Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar
Y YesilinBuyusu tebrik ederim canım seni
@Rabia- ben daha da merak ettim şimdi kilonu sağlığına bir şey olmasın pil bitsin.
Teşekkür ederim canım ☺
Hadi bisiklete başladık ve ip turnuvasına da bugün başlayalım belki bizi terk edenler geri gelir
Yellow sporu bırakmaz sen merak etme o sadece listeden çıkmıştır.
Canım yaa evet son sürat gidiyorum valla ya bugün ya da yarın ödem atan çayımı da yapıcam cumaya dört nala geliyorum zumbayı çok seviyorum nasılda tanıyosun beni ama sabahtan beri dışardayım önce hastane sonra adliye şimdi geldim eve bişeyler yiyeyim inşallah halim olursa öğledin sonra yapmaya çalışayım ama kaslarım erimiş resmen biliyosun platesi normalde sonlara saklarım ama şimdi iki hafta plates yapayım kasları azcık bi kuvvetlendireyim diyorum aralarda zumba da yapmaya çalışırım

Kış kış yağlar kış kış gelsin kaslar gelsin ay hadi inşallah kızımdaki gibi şöyle hızlıca kabasını bu atayım inşallah nefes alacak yer kalsın vücudumda

Benimde oğlum oldu canım 3.5 aylık zaten kızım vardı biliyosun o da 21 aylık olacak yakında valla iyiyi diyelim de ailecek lohusa depresyonundayız ben tek başıma giremedim eşim ille depresyonda da bana eşlik etmek istedi sağolsun yuvarlana yuvarlana gidiyoruz bi yere tosluycaz ama hadi hayırlısı diyeyim sen nasılsın senin bebiş ne kadarlık oldu

O zaman uzun yalı kuzum hem sahil hem eğlence barlar sokağına da 15 dakika yürüme mesafesi

Hadi bisiklete başladık ve ip turnuvasına da bugün başlayalım belki bizi terk edenler geri gelir
Olur canım daha eğlenceli olur hem
Tebrik ederim canım olur biz listesiz yine yarışırız
Ya valla canım ne güzel düştük niye durduk böyle tartıldım sabah 66 çıktım ay bu duraksamalar çok moral bozuyomuş çıkıp şöyle dağ bayır koşasım var ama yer yok

tatil planına bayıldım bizde günü birlik nereye gitsek diye bakıyoruz bizim yerimize de güneşlen denize gir
Sağol canım benim tabiki zaten izmir de olunca günü birlik çeşme seferihisar vs. imkanları rahatça oluyor sığacık çok güzel oraya da gidin çok şirin ben orayı da çok sevdim günü birlik gideriz yine bir aksilik olmazsa

Ay şimdi aklıma geldi de ben yemek yemeyeli 24 saat olmuş ya üzgün olmayı hiç sevmiyorum mizacıma ters ama bak bu yöndende işe yarıyor heee
Açlık orucu yapmışsın canım çok faydalı hem süper kdüşüş yapıyor hemde vücudu baya onarıyormuş bende bu yıl iki üç kez denedim yaptım ama en uzun 22 saate tamalıyabildim maşallah sana artk ye

Oooo bu işi tatlı ödülünden daha çok sevdim nih hah haa benden deee 300 crunchy frog ama uyduruktan değil
Ama cezaya başlarken haber ver bizde kızlarla toplaşıp bira içerken izliycez òyle daha zevkli oluyordur sen iyi bilirsin dimi M MissHayaLet melisa- hazırlanın kutlamaya gidiyoruz
Ooo olmaz mı hadi gidelim

Kum torbası istiyorum bende kilo veremedikçe ondan hırsımı çıkarmak istiyorum. Ben birazdan yarım saat bisiklet yapıcam canım. Sonra video planım

Kum torbası istiyorum bende kilo veremedikçe ondan hırsımı çıkarmak istiyorum. Ben birazdan yarım saat bisiklet yapıcam canım. Sonra video planım
Oh kolay gelsin canım benim oğlan uyanık o yüzden katılamıcam doğru diyorsun ya hem yağ yakarsın hem sinir gider bak benimde aklıma yattı

Yiyorum canım yiyorum evett farkında olmadan açlık orucu olmuş şifa olsun madem

magickk canım nerden hatırladın 1 ayda 9 kilo verdiğimi vallahi süpersin. şimdi verilecek kilo da çok olunca inşallah yine bii öyle kabası çabucak gider diye ümit ediyorum. Tabii elimden geleni de yapıyırum. Bizim evin altına manav açıldı Allahım her önünden geçiş bana işkence sermişler karpuzları çilekleri off ama yoooık ilk bir ay kendime söz verdim sadece haftada bir yiycem meyveyi

melisa- dediğinin türkçesi yok mu anacım
10 dk plank plankı dirsekler kırık olmdan yapıyorum doğru mudur ?
300 jamping jack

M MissHayaLet blonde ambition ve berkas nevaleyi hazır edin akşama yapmadan bir resim atarım size ben içince kilo verebilirim siz alacağınız gramları düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…