- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.501
Sağol canım benimMenü de spor da süper
Maşallah canım yaaahele 6 kilo sonra muhteşem olcak incecik durcan valla şuan bile gayet iyi duruyorsun yaaa bacakların çok güzel uzun boylu ve sıkı olmanın yararlı diyor resmen bu foto
Çok üzme kendini canım ya olur öyle şeyler kuzumilerliyen saatler de miğdem kalınırsa da biraz yoğurt ye yada tarçınlı süt iç tamamdır
Sporun gibi menün de harika
Afiyet olsun canim çok güzel menuKahvaltı: 1haşlanmiş yumurta, peynir, 3zeytin,1dilim tambuğday, yeşil çay
Ara: 3gün kurusu ,sütlü nescafe
Öğlen : 3kaşık pırasa,1dilim tambuğday,yeşil çay
Akşam: 4kaşık kavurma,1dilim ekmek,form çay
Ara: şimdi bir kupa sütlü kahve,2gün kurusu
Sporumu öğlen yazmıştım kızlarbirazdan kahvemi bitirince de biraz dans etmeyi düşünüyorum
Beni şimdilik cikar kuzum benimki sabit 3 gun yürüyüş daha sonra sıkı başlayacağım bir kaç kilo daha vereyim o zaman yine alırsın listeye olur mu@Rabia- @ELF_LR35 bildirmediğiniz başka sporunuz varsa bildirin bu gece bu listeyi kapatıcaz kapatmadan varsa eklerim sonuncunun cezasını kesicez ona gòree ayrıca yarın açılacak yeni spor yarışına katılacakmı sınız?
Listede olup da bu hafta yeni yarışa katılmak istemeyen varsa bildirsin çıkaralım arkadaşlar ayrıca listede olmayıp spor yarışına katılmak isteyenler de yine bildirsin ekleriz sabah yeni listeyi açıcaz
Tamam canımBeni şimdilik cikar kuzum benimki sabit 3 gun yürüyüş daha sonra sıkı başlayacağım bir kaç kilo daha vereyim o zaman yine alırsın listeye olur mu
Canım yeşil geçen sene çok iyi hatırlıyorum bir ayda 9 kilo vermişti şu an hayli hayli verir diye düşünüyorumSağol fıstığım
Valla harika bir duygu canım yaaa darısı başınasende 79 a geçtiğin gibi çabucak 69a geç bir canım sırayla gerisi kolay önce benim gibi bir doğum öncesi kilona yani 63.5 a varırsın havalara uçarsın sonra 60a da veda eder 5li rakamlara ulaşırsın klasik ev tartısina göre doğum öncesi halime 2-3 kilo kalmış görünüyor ama vücut analizin de 3 kilo daha kas arttırdım canım yani bu tartıda o 3kiloluk kasın ağırlığı olmasa 61 lerde çıkacak o yüzden yağ ağırlığı olarak ve daralma olarak çocuk hamilelik öncesine dönmüş bulunmaktayım ve kıyafetler de tam oluyor zaten bòyle kas da arttırarak devam eder isem 58-59 da tam istediğim gibi olmuş olucam ❤❤❤ haziranın ilk haftalarına kadar rahatlıkla 5 kilo daha atarım diye düşünüyorum ama inşallah olur sen kilon şuan yüksek rakamlarda düşüş yaşamaya uygun ve sen kendinde zaten iyi kilo vermeyi başarıyorsun canım sen de rahatlıkla haziranın ilk haftalarına 65 -68 civarı olabilirsin bence zaten 80lerde iken bir ay da 10kilo veren çok kişi duydum ben canım düşünsene öyle olur ise tam 1 ay sonra 69 sun ❤❤❤
Tamam canımblonde ambition canım benide bu hafta spor listesine alma olurmu çok yoğun olucam yine zaten belli sporum var
Kuzum kızım hastaydı ondan alışkanlıktan açtım kk yı ama yazamadan geri kapattım.Canım tuğba da cvp vermiyor ya onada ulaşırsan sorarmısın canımbugün listeyi kapatıcaz yaa haber versinde sabaha direkman yeni listeyi açarız hazır olur tugbaFB canım bana küstün mü yoksa hiç cevap yazmıyorsun bana
Ben daha disipline girmezsem sana yetişemiycek gibiyim haftada bir kilo bile veremiyorumCumaya hedefim 63.9 canım yaaayetişebilirsen yetiş booll spor +magnezyum alımı ve bol su +bitki çayları+ ödem için maydonoz limon suyu + sıfır pirinç,bulgur,makarna,beyaz un,yağ zaten aburcubur,alkol,tatlı gibi ağır kaçamakları söylemeye bile gerek yok asla yok mümkün olduğunca tuz ve yağ da yok benim sırrımın tamamı bunlar birde ihtiyaç duyarsam aralarda masaj kandolaşımı hızlandırdığı için hem metobolizmayı hızlandırıyor,hem sıkılaşmaya katkısı çok hemde kasları çok rahatlatıyor canım hatta ben şimdi son 5 kiloyu atarken düzenli masaj düşünüyorum bide herkes bildiği gibi spor öncesi ve sonrası kahve spor öncesi içilen yağ kampını ve vücut ışını yükseltip spora çok katkı sağlıcak spor sonrası içilende metabolizmanın hızlı devam etmesini sağlîycak bunların dışında başka bir sırrım yok canım
Benimde xl giydiğim pantolon dün belimden düştü ben de bir mutlu oldumYa kızlar benim senelerdir giydiğim eşortmanlarım üstümden düşüyo artık
Pasta mıııı?Naptınız kızlar nasılsınız.
Gece 3.30 gibi uyandım sabah 6 oldu ben daha uyuyamadım sonra mutfaktaki kanepeme geçtim uzandım uyuyakalmışım saat 10 gibi uyandırdı eşim.
Mevsim geçişleri beni mahfetti. Sabah anneme kahvaltıya gittik pasta alıp 1 dilim pastamdan da yedim ordan arkadaşlarımızla buluştuk limonata içtik ev yapımı eve yeni geldik sayılır. Dinlenip biraz mutfağı toparlayıp evi bir kat süpürürüm sonra spor yaparım ne yapacağıma karar vermedim daha
Geçmiş olsun canım nasıl daha iyi mi?Kizlar acil bisey sormam lazim kızımın ateşi yüksekti 2 gündür şimdide 35 lerdr hep normal mi yoksa düşük ateş mi
Çok geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi ama hali nasıl kızının normal değilse götür hastaneye hiç düşünmeKizlar acil bisey sormam lazim kızımın ateşi yüksekti 2 gündür şimdide 35 lerdr hep normal mi yoksa düşük ateş mi
Yaa uyuyor simdi uyumadan öncede keyfi gayet yerindeydi ama 35 küsürlerde hala ateşiGeçmiş olsun canım nasıl daha iyi mi?
İnşallah L bedenlerde düşçekBenimde xl giydiğim pantolon dün belimden düştü ben de bir mutlu oldum
Hali gayet iyi uyuyor ama bilmiyorum uyandirsammi diye de düsünmüyor değilimÇok geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi ama hali nasıl kızının normal değilse götür hastaneye hiç düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?