- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.721
Canim cok özür dilerim kendi adıma ama kızlar için senin sporların çok teşvik edici oluyor o nedenle bırakıyor olmana çooook üzüldüm kızlarda benimle aynı fikirdedir umarım
Evet ben de üzüldüm hem de çokkkkkkkkkk her fırsatta belirtiyorum ama kızmayın bana
Yok canım sporuda sizleride bırakmam tabiSporsuz duramaz sarıkız sizi bırakmaz spor konusunda dimiblonde ambition ❤
Yok kız geriye hiç bakamadım şimdi hiç bakmam
Akşam bişiy yememişsin ki kuzu gider gider sıkma canını. Benim dediğim ödem atan çayı denedin mi? Dilara koçağın tarifi youtube da var.Kahvaltım peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, biber, çay, dörtte bir simit (dayanamadım artık)
Öğlem 3 kaşık pirinç pilavı, 2 köfte, 2 kaşık yoğurt, taze soğan
Akşam türk kahvesi 3 parça bitter çikolata
Bakalım bugün istediğimi yedim hala sabah WC olmazsa yarın sadece sıvı tüketicem kızlar
Eyvah rakipler koptu geliyor acil bişeyler yapmam lazım.Akşam yemek yemedim sadece pul biberli yogurt yedim
Sabah iki dilim ekmek 10 maydanoz 10 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta iki TK tahin bir fincan çay.
Ara yarım portakal yarım muz çeyrek elma.
Ogleni geç yedim yağsız tavada dört parça mücver. Akşam süt içerim su 2,5 lt
Yarın mangal yapılacakmış eşimin akrabalaryla..
Çok Az ekmek ve ayranla yesem ??mangal pişirme yöntemi olarak sağlıklı degilmi .. miktar abartmazsam birşey olmaz Sanrim??
Aaa ben sana söylerim tubili hiç zahmet senSporsuz duramaz sarıkız sizi bırakmaz spor konusunda dimiblonde ambition ❤
Yok kız geriye hiç bakamadım şimdi hiç bakmam
Soğuk yemek daha sağlıklı, zatenDenerim canım ama soğuyor yaaa
ayneen olsun türk hava yolları bile korksun bizden
Afiyet olsun canım çok güzil sadece ara biraz bol şekerli gibi geldi ama akşamın çok hafif telafi etmiştir.
Ulaşmadı mı kargo ne oldu canımZaten hediye etmişler canım hediyenin yenisi mi olur
Siz kullanın işe yararsa bende alayım, bu hafta takip et bakalım sonuçlarını
Ya bende bugün ve yarın yapacaktım bileydim sana beraber yapalım derdim. Hoş eşim sabote etti bugün akşam detoks kalmadı.Y YesilinBuyusu
Kuzum ben 78,1 geldim bu sabah aslında hiç kaçamak yapmıyorum ama sporsuz bu kadar oluyor Çarşamba Perşembe kabak detoxu yapacağım
Kaskatı kesilmiş durumdayım canım sen nasılsın
Oo süpermiş canım protein günü yapsana yarın sana iyi geliyorsa.Yarın mangal yapılacakmış eşimin akrabalaryla..
Çok Az ekmek ve ayranla yesem ??mangal pişirme yöntemi olarak sağlıklı degilmi .. miktar abartmazsam birşey olmaz Sanrim??
Geçmiş olsun canım niye gittin hastaneyeBugün
Kahvaltı melemen az peynir biraz badem çay zeytin
Ara hastanedeydim bugün kahvaltıyı erken yapmıştım ikindiye doğru tatlı krizi yaşadım abur cubur yedim kızlar
Akşam 1 kase yoğurt
Suyu da 1.5 lt ancak icmisimdir
Canım detoks suyunu hazırlamadım ama türk kahvesi içtikten sonra akşam WC gittim ay çok sevindim sabah dediğin gibi aç karna içicem yarın canım sağolAkşam bişiy yememişsin ki kuzu gider gider sıkma canını. Benim dediğim ödem atan çayı denedin mi? Dilara koçağın tarifi youtube da var.
Eyvah rakipler koptu geliyor acil bişeyler yapmam lazım.
Ay bu ne yaa kimse bişey yemiyiiiiii detoks için çok erken bana ama yani gaza gelip yapıcam nerdeyse
Ekmeksiz yersen sıkıntı olmaz bence ayranın da hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum canım. Ama nefsine yenileceksen ekmeğini önceden böl koy yanına onu sakın geçme.
