- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.621
Teşekkür ederim canım ☺Günaydın kızlar
Y YesilinBuyusu tebrik ederim canım seni
@Rabia- ben daha da merak ettim şimdi kilonu sağlığına bir şey olmasın pil bitsin.
Yellow sporu bırakmaz sen merak etme o sadece listeden çıkmıştır.Hadi bisiklete başladık ve ip turnuvasına da bugün başlayalım belki bizi terk edenler geri gelir
Canım yaa evet son sürat gidiyorum valla ya bugün ya da yarın ödem atan çayımı da yapıcam cumaya dört nala geliyorumBende ondan hızlanmaya çalışıyorum canım yaaaahızlanalım sen neredesin ki ???
melisa- nasılsın canım hadi sende tekrar motive ol koşalım 62 ye artık canım yaa senle çok güzel birlikte düşüş yaşıyorduk hadi gene devam edelim ❤ sen de bizle zumba yapacak mısın???
Y YesilinBuyusu Canım müthiş düşüş olmuş genegene harika gidiyosun ❤ sende zumba yapacakmışım bizle sen çok seversin
magickk sen ne diyorsun zumba
Kızlar başka yapacak varsa aramizda başka zumba seven yapmak isteyen varsa hadi bugün hep beraber zumba yapalım mı?
Siz Y YesilinBuyusu ile yaza kadar ciddi incelirsiniz kaptancım yaaa siz çok iyi veriyorsunuz üstelik senin boyunda baya uzun olduğu için hedef kilona bile varırsın 1.5 ay sonra senhadi hepberaber hızlanalım yağlar vucudumuzu terk etsin artık hadi bakalım çık çık yağlar çık çık çık çık yağlar çık çık
Benimde oğlum oldu canım 3.5 aylık zaten kızım vardı biliyosun o da 21 aylık olacak yakında valla iyiyi diyelim de ailecek lohusa depresyonundayız ben tek başıma giremedim eşim ille depresyonda da bana eşlik etmek istedi sağolsun yuvarlana yuvarlana gidiyoruz bi yere tosluycaz amahatırladım canım nasılsın valla bu ayım koşturma içinde geçiyor bir ufaklığım oldu zaten gruptan hamilelik nedeniyle ayrılmıştım biliyorsun burda yeniden başladık ama takımdakilerin beni aforoz etmelerine az kaldısen nasılsın herşey yolunda mı
O zaman uzun yalı kuzum hem sahil hem eğlence barlar sokağına da 15 dakika yürüme mesafesiYok ben sakın yer sevmemkoyları tekne ile gitmeye seviyorum çok güzel denizi olan yerler oluyor tekne turu yaparız ara da ama genel olarak en hareketli yerler nere ise biz oraları tercih ediyoruz dans müzik eğlence hareket ben öyle seviyorum canım yaa
Olur canım daha eğlenceli olur hemHadi bisiklete başladık ve ip turnuvasına da bugün başlayalım belki bizi terk edenler geri gelir
Tebrik ederim canım olur biz listesiz yine yarışırızCanım herkese katkısı olmadığı belli zaten liste üzerinde zorlamayınca anlamı yok yarışmak istemeyen yarişmıyorki zaten bir aramız da yarıştık öylede devam ederiz zatenzaten yapanlar ve yapmayanlar hiç değişmiycek belli spor benim hayatımda ömürlük var canım kendimi bildim bileli vardı herzamanda öyle kalacak ve artık son 2yıldır ise hiç ara bile vermeden hiç bırakmadan devam ettim zaten aynen devam yani puan yazmıcam bende ama tabiki yapîcam ve tabiki melisa- ve seninle @Mavi95 ile zaten yarışırız canım zaten 3-5 kişi yarışıyorduk hala devam edicez❤ rakibim M MissHayaLet zaten heran mezun olucak magickk de öyle ee biz birbirimizi teşvik için listede olamaya gerek yok ben zaten sporlarımı yazarım siz de beni yakalamaya çalışırsınız yada ben sizi yakalamaya çalışırım bisikleti gene 3ümüz beraber süreriz zaten yollarda rakibim de @Mavi95 canım merak edip baktım 6km yürüyorum daha üstüne çıkmadım ama senin 8km filan yazdığın oluyor maşallah hedefim sensin
Ya valla canım ne güzel düştük niye durduk böyle tartıldım sabah 66 çıktım ay bu duraksamalar çok moral bozuyomuş çıkıp şöyle dağ bayır koşasım var ama yer yokBende ondan hızlanmaya çalışıyorum canım yaaaahızlanalım sen neredesin ki ???
melisa- nasılsın canım hadi sende tekrar motive ol koşalım 62 ye artık canım yaa senle çok güzel birlikte düşüş yaşıyorduk hadi gene devam edelim ❤ sen de bizle zumba yapacak mısın???
