Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tşk ederim bilgi için. Kurallara uymaya çalışırım. Şimdiye kadar hiç diyet yapmadım sizden yardım istiyorum

Güncel kilo : 74 hedef:65 şimdilik
Tecrüben yoksa yeneden önce bize yazarsan aktif olan kimse yardımcı olmaya çalışır. Suyu 3lt içmen lazım öncelikle tartı kuralı da sabah wcden hemen sonra iççamaşırı ile tartılman su ya da birşey yemiceksin icmiceksin tartı dan önce yanıltıcı ve moral bozucu olur. Şekeri ve pilav türevlerini kısıtlamaya da çalış. Akşam geç saatte yemek yeme ara öğünü en geç 21.00 de yapmış ol canım benim aklıma gelenler bunlar şimdilik

Yarın başlıyorum o zaman ☺

Gecmis gitmis olsun canim sevindim iyi olmasina
Afiyet olsun kuzum 4 tanecik mucverle doydun mu
Afiyet olsun canim 66 ya bir adim daha yaklastik guzel
Afiyet olsun canım beğendim
Tesekkur ederim canim sende kacamagi telafi edersin yarina her zaman ki gibi guzel menulerinden olsun

Kızlar yaaa yasak elmayı izleyen var mı ? Poofff yaaaa o başrol oyuncuları Şevval sam ile Eda Ecenin o fizikleri ne yaaaa birde giyiniyorlar o güzel kıyafetleri fizikler taş yaaa hele ki şevval sam ı sanki kalemle çizmişler yaaaa biz niye öyle diiliz keşke yemek yemekden nefret eden herzaman da çok iştahsız biri olsaymışım ben yaaaa

Şevvale bende bitiğim ama aklıma gülbeyazdaki hali geliyor motive oluyorum

Sağol canım bir detoks iyi gider diye düşünüyorum

Aaayyy baktım şimdi şevval samın kilosu 59 yazıyor bir sitedee 57 yaźıyor onun dışındakilerin hepsinde 59 yazıyor hemde bizim boylarda 1.65 mış ayy inanmıyorum sadece 5 kio verirsem bende 59'lardayım Aayy hedefe çok yakınım ama 10gündür tartı gene takıldı napıcam bu 5 kiloyu hemen atmam lazım aslında ben detoks yapalı 1ay oldu ondan tam detoks yapmaya uygunum bir diyetisyen e gideyim bakalım ne dicek

Bence 3 gün normal sağlıklı olarak beslen kalorisi her zamankinden biraz fazla olan bir gün vücudu sasirt yani sonra yine full devam ..
Hedefine ulaşırsın ins en yakın zamanda canım . Ay 50 ler benim hayatta asla goremiycegim rakamlar ideal ağırlığım 65 ile 77 arası 58 yagsiz vucut agirligimmis .. kulağa hoş geliyor valla . Şimdi 165 boyundaysan kilo ile boy arası 15 fark olmali diyolar 50 de 5 de taş olursun bence .
Benim boy 176 benim de en az 65 olmam lazım ona da hedefim den de çok var 17,5 kilo var neyse 77 bi olayım da ideal kilo siniri gerisi gelir heralde . 5 kilo icin en fazla 1 ayda gider bence cnm en uzunu dudun kafanda sen az zamanda verirsen daha cok sevinirsin hem . En fazla 1 ay daha sık dişini

Güncel kilo : 74 hedef:65 şimdilik
Hoşgeldin cnm . Hedefe yakın sayılırsın .
Sana tavsiyem akşam az yemen . Öğlen izgara kofte , tavuk ağırlıklı beslenip akşam ilk sebze yemeği çorbayla başla zamanla çorba salata yoğurda dönersin alıştıkça .
Ara öğünlerde Sekersz az sütlü nescafe öneririm tok tutuyor hem de lezzetli .. 2 ceviz , 3 çiğ findik , ya da meyve olabilir kısıtlı ama..
Kahvaltıda mutlaka yumurta öneririm .
Şekeri kesmeye çalış .. kizartma yerine fırın, izgara , tost makinesi tarzi pisirme oneririm ..
Cikolata için bir kare acı bitter yiyebilirsin .
Ornek menü
Kahvaltı
4 5 yeşil ya da siyah zeytin
1 kbrt kutusu peynir az yağlı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates , 1 salatalık
Sekersz çay
Ara
Şekersiz nescafe
Öğlen
4 adet normal.boy izgara kofte
1 bardak ayran
1 kase çorba
1 filim cavdar ekmeği
Akşam
4 ymk kaşığı taze fasulye
Salata
Yogurt
Ara
Yeşil çay

Bu baya fazla fazla başlangıç menüsü . Zmnla azalta azalta gidersin .
Spor da da
30 dk tempolu yürüyüş ya da cardio videoları yapabildiğin kdr yapabilirsin .
IIlkbasta zor oluyor ama sonra alışıyorsun
Birde tavsiyem
2 haftada bir istediğim birseyi çok zararlı değilse tabi abartmadan yiyebilirsin yoksa devamlılık zor olur patlarsın herseyi yersin dayanamayip.
Mesela ben geçen hafta iskender yedim az pideli yanında ayranla ( kola asla içmemeli sıvı şeker çok zararlı)
Mesela kiki hafta önce yarım simit yedim ..
Geçen gün diyet sekersiz tiramisu yedim ama tabi 2 katı spor da yaptım . 1 ayda 8.5 kilo verdim ( hayatimda hiç bu kdr hızlı gitmemişti çok zor veririm normalde )
Şekeri tamamen kesmeye çalış .. ekmegi azalt .. zararlı pişirme yontemleri ve şekerli içeceklere hayır .
Insulini ne kdr düşük tutarsak o kdr az acikiriz onu da lifli gıdalar yani sebzeler sağlıyor .. yymurta tok tutuyor baya .. yogurt tok tutuyor ..
Bir De diyet ürünler, normalden çok daha şekerli alma yeme

49 dur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…