiş popo ise 6 cm daha incelmiş kollar 2.5 cm daha incelmiş şuan da bana 38beden ler tam oluyor kızlar
Vay vay vay
Kuzum ben artık ara öğün yapmıyorum meyve ve çerez yemiyorum yani onun yerine bitki çayı içiyorum. Kahve içiyorum. O kalorileri de öğlen ve akşam yemeğime ekliyorum. Çoğunu da öğlene ekliyorum. Acaba sende öyle yapmak ile başlasan bu açlık durumun hafifler mi.Canım ikindi saatlerinde 1 dilim ekmek yada form etimek yiyorum ki bu saatlerde ekmeği uygun bulmam aslında ama geç saatlere kadar uyumuyorum, akşam yemeğini hafif atlatıp günü kapatabilmek için böyle bi yol seçtim.
Akşam yemeğimde fazla gelebilir size ama ben henüz doyamıyorum. 1-2 haftaya kadar ancak küçülteceğim öğünlerimi
Çok geçmiş olsun canımBugün yorgun bir güne merhaba dedikbebegimi gece acile götürdük. Hırıltı öksürme ve kusma şikayeti ile iyiki goturmusuz çocuğuma hava verdiler kan tahlili ne baktılar içim gitti sinir oldum Ağladım canım sıkıldı
Ciğer röntgen cektirdik onda da birşey yoktu şükür ama kulaklarında iltihab vardıçocukları hastalıktan nasıl koruyacagimi şaşırdım gün içinde yazamazsam merak etmeyin kızlar bebek durmuyor sürekli kucak istiyor çok korktu damarda bulamadılar iki saat canı yandı kuzumun
Tebrik ederim canım.Kızlaaaaaar an itibariyle 8 lere veda etmiş durumdayımmm. Bay bay 8 ler bir daha hiç görüşmemek üzere inşallah
Dışarıdaydım canım yeni geldim.
Bugün bolca su içmek lazım ayrıca da bitki çayı ödemeleri atmak içinYemedim cnm bi de dinlenme günümdü dün ama spor yaptim 1 saat cardio sırf bunlar için mecburen .. biraz fazla oldu malesef ya . Neyse bugünden itibaren telafiye başlıyorum dün sporu iyiki yaptım yani yapmasam dahada kötü olurdu
Ne yazdın çok merak ettimaramız da kimse görmedi bende yazar yazmaz şok oldum hemen hızlıca düzelttim Aaayyy çok güldüm ben de terbiyesiz telefon yaaa işi gücü böyle fırlamalık yapmak madem kelimeleri otomatik değiştircen usturuplu birşey ile değiştir demi terbiyesiz yaaa
Canım sürekli üst üste diyet dışı yiyip içmeye başladınNaptınız kızlar nasılsınız.
Gece 3.30 gibi uyandım sabah 6 oldu ben daha uyuyamadım sonra mutfaktaki kanepeme geçtim uzandım uyuyakalmışım saat 10 gibi uyandırdı eşim.
Mevsim geçişleri beni mahfetti. Sabah anneme kahvaltıya gittik pasta alıp 1 dilim pastamdan da yedim ordan arkadaşlarımızla buluştuk limonata içtik ev yapımı eve yeni geldik sayılır. Dinlenip biraz mutfağı toparlayıp evi bir kat süpürürüm sonra spor yaparım ne yapacağıma karar vermedim daha
Çok ayıp diyememKuzum ben artık ara öğün yapmıyorum meyve ve çerez yemiyorum yani onun yerine bitki çayı içiyorum. Kahve içiyorum. O kalorileri de öğlen ve akşam yemeğime ekliyorum. Çoğunu da öğlene ekliyorum. Acaba sende öyle yapmak ile başlasan bu açlık durumun hafifler mi.
Çok geçmiş olsun canım
Tebrik ederim canım.
Dışarıdaydım canım yeni geldim.
Bugün bolca su içmek lazım ayrıca da bitki çayı ödemeleri atmak için
Ne yazdın çok merak ettimdün sayenizde çok gülmüştüm plank olayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?