Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hırslanıyordum ama senin puanlarını gördükçe sen de onlara ders vermek için mi bu hafta yapmama kararı aldın
Bizi de cezalandırmış olursun

Ellerine sağlık canım zamanını ayırdığın için teşekkür ederiz

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese
hayırlı sabahlar mutlu haftalar olsun
Günaydın kızlar kilom 78.60 hedef kiloma 100 gram kalmış vay bee bir akşam yemek yememek ne kadar fark ediyor SchonerDuft
günaydın kızlar nasılsınz
sabah tartılamadım ben tartımınn pili bitmiş haberinz olsun
Günaydın kızlar
Y YesilinBuyusu tebrik ederim canım seni
Rabia- ben daha da merak ettim şimdi kilonu sağlığına bir şey olmasın pil bitsin.

Hadi bisiklete başladık ve ip turnuvasına da bugün başlayalım belki bizi terk edenler geri gelir

Upss kesin bende öyle çıkıcam hala tartılamadım korkudan canım
Bugünü cok guzel gecirmem lazim bide yürüyüşe de gideceğim her zaman yurudugumden daha fazla yurumeyi planliyorum hem regliyim hemde dun pek diyete uygun olmadi canim aksam yemegi yemeyip telafi etmeye calistim ama yine de fazla ciktim

Ben de dün çok geç kalktım sonra temizlik yaptım aslında karnım gurulduyor acıktım ama hala WC çıkamadım

Ben hırslanıyordum ama senin puanlarını gördükçe sen de onlara ders vermek için mi bu hafta yapmama kararı aldın
Bizi de cezalandırmış olursun
Canım herkese katkısı olmadığı belli zaten liste üzerinde zorlamayınca anlamı yok yarışmak istemeyen yarişmıyorki zaten bir aramız da yarıştık öylede devam ederiz zaten zaten yapanlar ve yapmayanlar hiç değişmiycek belli spor benim hayatımda ömürlük var canım kendimi bildim bileli vardı herzamanda öyle kalacak ve artık son 2yıldır ise hiç ara bile vermeden hiç bırakmadan devam ettim zaten aynen devam yani puan yazmıcam bende ama tabiki yapîcam ve tabiki melisa- ve seninle B Baharyagmuru35 ile zaten yarışırız canım zaten 3-5 kişi yarışıyorduk hala devam edicez❤ rakibim M MissHayaLet zaten heran mezun olucak magickk de öyle ee biz birbirimizi teşvik için listede olamaya gerek yok ben zaten sporlarımı yazarım siz de beni yakalamaya çalışırsınız yada ben sizi yakalamaya çalışırım bisikleti gene 3ümüz beraber süreriz zaten yollarda rakibim de B Baharyagmuru35 canım merak edip baktım 6km yürüyorum daha üstüne çıkmadım ama senin 8km filan yazdığın oluyor maşallah hedefim sensin

Kızlar bu arada dün akşam geç saatde yaptığım için eklemesemde olur deyip listeye eklemedim ama size söylediğim gibi zumba mı geç saatte yaptım kızlar akşam dan da 30dakika zumba bu arada bölgedensen beri 2gündür hala karın kaslarımda çok ağrı var ondan bugünde sadece dans ederim diye düşünüyorum kimler benle zumba yapıdan bakalım

Dünkü 40 dk cardio da benim yanlarımı ağrıttı bugün bacaklarımı da hissetmiyorum.

Canım benim sen böyle yazınca bugün rahata vercektim resmen okuyunca birden sen ne yapıyorsun kendime dedim aynen bizler zaten kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak bize fayda
Takip etmeye devam sporlarımızı

Zımba videolarım var kahvaltı yaptıktan sonra yarım saat yapılabilinir zaten daha fazlasına dayanamam sanırım çok hamım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…