Menünde eksikler var canım 1 tabak bol sarımsaklı mantı yanında 2 adet Poağaça olmalıydıKahvalti
5 zeytin
Kk peynir
1 dilim ekmek
1.5 haslanmiş yumurta
1 cay kasigi tahin
Domates
Ogle yemginden once
1 cilek
4 5 siyah dut
Oglen
6yk taze fasulye
4 yk yogurt
Yarim dilim ekmek
Ara
1 bardak sut 2 dut
Aksam
6yk kiymali kapuska
3 yk yogurt
2 kepce mercimek corbasi
Su 2lt oldu 2.5 yaparim
Spor 57 dakika yürüyüş
Bugun hareketli gecti pazar vardi pazarada gittim +fazladan temizlikde yaptim
Çocugun kontrolü vardı canım sağolGeçmiş olsun canım niye gittin hastaneye
Afiyet olsun canım çok güzelMenüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
1.dilim ekmek
2.dilim kadar kaşar
Ara
Kayısı forum çay
Öğlen
Kabak.sote
Üstüne bol sarımsaklı yoğurt
Ara
1 yeşil elma tadına bayıldım normalde sevmezdim
Akşam
Antikot 1.5 dilim
1.5 köfte
Babagannuş
Soğan salata
1 lokma ekmek
Bolca salata
Ara
Sütlü filtre kahve
Normalde kabak detoksu günümdü ama eşim dışarda yemek istedi canıma minnet eve gelip yemek yapacağıma dışarda yerim dedim.sonra kahve içmeye geçtik filtre kahve içtim sütlü yıllardır içmiyordum.
Spor avm de sokakta ve sahilde yürüyüşüm oldu. Bunu spordan değilde kalori yakmak olarak görüyorum. Cezamı şimdi mi sabah mi yapayım karar veremedim. Akşam banyo yapamıyorum.yaparsam sporu haber veririm
Afiyet olsun canım beğendimKahvalti
5 zeytin
Kk peynir
1 dilim ekmek
1.5 haslanmiş yumurta
1 cay kasigi tahin
Domates
Ogle yemginden once
1 cilek
4 5 siyah dut
Oglen
6yk taze fasulye
4 yk yogurt
Yarim dilim ekmek
Ara
1 bardak sut 2 dut
Aksam
6yk kiymali kapuska
3 yk yogurt
2 kepce mercimek corbasi
Su 2lt oldu 2.5 yaparim
Spor 57 dakika yürüyüş
Bugun hareketli gecti pazar vardi pazarada gittim +fazladan temizlikde yaptim
Bugün
Kahvaltı melemen az peynir biraz badem çay zeytin
Ara hastanedeydim bugün kahvaltıyı erken yapmıştım ikindiye doğru tatlı krizi yaşadım abur cubur yedim kızlar
Akşam 1 kase yoğurt
Suyu da 1.5 lt ancak icmisimdir
Geçmiş olsun canımÇocugun kontrolü vardı canım sağol
Yok olmam . Aynen öle yapayım en iyisiAaa ben sana söylerim tubili hiç zahmet sen
300 bir hareket var adını bilmiyorum berkas anlatır. 300 jumpingjack 10 dk plank bu kolay zaten
Soğuk yemek daha sağlıklı, zaten
Ulaşmadı mı kargo ne oldu canım
Ya bende bugün ve yarın yapacaktım bileydim sana beraber yapalım derdim. Hoş eşim sabote etti bugün akşam detoks kalmadı.
Kaskatı kesilmiş durumdayım canım sen nasılsın
Oo süpermiş canım protein günü yapsana yarın sana iyi geliyorsa.
Sabah 2 haşlama yumurta öğlen ve akşam saf protein öğünlerde 1 er bardak ayran ohh mis valla.zaten spor da yapıyorsun. Muhteşem olur diyet için ama kabız olurum diyorsan hiç bulaşma. Öğlen sebze tüket
Akşam bişiy yememişsin ki kuzu gider gider sıkma canını. Benim dediğim ödem atan çayı denedin mi? Dilara koçağın tarifi youtube da var.
Eyvah rakipler koptu geliyor acil bişeyler yapmam lazım.
Ay bu ne yaa kimse bişey yemiyiiiiii detoks için çok erken bana ama yani gaza gelip yapıcam nerdeyse
Ekmeksiz yersen sıkıntı olmaz bence ayranın da hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum canım. Ama nefsine yenileceksen ekmeğini önceden böl koy yanına onu sakın geçme.
Ekmekle ilgili sıkıntım olmaz da kola çok iyi yaa bayadır da içmedim cnm da çekiyo ama napalim artık icmiycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?