Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+270+330+772+305+
SchonerDuft / ???
tgb1907 / ???
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+700+630+
berkas / 420+98+684+
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+400+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+

ELF_LR35 /150+

Aletsiz bölgesel 10 tanesi :2puan
Aletli bölgesel 10 tanesi: 3puan

Sağol canım gül gül son gulen iyi guler

Bu hedef hiç uzak değil artık canım harikasınn zaten sporla oldugun kilodan çok daha zayıf göründüğüne eminim. Ne güzel bi duygu eski kıyafetlere girmek di mi. Dur bakalım benim hayal ne zaman gerçek olacak

Listem
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 extra büyük nane çayı
Öğlen
1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi
1 elma
Akşam
Kabak yemeği
3 parça ceviz

Sporda
1 saat kondisyon bisikleti
200 tekrar pilates topuyla köprü hareketi
200 tekrar pilates lastiğiyle dış bacak
65 squat
5 dk plank
Hesabımı sonra yapar listeye eklerim

Iceyim akşam.bir yeşil.cay .adetim diye içmemiştim artırır diye icicem

Bugün kapattım canım.
Diyete kaldığım yerden devam.kabak detoksu yapacam sabah 68.60 çıktım uyku düzenim de yoktu. Bugün ac karnına 68.50 çıktım simdi çorba içecem.
Spor yapacam ama sırtım çok kötü herşeyi yapamayabilirim. Ama deneyeceğim.
Çok ayıp diyemem bide geçen ki gibi olmuş yani cümle ile de bitlrleşince müthiş anlamlı ve terbiyesiz bir hal almış söylenecek gibi diil ben sana özelden yazarım
Yaz ya çok merak ettim

Süper

Uyanınca
1 tk çörekot yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öglen
Fırın patates sade omlet avakado ezmesi domates salatalık peynir küçük bir kase çilek

İkindi
Şekersiz kahve

Akşam
Yok

Kızlar eşimle tartıştık canım sıkkın biraz valla yemek felan yemiycem canım istemiyo ben üzgünken midem kitlenir yiyemiyorum bişey içersem kahve içerim.

Sabah yarım.muz iki kaşık yulaf bir tk kakao bir tk fıstık ezmesi bir bardak sütlü somoothie.

Öğlen iki dilim ekmek bir fincan çay 5 yeşil zeytin iki dilim peynir iki kaşık tahin.

Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği bir kase salata
3 lt su.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım üzme kendini

blonde ambition senin puanida ekledim canim
Sağol fıstığım
Valla harika bir duygu canım yaaa darısı başına sende 79 a geçtiğin gibi çabucak 69a geç bir canım sırayla gerisi kolay önce benim gibi bir doğum öncesi kilona yani 63.5 a varırsın havalara uçarsın sonra 60a da veda eder 5li rakamlara ulaşırsın klasik ev tartısina göre doğum öncesi halime 2-3 kilo kalmış görünüyor ama vücut analizin de 3 kilo daha kas arttırdım canım yani bu tartıda o 3kiloluk kasın ağırlığı olmasa 61 lerde çıkacak o yüzden yağ ağırlığı olarak ve daralma olarak çocuk hamilelik öncesine dönmüş bulunmaktayım ve kıyafetler de tam oluyor zaten bòyle kas da arttırarak devam eder isem 58-59 da tam istediğim gibi olmuş olucam ❤❤❤ haziranın ilk haftalarına kadar rahatlıkla 5 kilo daha atarım diye düşünüyorum ama inşallah olur sen kilon şuan yüksek rakamlarda düşüş yaşamaya uygun ve sen kendinde zaten iyi kilo vermeyi başarıyorsun canım sen de rahatlıkla haziranın ilk haftalarına 65 -68 civarı olabilirsin bence zaten 80lerde iken bir ay da 10kilo veren çok kişi duydum ben canım düşünsene öyle olur ise tam 1 ay sonra 69 sun ❤❤❤

Çok az yemişsin bugun moralini bozma canım anlatmak istersen burdayiz . Birşeyler atıştır sonra çok acikirsin

Menümü tekrar yazayım değişiklikler oldu
Kahvaltı
1 yumurta li omlet
4 yeşil zeytin
1 kbrt kutusyndan az peynir
Yarim domates
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
2 çilek 2 ceviz 1 kare bitter , Sekersz nescafe
Öğlen
4 çiğ köfte çok az yufka
Akşam
3 ymk kaşığı kepekli makarna
4 ymk kaşığı bezelye
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz kakaolu süt
1 ceviz

Spor
40 dk normal yürüyüş, ev temizligi 1 saat

blonde ambition bunda etiketliyurduk değil mi cnm seni yine yanlış olmasın
SchonerDuft

40 dk normal yuruyus 40x1=40 puan

40+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…