- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.761
Hadi bakalımYarın başlıyorum o zaman ☺
Inşallah canım yaklaşmışımdır. Bugünkü planım farklıydı. Yarın bozmadan devam.detoksa artıkGecmis gitmis olsun canimsevindim iyi olmasina
Afiyet olsun kuzum4 tanecik mucverle doydun mu
Afiyet olsun canim 66 ya bir adim daha yaklastik guzel
Tesekkur ederim canimsende kacamagi telafi edersin yarina her zaman ki gibi guzel menulerinden olsun
Tatlı kız seniŞakacı kiz seniyok ben almayayim
Izlemiyorum ama fragmanını görüyorum arada içim gidiyor valla biz öyle olabilir miyiz acaba .Kızlar yaaa yasak elmayı izleyen var mı ? Poofff yaaaao başrol oyuncuları Şevval sam ile Eda Ecenin o fizikleri ne yaaaa birde giyiniyorlar o güzel kıyafetleri fizikler taş yaaa hele ki şevval sam ı sanki kalemle çizmişler yaaaa biz niye öyle diiliz keşke yemek yemekden nefret eden herzaman da çok iştahsız biri olsaymışım ben yaaaa
Tartilmayi da unutma bakalım proteine vücudun nasıl tepki veriyorTmm cnm yapicam sporu da artık yapabilirsemm sbh yapamazsam akşam gelince yapicam
En az 10 tane sitede 59 yazıyor birin de de 57 ama 49 olamaz bence çünki ablam ondan daha kısa ve 53 kilo idi çok zayıf dı zaten ve bir keresinde 49 a düştü göğüsleri bildiğin dümdüz olmuştu poposu da çocuk poposu gibi kalmıştı acil kilo al deyip durduk yani şevval asla 49 olamaz göğüsleri baya baya iri poposu da baya büyük zaten 55in üstünde olduğu çok belli ama çok şekilli hatları çok güzel bacakları ince yani hem vücut şekil yapısı güzel hemde çok spor yapıyor gibi görünüyor şekilli ve sıkı vücudu hatları ve kilosu şuan muhteşem benim zevkime gòre yani49 dur o
Canım 50 kilo olmak için kas yapmamak lazım ben kassiz ve yuvarlak hatsız kadınları hiç beğenmiyorum yani 50 kilodan ise benim boyumdaki kasli ve 65 kilo olanlar daha güzel ama 58-62 arası benim ideal kilom bir de o senin boyum da geçerli bir şey yoksa boyu 1.55 arkadaşım var senin hesaplamana göre 40kilo olmazı gerekiyorBence 3 gün normal sağlıklı olarak beslen kalorisi her zamankinden biraz fazla olan bir gün vücudu sasirt yani sonra yine full devam ..
Hedefine ulaşırsın ins en yakın zamanda canım . Ay 50 ler benim hayatta asla goremiycegim rakamlarideal ağırlığım 65 ile 77 arası 58 yagsiz vucut agirligimmis .. kulağa hoş geliyor valla . Şimdi 165 boyundaysan kilo ile boy arası 15 fark olmali diyolar 50 de 5 de taş olursun bence .
Benim boy 176 benim de en az 65 olmam lazım ona da hedefim den de çok var 17,5 kilo varneyse 77 bi olayım da ideal kilo siniri gerisi gelir heralde . 5 kilo icin en fazla 1 ayda gider bence cnm en uzunu dudun kafanda sen az zamanda verirsen daha cok sevinirsin hem . En fazla 1 ay daha sık dişini
Vakit ayırıp yazdığın için çok tşk ederim. Diğer öğünler tamam da akşam az yemek beni zorlayacak gibi. Bu arada emziriyorum. Yaşları 1 er yaş aralıklı 3 bebeğim var ve hipo tiroid var. Umarım devamlı yapabilirimHoşgeldin cnm . Hedefe yakın sayılırsın .
Sana tavsiyem akşam az yemen . Öğlen izgara kofte , tavuk ağırlıklı beslenip akşam ilk sebze yemeği çorbayla başla zamanla çorba salata yoğurda dönersin alıştıkça .
Ara öğünlerde Sekersz az sütlü nescafe öneririm tok tutuyor hem de lezzetli .. 2 ceviz , 3 çiğ findik , ya da meyve olabilir kısıtlı ama..
Kahvaltıda mutlaka yumurta öneririm .
Şekeri kesmeye çalış .. kizartma yerine fırın, izgara , tost makinesi tarzi pisirme oneririm ..
Cikolata için bir kare acı bitter yiyebilirsin .
