- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.681
AHAHA TATLI KIZ SENİTamam canimfazla düşünme çünkü gerek yok yanii gerek kalmayacak
off hiç sorma sende benle yandın
Çok sevindim canım ❤❤❤Yok canim cuma disinda tartilmiyorum ama gelmemisimdir sanirim
Kizimda gece 3 gibi düzeldi atesi sabahta cok enerjikti 23 nisan eglenceleri vardi göndermek istemedim ama gitti ordada ateste düsme yada yükselme olmamış
Yarın sabah unutma tartıl merak ettim kilonu
Sporsuz duramaz sarıkız sizi bırakmaz spor konusunda dimi
Evet ben de üzüldüm hem de çokkkkkkkkkk her fırsatta belirtiyorum ama kızmayın bana
Yok kız geriye hiç bakamadım şimdi hiç bakmamAHAHA TATLI KIZ SENİ
off hiç sorma sende benle yandıngördün mü cezaları
Ellerine sağlık çok güzel olmuşKurs vardı bugün cini kursuna gidiyorum da tabak bardak da yapıyoruz 1000 derecede pişiyor Eki Görüntüle 2261303 benim bir tabak daha pişmişeve geldim yemek yaptım yemek yedim . Şimdi kahvemi ıctim meyvemi yedim bir saat sonra yürüyüşe çıkıcam
valla nereye kayboldu o bir orkide birde garip kara batak gibiler bir bkmışsın gelmişler bir bakmışsın yoklarHahaahaa evet sıra tam @orkide1453 ile kapışmaya gelmişti ki o ortadan kayboldubir gören var mı hiç bir yerde bulamıyorum ondan sonrada hala mezun olmazlarsa @magickk ve @sena zeynep ile kapışırım hahahahaha aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış nasl kapışacaksam onlarla hadi bakiim gene yakalayın beni SchonerDuft @htc71 ucukgenclik tugbaFB @berkas beni yakalamaya çalışan ne çok kişi var acil kaçmalıyım @orkide1453 nerdesin canım toplu halde geliyoruz haçlı seferleri gibi 60lı kilolar seferleri başladı kim önce 62leri görecek bakalım
İyi olmasına çok sevindimYok canim cuma disinda tartilmiyorum ama gelmemisimdir sanirim
Kizimda gece 3 gibi düzeldi atesi sabahta cok enerjikti 23 nisan eglenceleri vardi göndermek istemedim ama gitti ordada ateste düsme yada yükselme olmamış
Yarın sabah unutma tartıl merak ettim kilonu
Tüm evren yemek yememize karşı canımYemek yandı ya off
Eşime yapmıştım benim sevmedigim bi yemekti yazık oldu ya ufTüm evren yemek yememize karşı canımevren bize msj yolluyoyemeyin yemeyin diye
O da yemesin boşver canımEşime yapmıştım benim sevmedigim bi yemekti yazık oldu ya ufzmn da yok Ypck yürüyüşe gtcem
Ayyy ıspanak yıkamak en zor işşşş işte şimdi üzüldüm bütün emeğin gitti üstünden alaydın bariIspanak yapmıştım kıymalı
Denerim canım ama soğuyor yaaaher unuttuğunda beni düşün drdoty olabilir o da karşı böyle şeylere
tek rakibimiz turk hava yolları uçmak bizim işimiz
Ucak reklami gibi oldu
Menüm
Kahvaltı 10 00
1 haşlanmış yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
3 yeşil zeytin
Yarim domates
1 kbrt kutusu peynir
Öğlen 16 30 ( baya acıktım)
4 küçük piliç kofte
4 ymk kaşığı bezelye
1 minik salatalik tursusu
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
Ara 17 00
Bir ymk kaşığı irmik bir bardak yarım yagli süt bir çay kaşığı cam bali karışımı içinde çeyrek muz 2 çilek üstüne 1 ceviz.
1 bardak sekersiz Nescafe
Akşam 19 30 ( yemek belli )
Mercimek çorbası
Ben tartılmıyorum bugün yani hafta da iki kere tartılmak bnce yanlış yani benim motivem düşüyor ya da sevineceksemde cuma günü topluca gittiğini görürsem daha mutlu olurum ondan tartılmıyorum cnm oo maşallah çok hızlı gidiyor senin benim başlayalı 1 ay 2,haftadayım o kdr hızlı gitmiyor artık malesef sen bizi gececeksin bu gdisleMavişim pembişim B Baharyagmuru35drdotty ben sizin bugünki kiloları görmedim sanki ne durumdasınız? Artı eksi sabit? Ben cuma günkü hedefimden 100 gram fazlayım sadece ona göre yaniiii
Denerim canım ama soğuyor yaaa
ayneen olsun türk hava yolları bile korksun bizden
Afiyet olsun canım çok güzil sadece ara biraz bol şekerli gibi geldi ama akşamın çok hafif telafi etmiştir.
Sbh hcbrsey yememissin cnm sabahı atlamaSabah
Şekersiz trk kahvesi şekersiz 1 bardak çay
Öğlen
Pırasalı omlet (bayıldımmmm) 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş peynir zeytin
Akşam
Bol soğanlı mantar sote (11 dk da yedim hayatımın rekoru)
Muhtemelen kızımı uyuttuktan sonra şekersiz bir türk kahvesi içerim bugün ikindide içemedim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?