Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim sen böyle yazınca bugün rahata vercektim resmen okuyunca birden sen ne yapıyorsun kendime dedim aynen bizler zaten kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak bize fayda
Takip etmeye devam sporlarımızı
Kuzum sen yine yap sporlarini 1 saatte yapsan 2 saatte kendin için yapıyorsun sonuçta.

Burada deniz mevsimini açanlar var kızlar benim daha da hızlanmam lazım
Bende ondan hızlanmaya çalışıyorum canım yaaaa hızlanalım sen neredesin ki ???
melisa- nasılsın canım hadi sende tekrar motive ol koşalım 62 ye artık canım yaa senle çok güzel birlikte düşüş yaşıyorduk hadi gene devam edelim ❤ sen de bizle zumba yapacak mısın???
Y YesilinBuyusu Canım müthiş düşüş olmuş gene gene harika gidiyosun ❤ sende zumba yapacakmışım bizle sen çok seversin
magickk sen ne diyorsun zumba
Kızlar başka yapacak varsa aramizda başka zumba seven yapmak isteyen varsa hadi bugün hep beraber zumba yapalım mı?

Marmaristeyim canım

Dünkü 40 dk cardio da benim yanlarımı ağrıttı bugün bacaklarımı da hissetmiyorum.
Ağrıyorsa işe yaramıştır kaslara çok etkisi olmuştur diye duymuştum inşallah doğrudur canım ❤ normalde ben 1saat rahat dans ediyordum ama 30dakika da hiç yorulmamais ve hala dans etmek istiyor olsamda akşam mecburiyetten bıraktım dansı çünki karnımı belimi kıvırırken filan çok acıyordu acıdan zorlandım hala uyandım hala aynı karnım acıyor resmen bugün kas çalıştırmayan yağ yaktıran şeyler yaparız yürüyüş,dans filan gibi yada dinlen e de bilirsin sen dün de baya ağır yaptm çünki canım zaten iki gün üst üste aynı bölgeye yüklenme kasların kendini onarması ve geliştirmesi için bir gün araya ihtiyacı var fitness hocam öyle dersi ondan birgün suguat çeşitleri plank vs. Yapıyorsak bir gün mekik,kol,göğüs yapıyorduk bölgeleri sıra ile iki gün üst üste aynı bölge olmıycak şekilde yapıyorduk canım ben hala da öyle yapıyorum yoksa kaslar gelişmez hatta yüklenmeden dolayı kas yıkımına uğrama ihtimali dee var canım ona dikkat et kuzum

Son düzenleme:
Marmaristeyim canım
Ben de 1.5 ay sonra itiraftayım canım önce Antalya 15 haziran da Antalyada side manavgat tarafları sezonu açıcaz 20sinde Alanya ya geçicez başlangıç programını yaptk haziranın ilk haftası bayram zaten ve bayram bitişi 2.hafta sıra benim regle ye denk geliyor ve hemen regle bitişi 15i ve sonrasına Antalya Alanya tatillerini aldım marmarise de bakınıyorum en güzel içmeler mı oluyor canım ? AAA bu arada 15 ine kadar burdayım yani tam 1.5 ayım var 58 olabilmek için ❤

Kızlar bir şey sorucam nesfit bir aralar CD veriyordu egzersiz programı oryantal bir de salsa gibi bir şey onlar sayılır mı merak ettim
Puan açısından schoner bilgi verir ama zayîflama açısından müthiş faydalı canım en iyi zayıflatan şeylerin başında dans geliyor zaten

Sevgili kaptan yardımcılarımızı şiddetle kınıyor, gözlerinden öpüyorum
Yellow Hanım en çok seni tebrik ederim
Hepinizi tebrik ederim SchonerDuft ve tugbaFB hariç. Tembeller sizi

Şimdi niye hatırlattın ben napıcam bu kadar az zamanda nasıl vericem bu fazlaları.