Y YesilinBuyusu Canım müthiş düşüş olmuş genegene harika gidiyosun ❤ sende zumba yapacakmışım bizle sen çok seversin
magickk sen ne diyorsun zumba
Kızlar başka yapacak varsa aramizda başka zumba seven yapmak isteyen varsa hadi bugün hep beraber zumba yapalım mı?
Sağol canım benim tabikitatil planına bayıldım bizde günü birlik nereye gitsek diye bakıyoruz bizim yerimize de güneşlen denize gir
Açlık orucu yapmışsın canım çok faydalı hem süper kdüşüş yapıyor hemde vücudu baya onarıyormuş bende bu yıl iki üç kez denedim yaptım ama en uzun 22 saate tamalıyabildim maşallah sana artk yeAy şimdi aklıma geldi de ben yemek yemeyeli 24 saat olmuş yaüzgün olmayı hiç sevmiyorum mizacıma ters ama bak bu yöndende işe yarıyor heee
Oooo bu işi tatlı ödülünden daha çok sevdim nih hah haaBenden de 10 dakika plankplank denesin bakalım yapması zormuymuş o 10 dakika nasıl tamamlanıyormuş zaten canı çekmişti yaa sonra biyere şişer mazallah canı çekmiş melisa- senden ne geliyor bakalım
Ooo olmaz mı hadi gidelimAma cezaya başlarken haber ver bizde kızlarla toplaşıp bira içerken izliycez òyle daha zevkli oluyordur sen iyi bilirsindimi M MissHayaLet melisa- hazırlanın kutlamaya gidiyoruz
Kum torbası istiyorum bende kilo veremedikçe ondan hırsımı çıkarmak istiyorum. Ben birazdan yarım saat bisiklet yapıcam canım. Sonra video planımOlur canım daha eğlenceli olur hem
Tebrik ederim canım olur biz listesiz yine yarışırız
Ya valla canım ne güzel düştük niye durduk böyle tartıldım sabah 66 çıktım ay bu duraksamalar çok moral bozuyomuş çıkıp şöyle dağ bayır koşasım var ama yer yok
Oh kolay gelsin canım benim oğlan uyanık o yüzden katılamıcam doğru diyorsun ya hem yağ yakarsın hem sinir gider bak benimde aklıma yattıKum torbası istiyorum bende kilo veremedikçe ondan hırsımı çıkarmak istiyorum. Ben birazdan yarım saat bisiklet yapıcam canım. Sonra video planım
Çok iyimiş tamam canım ay çok iyi oldu bu bilgi sağolO zaman uzun yalı kuzum hem sahil hem eğlence barlar sokağına da 15 dakika yürüme mesafesi
Açlık orucu yapmışsın canım çok faydalı hem süper kdüşüş yapıyor hemde vücudu baya onarıyormuş bende bu yıl iki üç kez denedim yaptım ama en uzun 22 saate tamalıyabildim maşallah sana artk ye
TerbiyesizlerTeşekkür ederim canım ❤
Onları bende kınıyorum ama yapmadıkları için diil listede olmalarına rağmen yaptilarmı yapmadılar mı ne oldu diye 15gündür hiçbir net bilgi vermedikleri için
yemeyi düşünüyor musun devam mı yoksa .Ay şimdi aklıma geldi de ben yemek yemeyeli 24 saat olmuş yaüzgün olmayı hiç sevmiyorum mizacıma ters ama bak bu yöndende işe yarıyor heee
güzele benziyor yap tabikiBu ikisi kızlar bugün bunlara başlicam
Ahahhaha bizde hem spor yapar hem içerizmelisa- dediğinin türkçesi yok mu anacım
10 dk plank plankı dirsekler kırık olmdan yapıyorum doğru mudur ?
300 jamping jack
M MissHayaLetblonde ambition ve berkas nevaleyi hazır edin akşama yapmadan bir resim atarım size ben içince kilo verebilirim siz alacağınız gramları düşünün
yemeyi düşünüyor musun devam mı yoksa .
güzele benziyor yap tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?