- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.601
O zaman bir aylık challenge programlarında değişik olanları tercih etmek daha mantıklı hiç bilmezdim üst üste aynı bölge yapınca kas gelişimini etkilediğiniAğrıyorsa işe yaramıştır kaslara çok etkisi olmuştur diye duymuştum inşallah doğrudur canım ❤ normalde ben 1saat rahat dans ediyordum ama 30dakika da hiç yorulmamais ve hala dans etmek istiyor olsamda akşam mecburiyetten bıraktım dansı çünki karnımı belimi kıvırırken filan çok acıyordu acıdan zorlandım hala uyandım hala aynı karnım acıyor resmen bugün kas çalıştırmayan yağ yaktıran şeyler yaparızyürüyüş,dans filan gibi yada dinlen e de bilirsin sen dün de baya ağır yaptm çünki canım zaten iki gün üst üste aynı bölgeye yüklenme kasların kendini onarması ve geliştirmesi için bir gün araya ihtiyacı var fitness hocam öyle dersi ondan birgün suguat çeşitleri plank vs. Yapıyorsak bir gün mekik,kol,göğüs yapıyorduk bölgeleri sıra ile iki gün üst üste aynı bölge olmıycak şekilde yapıyorduk canım ben hala da öyle yapıyorum yoksa kaslar gelişmez hatta yüklenmeden dolayı kas yıkımına uğrama ihtimali dee var canım ona dikkat et kuzum
cezam nedir acaba uygulayayım hafta sonuna kadar full ceza çekerim sonra oğlan için mevlüd okutacağım bu ay maddi ve manevi batışlardayımtugbaFB nerelerdesin canım ??? Listede gene hiç puanın yok hiç spor yapmadın mı ? Yoksa eklemedin mi ? Ona göre bak gene sonuncu olup ceza alacaksın haberin olsun hatta gene sonunculuğu SchonerDuft ile paylaşacaksınız gibi yarın listenin son günü ve sizin hala hiç puanınız yok ???? niye eklemiyorsunuz kızlar siz yaptıysanız ekleyin ona gòr sonuncu gene ya sizsiniz yada yine E ELF_LR35 olcak ona göre gene sonuncu karışıklığı yaşamayalım ELF_LR sonuncu olmak üzeresin haberin olsun hadi soncu adayı olan arkadaşlar hadi hızlanın cezaya kalmamak için birşeyler yapın @Rabia- ve @htc71 sizde risklisiniz sonunculuk için aday adayısıniz yarın spor yapında bari kendini sonuncu olmamak için garantiye alın çünki schoner ve tuğba ısrarla puanlarını gizliyorlar heran her şey olabilir sınırdasınız
Marmaris içinde en temiz yer içmeler canım ama gezmeye koylar dersen selimiye çok güzel sakin bir yer canımBen de 1.5 ay sonra itiraftayım canımönce Antalya 15 haziran da Antalyada side manavgat tarafları sezonu açıcaz 20sinde Alanya ya geçicez başlangıç programını yaptk haziranın ilk haftası bayram zaten ve bayram bitişi 2.hafta sıra benim regle ye denk geliyor ve hemen regle bitişi 15i ve sonrasına Antalya Alanya tatillerini aldım marmarise de bakınıyorum en güzel içmeler mı oluyor canım ? AAA bu arada 15 ine kadar burdayım yani tam 1.5 ayım var 58 olabilmek için ❤
Benden de 10 dakika plankEvetüçüncü kimdi hepimiz bir ceza verelim benden 300 jumpink jack kuzum sen ve berkasta verin cezaları nasıl uygun mu böyle
Bugün onlara da başlayayım benPuan açısından schoner bilgi verir ama zayîflama açısından müthiş faydalı canım en iyi zayıflatan şeylerin başında dans geliyor zaten
valla sizlere karşı mahcubum ne desem az grubun kestiği parmak acımaz diyorum aslında sporlarım vardı ama çocuğun doğum günü küçüğün mevlüdü hastalıklar işler yazamadım sürekli aynı şeyi yapıyormuşum gibi oldu ama çok özür dilerim@Rabia- E ELF_LR35 bildirmediğiniz başka sporunuz varsa bildirin bu gece bu listeyi kapatıcaz kapatmadan varsa eklerim sonuncunun cezasını kesicez ona gòree ayrıca yarın açılacak yeni spor yarışına katılacakmı sınız?
