Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok sevindim canım ❤❤❤

Ellerine sağlık çok güzel olmuş

valla nereye kayboldu o bir orkide birde garip kara batak gibiler bir bkmışsın gelmişler bir bakmışsın yoklar benim ulaşmama çok az kaldı canım ya seni ya tubili yakalarım

İyi olmasına çok sevindim

Menüm
Kahvaltı 10 00
1 haşlanmış yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
3 yeşil zeytin
Yarim domates
1 kbrt kutusu peynir

Öğlen 16 30 ( baya acıktım)

4 küçük piliç kofte
4 ymk kaşığı bezelye
1 minik salatalik tursusu
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran

Ara 17 00

Bir ymk kaşığı irmik bir bardak yarım yagli süt bir çay kaşığı cam bali karışımı içinde çeyrek muz 2 çilek üstüne 1 ceviz.
1 bardak sekersiz Nescafe

Akşam 19 30 ( yemek belli )

Mercimek çorbası

her unuttuğunda beni düşün drdoty olabilir o da karşı böyle şeylere
Denerim canım ama soğuyor yaaa

tek rakibimiz turk hava yolları uçmak bizim işimiz
Ucak reklami gibi oldu
ayneen olsun türk hava yolları bile korksun bizden

Afiyet olsun canım çok güzil sadece ara biraz bol şekerli gibi geldi ama akşamın çok hafif telafi etmiştir.

Mavişim pembişim B Baharyagmuru35 drdotty ben sizin bugünki kiloları görmedim sanki ne durumdasınız? Artı eksi sabit? Ben cuma günkü hedefimden 100 gram fazlayım sadece ona göre yaniiii
Ben tartılmıyorum bugün yani hafta da iki kere tartılmak bnce yanlış yani benim motivem düşüyor ya da sevineceksemde cuma günü topluca gittiğini görürsem daha mutlu olurum ondan tartılmıyorum cnm oo maşallah çok hızlı gidiyor senin benim başlayalı 1 ay 2,haftadayım o kdr hızlı gitmiyor artık malesef sen bizi gececeksin bu gdisle

Sabah
Şekersiz trk kahvesi şekersiz 1 bardak çay

Öğlen
Pırasalı omlet (bayıldımmmm) 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş peynir zeytin

Akşam
Bol soğanlı mantar sote (11 dk da yedim hayatımın rekoru)

Muhtemelen kızımı uyuttuktan sonra şekersiz bir türk kahvesi içerim bugün ikindide içemedim çünkü.

Denerim canım ama soğuyor yaaa

ayneen olsun türk hava yolları bile korksun bizden

Afiyet olsun canım çok güzil sadece ara biraz bol şekerli gibi geldi ama akşamın çok hafif telafi etmiştir.

Ara öcündeki karışıma bir çay kaşığı nde bal kattım içinde hiç şeker yok başka cnnm aynen akşam yemiyorum zaten bi de yürüyüşe gtcm smdi

Sbh hcbrsey yememissin cnm sabahı atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…