- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.701
Ben tartılmıyorum bugün yani hafta da iki kere tartılmak bnce yanlış yani benim motivem düşüyor ya da sevineceksemde cuma günü topluca gittiğini görürsem daha mutlu olurum ondan tartılmıyorum cnm oo maşallah çok hızlı gidiyor senin benim başlayalı 1 ay 2,haftadayım o kdr hızlı gitmiyor artık malesef sen bizi gececeksin bu gdisle
Ben karatay yapıyorum ya beyin meyveyi de direk şeker olarak algılıyor artıkAra öcündeki karışıma bir çay kaşığı nde bal kattım içinde hiç şeker yok başka cnnm aynen akşam yemiyorum zaten bi de yürüyüşe gtcm smdi
Ben hiç sabah yemiyorum ki zaten canım ilk defa mı görüyorsun menülerimi? Karatay yapıyorum ya iki öğün yiyorum ben. Sabah kahvaltım türk kahvesi benim.Sbh hcbrsey yememissin cnm sabahı atlama
Yolumuz uzun oluversin napalim burda sohbet edemezdik yolumuz olmsaydi tanışamazdıkHmmm cumaya süpriz diyorsun tamam canım. Benim ilk ay olduğu için hızlı gitmesi normal canım çünkü birikmiş bir şeker yığını var onun tuttuğu su var dünya kadar yağ var nasıl gitmesinilk ay hedefim büyük geçmesem de birlikte ilerleriz canım. hem sizin hedefle benim hedef ohoooo benim yolum uzun sizdeki boy bende olaydı
Dikkatsizlik var ben de ilk kez fark ettim demekki . Aksam yememek daha mantikli aslinda . Ben aksam cirba ya da salata yiyerek veriyorum ama sennkide ise yarıyorsa iyiynis . Yürüyüşe çıkıyorum şimdi tekrar dönüşte görüşürüz cnm ☺Ben karatay yapıyorum ya beyin meyveyi de direk şeker olarak algılıyor artık
Ben hiç sabah yemiyorum ki zaten canım ilk defa mı görüyorsun menülerimi? Karatay yapıyorum ya iki öğün yiyorum ben. Sabah kahvaltım türk kahvesi benim.
drdotty canım ya niye kargo da öyle bir sorun olmuşki yenisini göndermiyorlar
Çoğu kişide patlak çıkınca acaba dedim bende hap yollasalarmış daha iyimişZaten hediye etmişler canım hediyenin yenisi mi olur
Siz kullanın işe yararsa bende alayım, bu hafta takip et bakalım sonuçlarını
Bilmiyorum ki hapların içeriği nedir? Grup biraz kullansın da başarılı olursa bizde alır kullanırız.Çoğu kişide patlak çıkınca acaba dedim bende hap yollasalarmış daha iyimiş
İnşallah cnımYolumuz uzun oluversin napalim burda sohbet edemezdik yolumuz olmsaydi tanışamazdıkins beraber hızlıca vercez kilolar i ..
Bende işe yarıyor canım çok şükür. Ben baya memnunum karataydan açlık da çekmiyorumDikkatsizlik var ben de ilk kez fark ettim demekki . Aksam yememek daha mantikli aslinda . Ben aksam cirba ya da salata yiyerek veriyorum ama sennkide ise yarıyorsa iyiynis . Yürüyüşe çıkıyorum şimdi tekrar dönüşte görüşürüz cnm ☺
Of 6,6 km yürüyüş cnm cıktı valla ..2ckm si kosu. Aksam da bölgesel ve dambil caliscmates fışkırıyor yüzümden kipkirniziyim şuan . Eşimi bekliyorum almaya gelcek .
Y YesilinBuyusu
Kuzum ben 78,1 geldim bu sabah aslında hiç kaçamak yapmıyorum ama sporsuz bu kadar oluyor Çarşamba Perşembe kabak detoxu yapacağım
Merhaba canım, arkadaşlar seni bilgilendirdi mi bilmiyorum. Takımımızın kurallarına 1. Sayfadan ulaşabilirsin. Bu karallara uyarım, bildirimleri aksatmam dersen zayıflama yolculuğunda bizimlesinKatıldım mı ne oldubeni biraz bilgilendirirmisiniz
78,4 tüm canımAy cuma kaçtın ki canım hatırlayamadım?
78,4 tüm canım
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 10 00
1 haşlanmış yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
3 yeşil zeytin
Yarim domates
1 kbrt kutusu peynir
Öğlen 16 30 ( baya acıktım)
4 küçük piliç kofte
4 ymk kaşığı bezelye
1 minik salatalik tursusu
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
Ara 17 00
Bir ymk kaşığı irmik bir bardak yarım yagli süt bir çay kaşığı cam bali karışımı içinde çeyrek muz 2 çilek üstüne 1 ceviz.
1 bardak sekersiz Nescafe
Akşam 19 30 ( yemek belli )
Mercimek çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?