Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım dedim ya bi yerden sonra saymayı unutuyorum hadi ya sen dememişmiydin kim demişti ben rumuzları ezberleyene kadar ohooo

Hatta hep diyordum ya şu kabızlık da olmasa daha da gider diye çok şükür onu hallettim inşallah daha da ümitliyim. 8 lere de bay bay dedik. Artık ilk hedefimiz hızlı bir şekilde 7 lere bay bay yapmak sonra 6 lara veee gelsin 5 lerrr nasıl uçuyorum ama di mi

hayırlı günler arkadaslar

Hayırlı günler canım hoşgeldin.

benden 1 kilo onde basladin naber derim bende ama yok oyle ben senden once varicam
varma hedefine bakalım orasını karıştırma ben 68 e çok takıldım atlattım çok şükür .
kabak detoksu yapıyorum 66ya birden varırım da ne kadar korurm belli olmaz regli olcam çünkü

her unuttuğunda beni düşün drdoty olabilir o da karşı böyle şeylere

tek rakibimiz turk hava yolları uçmak bizim işimiz
Ucak reklami gibi oldu

varma hedefine bakalım orasını karıştırma ben 68 e çok takıldım atlattım çok şükür .
kabak detoksu yapıyorum 66ya birden varırım da ne kadar korurm belli olmaz regli olcam çünkü
Aslinda ben pek takilmamistim ama kacamak yaptim o kotu oldu beni oyalayacak bir kac gün peki kuzu varma hedefine donelim biz ilk gelen otekine ceza versin mi
Senin cezalar da masallah

Ayy birde kıyak diyor unutmam merak etme sen

Aslinda ben pek takilmamistim ama kacamak yaptim o kotu oldu beni oyalayacak bir kac gün peki kuzu varma hedefine donelim biz ilk gelen otekine ceza versin mi
Senin cezalar da masallah
OLUR .. BEN VARIM BEN ŞİMDİDEN DÜŞÜNEYİM
Ayy birde kıyak diyor unutmam merak etme sen

SchonerDuft bugun yürüyüşe gidecekmisin canim ben gidecegim sende gel
YOK KUZUM HAVA SOĞUK SIRTIM GÖĞÜS KAFESİM TUTULMUŞ DURUMDA YÜRÜYEMEM BUGÜN .ANCAK PERŞAMBE GÜNÜ YÜRÜRÜM İYİ OLURSAM O DA

Tesekkurlerr cnm tebriklerr

Canim cok özür dilerim kendi adıma ama kızlar için senin sporların çok teşvik edici oluyor o nedenle bırakıyor olmana çooook üzüldüm kızlarda benimle aynı fikirdedir umarım

Yok canim cuma disinda tartilmiyorum ama gelmemisimdir sanirim
Kizimda gece 3 gibi düzeldi atesi sabahta cok enerjikti 23 nisan eglenceleri vardi göndermek istemedim ama gitti ordada ateste düsme yada yükselme olmamış
Yarın sabah unutma tartıl merak ettim kilonu

Hahaahaa evet sıra tam orkide1453 ile kapışmaya gelmişti ki o ortadan kayboldu bir gören var mı hiç bir yerde bulamıyorum ondan sonrada hala mezun olmazlarsa magickk ve M MissHayaLet ile kapışırım hahahahaha aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış nasl kapışacaksam onlarla hadi bakiim gene yakalayın beni SchonerDuft htc71 ucukgenclik tugbaFB melisa- beni yakalamaya çalışan ne çok kişi var acil kaçmalıyım orkide1453 nerdesin canım toplu halde geliyoruz haçlı seferleri gibi 60lı kilolar seferleri başladı kim önce 62leri görecek bakalım

Canim cok özür dilerim kendi adıma ama kızlar için senin sporların çok teşvik edici oluyor o nedenle bırakıyor olmana çooook üzüldüm kızlarda benimle aynı fikirdedir umarım
Evet ben de üzüldüm hem de çokkkkkkkkkk her fırsatta belirtiyorum ama kızmayın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…