- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.581
Kuzum sen yine yap sporlarini 1 saatte yapsan 2 saatte kendin için yapıyorsun sonuçta.Canım benim sen böyle yazınca bugün rahata vercektim resmen okuyunca birden sen ne yapıyorsun kendime dedim aynen bizler zaten kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak bize fayda
Takip etmeye devam sporlarımızı
Bende ondan hızlanmaya çalışıyorum canım yaaaaBurada deniz mevsimini açanlar var kızlar benim daha da hızlanmam lazım
Marmaristeyim canımBende ondan hızlanmaya çalışıyorum canım yaaaahızlanalım sen neredesin ki ???
melisa- nasılsın canım hadi sende tekrar motive ol koşalım 62 ye artık canım yaa senle çok güzel birlikte düşüş yaşıyorduk hadi gene devam edelim ❤ sen de bizle zumba yapacak mısın???
Y YesilinBuyusu Canım müthiş düşüş olmuş genegene harika gidiyosun ❤ sende zumba yapacakmışım bizle sen çok seversin
magickk sen ne diyorsun zumba
Kızlar başka yapacak varsa aramizda başka zumba seven yapmak isteyen varsa hadi bugün hep beraber zumba yapalım mı?
Ağrıyorsa işe yaramıştır kaslara çok etkisi olmuştur diye duymuştum inşallah doğrudur canım ❤ normalde ben 1saat rahat dans ediyordum ama 30dakika da hiç yorulmamais ve hala dans etmek istiyor olsamda akşam mecburiyetten bıraktım dansı çünki karnımı belimi kıvırırken filan çok acıyordu acıdan zorlandım hala uyandım hala aynı karnım acıyor resmen bugün kas çalıştırmayan yağ yaktıran şeyler yaparızDünkü 40 dk cardio da benim yanlarımı ağrıttı bugün bacaklarımı da hissetmiyorum.
Ben de 1.5 ay sonra itiraftayım canımMarmaristeyim canım
Puan açısından schoner bilgi verir ama zayîflama açısından müthiş faydalı canım en iyi zayıflatan şeylerin başında dans geliyor zatenKızlar bir şey sorucam nesfit bir aralar CD veriyordu egzersiz programı oryantal bir de salsa gibi bir şey onlar sayılır mı merak ettim
Sevgili kaptan yardımcılarımızı şiddetle kınıyor, gözlerinden öpüyorumYellow girl 2037 puan ile 1.
Sena zeynep 1940 puan ile 2.
berkas 1628 puan ile 3.
ilk 3e giren arkadaşları tebrik ediyorum
Tüm spor yapan hafta boyu hem kendi hemde takımın spor teşviği için uğraşan güzel sporlar yapıp düzenli bildirimlerle spor listesinin aktifliğini ve spora hepimizin teşviki için güzel katkıları olan @Mavi95ucukgenclik magickk @chaos1023 de ayrıca tebrik ve teşekkür ederim çok güzel yarıştınız kızlar hepinizi kutluyorum
Ve E ELF_LR35Rabia- kızlar sporlarınızı daha fazla arttırmanız gerekli
ve gelelim ceza alan sonuncuya onuda geçen haftaki gibi tam da aynı sebepden dolayı açıklıyamıyorumtugbaFB kızın hasta biliyorum ama zaten sorun son 3 gün diil 7gündür defalarca etiketlememe rahmen tek bir puan yazmadın hatta 2haftadır SchonerDuft ile en azından 150puandan az mı çok mu yazsa idiniz sonuncuyu açıklasaydık bari ceza almamak için pretesto yapıyorsunuz galiba
15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+330+772+305=2037
SchonerDuft / ???=?
tgb1907 / ???=?
htc71 /175+150=325
sena zeynep / 460+150+700+630=1940
berkas / 420+98+684+426=1628
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+40=1282.5
Rabia- / 220+150= 370
chaos1023 / 295+270+150 =715
magickk /180+60+180+180+400=1000
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300=1402.5
ELF_LR35 /150
Şimdi niye hatırlattın ben napıcam bu kadar az zamanda nasıl vericem bu fazlaları.Ben de 1.5 ay sonra itiraftayım canımönce Antalya 15 haziran da Antalyada side manavgat tarafları sezonu açıcaz 20sinde Alanya ya geçicez başlangıç programını yaptk haziranın ilk haftası bayram zaten ve bayram bitişi 2.hafta sıra benim regle ye denk geliyor ve hemen regle bitişi 15i ve sonrasına Antalya Alanya tatillerini aldım marmarise de bakınıyorum en güzel içmeler mı oluyor canım ? AAA bu arada 15 ine kadar burdayım yani tam 1.5 ayım var 58 olabilmek için ❤
Siz Y YesilinBuyusu ile yaza kadar ciddi incelirsiniz kaptancım yaaa siz çok iyi veriyorsunuz üstelik senin boyunda baya uzun olduğu için hedef kilona bile varırsın 1.5 ay sonra senŞimdi niye hatırlattın ben napıcam bu kadar az zamanda nasıl vericem bu fazlaları.