Şimdi niye hatırlattın ben napıcam bu kadar az zamanda nasıl vericem bu fazlaları.
Siz Y YesilinBuyusu ile yaza kadar ciddi incelirsiniz kaptancım yaaa siz çok iyi veriyorsunuz üstelik senin boyunda baya uzun olduğu için hedef kilona bile varırsın 1.5 ay sonra sen hadi hepberaber hızlanalım yağlar vucudumuzu terk etsin artık hadi bakalımçık çık yağlar çık çık çık çık yağlar çık çık

Gunaydin kizlar ben artidayim 68.4 ciktim 600gr arti

SENİ YİNE GEÇTİM DESENE
Rica ederim canım ne demek bana da çok katkısı oldu sporumu iyice arttırdım özellikle M MissHayaLet ile yarışmak çok güzeldi teşekkürler senacım ❤❤❤
KUZUM BEN YAPAMIYORUM DÜN YPAYIM DEDİM BİRAZ PUANIM FAZLA OLSUN KOL ÇALIŞTIM YIĞILIP KALDIM AĞRIDAN SABAHLRI YATAKTAN KALKAMIYORUM BELİM KIRILMIŞ GİBİ OLUYOR SANA DA HAKSIZLIK OLDU FARKINDAYIM BENDE YAPAYIM BARİ DEDİM KIZLAR ÇOK GÜZEL COŞMUŞKEN AMA OLMADI
Tebrikler canım demekki kaçakların olmasa şuan %100 67lerde idin olsun artk cumaya kadar başka kaçmak yapmaz isen 67ler garanti
DOĞRU DİYORSUN VALLA AMA HAFTA SONUNU GÖZDEN ÇIKARMIŞTIM BATMADIM O YÜZDEN . BUGÜN VE YARIN KABAK YAPIYORUM 67 Yİ BİRDEN ATLAYACAM İNŞALLAH
SPOR YAPAMIYORUM ÖZELLKLE BUGÜN NEFES ALMAK BİLE ÇOK ZOR GELİYOR . ÇÖZÜMDE BULAMIYORUM

Teşekkür ederim canım ❤
Onları bende kınıyorum ama yapmadıkları için diil listede olmalarına rağmen yaptilarmı yapmadılar mı ne oldu diye 15gündür hiçbir net bilgi vermedikleri için

Haksızlığın bu kadarını da görmedim yaaa sen bize 10 dakika plank de biz yerlerde sürünürken otur karşımıza biraları iç eee sonra sana ceza alma sırası gelince sır gibi sakla ortaya çıkınca da zaten belim ağrıyor de sıyrıl yok artk yaaa bizi yerde süründürürken bide bira içip keyif yapmayı biliyordun acımasız seni bizden kaçamazsın M MissHayaLet ne ceza verelim buna hesaplaşma günü geldi

CEZAMA RAZIYIM ONDAN KAÇMAM ASLA

acaba bizim yüzümüzden mi vazgeçtin giriş yapamadık eğer oyüzdense lütfen devam et

Evet üçüncü kimdi hepimiz bir ceza verelim benden 300 jumpink jack kuzum sen ve berkasta verin cezaları nasıl uygun mu böyle

Kızlar yaa bu arada bizim kızın okulu 23nisan için küçük mucitler e götürme organizasyonu yapmış erkenden ona gittiler 9da servise binmiş olacak şekilde idi yani 8civari hazırlanıp 9a doğru onu yetiştirdim sonra tekrar eve geri gelince o telaş ve koşuşturma ile de eve geri girer girmez ard arda 2-3 büyük bardak su içtim en az yarım litre içtim yani sonrada tartılsamda artk yanlis cikacagi icin bugun tartilamadim ama dün sabah tartilmistim dun 64.8 idi 100grm vardı sadece ama bugün tartilamadigim için yarın sabah yine tartılıcam bakalım fark olacakmı
tugbaFB sen tartıldın mı canım? Gelebildin mi 64'lere ? kızın nasıl oldu ?

acaba bizim yüzümüzden mi vazgeçtin giriş yapamadık eğer oyüzdense lütfen devam et
Yok canım senden diil sen zaten yapınca puanını yazıyorsun
SchonerDuft lisylteyi kendi yapmak istiyor ondan ben yapınca yardımcılar protesto ediyorlar bende kaptan yardımcılarına geri devrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…