- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.641
Ne biliyim kimelisa- dediğinin türkçesi yok mu anacım
10 dk plank plankı dirsekler kırık olmdan yapıyorum doğru mudur ?
300 jamping jack
M MissHayaLetblonde ambition ve berkas nevaleyi hazır edin akşama yapmadan bir resim atarım size ben içince kilo verebilirim siz alacağınız gramları düşünün
Ahahhaha bizde hem spor yapar hem içeriz
hadi ya sayarak çiğneseneYedim canım yedimyavaş yiyeyim diye burda oyalandım ama yok yine hızlı yemişim
hee bu mu ? tam yatmıyorsun yere değil mi ? bende yapyorum ama sırtım yere değmiyor kaçtane yapayım ?Ne biliyim kibenim izlediğim videolarda adı öyle diyo dur fotoğraf ekliyorum
ben dememiştim sanırım . ama yeme bence de ev yapımı olursa ye . pırasayı sevmem kuzum onun dışındaki her beğendim dediğini deneyebilirim :)Sucuk yeme diyen kızlar ben söz dinlerim.SchonerDuft magickk sucuk yemedim. Pırasalı omlet yaptım ve hayatımda ilk kez yedim ama bayıldım ya harika bişeymiş. Denemeyen varsa tavsiye ediyorum.
Aynen canım yatmıyorsun geriye gidiyorsun kolları açarak snra öne gidip ellerini dizlerine yaklaştırıyosun 300 taneyerime de 1 amber gömdersin artık yanına 1 servis tabağı dolusu patates kızartması üstüne baharatı.. mmm soğuk soğuk
hadi ya sayarak çiğnesene
hee bu mu ? tam yatmıyorsun yere değil mi ? bende yapyorum ama sırtım yere değmiyor kaçtane yapayım ?
ben dememiştim sanırım . ama yeme bence de ev yapımı olursa ye . pırasayı sevmem kuzum onun dışındaki her beğendim dediğini deneyebilirim :)
Çok iyimiş tamam canım ay çok iyi oldu bu bilgi sağol
Sana söylemiştim kuzum bak süper oluyoSucuk yeme diyen kızlar ben söz dinlerim.SchonerDuft magickk sucuk yemedim. Pırasalı omlet yaptım ve hayatımda ilk kez yedim ama bayıldım ya harika bişeymiş. Denemeyen varsa tavsiye ediyorum.
Ben unutmam canım benim çok sasirmistim çünkü demekki metobolizma iyi çalışıyo ki şu an kilo fazla 7 yi görürsün inşallah ama eninde sonunda gidecek ve sabırla meyveyede sabret bir süre sonra iki günde 1 yersinmagickk canım nerden hatırladın 1 ayda 9 kilo verdiğimi vallahi süpersin. şimdi verilecek kilo da çok olunca inşallah yine bii öyle kabası çabucak gider diye ümit ediyorum. Tabii elimden geleni de yapıyırum. Bizim evin altına manav açıldı Allahım her önünden geçiş bana işkence sermişler karpuzları çilekleri off ama yoooık ilk bir ay kendime söz verdim sadece haftada bir yiycem meyveyi
Evde değilim canım hastane işlerim var rutin yarın yapabilirsem yaparımBende ondan hızlanmaya çalışıyorum canım yaaaahızlanalım sen neredesin ki ???
melisa- nasılsın canım hadi sende tekrar motive ol koşalım 62 ye artık canım yaa senle çok güzel birlikte düşüş yaşıyorduk hadi gene devam edelim ❤ sen de bizle zumba yapacak mısın???
Y YesilinBuyusu Canım müthiş düşüş olmuş genegene harika gidiyosun ❤ sende zumba yapacakmışım bizle sen çok seversin
magickk sen ne diyorsun zumba
Kızlar başka yapacak varsa aramizda başka zumba seven yapmak isteyen varsa hadi bugün hep beraber zumba yapalım mı?
Sağol tatlım benim eline sağlık uğraştığın ve katkıların içinYellow girl 2037 puan ile 1.
Sena zeynep 1940 puan ile 2.
berkas 1628 puan ile 3.
ilk 3e giren arkadaşları tebrik ediyorum
Tüm spor yapan hafta boyu hem kendi hemde takımın spor teşviği için uğraşan güzel sporlar yapıp düzenli bildirimlerle spor listesinin aktifliğini ve spora hepimizin teşviki için güzel katkıları olan @Mavi95ucukgenclik magickk @chaos1023 de ayrıca tebrik ve teşekkür ederim çok güzel yarıştınız kızlar hepinizi kutluyorum
Ve @ELF_LR35 @Rabia- kızlar sporlarınızı daha fazla arttırmanız gerekli
ve gelelim ceza alan sonuncuya onuda geçen haftaki gibi tam da aynı sebepden dolayı açıklıyamıyorumtugbaFB kızın hasta biliyorum ama zaten sorun son 3 gün diil 7gündür defalarca etiketlememe rahmen tek bir puan yazmadın hatta 2haftadır SchonerDuft ile en azından 150puandan az mı çok mu yazsa idiniz sonuncuyu açıklasaydık bari ceza almamak için pretesto yapıyorsunuz galiba
15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+330+772+305=2037
SchonerDuft / ???=?
tgb1907 / ???=?
