Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hmmm cumaya süpriz diyorsun tamam canım. Benim ilk ay olduğu için hızlı gitmesi normal canım çünkü birikmiş bir şeker yığını var onun tuttuğu su var dünya kadar yağ var nasıl gitmesin ilk ay hedefim büyük geçmesem de birlikte ilerleriz canım. hem sizin hedefle benim hedef ohoooo benim yolum uzun sizdeki boy bende olaydı

Ara öcündeki karışıma bir çay kaşığı nde bal kattım içinde hiç şeker yok başka cnnm aynen akşam yemiyorum zaten bi de yürüyüşe gtcm smdi
Ben karatay yapıyorum ya beyin meyveyi de direk şeker olarak algılıyor artık

Sbh hcbrsey yememissin cnm sabahı atlama
Ben hiç sabah yemiyorum ki zaten canım ilk defa mı görüyorsun menülerimi? Karatay yapıyorum ya iki öğün yiyorum ben. Sabah kahvaltım türk kahvesi benim.

Yolumuz uzun oluversin napalim burda sohbet edemezdik yolumuz olmsaydi tanışamazdık ins beraber hızlıca vercez kilolar i ..

Dikkatsizlik var ben de ilk kez fark ettim demekki . Aksam yememek daha mantikli aslinda . Ben aksam cirba ya da salata yiyerek veriyorum ama sennkide ise yarıyorsa iyiynis . Yürüyüşe çıkıyorum şimdi tekrar dönüşte görüşürüz cnm ☺

Yolumuz uzun oluversin napalim burda sohbet edemezdik yolumuz olmsaydi tanışamazdık ins beraber hızlıca vercez kilolar i ..
İnşallah cnım

Bende işe yarıyor canım çok şükür. Ben baya memnunum karataydan açlık da çekmiyorum

Of 6,6 km yürüyüş cnm cıktı valla ..2ckm si kosu. Aksam da bölgesel ve dambil caliscmates fışkırıyor yüzümden kipkirniziyim şuan . Eşimi bekliyorum almaya gelcek .

Y YesilinBuyusu
Kuzum ben 78,1 geldim bu sabah aslında hiç kaçamak yapmıyorum ama sporsuz bu kadar oluyor Çarşamba Perşembe kabak detoxu yapacağım

Ay cuma kaçtın ki canım hatırlayamadım?

Katıldım mı ne oldu beni biraz bilgilendirirmisiniz
Merhaba canım, arkadaşlar seni bilgilendirdi mi bilmiyorum. Takımımızın kurallarına 1. Sayfadan ulaşabilirsin. Bu karallara uyarım, bildirimleri aksatmam dersen zayıflama yolculuğunda bizimlesin
En önemli 2 kuralı buradan yazayım
1- Hergün menü paylaşımı yapmalısın ve diğer üyelerin menülerine yorumda bulunmalısın
2- her Cuma öğleye kadar kilo bildiriminde bulunmalısın.
Eğer kuralları kabul ediyorsan
Güncel kilon
Hedef kilon
Varsa uyguladığın diyet ile ilgili bilgileri paylaşabilirsin
Cuma zayıflama yarışmalarının ortak kuralı olarak 15 gün deneme süresi uygulanır.(3. Cuma listeye alınırsın. Takıma 3. Cuma’da dahil edilip edilmemek kaptanların insiyatifindedir)

Kahvaltım peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, biber, çay, dörtte bir simit (dayanamadım artık)
Öğlem 3 kaşık pirinç pilavı, 2 köfte, 2 kaşık yoğurt, taze soğan
Akşam türk kahvesi 3 parça bitter çikolata
Bakalım bugün istediğimi yedim hala sabah WC olmazsa yarın sadece sıvı tüketicem kızlar

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…