Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın başlıyorum o zaman ☺
Hadi bakalım
Inşallah canım yaklaşmışımdır. Bugünkü planım farklıydı. Yarın bozmadan devam.detoksa artık
Şakacı kiz seni yok ben almayayim
Tatlı kız seni
Çekinme ye ye
Izlemiyorum ama fragmanını görüyorum arada içim gidiyor valla biz öyle olabilir miyiz acaba .
Tmm cnm yapicam sporu da artık yapabilirsemm sbh yapamazsam akşam gelince yapicam
Tartilmayi da unutma bakalım proteine vücudun nasıl tepki veriyor

En az 10 tane sitede 59 yazıyor birin de de 57 ama 49 olamaz bence çünki ablam ondan daha kısa ve 53 kilo idi çok zayıf dı zaten ve bir keresinde 49 a düştü göğüsleri bildiğin dümdüz olmuştu poposu da çocuk poposu gibi kalmıştı acil kilo al deyip durduk yani şevval asla 49 olamaz göğüsleri baya baya iri poposu da baya büyük zaten 55in üstünde olduğu çok belli ama çok şekilli hatları çok güzel bacakları ince yani hem vücut şekil yapısı güzel hemde çok spor yapıyor gibi görünüyor şekilli ve sıkı vücudu hatları ve kilosu şuan muhteşem benim zevkime gòre yani

drdotty baksana canım aynı elbise hem mankence hem onda mankenin inceliğine basenine kalçasına bak bir de şevvalın basen ve kalçasına bak daha iyi anlarsın 57-59 kilolarda olduğunu zaten 50kilo olsa hiç beğenmezdim mesela bu mankenin fiziği benim zevkime göre diil . bir deri bir kemik kadınları seksi bulmam şevval balık hat girintili çıkıntılı ve backalrı filanda kaslı yani tam benim zevkim ve hedefim

bacakları da kaslı zaten karnıda dümdüz kesin spor yapıyor bakıp bakıp hırslanmayım ben buna da diyete sarılayım

Son düzenleme:
Canım 50 kilo olmak için kas yapmamak lazım ben kassiz ve yuvarlak hatsız kadınları hiç beğenmiyorum yani 50 kilodan ise benim boyumdaki kasli ve 65 kilo olanlar daha güzel ama 58-62 arası benim ideal kilom bir de o senin boyum da geçerli bir şey yoksa boyu 1.55 arkadaşım var senin hesaplamana göre 40kilo olmazı gerekiyor 1.53 boy olanlarda 38 kilo mu olacak o oran 1.75 ve üzeri kadınlar da geçerli canım bizim boylarımız da boy ve kilosu eşit olup 1 kilo fazlası bile olmayan çok fit kadınlar var bu boylarda oran farklı oluyor bir vücut hattı çok belirleyici birinin popove göğsü kücücuktur göbeğinde ise 5 kilo yağ vardır 5 kilo vermesi gerekir oburu aynı kilodur anaa göbeğinde 1kilo bile yağ yoktur göğüsleri ve poposu dolgundur şekillidir hiç kilo vermesi gerekmez mesela vücut şekli çok belirleyici bide kas oranı tabiki kilo aynı olsa bile kası ağır olan diğerinden en az 5-6 kilo daha zayıf olmuş oluyor aslında

Bak 62kilo 56 dan daha zayıf onu ev tartisiyla anlayamazsın mesela senin boyunda olsada senin kilonda olup tam senin iki katın görünen kadınlar çok gördüm ben onlar 10 kilo verse hiçte zayıf olamazlar resmen 20-30 kilo fazlalari var besbelli ama sen 10kilo versen incecik olursun fotonu gördüm senin kas ve kemik oranın yüksek oldugu belli mesela

26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ

htc71=67.80 -67.0
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl = 64.9- 63.9
tgb1907=
magickk=59.5-59.0
ucukgenclik= 68.1 -67.0
berkas = 65.60 - 65.10
Mavi95=
Rabia- =
sena zeynep =56,50-55,50
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=80.20 - 78.50
Drdotty
arden32=80.5-79.9

Cuma hedeflerini animsatayim dedim.
@htc71 bak hedefin 67 yazıyor tatlı kız seni

Vakit ayırıp yazdığın için çok tşk ederim. Diğer öğünler tamam da akşam az yemek beni zorlayacak gibi. Bu arada emziriyorum. Yaşları 1 er yaş aralıklı 3 bebeğim var ve hipo tiroid var. Umarım devamlı yapabilirim

blonde ambition sen tatile manavgata mı gidiyorsun canım
Evt orası da var Canım şöyle Alanya da otel beğendim rezervasyon yatım ama Alanya otel giriş 20 Haziran aldım ondan önceki hafta ilk önce side magyar oraları gezelim istiyorum yani şimdi bir hafta öncesinden filanda manavgat taraflarından bir otel rezervasyonu daha yaptıracam önce oralardan başlamayı düşünüyorum canım birşey mi oldu ? Yoksa sizdemi manavgata gidiceksiniz

