Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zaman bir aylık challenge programlarında değişik olanları tercih etmek daha mantıklı hiç bilmezdim üst üste aynı bölge yapınca kas gelişimini etkilediğini

cezam nedir acaba uygulayayım hafta sonuna kadar full ceza çekerim sonra oğlan için mevlüd okutacağım bu ay maddi ve manevi batışlardayım

Marmaris içinde en temiz yer içmeler canım ama gezmeye koylar dersen selimiye çok güzel sakin bir yer canım

Evet üçüncü kimdi hepimiz bir ceza verelim benden 300 jumpink jack kuzum sen ve berkasta verin cezaları nasıl uygun mu böyle
Benden de 10 dakika plank plank denesin bakalım yapması zormuymuş o 10 dakika nasıl tamamlanıyormuş zaten canı çekmişti yaa sonra biyere şişer mazallah canı çekmiş melisa- senden ne geliyor bakalım

valla sizlere karşı mahcubum ne desem az grubun kestiği parmak acımaz diyorum aslında sporlarım vardı ama çocuğun doğum günü küçüğün mevlüdü hastalıklar işler yazamadım sürekli aynı şeyi yapıyormuşum gibi oldu ama çok özür dilerim

Ohhhh ben 15 dk derdim ama neyse berkas senden de müthiş bir kapanış bekliyoruz

cezam nedir acaba uygulayayım hafta sonuna kadar full ceza çekerim sonra oğlan için mevlüd okutacağım bu ay maddi ve manevi batışlardayım
Çok üzüldüm canım yaa herşey maddi manevi biran önce refaha kavuşsilun inşallah bu arada gene
SchonerDuft ve tugbaFB sayesinde cezaya kalmadın son anda gelip sonunculuk bayrağını kaptılar

Neden canım solunum yollarında sorun mu var acaba üşüttün mü ?

Canım sen nerdesin ya ben geldiğimden beri pek göremedim seni beni hatırladın mı 1. Takımdan yeşil ben nasılsın. Bugün grubun çoğu sabit. Sabit olanlara ceza veriyo musunuz?
hatırladım canım nasılsın valla bu ayım koşturma içinde geçiyor bir ufaklığım oldu zaten gruptan hamilelik nedeniyle ayrılmıştım biliyorsun burda yeniden başladık ama takımdakilerin beni aforoz etmelerine az kaldı sen nasılsın herşey yolunda mı

Sıkma canını sen ve çocukların sevdiğin yeterki sağlıklı olsun yaparsın sporunu her şey düzeldiğinde

blonde ambition canım seninle sporda yarışmak her zaman çok zevkli oluyor canim tüm olumsuzluklara rağmen yine de spor yapmaya çalışıyorum. İyiki varsınız takım arkadaşlarım sayenizde hem kilo veriyor hem de sıkılaşiyorum tabi ben bu hafta sporda çok aktif olamam ama her gün cardio yapmaya calisacagim.

Çok tatlısın bize katıl artık bize katıl diye bekliyoruz seni de

kedi gibi dört ayak üstüne düştün diyorsun yani olsun ben senden bir ceza çekmek istiyorum söyle çekeyim

tatil planına bayıldım bizde günü birlik nereye gitsek diye bakıyoruz bizim yerimize de güneşlen denize gir

Marmaris içinde en temiz yer içmeler canım ama gezmeye koylar dersen selimiye çok güzel sakin bir yer canım
Yok ben sakın yer sevmem koyları tekne ile gitmeye seviyorum çok güzel denizi olan yerler oluyor tekne turu yaparız ara da ama genel olarak en hareketli yerler nere ise biz oraları tercih ediyoruz dans müzik eğlence hareket ben öyle seviyorum canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…