Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne biliyim ki benim izlediğim videolarda adı öyle diyo dur fotoğraf ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-22-12-46-38-279_com.android.chrome.webp
    20 KB · Görüntüleme: 22
Ahahhaha bizde hem spor yapar hem içeriz
yerime de 1 amber gömdersin artık yanına 1 servis tabağı dolusu patates kızartması üstüne baharatı.. mmm soğuk soğuk
Yedim canım yedim yavaş yiyeyim diye burda oyalandım ama yok yine hızlı yemişim
hadi ya sayarak çiğnesene
Ne biliyim ki benim izlediğim videolarda adı öyle diyo dur fotoğraf ekliyorum
hee bu mu ? tam yatmıyorsun yere değil mi ? bende yapyorum ama sırtım yere değmiyor kaçtane yapayım ?
Sucuk yeme diyen kızlar ben söz dinlerim. SchonerDuft magickk sucuk yemedim. Pırasalı omlet yaptım ve hayatımda ilk kez yedim ama bayıldım ya harika bişeymiş. Denemeyen varsa tavsiye ediyorum.
ben dememiştim sanırım . ama yeme bence de ev yapımı olursa ye . pırasayı sevmem kuzum onun dışındaki her beğendim dediğini deneyebilirim :)

kızlar çarşamba günü adet olcam en güzeli ne biliyor musunuz ; ilk defa 68 e geldiğim de gebelik yaşamadım . bir sonraki adetime kadar sıkı tutup 63 e varırsam sağlıklı gebelik şansım da artacak en kötü ihtimal ile aşılama yaptırabilirim destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim siz olmasaydınız burya kadar gelemezdim. spor yap diye teşvik etmeseydin blonde ambition o yürüyüşleri bile yapmazdım patates detoksunu paylaşmasaydın takılır kalırdım htc71 ile tatlı atışmalarımız olmasaydı bırakırdım . kısaca bu zincirleme etkiler için çok teşekkür ederim

Aynen canım yatmıyorsun geriye gidiyorsun kolları açarak snra öne gidip ellerini dizlerine yaklaştırıyosun 300 tane

Ben unutmam canım benim çok sasirmistim çünkü demekki metobolizma iyi çalışıyo ki şu an kilo fazla 7 yi görürsün inşallah ama eninde sonunda gidecek ve sabırla meyveyede sabret bir süre sonra iki günde 1 yersin

Evde değilim canım hastane işlerim var rutin yarın yapabilirsem yaparım

Sağol tatlım benim eline sağlık uğraştığın ve katkıların için

Canımmmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ çok mutlu oluyorum sizde bende zayıfladıkça o zincirleme etkilerin aynısı bende de oldu bende doğumdan beri hiç bir grupta böyle kilo verememiştim canım 3-5 kilo verip sıkılıp gene bozuyordum o 3-5 ide geri alıyorum sonra gene aynı hep aynı kısır döngü nerdeyse umudumu kaybedecektim çünki spor ila anca böyle form tutuluyor aşşağı yukarı aynı kilolarda kalıp asla atmam gereken o 10 kiloyu atamıyordum takiii sizle tanışana kadar bende sıkı diyet yapmadan bu işten kurtulamiycağımı ve sayenizde keyif alarak kilo vermeyi başardım özellikle o kapışmazlar bende de süper etki etti hatta burda kilo yarişına kapışmadığım pek kimse kalmadı çoğunuzla aynı kilolarda olup yarış yaptm ve en çok ozamanlar kilo attım bende kesinlikle harika bir takımız benim içimde bir his var zaten bu yaz ben istediğim kilolara gelip tatile çıkarken sende istediğin kiloya gelmiş ve gebe kalmış olacaksın yazın birlikte kutlıycazz tüm kalbimle inanıyorum buna ❤

Sen sevin bakalim simdilik az eğlen 66 ya ilk gelen kazanir 67 ye ilk ben varmistim unutmadin demi
Bende hem sana hemde hepinize tesekkur ederim

Aynen canım yatmıyorsun geriye gidiyorsun kolları açarak snra öne gidip ellerini dizlerine yaklaştırıyosun 300 tane
şöyle yparım 4 dk plank + 100 jumping+ 100 dediğin şey .
3 set halinde yaparım birden tamamlarım . plank 12 dk olmuş oluyor kıyağımı unutmayın
blonde ambition M MissHayaLet
kapışmak hepimize iyi geldi valla doğru dedin herkesle kapıştın sizi yakalamama da az kaldı zaten
Sen sevin bakalim simdilik az eğlen 66 ya ilk gelen kazanir 67 ye ilk ben varmistim unutmadin demi

Bende hem sana hemde hepinize tesekkur ederim
tatlı kız seni .. umut fakirin ekmeğidir . 69 a da ben önce vardım demek oluyor ki 66 ya önde ben varacam

benden 1 kilo onde basladin naber derim bende ama yok oyle ben senden once varicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…