Eveettt ama ekim gibi gidicez bu sene normalde iznimiz hazirandı bu sene ekim gibi oldu. Side nin restoranları yıkıldı biliyorsundur çok değişmiş oralar. Manavgatta da görümce var . Haziranda gideydik bizdr görüşürdük

Emziren arkadaşlar var onlara danışabilirsin.
M MissHayaLet drdotty

Yaaaa evet ikimizde haziranda orda olacaktık şansa bak ya tüühhh keşke izniniz haziranda olsaymış manavgat tarafların da tekne turlarına filan çıkalım istiyorum bende oranın doğal güzellikleri sonra arayanın gene diyer yerlerin doğal güzelliğini önden biraz gezelim koylarını vs. Sonra 20sinde 5yıldizı otele giriş yapıcaz oraya girince zaten çıkilmiyor aktiviteler havuz deniz alkol müzik eğlence animasyonlar vs. derken nasıl geçtiğini anlamıyorsun ondan direk gidersek çıkamayız kalır ından şehir turu gibi meşhur yerlerine gidelim gezip tozup sonrada otele kendimizi atar dinlenir eve eğleniriz diye düşündüm ekimde soğumaya başlamaz mı eylül de baya sıcak oluyor ama ekim nasıl olur bilemedim eylul de bodrum da hep denize giriyoruz ekimde girmedim ablam bodrumdatdi benimde 2.5yil önce geri izmire taşindilar ama bizde aliskanlik kaldi sonraki 2yilda hep sik sik her fıssatta gittik bodrumu görmeden rahatliyamiyorum sanki kalbim hep orda ağustos eylül gibide gene mutlaka bodrum da oluruz bizde benim iş sezonuda yavaş yavaş açıldı bahar ve yaz yoğun geciyo bizde kalan her arada da tatilde oluyoruz zaten gene kalan aralaraysa çeşme,sığacık vs.günü birlik burdakilere de gider geliriz bakalım senin tarotto söylediğin o beklediğim iş olursa zaten herşey değişir ve bu hafta olma ihtimali var 2gün sonra şehir dışından misafirlerim gelecek konuşucaz bakalım anlaşırsak eğer bizim için farklı projelerde gelişebilir bana şans dileyin planladgm sekilde sonuclanirsa inslh eşim diyo bunuda başar seni direk alip gitcem kalan herseyi donunce yoluna koyariz basar gideriz Akdeniz 'in nerseini istiyosan bıkana kadar uzun tatile çıkarız diyo bakalım şu geçen yılki kriz araya girmeseydi zaten geçen yıl bir çılgınlık yapıp komple bodruma yerleşecektik ama kriz işleri durdurdu bakalım hala aklımızın ucunda çılgın planlar var artk belli olmaz hayat bu ay ne uzun yazdım roman oldu hayaller hayatlar birde Antalyada meşhur biir AQupark var ya hani içinde yunuslar foklar gösteri yapıyor yunuslarla yüzülüyor filan orası manavgata çok mu uzak gittin mi alanya ya da uzak sanki daha antalya merkezde gibimi acaba ora ?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah tahmininizden daha güzel bir iş yaşamı geçer.
Tatilini güzel güzel geçir yorucu bir maratona giriş yapıcan belliki

tekne turuna çıkmıştık ama hava koşullarından dolayı yarıda kesilmişti. hoşuma gitmemişti. sideden kalkanlara binmiştik. manavgattan alanyaya gidiyorduk yanılmıyorsam . alanya manavgat arası 2 3 satti sanırım. merkezle alanya arası bayağı mesafe var canım . dediğin parkı eşim bilir ben manavgata 2 kere gittim bu sene gitme planımız var .
o iş olcak demiştim sanırım . etrafındaki insanların kişiliklerine dikkat etmenide söylemiştim sorunlu olanlar vardı . hayırlısı olsun canım hakkında
teşekkür ederim canım

Kızlaaaar günaydınnnn valla ben bugün kızı babasına atıp oğlanla başka odada yattım iflahım kesildi artık sabaha kadar bi o ağlıyı bi o ağlıyo ben hiç uyumuyorum ikisinin arasında hazır bugün tatil eşim işe gitmiycek değerlendireyim dedim ama yemin etmiş gibi oğlum hiç durmadı sağolsun ne yaparsam yapayım bana uyku yok anlaşıldı. Birde kahve keyfi. Ne zaman kahve yapsam ya oğlum ağlıyo ya kızım dibimde bitiyo telve yemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…