- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.661
yerime de 1 amber gömdersin artık yanına 1 servis tabağı dolusu patates kızartması üstüne baharatı.. mmm soğuk soğuk
hadi ya sayarak çiğnesene
hee bu mu ? tam yatmıyorsun yere değil mi ? bende yapyorum ama sırtım yere değmiyor kaçtane yapayım ?
ben dememiştim sanırım . ama yeme bence de ev yapımı olursa ye . pırasayı sevmem kuzum onun dışındaki her beğendim dediğini deneyebilirim :)
Ben unutmam canım benim çok sasirmistim çünkü demekki metobolizma iyi çalışıyo ki şu an kilo fazla 7 yi görürsün inşallah ama eninde sonunda gidecek ve sabırla meyveyede sabret bir süre sonra iki günde 1 yersin
hayırlı günler arkadaslar
varma hedefine bakalım orasını karıştırmabenden 1 kilo onde basladin naber derim bende ama yok oyle ben senden once varicam
her unuttuğunda beni düşün drdoty olabilir o da karşı böyle şeylereCanım dedim ya bi yerden sonra saymayı unutuyorumhadi ya sen dememişmiydin kim demişti ben rumuzları ezberleyene kadar ohooo
Hatta hep diyordum ya şu kabızlık da olmasa daha da gider diye çok şükür onu hallettim inşallah daha da ümitliyim. 8 lere de bay bay dedik. Artık ilk hedefimiz hızlı bir şekilde 7 lere bay bay yapmak sonra 6 lara veee gelsin 5 lerrr nasıl uçuyorum ama di mi
Hayırlı günler canım hoşgeldin.
Canım dedim ya bi yerden sonra saymayı unutuyorumhadi ya sen dememişmiydin kim demişti ben rumuzları ezberleyene kadar ohooo
Hatta hep diyordum ya şu kabızlık da olmasa daha da gider diye çok şükür onu hallettim inşallah daha da ümitliyim. 8 lere de bay bay dedik. Artık ilk hedefimiz hızlı bir şekilde 7 lere bay bay yapmak sonra 6 lara veee gelsin 5 lerrr nasıl uçuyorum ama di mi
Hayırlı günler canım hoşgeldin.
Aslinda ben pek takilmamistim ama kacamak yaptim o kotu oldu beni oyalayacak bir kac gün peki kuzu varma hedefine donelim bizvarma hedefine bakalım orasını karıştırmaben 68 e çok takıldım atlattım çok şükür .
kabak detoksu yapıyorum 66ya birden varırım da ne kadar korurm belli olmaz regli olcam çünkü
Ayy birde kıyak diyorşöyle yparım 4 dk plank + 100 jumping+ 100 dediğin şey .
3 set halinde yaparım birden tamamlarım . plank 12 dk olmuş oluyor kıyağımı unutmayın
blonde ambition M MissHayaLet
kapışmak hepimize iyi geldi valla doğru dedin herkesle kapıştınsizi yakalamama da az kaldı zaten
tatlı kız seni .. umut fakirin ekmeğidir . 69 a da ben önce vardım demek oluyor ki 66 ya önde ben varacam
HoşgeldinizKatıldım mı ne oldubeni biraz bilgilendirirmisiniz
[/QUOTE] yaziyor ya bu kisimdan sonrasina ogrenirsin zor degilAlıntı yapmayı beceremiyorum1.58 boy. 74 Kg dayım.
OLUR .. BEN VARIMAslinda ben pek takilmamistim ama kacamak yaptim o kotu oldu beni oyalayacak bir kac gün peki kuzu varma hedefine donelim bizilk gelen otekine ceza versin mi
Senin cezalar da masallah
Ayy birde kıyak diyorunutmam merak etme sen
YOK KUZUM HAVA SOĞUK SIRTIM GÖĞÜS KAFESİM TUTULMUŞ DURUMDA YÜRÜYEMEM BUGÜN .ANCAK PERŞAMBE GÜNÜ YÜRÜRÜM İYİ OLURSAM O DA
Yellow girl 2037 puan ile 1.
Sena zeynep 1940 puan ile 2.
berkas 1628 puan ile 3.
ilk 3e giren arkadaşları tebrik ediyorum
Tüm spor yapan hafta boyu hem kendi hemde takımın spor teşviği için uğraşan güzel sporlar yapıp düzenli bildirimlerle spor listesinin aktifliğini ve spora hepimizin teşviki için güzel katkıları olan B Baharyagmuru35ucukgenclik magickk @chaos1023 de ayrıca tebrik ve teşekkür ederim çok güzel yarıştınız kızlar hepinizi kutluyorum
Ve @ELF_LR35 @Rabia- kızlar sporlarınızı daha fazla arttırmanız gerekli
ve gelelim ceza alan sonuncuya onuda geçen haftaki gibi tam da aynı sebepden dolayı açıklıyamıyorumtugbaFB kızın hasta biliyorum ama zaten sorun son 3 gün diil 7gündür defalarca etiketlememe rahmen tek bir puan yazmadın hatta 2haftadır SchonerDuft ile en azından 150puandan az mı çok mu yazsa idiniz sonuncuyu açıklasaydık bari ceza almamak için pretesto yapıyorsunuz galiba
15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+330+772+305=2037
SchonerDuft / ???=?
