- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.741
Hehe yok cnm icmiycem güldürdün beni canim Allah da seni güldürsünYani yakın rakibim olarak içmen işime gelir amabence sen içme yinede
Sağol canım telafi edicemCanım kötü olmuş ama ne diyelim telafi yaparsın. Geçmiş olsun
Yap o zaman detoks gibi olur ama yanına ayran içme sade soda iç ve bol salata tüket. Kola da cız unutmaYok olmam . Aynen öle yapayım en iyisi
Tşk ederim bilgi için. Kurallara uymaya çalışırım. Şimdiye kadar hiç diyet yapmadım sizden yardım istiyorumMerhaba canım, arkadaşlar seni bilgilendirdi mi bilmiyorum. Takımımızın kurallarına 1. Sayfadan ulaşabilirsin. Bu karallara uyarım, bildirimleri aksatmam dersen zayıflama yolculuğunda bizimlesin
En önemli 2 kuralı buradan yazayım
1- Hergün menü paylaşımı yapmalısın ve diğer üyelerin menülerine yorumda bulunmalısın
2- her Cuma öğleye kadar kilo bildiriminde bulunmalısın.
Eğer kuralları kabul ediyorsan
Güncel kilon
Hedef kilon
Varsa uyguladığın diyet ile ilgili bilgileri paylaşabilirsin
Cuma zayıflama yarışmalarının ortak kuralı olarak 15 gün deneme süresi uygulanır.(3. Cuma listeye alınırsın. Takıma 3. Cuma’da dahil edilip edilmemek kaptanların insiyatifindedir)
Tecrüben yoksa yeneden önce bize yazarsan aktif olan kimse yardımcı olmaya çalışır. Suyu 3lt içmen lazım öncelikle tartı kuralı da sabah wcden hemen sonra iççamaşırı ile tartılman su ya da birşey yemiceksin icmiceksin tartı dan önce yanıltıcı ve moral bozucu olur. Şekeri ve pilav türevlerini kısıtlamaya da çalış. Akşam geç saatte yemek yeme ara öğünü en geç 21.00 de yapmış ol canım benim aklıma gelenler bunlar şimdilikGüncel kilo : 74 hedef:65 şimdilik
Yarın başlıyorum o zaman ☺Tecrüben yoksa yeneden önce bize yazarsan aktif olan kimse yardımcı olmaya çalışır. Suyu 3lt içmen lazım öncelikle tartı kuralı da sabah wcden hemen sonra iççamaşırı ile tartılman su ya da birşey yemiceksin icmiceksin tartı dan önce yanıltıcı ve moral bozucu olur. Şekeri ve pilav türevlerini kısıtlamaya da çalış. Akşam geç saatte yemek yeme ara öğünü en geç 21.00 de yapmış ol canım benim aklıma gelenler bunlar şimdilik
Gecmis gitmis olsun canimYok canim cuma disinda tartilmiyorum ama gelmemisimdir sanirim
Kizimda gece 3 gibi düzeldi atesi sabahta cok enerjikti 23 nisan eglenceleri vardi göndermek istemedim ama gitti ordada ateste düsme yada yükselme olmamış
Yarın sabah unutma tartıl merak ettim kilonu
Afiyet olsun kuzumSabah iki dilim ekmek 10 maydanoz 10 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta iki TK tahin bir fincan çay.
Ara yarım portakal yarım muz çeyrek elma.
Ogleni geç yedim yağsız tavada dört parça mücver. Akşam süt içerim su 2,5 lt
Afiyet olsun canim 66 ya bir adim daha yaklastik guzelMenüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
1.dilim ekmek
2.dilim kadar kaşar
Ara
Kayısı forum çay
Öğlen
Kabak.sote
Üstüne bol sarımsaklı yoğurt
Ara
1 yeşil elma tadına bayıldım normalde sevmezdim
Akşam
Antikot 1.5 dilim
1.5 köfte
Babagannuş
Soğan salata
1 lokma ekmek
Bolca salata
Ara
Sütlü filtre kahve
Normalde kabak detoksu günümdü ama eşim dışarda yemek istedi canıma minnet eve gelip yemek yapacağıma dışarda yerim dedim.sonra kahve içmeye geçtik filtre kahve içtim sütlü yıllardır içmiyordum.
Spor avm de sokakta ve sahilde yürüyüşüm oldu. Bunu spordan değilde kalori yakmak olarak görüyorum. Cezamı şimdi mi sabah mi yapayım karar veremedim. Akşam banyo yapamıyorum.yaparsam sporu haber veririm
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım beğendim
Şakacı kiz seniMenünde eksikler var canım 1 tabak bol sarımsaklı mantı yanında 2 adet Poağaça olmalıydı.
Bende eşimle yürüdüm bugün ama spor niyetli değil kalori yaktım sadece.
Şevvale bende bitiğim ama aklıma gülbeyazdaki hali geliyor motive oluyorumKızlar yaaa yasak elmayı izleyen var mı ? Poofff yaaaao başrol oyuncuları Şevval sam ile Eda Ecenin o fizikleri ne yaaaa birde giyiniyorlar o güzel kıyafetleri fizikler taş yaaa hele ki şevval sam ı sanki kalemle çizmişler yaaaa biz niye öyle diiliz keşke yemek yemekden nefret eden herzaman da çok iştahsız biri olsaymışım ben yaaaa
Sağol canım bir detoks iyi gider diye düşünüyorumGecmis gitmis olsun canimsevindim iyi olmasina
Afiyet olsun kuzum4 tanecik mucverle doydun mu
Afiyet olsun canim 66 ya bir adim daha yaklastik guzel
Tesekkur ederim canimsende kacamagi telafi edersin yarina her zaman ki gibi guzel menulerinden olsun
Aaayyy baktım şimdi şevval samın kilosu 59 yazıyor bir sitedee 57 yaźıyor onun dışındakilerin hepsinde 59 yazıyorhemde bizim boylarda 1.65 mış ayy inanmıyorum sadece 5 kio verirsem bende 59'lardayım Aayy hedefe çok yakınım ama 10gündür tartı gene takıldı napıcam bu 5 kiloyu hemen atmam lazım aslında ben detoks yapalı 1ay oldu ondan tam detoks yapmaya uygunum bir diyetisyen e gideyim bakalım ne dicek
Tmm cnm yapicam sporu da artık yapabilirsemm sbh yapamazsam akşam gelince yapicamYap o zaman detoks gibi olur ama yanına ayran içme sade soda iç ve bol salata tüket. Kola da cız unutma
Asıl leyla lydia tugutlu çok iyi ya boyu benle ayni ama aramızda 20 kilo varŞevvale bende bitiğim ama aklıma gülbeyazdaki hali geliyor motive oluyorum
Hoşgeldin cnm . Hedefe yakın sayılırsın .Güncel kilo : 74 hedef:65 şimdilik
49 dur oAaayyy baktım şimdi şevval samın kilosu 59 yazıyor bir sitedee 57 yaźıyor onun dışındakilerin hepsinde 59 yazıyorhemde bizim boylarda 1.65 mış ayy inanmıyorum sadece 5 kio verirsem bende 59'lardayım Aayy hedefe çok yakınım ama 10gündür tartı gene takıldı napıcam bu 5 kiloyu hemen atmam lazım aslında ben detoks yapalı 1ay oldu ondan tam detoks yapmaya uygunum bir diyetisyen e gideyim bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?