htc71 /175+150=325
sena zeynep / 460+150+700+630=1940
berkas / 420+98+684+426=1628
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+40=1282.5
Rabia- / 220+150= 370
chaos1023 / 295+270+150 =715
magickk /180+60+180+180+400=1000
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300=1402.5
ELF_LR35 /150
Canımmmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤kızlar çarşamba günü adet olcam en güzeli ne biliyor musunuz ; ilk defa 68 e geldiğim de gebelik yaşamadım . bir sonraki adetime kadar sıkı tutup 63 e varırsam sağlıklı gebelik şansım da artacak en kötü ihtimal ile aşılama yaptırabilirim destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim siz olmasaydınız burya kadar gelemezdim. spor yap diye teşvik etmeseydinblonde ambition o yürüyüşleri bile yapmazdım patates detoksunu paylaşmasaydın takılır kalırdım htc71 ile tatlı atışmalarımız olmasaydı bırakırdım . kısaca bu zincirleme etkiler için çok teşekkür ederim
Sen sevin bakalim simdilik az eğlen
SENİ YİNE GEÇTİM DESENE
KUZUM BEN YAPAMIYORUM DÜN YPAYIM DEDİM BİRAZ PUANIM FAZLA OLSUN KOL ÇALIŞTIM YIĞILIP KALDIM AĞRIDAN SABAHLRI YATAKTAN KALKAMIYORUM BELİM KIRILMIŞ GİBİ OLUYOR SANA DA HAKSIZLIK OLDU FARKINDAYIM BENDE YAPAYIM BARİ DEDİM KIZLAR ÇOK GÜZEL COŞMUŞKEN AMA OLMADI
DOĞRU DİYORSUN VALLA AMA HAFTA SONUNU GÖZDEN ÇIKARMIŞTIM BATMADIM O YÜZDEN . BUGÜN VE YARIN KABAK YAPIYORUM 67 Yİ BİRDEN ATLAYACAM İNŞALLAH
SPOR YAPAMIYORUMÖZELLKLE BUGÜN NEFES ALMAK BİLE ÇOK ZOR GELİYOR . ÇÖZÜMDE BULAMIYORUM
Bende hem sana hemde hepinize tesekkur ederimkızlar çarşamba günü adet olcam en güzeli ne biliyor musunuz ; ilk defa 68 e geldiğim de gebelik yaşamadım . bir sonraki adetime kadar sıkı tutup 63 e varırsam sağlıklı gebelik şansım da artacak en kötü ihtimal ile aşılama yaptırabilirim destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim siz olmasaydınız burya kadar gelemezdim. spor yap diye teşvik etmeseydinblonde ambition o yürüyüşleri bile yapmazdım patates detoksunu paylaşmasaydın takılır kalırdım htc71 ile tatlı atışmalarımız olmasaydı bırakırdım . kısaca bu zincirleme etkiler için çok teşekkür ederim
Hos geldin canimKatıldım mı ne oldubeni biraz bilgilendirirmisiniz
şöyle yparım 4 dk plank + 100 jumping+ 100 dediğin şey .Aynen canım yatmıyorsun geriye gidiyorsun kolları açarak snra öne gidip ellerini dizlerine yaklaştırıyosun 300 tane
kapışmak hepimize iyi geldi valla doğru dedin herkesle kapıştınCanımmmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤çok mutlu oluyorum sizde bende zayıfladıkça o zincirleme etkilerin aynısı bende de oldu bende doğumdan beri hiç bir grupta böyle kilo verememiştim canım 3-5 kilo verip sıkılıp gene bozuyordum o 3-5 ide geri alıyorum sonra gene aynı hep aynı kısır döngü nerdeyse umudumu kaybedecektim çünki spor ila anca böyle form tutuluyor aşşağı yukarı aynı kilolarda kalıp asla atmam gereken o 10 kiloyu atamıyordum takiii sizle tanışana kadar bende sıkı diyet yapmadan bu işten kurtulamiycağımı ve sayenizde keyif alarak kilo vermeyi başardım özellikle o kapışmazlar bende de süper etki etti hatta burda kilo yarişına kapışmadığım pek kimse kalmadı çoğunuzla aynı kilolarda olup yarış yaptm ve en çok ozamanlar kilo attım bende kesinlikle harika bir takımız benim içimde bir his var zaten bu yaz ben istediğim kilolara gelip tatile çıkarken sende istediğin kiloya gelmiş ve gebe kalmış olacaksın yazın birlikte kutlıycazz tüm kalbimle inanıyorum buna ❤
tatlı kız seni .. umut fakirin ekmeğidir . 69 a da ben önce vardım demek oluyor ki 66 ya önde ben varacamSen sevin bakalim simdilik az eğlen66 ya ilk gelen kazanir 67 ye ilk ben varmistim unutmadin demi
Bende hem sana hemde hepinize tesekkur ederim
hoş geldin.Teşekkür ederim
şöyle yparım 4 dk plank + 100 jumping+ 100 dediğin şey .
3 set halinde yaparım birden tamamlarım . plank 12 dk olmuş oluyor kıyağımı unutmayın
blonde ambition M MissHayaLet
kapışmak hepimize iyi geldi valla doğru dedin herkesle kapıştınsizi yakalamama da az kaldı zaten
tatlı kız seni .. umut fakirin ekmeğidir . 69 a da ben önce vardım demek oluyor ki 66 ya önde ben varacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?