- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.561
Ben hırslanıyordum ama senin puanlarını gördükçe sen de onlara ders vermek için mi bu hafta yapmama kararı aldın22/04/2019 - 28/04/2019
SchonerDuft /
tgb1907 /
sena zeynep /
berkas /
Mavi95 /
Rabia- /
chaos1023 /
uçukgençlik/
ELF_LR35 /
Yeni listemiz hayırlı olsun arkadaşlar herkese booll sporlar booll sıkılaşmalar diliyorum
Listede bu hafta olmak istemeyen arkadaşlar sizleri çıkardım dahil olmak isteyen yada çıkmak isteyenSchonerDuft a etiket yapabilirsiniz kızlar ben 1.olmuş iken zirvede bırakıyorum spor listesinde de dahil olmak istemiyorum ne kadar uğraşsamda duzenli liste ile devam edemiyeceğimiz düşündüğüm için size katkım olmiycaksa kendimi boşuna yormıyım benden bukadar diyerek spor listesi takibini bırakıyorum SchonerDuft a geri teslim ediyorum kızlar güzel sporları ve teşvikleri ile katkı sağlayan arkadaşlara teşekkkür ler bundan sonra ki bildirimleri SchonerDuft a yaparsınız herkese bool bool eksiler dilerim
Ellerine sağlık canım zamanını ayırdığın için teşekkür ederizYellow girl 2037 puan ile 1.
Sena zeynep 1940 puan ile 2.
berkas 1628 puan ile 3.
ilk 3e giren arkadaşları tebrik ediyorum
Tüm spor yapan hafta boyu hem kendi hemde takımın spor teşviği için uğraşan güzel sporlar yapıp düzenli bildirimlerle spor listesinin aktifliğini ve spora hepimizin teşviki için güzel katkıları olan B Baharyagmuru35ucukgenclik magickk @chaos1023 de ayrıca tebrik ve teşekkür ederim çok güzel yarıştınız kızlar hepinizi kutluyorum
Ve @ELF_LR35Rabia- kızlar sporlarınızı daha fazla arttırmanız gerekli
ve gelelim ceza alan sonuncuya onuda geçen haftaki gibi tam da aynı sebepden dolayı açıklıyamıyorum@tgb1907 kızın hasta biliyorum ama zaten sorun son 3 gün diil 7gündür defalarca etiketlememe rahmen tek bir puan yazmadın hatta 2haftadır SchonerDuft ile en azından 150puandan az mı çok mu yazsa idiniz sonuncuyu açıklasaydık bari ceza almamak için pretesto yapıyorsunuz galiba
15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+330+772+305=2037
SchonerDuft / ???=?
tgb1907 / ???=?
htc71 /175+150=325
sena zeynep / 460+150+700+630=1940
berkas / 420+98+684+426=1628
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+40=1282.5
Rabia- / 220+150= 370
chaos1023 / 295+270+150 =715
magickk /180+60+180+180+400=1000
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300=1402.5
ELF_LR35 /150
Günaydın kızlar iyi haftalar herkese
hayırlı sabahlar mutlu haftalar olsun
Günaydın kızlar kilom 78.60 hedef kiloma 100 gram kalmış vay bee bir akşam yemek yememek ne kadar fark ediyorSchonerDuft
Günaydın kızlargünaydın kızlar nasılsınz
sabah tartılamadım ben tartımınn pili bitmiş haberinz olsun
Hadi bisiklete başladık ve ip turnuvasına da bugün başlayalım belki bizi terk edenler geri gelirBundan snra bisiklet turnuvasını başarabilirsek ip atlama turnuvasıda yapalımm gerçekten çok etkiliymiş ahahaha ömrümüzde toplam 500 bile düşündürücü benim içinha gayret canımm gitsin yağlar durmak yok trambolin hiç kullanmadım ufaklardan mı var sende canım
Upss kesin bende öyle çıkıcam hala tartılamadım korkudan canımGunaydin kizlar ben artidayim 68.4 ciktim 600gr arti
