Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim cok özür dilerim kendi adıma ama kızlar için senin sporların çok teşvik edici oluyor o nedenle bırakıyor olmana çooook üzüldüm kızlarda benimle aynı fikirdedir umarım

Evet ben de üzüldüm hem de çokkkkkkkkkk her fırsatta belirtiyorum ama kızmayın bana

Sporsuz duramaz sarıkız sizi bırakmaz spor konusunda dimi blonde ambition

Yok kız geriye hiç bakamadım şimdi hiç bakmam
Yok canım sporuda sizleride bırakmam tabi sadece listeyi bıraktım spora devam yoksa beni yakalarsın orkide1453 de bizle gelecekti hani 60.0 a ve altına birlikte geçecektik hani kayboldu gene ???

Sabah iki dilim ekmek 10 maydanoz 10 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta iki TK tahin bir fincan çay.

Ara yarım portakal yarım muz çeyrek elma.

Ogleni geç yedim yağsız tavada dört parça mücver. Akşam süt içerim su 2,5 lt

Akşam bişiy yememişsin ki kuzu gider gider sıkma canını. Benim dediğim ödem atan çayı denedin mi? Dilara koçağın tarifi youtube da var.

Akşam yemek yemedim sadece pul biberli yogurt yedim
Eyvah rakipler koptu geliyor acil bişeyler yapmam lazım.

Ay bu ne yaa kimse bişey yemiyiiiiii detoks için çok erken bana ama yani gaza gelip yapıcam nerdeyse

Yarın mangal yapılacakmış eşimin akrabalaryla..
Çok Az ekmek ve ayranla yesem ??mangal pişirme yöntemi olarak sağlıklı degilmi .. miktar abartmazsam birşey olmaz Sanrim??

Ekmeksiz yersen sıkıntı olmaz bence ayranın da hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum canım. Ama nefsine yenileceksen ekmeğini önceden böl koy yanına onu sakın geçme.

Sporsuz duramaz sarıkız sizi bırakmaz spor konusunda dimi blonde ambition

Yok kız geriye hiç bakamadım şimdi hiç bakmam
Aaa ben sana söylerim tubili hiç zahmet sen
300 bir hareket var adını bilmiyorum berkas anlatır. 300 jumpingjack 10 dk plank bu kolay zaten
Denerim canım ama soğuyor yaaa

ayneen olsun türk hava yolları bile korksun bizden

Afiyet olsun canım çok güzil sadece ara biraz bol şekerli gibi geldi ama akşamın çok hafif telafi etmiştir.
Soğuk yemek daha sağlıklı, zaten
Zaten hediye etmişler canım hediyenin yenisi mi olur
Siz kullanın işe yararsa bende alayım, bu hafta takip et bakalım sonuçlarını
Ulaşmadı mı kargo ne oldu canım
Y YesilinBuyusu
Kuzum ben 78,1 geldim bu sabah aslında hiç kaçamak yapmıyorum ama sporsuz bu kadar oluyor Çarşamba Perşembe kabak detoxu yapacağım
Ya bende bugün ve yarın yapacaktım bileydim sana beraber yapalım derdim. Hoş eşim sabote etti bugün akşam detoks kalmadı.
Kaskatı kesilmiş durumdayım canım sen nasılsın
Yarın mangal yapılacakmış eşimin akrabalaryla..
Çok Az ekmek ve ayranla yesem ??mangal pişirme yöntemi olarak sağlıklı degilmi .. miktar abartmazsam birşey olmaz Sanrim??
Oo süpermiş canım protein günü yapsana yarın sana iyi geliyorsa.
Sabah 2 haşlama yumurta öğlen ve akşam saf protein öğünlerde 1 er bardak ayran ohh mis valla.zaten spor da yapıyorsun. Muhteşem olur diyet için ama kabız olurum diyorsan hiç bulaşma. Öğlen sebze tüket

Geçmiş olsun canım niye gittin hastaneye

Canım detoks suyunu hazırlamadım ama türk kahvesi içtikten sonra akşam WC gittim ay çok sevindim sabah dediğin gibi aç karna içicem yarın canım sağol

Kahvalti
5 zeytin
Kk peynir
1 dilim ekmek
1.5 haslanmiş yumurta
1 cay kasigi tahin
Domates
Ogle yemginden once
1 cilek
4 5 siyah dut
Oglen
6yk taze fasulye
4 yk yogurt
Yarim dilim ekmek
Ara
1 bardak sut 2 dut
Aksam
6yk kiymali kapuska
3 yk yogurt
2 kepce mercimek corbasi
Su 2lt oldu 2.5 yaparim
Spor 57 dakika yürüyüş
Bugun hareketli gecti pazar vardi pazarada gittim +fazladan temizlikde yaptim

Menüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
1.dilim ekmek
2.dilim kadar kaşar
Ara
Kayısı forum çay
Öğlen
Kabak.sote
Üstüne bol sarımsaklı yoğurt
Ara
1 yeşil elma tadına bayıldım normalde sevmezdim
Akşam
Antikot 1.5 dilim
1.5 köfte
Babagannuş
Soğan salata
1 lokma ekmek
Bolca salata
Ara
Sütlü filtre kahve

Normalde kabak detoksu günümdü ama eşim dışarda yemek istedi canıma minnet eve gelip yemek yapacağıma dışarda yerim dedim.sonra kahve içmeye geçtik filtre kahve içtim sütlü yıllardır içmiyordum.
Spor avm de sokakta ve sahilde yürüyüşüm oldu. Bunu spordan değilde kalori yakmak olarak görüyorum. Cezamı şimdi mi sabah mi yapayım karar veremedim. Akşam banyo yapamıyorum.yaparsam sporu haber veririm

Menünde eksikler var canım 1 tabak bol sarımsaklı mantı yanında 2 adet Poağaça olmalıydı .
Bende eşimle yürüdüm bugün ama spor niyetli değil kalori yaktım sadece.

Afiyet olsun canım çok güzel

Afiyet olsun canım beğendim

Canım kötü olmuş ama ne diyelim telafi yaparsın. Geçmiş olsun

Yok olmam . Aynen öle yapayım en iyisi

Ekmekle ilgili sıkıntım olmaz da kola çok iyi yaa bayadır da içmedim cnm da çekiyo ama napalim artık icmiycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…