Gunaydin kizlar ben artidayim 68.4 ciktim 600gr arti
KUZUM BEN YAPAMIYORUM DÜN YPAYIM DEDİM BİRAZ PUANIM FAZLA OLSUN KOL ÇALIŞTIM YIĞILIP KALDIM AĞRIDAN SABAHLRI YATAKTAN KALKAMIYORUM BELİM KIRILMIŞ GİBİ OLUYOR SANA DA HAKSIZLIK OLDU FARKINDAYIM BENDE YAPAYIM BARİ DEDİM KIZLAR ÇOK GÜZEL COŞMUŞKEN AMA OLMADIRica ederim canım ne demek bana da çok katkısı oldu sporumu iyice arttırdım özellikle M MissHayaLet ile yarışmak çok güzelditeşekkürler senacım ❤❤❤
DOĞRU DİYORSUN VALLA AMA HAFTA SONUNU GÖZDEN ÇIKARMIŞTIM BATMADIM O YÜZDEN . BUGÜN VE YARIN KABAK YAPIYORUM 67 Yİ BİRDEN ATLAYACAM İNŞALLAHTebrikler canım demekki kaçakların olmasa şuan %100 67lerde idin olsun artk cumaya kadar başka kaçmak yapmaz isen 67ler garanti
SPOR YAPAMIYORUMSevgili kaptan yardımcılarımızı şiddetle kınıyor, gözlerinden öpüyorum
Yellow Hanım en çok seni tebrik ederim
Hepinizi tebrik ederimSchonerDuft ve tugbaFB hariç. Tembeller sizi
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Teşekkür ederim canım ❤Sevgili kaptan yardımcılarımızı şiddetle kınıyor, gözlerinden öpüyorum
Yellow Hanım en çok seni tebrik ederim
Hepinizi tebrik ederimSchonerDuft ve tugbaFB hariç. Tembeller sizi
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
SENİ YİNE GEÇTİM DESENE
KUZUM BEN YAPAMIYORUM DÜN YPAYIM DEDİM BİRAZ PUANIM FAZLA OLSUN KOL ÇALIŞTIM YIĞILIP KALDIM AĞRIDAN SABAHLRI YATAKTAN KALKAMIYORUM BELİM KIRILMIŞ GİBİ OLUYOR SANA DA HAKSIZLIK OLDU FARKINDAYIM BENDE YAPAYIM BARİ DEDİM KIZLAR ÇOK GÜZEL COŞMUŞKEN AMA OLMADI
DOĞRU DİYORSUN VALLA AMA HAFTA SONUNU GÖZDEN ÇIKARMIŞTIM BATMADIM O YÜZDEN . BUGÜN VE YARIN KABAK YAPIYORUM 67 Yİ BİRDEN ATLAYACAM İNŞALLAH
SPOR YAPAMIYORUMÖZELLKLE BUGÜN NEFES ALMAK BİLE ÇOK ZOR GELİYOR . ÇÖZÜMDE BULAMIYORUM
CEZAMA RAZIYIMHaksızlığın bu kadarını da görmedim yaaa sen bize 10 dakika plank de biz yerlerde sürünürken otur karşımıza biraları iç eee sonra sana ceza alma sırası gelince sır gibi sakla ortaya çıkınca da zaten belim ağrıyor de sıyrıl yok artk yaaa bizi yerde süründürürken bide bira içip keyif yapmayı biliyordun acımasız seni bizden kaçamazsın M MissHayaLet ne ceza verelim buna hesaplaşma günü geldi
teşekkür ederm canım inş cuma ya iyi bi eksi ile gelirimGünaydın kızlar
Y YesilinBuyusu tebrik ederim canım seni
Rabia- ben daha da merak ettim şimdi kilonu sağlığına bir şey olmasın pil bitsin.
acaba bizim yüzümüzden mi vazgeçtin giriş yapamadık eğer oyüzdense lütfen devam et22/04/2019 - 28/04/2019
SchonerDuft /
tgb1907 /
sena zeynep /
berkas /
Mavi95 /
Rabia- /
chaos1023 /
uçukgençlik/
ELF_LR35 /
Yeni listemiz hayırlı olsun arkadaşlar herkese booll sporlar booll sıkılaşmalar diliyorum
Listede bu hafta olmak istemeyen arkadaşlar sizleri çıkardım dahil olmak isteyen yada çıkmak isteyenSchonerDuft a etiket yapabilirsiniz kızlar ben 1.olmuş iken zirvede bırakıyorum spor listesinde de dahil olmak istemiyorum ne kadar uğraşsamda duzenli liste ile devam edemiyeceğimiz düşündüğüm için size katkım olmiycaksa kendimi boşuna yormıyım benden bukadar diyerek spor listesi takibini bırakıyorum SchonerDuft a geri teslim ediyorum kızlar güzel sporları ve teşvikleri ile katkı sağlayan arkadaşlara teşekkkür ler bundan sonra ki bildirimleri SchonerDuft a yaparsınız herkese bool bool eksiler dilerim
EvetHaksızlığın bu kadarını da görmedim yaaa sen bize 10 dakika plank de biz yerlerde sürünürken otur karşımıza biraları iç eee sonra sana ceza alma sırası gelince sır gibi sakla ortaya çıkınca da zaten belim ağrıyor de sıyrıl yok artk yaaa bizi yerde süründürürken bide bira içip keyif yapmayı biliyordun acımasız seni bizden kaçamazsın M MissHayaLet ne ceza verelim buna hesaplaşma günü geldi
Yok canım senden diil sen zaten yapınca puanını yazıyorsunacaba bizim yüzümüzden mi vazgeçtin giriş yapamadık eğer oyüzdense lütfen devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?