Rica ederim canım ne demek bana da çok katkısı oldu sporumu iyice arttırdım özellikle M MissHayaLet ile yarışmak çok güzeldiblonde ambition katkılarından dolayı teşekkür ederim eline sağlık canım
Bugünü cok guzel gecirmem lazim bide yürüyüşe de gideceğim her zaman yurudugumden daha fazla yurumeyi planliyorumUpss kesin bende öyle çıkıcam hala tartılamadım korkudan canım
Ben de dün çok geç kalktım sonra temizlik yaptım aslında karnım gurulduyor acıktım ama hala WC çıkamadımBugünü cok guzel gecirmem lazim bide yürüyüşe de gideceğim her zaman yurudugumden daha fazla yurumeyi planliyorumhem regliyim hemde dun pek diyete uygun olmadi canim aksam yemegi yemeyip telafi etmeye calistim ama yine de fazla ciktim
Canım herkese katkısı olmadığı belli zaten liste üzerinde zorlamayınca anlamı yok yarışmak istemeyen yarişmıyorki zaten bir aramız da yarıştık öylede devam ederiz zatenBen hırslanıyordum ama senin puanlarını gördükçe sen de onlara ders vermek için mi bu hafta yapmama kararı aldın
Bizi de cezalandırmış olursun
Dünkü 40 dk cardio da benim yanlarımı ağrıttı bugün bacaklarımı da hissetmiyorum.Kızlar bu arada dün akşam geç saatde yaptığım için eklemesemde olur deyip listeye eklemedim ama size söylediğim gibi zumba mı geç saatte yaptım kızlarakşam dan da 30dakika zumba bu arada bölgedensen beri 2gündür hala karın kaslarımda çok ağrı var ondan bugünde sadece dans ederim diye düşünüyorum kimler benle zumba yapıdan bakalım
Canım benim sen böyle yazınca bugün rahata vercektim resmen okuyunca birden sen ne yapıyorsun kendime dedim aynen bizler zaten kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak bize faydaCanım herkese katkısı olmadığı belli zaten liste üzerinde zorlamayınca anlamı yok yarışmak istemeyen yarişmıyorki zaten bir aramız da yarıştık öylede devam ederiz zatenzaten yapanlar ve yapmayanlar hiç değişmiycek belli spor benim hayatımda ömürlük var canım kendimi bildim bileli vardı herzamanda öyle kalacak ve artık son 2yıldır ise hiç ara bile vermeden hiç bırakmadan devam ettim zaten aynen devam yani puan yazmıcam bende ama tabiki yapîcam ve tabiki melisa- ve seninle B Baharyagmuru35 ile zaten yarışırız canım zaten 3-5 kişi yarışıyorduk hala devam edicez❤ rakibim M MissHayaLet zaten heran mezun olucak magickk de öyle ee biz birbirimizi teşvik için listede olamaya gerek yok ben zaten sporlarımı yazarım siz de beni yakalamaya çalışırsınız yada ben sizi yakalamaya çalışırım bisikleti gene 3ümüz beraber süreriz zaten yollarda rakibim de B Baharyagmuru35 canım merak edip baktım 6km yürüyorum daha üstüne çıkmadım ama senin 8km filan yazdığın oluyor maşallah hedefim sensin
Zımba videolarım var kahvaltı yaptıktan sonra yarım saat yapılabilinir zaten daha fazlasına dayanamam sanırım çok hamımKızlar bu arada dün akşam geç saatde yaptığım için eklemesemde olur deyip listeye eklemedim ama size söylediğim gibi zumba mı geç saatte yaptım kızlarakşam dan da 30dakika zumba bu arada bölgedensen beri 2gündür hala karın kaslarımda çok ağrı var ondan bugünde sadece dans ederim diye düşünüyorum kimler benle zumba yapıdan bakalım
Tebrikler canım demekki kaçakların olmasa şuan %100 67lerde idin olsun artk cumaya kadar başka kaçmak yapmaz isen 67ler garantiCuma 68.10 düm sanırım
Bugün 68.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?