- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.461
Sağol canımKuzum ben artık ara öğün yapmıyorum meyve ve çerez yemiyorum yani onun yerine bitki çayı içiyorum. Kahve içiyorum. O kalorileri de öğlen ve akşam yemeğime ekliyorum. Çoğunu da öğlene ekliyorum. Acaba sende öyle yapmak ile başlasan bu açlık durumun hafifler mi.
Çok geçmiş olsun canım
Tebrik ederim canım.
Dışarıdaydım canım yeni geldim.
Bugün bolca su içmek lazım ayrıca da bitki çayı ödemeleri atmak için
Ne yazdın çok merak ettimdün sayenizde çok gülmüştüm plank olayına
❤❤❤❤❤❤❤❤
Harika
Benimde giysilerimin hiç biri olmuyor hatta hemen hemen hepsini verdim bile dolap başarsın iyice hevesleriyim alışverişe çıkmak için diyehepsi giyilmicek derece üstümden düştü çünki
Veee şuan kızım doğmadan önce ki kıyafetlerden sakladığım belki bir gün içine girerim diye ayıcıkların vardı veeeee hepsi tam oluyor
60 - 62 kilo iken ki inceliğim ile şuan tam aynıyım demekki hepsi evden gitti1.hedefime ulaştım şimdi 2.hedef hamilelik öncesi giysileriminse tamamı bool gelsin evde üstüme olan hiçbir beden kalmasın bekârmınki 58 kiloda ki bedenime varayım ❤❤❤❤ bu arad 1.5 ay önceki ölçülerime göre her tarafım 5er santim daha incelmiş popo ise 6 cm daha incelmiş kollar 2.5 cm daha incelmiş şuan da bana 38beden ler tam oluyor kızlar
40 dk cardio=240
500 mekik=200
5 dk plank=100
30 dk Bölgesel=30
15 dk leslie=60
Toplam=630 puanblonde ambition canım ekliyorum
Iceyim akşam.bir yeşil.cay .adetim diye içmemiştim artırır diye icicemKuzum ben artık ara öğün yapmıyorum meyve ve çerez yemiyorum yani onun yerine bitki çayı içiyorum. Kahve içiyorum. O kalorileri de öğlen ve akşam yemeğime ekliyorum. Çoğunu da öğlene ekliyorum. Acaba sende öyle yapmak ile başlasan bu açlık durumun hafifler mi.
Çok geçmiş olsun canım
Tebrik ederim canım.
Dışarıdaydım canım yeni geldim.
Bugün bolca su içmek lazım ayrıca da bitki çayı ödemeleri atmak için
Ne yazdın çok merak ettimdün sayenizde çok gülmüştüm plank olayına
Bugün kapattım canım.Canım sürekli üst üste diyet dışı yiyip içmeye başladınacil toparlanmak lazım mevsim geçişleri hepimizi etkiliyor ama böyle devam edersen tartıda mutsuz olacaksın canım tamada 67ye bukadar yaklaşmış iken keşke yapmasaydın üst üste çok şeker almış oldun ondan bari spor için çok tempolu tercihler yap cardio,zumba,zıplama vs. Çok hareketli sporları tercih etmelisin canım
Yaz ya çok merak ettimÇok ayıp diyemembide geçen ki gibi olmuş yani cümle ile de bitlrleşince müthiş anlamlı ve terbiyesiz bir hal almış söylenecek gibi diil ben sana özelden yazarım
Listem
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 extra büyük nane çayı
Öğlen
1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi
1 elma
Akşam
Kabak yemeği
3 parça ceviz
Sporda
1 saat kondisyon bisikleti
200 tekrar pilates topuyla köprü hareketi
200 tekrar pilates lastiğiyle dış bacak
65 squat
5 dk plank
Hesabımı sonra yapar listeye eklerim
Reglini artırırsa içme canımIceyim akşam.bir yeşil.cay .adetim diye içmemiştim artırır diye icicem
Regl bitti cnm bugünReglini artırırsa içme canım
Afiyet olsun canımListem
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 extra büyük nane çayı
Öğlen
1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi
1 elma
Akşam
Kabak yemeği
3 parça ceviz
Sporda
1 saat kondisyon bisikleti
200 tekrar pilates topuyla köprü hareketi
200 tekrar pilates lastiğiyle dış bacak
65 squat
5 dk plank
Hesabımı sonra yapar listeye eklerim
Afiyet olsun canım üzme kendiniUyanınca
1 tk çörekot yağı
Sabah
Şekersiz türk kahvesi
Öglen
Fırın patates sade omlet avakado ezmesi domates salatalık peynir küçük bir kase çilek
İkindi
Şekersiz kahve
Akşam
Yok
Kızlar eşimle tartıştık canım sıkkın biraz valla yemek felan yemiycem canım istemiyo ben üzgünken midem kitlenir yiyemiyorum bişey içersem kahve içerim.
Sağol fıstığımblonde ambition senin puanida ekledim canim
Valla harika bir duygu canım yaaa darısı başınaBu hedef hiç uzak değil artık canım harikasınnzaten sporla oldugun kilodan çok daha zayıf göründüğüne eminim. Ne güzel bi duygu eski kıyafetlere girmek di mi. Dur bakalım benim hayal ne zaman gerçek olacak
Çok az yemişsin bugun moralini bozma canım anlatmak istersen burdayiz . Birşeyler atıştır sonra çok acikirsinUyanınca
1 tk çörekot yağı
Sabah
Şekersiz türk kahvesi
Öglen
Fırın patates sade omlet avakado ezmesi domates salatalık peynir küçük bir kase çilek
İkindi
Şekersiz kahve
Akşam
Yok
Kızlar eşimle tartıştık canım sıkkın biraz valla yemek felan yemiycem canım istemiyo ben üzgünken midem kitlenir yiyemiyorum bişey içersem kahve içerim.
15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+330+772+305+
SchonerDuft / ???
tgb1907 / ???
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+700+630+
berkas / 420+98+684+
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+400+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+
ELF_LR35 /150+
Aletsiz bölgesel 10 tanesi :2puan
Aletli bölgesel 10 tanesi: 3puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?