Ornek menü
Kahvaltı
4 5 yeşil ya da siyah zeytin
1 kbrt kutusu peynir az yağlı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates , 1 salatalık
Sekersz çay
Ara
Şekersiz nescafe
Öğlen
4 adet normal.boy izgara kofte
1 bardak ayran
1 kase çorba
1 filim cavdar ekmeği
Akşam
4 ymk kaşığı taze fasulye
Salata
Yogurt
Ara
Yeşil çay
Bu baya fazla fazla başlangıç menüsü . Zmnla azalta azalta gidersin .
Spor da da
30 dk tempolu yürüyüş ya da cardio videoları yapabildiğin kdr yapabilirsin .
IIlkbasta zor oluyor ama sonra alışıyorsun
Birde tavsiyem
2 haftada bir istediğim birseyi çok zararlı değilse tabi abartmadan yiyebilirsin yoksa devamlılık zor olur patlarsın herseyi yersin dayanamayip.
Mesela ben geçen hafta iskender yedim az pideli yanında ayranla ( kola asla içmemeli sıvı şeker çok zararlı)
Mesela kiki hafta önce yarım simit yedim ..
Geçen gün diyet sekersiz tiramisu yedim ama tabi 2 katı spor da yaptım . 1 ayda 8.5 kilo verdim ( hayatimda hiç bu kdr hızlı gitmemişti çok zor veririm normalde )
Şekeri tamamen kesmeye çalış .. ekmegi azalt .. zararlı pişirme yontemleri ve şekerli içeceklere hayır .
Insulini ne kdr düşük tutarsak o kdr az acikiriz onu da lifli gıdalar yani sebzeler sağlıyor .. yymurta tok tutuyor baya .. yogurt tok tutuyor ..
Bir De diyet ürünler, normalden çok daha şekerli alma yeme
Evt orası da var Canım şöyle Alanya da otel beğendim rezervasyon yatım ama Alanya otel giriş 20 Haziran aldım ondan önceki hafta ilk önce side magyar oraları gezelim istiyorum yani şimdi bir hafta öncesinden filanda manavgat taraflarından bir otel rezervasyonu daha yaptıracam önce oralardan başlamayı düşünüyorum canım birşey mi oldu ? Yoksa sizdemi manavgata gidiceksinizblonde ambition sen tatile manavgata mı gidiyorsun canım
Eveettt ama ekim gibi gidicez bu sene normalde iznimiz hazirandı bu sene ekim gibi oldu. Side nin restoranları yıkıldı biliyorsundur çok değişmiş oralar. Manavgatta da görümce var . Haziranda gideydik bizdr görüşürdükEvt orası da var Canım şöyle Alanya da otel beğendim rezervasyon yatım ama Alanya otel giriş 20 Haziran aldım ondan önceki hafta ilk önce side magyar oraları gezelim istiyorum yani şimdi bir hafta öncesinden filanda manavgat taraflarından bir otel rezervasyonu daha yaptıracam önce oralardan başlamayı düşünüyorum canım birşey mi oldu ? Yoksa sizdemi manavgata gidiceksiniz
Emziren arkadaşlar var onlara danışabilirsin.Vakit ayırıp yazdığın için çok tşk ederim. Diğer öğünler tamam da akşam az yemek beni zorlayacak gibi. Bu arada emziriyorum. Yaşları 1 er yaş aralıklı 3 bebeğim var ve hipo tiroid var. Umarım devamlı yapabilirim
Yaaaa evet ikimizde haziranda orda olacaktık şansa bak ya tüühhh keşke izniniz haziranda olsaymışEveettt ama ekim gibi gidicez bu sene normalde iznimiz hazirandı bu sene ekim gibi oldu. Side nin restoranları yıkıldı biliyorsundur çok değişmiş oralar. Manavgatta da görümce var . Haziranda gideydik bizdr görüşürdük
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah tahmininizden daha güzel bir iş yaşamı geçer.Yaaaa evet ikimizde haziranda orda olacaktık şansa bak ya tüühhh keşke izniniz haziranda olsaymışmanavgat tarafların da tekne turlarına filan çıkalım istiyorum bende oranın doğal güzellikleri sonra arayanın gene diyer yerlerin doğal güzelliğini önden biraz gezelim koylarını vs. Sonra 20sinde 5yıldizı otele giriş yapıcaz oraya girince zaten çıkilmiyor aktiviteler havuz deniz alkol müzik eğlence animasyonlar vs. derken nasıl geçtiğini anlamıyorsun ondan direk gidersek çıkamayız kalır ından şehir turu gibi meşhur yerlerine gidelim gezip tozup sonrada otele kendimizi atar dinlenir eve eğleniriz diye düşündüm ekimde soğumaya başlamaz mı eylül de baya sıcak oluyor ama ekim nasıl olur bilemedim eylul de bodrum da hep denize giriyoruz ekimde girmedim ablam bodrumdatdi benimde 2.5yil önce geri izmire