Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ucukgenclik spor yaptın mı sende canım ?
Menün nasıl ? Yarına düşüş olacak gibi mi ?
Bugün spor yapamadım canım. Bugün ardiyeyi temizledik babamla duvara varana kadar sildim sonra tüm evi temizledim ama çok yoruldum canım. Kedi veterinerden dönene kadar evi iyice temizleyeyim dedim yarın da yazlık kışlık kıyafet ayarlaması yapıcam. Bugün yazamadım o yüzden kusura bakmayın kızlar

Kahvaltım 2 yumurta, peynir, 4 zeytin, bir dilim ekmek
Öğlem lahana çorbası ( şükürler olsun bitti babam kaç kilo yaptıysa bitmek bilmedi)
Akşam salatalık, domates, peynir, zeytin, çay (temizlik yapınca yemek yapamadık kızlar)
Annemler gözümün önünde kekler kuruyemişler yedi ben de köşeme çekildim yememek için zor tuttum kendimi sadece iki adet fıstık attım ağzıma lokumun kokusunu içime çektim. Oruç tutsam bu kadar zorlanmazdım.

Canım benim yaaa çok normal daha çok yeni ve birde bebişler 2tane daha zor tabiki canım ❤ aslında bu dönemde en çok annenin desteğe ihtiyacı olur ama malesef anne o psikolojiden çıkmadıkça ailde kimse çıkmaz malesef gene en güçlü sen olup hem kendi hemde ailenin psikolojini iyiye götürmen gerekir canım biliyorsun sen iyi ve mutlu olduğunda evdeki herkes de iyi ve mutlu olacak ❤
Kuzum kızım hastaydı ondan alışkanlıktan açtım kk yı ama yazamadan geri kapattım.
Niye küseyim canım
Çok geçmiş olsun canım bende merak ettim hiç yazmayınca seni çok üzüldüm kıyamam yaaaa çocuklar hiç hasta olmasa keşke neyse ki ateşi sonun da düşmüş canım
Ben daha disipline girmezsem sana yetişemiycek gibiyim haftada bir kilo bile veremiyorum
Canım her hafta 1 kilo gitmez zaten arada vücut duraklar kendini dinlendirir bazı haftalar ise kilo vermiş olsan bile ödem tuttuysan tartıda düşüş görünmeye bilir bunlar olabilecek şeyler bunları da düşünüp koreli bozmamak lazım önemli olan diyeti ve sporu hedefe varana kadar bırakamamak canım bende de zaten 1kilo ve üstü verdiğim haftalar nadir oluyor canım mesela benim bir önceki cuma 1.300 gitti ama bu cuma sabit çıktı ben hiç morel bozmadım çünki diyet ve sporumu eksiksiz yapmaya çalıştığım a göre ya ödem var diye düşüş görünmedi ya kas arttığı için oldu yada vücut birden atacağı için tuttu ve bir kaç güne düşüş olacak diye düşünüyorum sonuçta böyle böyle hedefe varıcaz canım zaten kilomuz yüksek diil az az da gitse bir iki aya istediğimiz kiloya gene ulaşmış oluruz

İnşallah canım bugünlerde suyu da az içtim ben iki günde 5 litre bitiriyordum bu hafta 1 litre bile içmediğim oldu o da baya etkiledi sanırım. Bugün zaten duvarları, dolapları deterjanlı bezlerle sildim hep içime çektim

Amann kek kurabiye de neymiş mis gibi fit olup istediğin her kıyafeti mükemmel bir sekilde tasimak varken .. sen kendine ödül gunu gelince soyle cok guzel tatlı tarif vericem onu yapıp yersin .. sadece bir süre malesef herşey yasak ..sonra az yiyip o gun spor yapmak kaydiyla serbest yediklerine say yani kendine öyle de ben yediklerine say navi vücudunda bol bol var diyorum kendime . Kendini tuttuğun için de tebriklerr kendini görmüş oldun iradenle kararliliginla gurur duy ben de geçen misafirlikdeydim cipsler cerezler , yine gittigimde en sevdiğim ülker Rulokat cikolatali kek vardı, benimo biskuviler , cipsler yine .. hic yemedim .. anneme kahvaltiya gittim . Diyetteyim diyorum sagolsun diyette degilim desem yapmaz simit almis sucuk kızartmış nasıl bir diyet anlayışı var tartışılır..

Yeni doğum mu yaptınız?? Allah analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı ömürler versin ben yeni okudum da

Karnım çok aciktiii
Benim de çok aç ve az önce dolaptaki nutella kovonozu beni resmen kendine doğru çekti ve ne yaptım biliyormusun elime aldım kapağını açtım kokladım iyice ve dedimki seni yersem şuan sadece damağımda bir tat olacak okadar ama sabah çok çok mutsuz uyanıcam ve ben bunu yapmıycam kadar akıllı ve güçlüyüm dedim sonrada kokladım ve bıraktım gelip tekrar yatağa yattım ve geçti bile o his böyle yaptıkça o gücü kazanıyorsun kontrol 'ün tamamen elinde olduğunu anlıyorsun canım sonra gitgide nefsin ölüyor bak ben çok uzun zamandır doğru düzgün kaçamak hiç yapmıyorum aman bugünlükte bozayım yarın gene yaparım demedim hiç basladıgimdan beri hic bırakmadım yoksa beni geriye götürür oysa hep ileri gitmemiz lazım

Anneler öyle zaten canım bizimkilerde diyetteyim biliyor dün puding almış yemedim bugün en sevdiğim keki almış babam gitmiş galeta severim onu almış bir litreye yakın çay içtim masada yememek için midemi suyla doldurdum. Gündüz içmediğim suyu şimdi içtim valla bir saatte 660 ml. Bir de bu saatte babam puding mi yesek diyor hep sinirim bozuldu.

Şimdi okudum canım çok geçmiş olsun umarım ortakulak iltihabı değildir ağrısına nasıl dayanır yavru

Boşver canım benim eşimde neler neler alıyor yiyor hatta bide bana yaptırıyor kızım 'ın canı birşeyler çekiyor istiyor mecbur kendi elimle hazırlıyorum bide düşün yani en azından senin òyle bir sorunun yok böyle daha zor valla o kurabiyeleri,kekleri ellerinle yapıp pişirip korkutup son dakilarına kadar her aşaması ile uğraşıp bide önlerine servis edip sonra karşıya oturup yememek var bide bu daha zor diil mi biz evliler bode bunla savaşarak başarıyoruz valla bakarken diyet yapmak çok kolay inan yoksa kocan sana canım spagetti çekti hemde bolonez soslu yapsana yiyelim diyip seni kendi elleriyle yapmaya yolluyor bide daha 2gün önce gece kızımla bana bu işkenceyi yaptılar mesela en azından bunlardan muafsın yoksa o pudingi ellerinle pişirıp hazır edip servis edip sonra oturup yememek var bide

Evet en çok yaptığım şey özellik le masada çok sevdiğim bir şey varsa onlar yerken bende bol bol su içiyorum geçiyor napalım madem yiyemiycez üstüne bir bardak soğuk su içelim

O da doğru canım zaten oldu mu olmadı mı diye tadına bakmak kaselere koyduktan sonra tencerenin dibinde kalanı sıyırmak ay canım çekti gene ben bir su içeyim en iyisi

Evet en çok yaptığım şey özellik le masada çok sevdiğim bir şey varsa onlar yerken bende bol bol su içiyorum geçiyor napalım madem yiyemiycez üstüne bir bardak soğuk su içelim
Aynen canım gündüz içemediğim suyu akşam içtim sayelerinde tüm gece WC giderim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…