- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.481
Icmeme sebebi var mi canımRegl bitti cnm bugün
Menü de spor da süperListem
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 extra büyük nane çayı
Öğlen
1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi
1 elma
Akşam
Kabak yemeği
3 parça ceviz
Sporda
1 saat kondisyon bisikleti
200 tekrar pilates topuyla köprü hareketi
200 tekrar pilates lastiğiyle dış bacak
65 squat
5 dk plank
Hesabımı sonra yapar listeye eklerim
Maşallah canım yaaaEki Görüntüle 2260956 8 kilo baya fark ediyor ya kendimi beğenmeye başladım valla bi 6.5 daha giderse 77 ideal kilomun sinirinda olucam . 75 olunca baya düzelir vücudum ins
Çok üzme kendini canım ya olur öyle şeyler kuzumUyanınca
1 tk çörekot yağı
Sabah
Şekersiz türk kahvesi
Öglen
Fırın patates sade omlet avakado ezmesi domates salatalık peynir küçük bir kase çilek
İkindi
Şekersiz kahve
Akşam
Yok
Kızlar eşimle tartıştık canım sıkkın biraz valla yemek felan yemiycem canım istemiyo ben üzgünken midem kitlenir yiyemiyorum bişey içersem kahve içerim.
Sporun gibi menün de harikaSabah yarım.muz iki kaşık yulaf bir tk kakao bir tk fıstık ezmesi bir bardak sütlü somoothie.
Öğlen iki dilim ekmek bir fincan çay 5 yeşil zeytin iki dilim peynir iki kaşık tahin.
Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği bir kase salata
3 lt su.
Teşekkürler cnm inşallah ya yan simitler çok var bi gitse bacaklar kollarda biraz erise mide üstü gobek de gtse kısaca heryerMenü de spor da süper
Maşallah canım yaaahele 6 kilo sonra muhteşem olcak incecik durcan valla şuan bile gayet iyi duruyorsun yaaa bacakların çok güzel uzun boylu ve sıkı olmanın yararlı diyor resmen bu foto
Çok üzme kendini canım ya olur öyle şeyler kuzumilerliyen saatler de miğdem kalınırsa da biraz yoğurt ye yada tarçınlı süt iç tamamdır
Sporun gibi menün de harika
Süper bence menü afiyet olsun cnmKahvaltı: 1haşlanmiş yumurta, peynir, 3zeytin,1dilim tambuğday, yeşil çay
Ara: 3gün kurusu ,sütlü nescafe
Öğlen : 3kaşık pırasa,1dilim tambuğday,yeşil çay
Akşam: 4kaşık kavurma,1dilim ekmek,form çay
Ara: şimdi bir kupa sütlü kahve,2gün kurusu
Sporumu öğlen yazmıştım kızlarbirazdan kahvemi bitirince de biraz dans etmeyi düşünüyorum
Haha evetblonde ambition bunda etiketliyurduk değil mi cnm seni yine yanlış olmasın
SchonerDuft
40 dk normal yuruyus 40x1=40 puan
40+
Canım sen daha şimdiden böyle isen oooo ooo oooTeşekkürler cnm inşallah ya yan simitler çok var bi gitse bacaklar kollarda biraz erise mide üstü gobek de gtse kısaca heryersüper Olck ama daha yol uzun . Inş vericez
Sağol canım benimSüper bence menü afiyet olsun cnm
Azcik birşey ama SagolSağol canım benimpuanını da ekledim
Sagol cnm ama işte yan duruyorum ya fotoda ondan oHaha evet
Canım sen daha şimdiden böyle isen oooo ooo oooseni 10 kilo sonra hayal edemiyorum manken gibi olucaksın valla ❤
Bu arada menü karbonhidrat ağırlıkta gitmiş ama miktarlar baya az ve spor da var ondan iyi canım güzel hafta içi daha az karbonhidrat tercih et cumaya çok güzel düşüş görürsün yine
Günlük sporumu yapayım hepsini bir yazacam kuzum15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+330+772+305+
SchonerDuft / ???
tgb1907 / ???
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+700+630+
berkas / 420+98+684+
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+40
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+400+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+
ELF_LR35 /150+
Aletsiz bölgesel 10 tanesi :2puan
Aletli bölgesel 10 tanesi: 3puan
tugbaFB ??? SchonerDuft ???
Sen bakama o puana onun puanı azcık ama vücuda katkısı çokAzcik birşey ama Sagol
Öyle bir cihaz var canım ama cihaz fiyatı abartı boyutta dolduğu için Türkiye ye getirten çok nadir bir kaç estetik kliniği varmış lipuachsın öncesi filan cihaza çıkarıp neresinde ne kadar yağ var cihaz 4boyutlu olarak mı ne direk görüntüyü veriyormuş canım uygulayacakları yağ eritme yada alma gibi operasyonlar öncesi ve sonrası o cihaz ile direk farkı görüyorlarmış daha Türkiye ye de pek yok bu cihaz ama onuda yapmışlar yani bir kaç gün önce bir estetisyenden dinledim bendeSagol cnm ama işte yan duruyorum ya fotoda ondan oçok kötü görünmüyorum ama mide üstü yağlanma çok var katlanio oturunca beni çok rahatsz ediyo simit bölgesi ve kollarim üst bacskda errse heryerde var işte biraz biraz 13 kilo verrsem erir herhalde . Aslında merak ediyorum vuvudumuzda bölge bölge nerede ksc kilo yağ var diye
Canım tuğba da cvp vermiyor ya onada ulaşırsan sorarmısın canımGünlük sporumu yapayım hepsini bir yazacam kuzum
Yazayım canım.Canım tuğba da cvp vermiyor ya onada ulaşırsan sorarmısın canımbugün listeyi kapatıcaz yaa haber versinde sabaha direkman yeni listeyi açarız hazır olur tugbaFB canım bana küstün mü yoksa hiç cevap yazmıyorsun bana
Vay be ilgincmisSen bakama o puana onun puanı azcık ama vücuda katkısı çok
Öyle bir cihaz var canım ama cihaz fiyatı abartı boyutta dolduğu için Türkiye ye getirten çok nadir bir kaç estetik kliniği varmış lipuachsın öncesi filan cihaza çıkarıp neresinde ne kadar yağ var cihaz 4boyutlu olarak mı ne direk görüntüyü veriyormuş canım uygulayacakları yağ eritme yada alma gibi operasyonlar öncesi ve sonrası o cihaz ile direk farkı görüyorlarmış daha Türkiye ye de pek yok bu cihaz ama onuda yapmışlar yani bir kaç gün önce bir estetisyenden dinledim bende
Afiyet olsun canimMenümü tekrar yazayım değişiklikler oldu
Kahvaltı
1 yumurta li omlet
4 yeşil zeytin
1 kbrt kutusyndan az peynir
Yarim domates
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
2 çilek 2 ceviz 1 kare bitter , Sekersz nescafe
Öğlen
4 çiğ köfte çok az yufka
Akşam
3 ymk kaşığı kepekli makarna
4 ymk kaşığı bezelye
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz kakaolu süt
1 ceviz
Spor
40 dk normal yürüyüş, ev temizligi 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?