taşindilar ama bizde aliskanlik kaldi sonraki 2yilda hep sik sik her fıssatta gittik bodrumu görmeden rahatliyamiyorum sanki kalbim hep orda ağustos eylül gibide gene mutlaka bodrum da oluruz bizde benim iş sezonuda yavaş yavaş açıldı bahar ve yaz yoğun geciyo bizde kalan her arada da tatilde oluyoruz zaten gene kalan aralaraysa çeşme,sığacık vs.günü birlik burdakilere de gider geliriz bakalım senin tarotto söylediğin o beklediğim iş olursa zaten herşey değişir ve bu hafta olma ihtimali var 2gün sonra şehir dışından misafirlerim gelecek konuşucaz bakalım anlaşırsak eğer bizim için farklı projelerde gelişebilir bana şans dileyin planladgm sekilde sonuclanirsa inslh eşim diyo bunuda başar seni direk alip gitcem kalan herseyi donunce yoluna koyariz basar gideriz Akdeniz 'in nerseini istiyosan bıkana kadar uzun tatile çıkarız diyo bakalım şu geçen yılki kriz araya girmeseydi zaten geçen yıl bir çılgınlık yapıp komple bodruma yerleşecektik ama kriz işleri durdurdu bakalım hala aklımızın ucunda çılgın planlar var artk belli olmaz hayat bu ay ne uzun yazdım roman oldu hayaller hayatlar birde Antalyada meşhur biir AQupark var ya hani içinde yunuslar foklar gösteri yapıyor yunuslarla yüzülüyor filan orası manavgata çok mu uzak gittin mi alanya ya da uzak sanki daha antalya merkezde gibimi acaba ora ?
tekne turuna çıkmıştık ama hava koşullarından dolayı yarıda kesilmişti. hoşuma gitmemişti. sideden kalkanlara binmiştik. manavgattan alanyaya gidiyorduk yanılmıyorsam . alanya manavgat arası 2 3 satti sanırım. merkezle alanya arası bayağı mesafe var canım . dediğin parkı eşim bilir ben manavgata 2 kere gittim bu sene gitme planımız var .Yaaaa evet ikimizde haziranda orda olacaktık şansa bak ya tüühhh keşke izniniz haziranda olsaymışmanavgat tarafların da tekne turlarına filan çıkalım istiyorum bende oranın doğal güzellikleri sonra arayanın gene diyer yerlerin doğal güzelliğini önden biraz gezelim koylarını vs. Sonra 20sinde 5yıldizı otele giriş yapıcaz oraya girince zaten çıkilmiyor aktiviteler havuz deniz alkol müzik eğlence animasyonlar vs. derken nasıl geçtiğini anlamıyorsun ondan direk gidersek çıkamayız kalır ından şehir turu gibi meşhur yerlerine gidelim gezip tozup sonrada otele kendimizi atar dinlenir eve eğleniriz diye düşündüm ekimde soğumaya başlamaz mı eylül de baya sıcak oluyor ama ekim nasıl olur bilemedim eylul de bodrum da hep denize giriyoruz ekimde girmedim ablam bodrumdatdi benimde 2.5yil önce geri izmire taşindilar ama bizde aliskanlik kaldi sonraki 2yilda hep sik sik her fıssatta gittik bodrumu görmeden rahatliyamiyorum sanki kalbim hep orda ağustos eylül gibide gene mutlaka bodrum da oluruz bizde benim iş sezonuda yavaş yavaş açıldı bahar ve yaz yoğun geciyo bizde kalan her arada da tatilde oluyoruz zaten gene kalan aralaraysa çeşme,sığacık vs.günü birlik burdakilere de gider geliriz bakalım senin tarotto söylediğin o beklediğim iş olursa zaten herşey değişir ve bu hafta olma ihtimali var 2gün sonra şehir dışından misafirlerim gelecek konuşucaz bakalım anlaşırsak eğer bizim için farklı projelerde gelişebilir bana şans dileyin planladgm sekilde sonuclanirsa inslh eşim diyo bunuda başar seni direk alip gitcem kalan herseyi donunce yoluna koyariz basar gideriz Akdeniz 'in nerseini istiyosan bıkana kadar uzun tatile çıkarız diyo bakalım şu geçen yılki kriz araya girmeseydi zaten geçen yıl bir çılgınlık yapıp komple bodruma yerleşecektik ama kriz işleri durdurdu bakalım hala aklımızın ucunda çılgın planlar var artk belli olmaz hayat bu ay ne uzun yazdım roman oldu hayaller hayatlar birde Antalyada meşhur biir AQupark var ya hani içinde yunuslar foklar gösteri yapıyor yunuslarla yüzülüyor filan orası manavgata çok mu uzak gittin mi alanya ya da uzak sanki daha antalya merkezde gibimi acaba ora ?
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?