tgb1907 / ???=?
htc71 /175+150=325
sena zeynep / 460+150+700+630=1940
berkas / 420+98+684+426=1628
Mavi95 / 285+162.5+290+125+380+40=1282.5
Rabia- / 220+150= 370
chaos1023 / 295+270+150 =715
magickk /180+60+180+180+400=1000
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300=1402.5
ELF_LR35 /150
Canim cok özür dilerim kendi adıma ama kızlar için senin sporların çok teşvik edici oluyor o nedenle bırakıyor olmana çooook üzüldüm kızlarda benimle aynı fikirdedir umarım22/04/2019 - 28/04/2019
SchonerDuft /
tgb1907 /
sena zeynep /
berkas /
Mavi95 /
Rabia- /
chaos1023 /
uçukgençlik/
ELF_LR35 /
Yeni listemiz hayırlı olsun arkadaşlar herkese booll sporlar booll sıkılaşmalar diliyorum
Listede bu hafta olmak istemeyen arkadaşlar sizleri çıkardım dahil olmak isteyen yada çıkmak isteyenSchonerDuft a etiket yapabilirsiniz kızlar ben 1.olmuş iken zirvede bırakıyorum spor listesinde de dahil olmak istemiyorum ne kadar uğraşsamda duzenli liste ile devam edemiyeceğimiz düşündüğüm için size katkım olmiycaksa kendimi boşuna yormıyım benden bukadar diyerek spor listesi takibini bırakıyorum SchonerDuft a geri teslim ediyorum kızlar güzel sporları ve teşvikleri ile katkı sağlayan arkadaşlara teşekkkür ler bundan sonra ki bildirimleri SchonerDuft a yaparsınız herkese bool bool eksiler dilerim
Tamam canimOLUR .. BEN VARIMBEN ŞİMDİDEN DÜŞÜNEYİM
YOK KUZUM HAVA SOĞUK SIRTIM GÖĞÜS KAFESİM TUTULMUŞ DURUMDA YÜRÜYEMEM BUGÜN .ANCAK PERŞAMBE GÜNÜ YÜRÜRÜM İYİ OLURSAM O DA
Yok canim cuma disinda tartilmiyorum ama gelmemisimdir sanirimKızlar yaa bu arada bizim kızın okulu 23nisan için küçük mucitler e götürme organizasyonu yapmış erkenden ona gittiler 9da servise binmiş olacak şekilde idi yani 8civari hazırlanıp 9a doğru onu yetiştirdim sonra tekrar eve geri gelince o telaş ve koşuşturma ile de eve geri girer girmez ard arda 2-3 büyük bardak su içtim en az yarım litre içtim yani sonrada tartılsamda artk yanlis cikacagi icin bugun tartilamadimama dün sabah tartilmistim dun 64.8 idi 100grm vardı sadece ama bugün tartilamadigim için yarın sabah yine tartılıcam bakalım fark olacakmı
tugbaFB sen tartıldın mı canım? Gelebildin mi 64'lere ? kızın nasıl oldu ?
Ceza ceza diye kaşınıyoruz her haftaÇok üzüldüm canım yaa herşey maddi manevi biran önce refaha kavuşsilun inşallahbu arada gene
SchonerDuft ve tugbaFB sayesinde cezaya kalmadın son anda gelip sonunculuk bayrağını kaptılar
Hahaahaa evet sıra tamşöyle yparım 4 dk plank + 100 jumping+ 100 dediğin şey .
3 set halinde yaparım birden tamamlarım . plank 12 dk olmuş oluyor kıyağımı unutmayın
blonde ambition M MissHayaLet
kapışmak hepimize iyi geldi valla doğru dedin herkesle kapıştınsizi yakalamama da az kaldı zaten
tatlı kız seni .. umut fakirin ekmeğidir . 69 a da ben önce vardım demek oluyor ki 66 ya önde ben varacam
Canim cok gelmis olsun onlar hastalanmalar keşke hictugbaFB canım geçmiş olsun benim kızlarda hasta salgın varmış umarım en kısa zamanda iyileşir canım.
Evet ben de üzüldüm hem de çokkkkkkkkkk her fırsatta belirtiyorum ama kızmayın banaCanim cok özür dilerim kendi adıma ama kızlar için senin sporların çok teşvik edici oluyor o nedenle bırakıyor olmana çooook üzüldüm kızlarda benimle aynı fikirdedir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?