Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben spor puanlarına bakıp sonuncuysam mekik çekeyim diyordum onları hesaplıyım cezadan iyidir
Canım en iyi spor yapanlardan biri sensin nasıl sonuncu olacaksın ki imkansız sonunculuk yarışı daha çekişmeli gidiyor zaten sonuncu olmak için baya yarışanlar var zaten sana izin vermezler

Canım en iyi spor yapanlardan biri sensin nasıl sonuncu olacaksın ki imkansız sonunculuk yarışı daha çekişmeli gidiyor zaten sonuncu olmak için baya yarışanlar var zaten sana izin vermezler
Ben hiç katılmayayım o yarışa kuzum zaten evde yeterince suikastçı var bir de onlara takılırsam vay halime

Gerçekten farklı fikirler var sabah yürüyüşünün faydası ne çokmuş akşam 6 da yemek olayı bitirmemekte bana zarar veriyor akşam yemeğim bu gece 9 oldu iyi hoş kahvaltım 12 de öğlem 5 de bugün saat olayım şaştı

Y YesilinBuyusu nasıl oldun canım sakinleştin mi?

Sakinim zaten canım da üzgünüm keşke sinirli olsam o geçer ama bende bişeyler kırıldığı zaman zor oluyor düzelmesi.

Hayatım boyunca hep öyle oldu zaten. Bekarkende ablamların o kadar çok sıkıntıları oldu ki benim hiç sorun çıkarma lüksm bile olmadı hep güçlü duran ben oldum. Evlendim yine aynı ama sistem error veriyor artık gerçekten tükendim keşke anlasalar söylüyorum da halim şu diyorum yok yok sen güçlüsün öyle deme halledersin diyolar. Ya ben güçlü değilim olmak da istemiyorum diğer her normal insan gibi hata yapma lüksümün olmasını istiyorum dinlendirilmek istiyorum tükendiğimin anlaşılmasını istiyorum. Aslında süt olayının bitmesine sadece bu yönden seviniyorum çünkü doktora gidip eski ilacıma başlıycam yoksa insanlar bana halledersin halledersin derken bi yerde yığılıp kalıcam artık. Ne vücudum ne de ruhum iyi değil. Bana uyku yüzü göstermeyip de uyuyanları Allaha havale ediyorum artık. Ya sabır ya selamet...

Yeni doğum mu yaptınız?? Allah analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı ömürler versin ben yeni okudum da

Evet canım biri 20.5 aylık biri de 3.5 aylık iki tane bebiş var evde. Hepimizin bebişlerine inşallah amin çok sagol

Bende yapmıştım onu hatırlıyı musun? 3. Günde bişey olmuştu yapamamıştım ama iki gün yapmıştım..hem çok lezzetli hemde verdiriyor gerçekten. Birde üç günlük patates yoğurt detoksum var benim onları kilo vermemin duraksadığı zamanlara saklıyorum şimdilik.

İnsanlar hep senden bekler yapabilir misin umursamazlar sen yapma onların isteğini baş kaldır üzme kendini asi ol

Yellow girl 2037 puan ile 1.
Sena zeynep 1940 puan ile 2.
berkas 1628 puan ile 3.
ilk 3e giren arkadaşları tebrik ediyorum
Tüm spor yapan hafta boyu hem kendi hemde takımın spor teşviği için uğraşan güzel sporlar yapıp düzenli bildirimlerle spor listesinin aktifliğini ve spora hepimizin teşviki için güzel katkıları olan B Baharyagmuru35 ucukgenclik magickk chaos1023 de ayrıca tebrik ve teşekkür ederim çok güzel yarıştınız kızlar hepinizi kutluyorum
Ve E ELF_LR35 Rabia- kızlar sporlarınızı daha fazla arttırmanız gerekli
ve gelelim ceza alan sonuncuya onuda geçen haftaki gibi tam da aynı sebepden dolayı açıklıyamıyorum tugbaFB kızın hasta biliyorum ama zaten sorun son 3 gün diil 7gündür defalarca etiketlememe rahmen tek bir puan yazmadın hatta 2haftadır SchonerDuft ile en azından 150puandan az mı çok mu yazsa idiniz sonuncuyu açıklasaydık bari ceza almamak için pretesto yapıyorsunuz galiba
15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+270+330+772+305=2037
SchonerDuft / ???=?
tgb1907 / ???=?
htc71 /175+150=325
sena zeynep / 460+150+700+630=1940
berkas / 420+98+684+426=1628
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+40=1282.5
Rabia- / 220+150= 370
chaos1023 / 295+270+150 =715
magickk /180+60+180+180+400=1000
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300=1402.5

ELF_LR35 /150

22/04/2019 - 28/04/2019

SchonerDuft /
tgb1907 /
sena zeynep /
berkas /
Mavi95 /
Rabia- /
chaos1023 /
uçukgençlik/

ELF_LR35 /
Yeni listemiz hayırlı olsun arkadaşlar herkese booll sporlar booll sıkılaşmalar diliyorum
Listede bu hafta olmak istemeyen arkadaşlar sizleri çıkardım dahil olmak isteyen yada çıkmak isteyen SchonerDuft a etiket yapabilirsiniz kızlar ben 1.olmuş iken zirvede bırakıyorum spor listesinde de dahil olmak istemiyorum ne kadar uğraşsamda duzenli liste ile devam edemiyeceğimiz düşündüğüm için size katkım olmiycaksa kendimi boşuna yormıyım benden bukadar diyerek spor listesi takibini bırakıyorum SchonerDuft a geri teslim ediyorum kızlar güzel sporları ve teşvikleri ile katkı sağlayan arkadaşlara teşekkkür ler bundan sonra ki bildirimleri SchonerDuft a yaparsınız herkese bool bool eksiler dilerim

Kuzum haklısın sporlarım fazla yok 100 puan ancak ediyor kaldığım yerde uyuyakalmışım dün

22/04/2019 - 28/04/2019

tgb1907 /
sena zeynep /
berkas /
Mavi95 /
Rabia- /
chaos1023 /
uçukgençlik/[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
ELF_LR35 /
Yeni listemiz hayırlı olsun arkadaşlar herkese booll sporlar booll sıkılaşmalar diliyorum
Listede bu hafta olmak istemeyen arkadaşlar sizleri çıkardım dahil olmak isteyen yada çıkmak isteyen SchonerDuft a etiket yapabilirsiniz kızlar ben 1.olmuş iken zirvede bırakıyorum spor listesinde de dahil olmak istemiyorum ne kadar uğraşsamda duzenli liste ile devam edemiyeceğimiz düşündüğüm için size katkım olmiycaksa kendimi boşuna yormıyım benden bukadar diyerek spor listesi takibini bırakıyorum SchonerDuft a geri teslim ediyorum kızlar güzel sporları ve teşvikleri ile katkı sağlayan arkadaşlara teşekkkür ler bundan sonra ki bildirimleri SchonerDuft a yaparsınız herkese bool bool eksiler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…