Listede olup da bu hafta yeni yarışa katılmak istemeyen varsa bildirsin çıkaralım arkadaşlar ayrıca listede olmayıp spor yarışına katılmak isteyenler de yine bildirsin ekleriz sabah yeni listeyi açıcaz
Ohhhh ben 15 dk derdim ama neyseBenden de 10 dakika plankplank denesin bakalım yapması zormuymuş o 10 dakika nasıl tamamlanıyormuş zaten canı çekmişti yaa sonra biyere şişer mazallah canı çekmiş melisa- senden ne geliyor bakalım
İnşallh canım niyetim öyle bakalım.Oo süpersin hedefinin altında olursun cumaya
Çok üzüldüm canım yaa herşey maddi manevi biran önce refaha kavuşsilun inşallahcezam nedir acaba uygulayayım hafta sonuna kadar full ceza çekerim sonra oğlan için mevlüd okutacağım bu ay maddi ve manevi batışlardayım
Neden canım solunum yollarında sorun mu var acaba üşüttün mü ?
SENİ YİNE GEÇTİM DESENE
KUZUM BEN YAPAMIYORUM DÜN YPAYIM DEDİM BİRAZ PUANIM FAZLA OLSUN KOL ÇALIŞTIM YIĞILIP KALDIM AĞRIDAN SABAHLRI YATAKTAN KALKAMIYORUM BELİM KIRILMIŞ GİBİ OLUYOR SANA DA HAKSIZLIK OLDU FARKINDAYIM BENDE YAPAYIM BARİ DEDİM KIZLAR ÇOK GÜZEL COŞMUŞKEN AMA OLMADI
DOĞRU DİYORSUN VALLA AMA HAFTA SONUNU GÖZDEN ÇIKARMIŞTIM BATMADIM O YÜZDEN . BUGÜN VE YARIN KABAK YAPIYORUM 67 Yİ BİRDEN ATLAYACAM İNŞALLAH
SPOR YAPAMIYORUMÖZELLKLE BUGÜN NEFES ALMAK BİLE ÇOK ZOR GELİYOR . ÇÖZÜMDE BULAMIYORUM
Ama cezaya başlarken haber ver bizde kızlarla toplaşıp bira içerken izliycez òyle daha zevkli oluyordur sen iyi bilirsinCEZAMA RAZIYIMONDAN KAÇMAM ASLA
hatırladım canım nasılsın valla bu ayım koşturma içinde geçiyor bir ufaklığım oldu zaten gruptan hamilelik nedeniyle ayrılmıştım biliyorsun burda yeniden başladık ama takımdakilerin beni aforoz etmelerine az kaldıCanım sen nerdesin ya ben geldiğimden beri pek göremedim seni beni hatırladın mı 1. Takımdan yeşil ben nasılsın. Bugün grubun çoğu sabit. Sabit olanlara ceza veriyo musunuz?
Sıkma canını sen ve çocukların sevdiğin yeterki sağlıklı olsun yaparsın sporunu her şey düzeldiğindevalla sizlere karşı mahcubum ne desem az grubun kestiği parmak acımaz diyorum aslında sporlarım vardı ama çocuğun doğum günü küçüğün mevlüdü hastalıklar işler yazamadım sürekli aynı şeyi yapıyormuşum gibi oldu ama çok özür dilerim
Çok tatlısın bize katıl artık bize katıl diye bekliyoruz seni dehatırladım canım nasılsın valla bu ayım koşturma içinde geçiyor bir ufaklığım oldu zaten gruptan hamilelik nedeniyle ayrılmıştım biliyorsun burda yeniden başladık ama takımdakilerin beni aforoz etmelerine az kaldısen nasılsın herşey yolunda mı
kedi gibi dört ayak üstüne düştün diyorsun yani olsun ben senden bir ceza çekmek istiyorum söyle çekeyimÇok üzüldüm canım yaa herşey maddi manevi biran önce refaha kavuşsilun inşallahbu arada gene
SchonerDuft ve tugbaFB sayesinde cezaya kalmadın son anda gelip sonunculuk bayrağını kaptılar
HahahaAma cezaya başlarken haber ver bizde kızlarla toplaşıp bira içerken izliycez òyle daha zevkli oluyordur sen iyi bilirsindimi M MissHayaLet melisa- hazırlanın kutlamaya gidiyoruz
tatil planına bayıldım bizde günü birlik nereye gitsek diye bakıyoruz bizim yerimize de güneşlen denize girBen de 1.5 ay sonra itiraftayım canımönce Antalya 15 haziran da Antalyada side manavgat tarafları sezonu açıcaz 20sinde Alanya ya geçicez başlangıç programını yaptk haziranın ilk haftası bayram zaten ve bayram bitişi 2.hafta sıra benim regle ye denk geliyor ve hemen regle bitişi 15i ve sonrasına Antalya Alanya tatillerini aldım marmarise de bakınıyorum en güzel içmeler mı oluyor canım ? AAA bu arada 15 ine kadar burdayım yani tam 1.5 ayım var 58 olabilmek için ❤
Yok ben sakın yer sevmemMarmaris içinde en temiz yer içmeler canım ama gezmeye koylar dersen selimiye çok güzel sakin bir yer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?