Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi iyi çocukken başlamışlar ilerde obez olmayacaklar bizler gibi

SchonerDuft canım doğum gününmüş hayırlı huzurlu yaşlar olsun ☺
TEŞEKÜR EDERİM CANIMM

kokusunu alıyorlar demekki

Kızlar kilosunda takılan arkadaşlarım için nacizane bi kaç tavsiyem olacaktı ben böyle durumlarda 3 günlük patetes yoğurt diyeti veya ayranaşı detoksu yapıyorum bi arkadaşım da hurma yoğurt ile inanılmaz kilo vermişti birde şu kaynamış limon var deneyenler hep memnun kalmış ben daha yapamadım onu ama yapıcam. Belki bi şaşırtma iyi gelebilir. Tabiki bunlar sadece bir öneri tercih sizin ☺

Maşallah cnm Allah bağışlasın baya zor olmali.. geçmiş olsun ayrıca.. ins cnm çok bi kilon yoo k üstüne almadan vermelisin bnce yaparsin

SchonerDuft canım doğum günün kutlu olsun nice senelere
teşekkür ederim cnım
SchonerDuft dogum gunun kutlu olsun fıstık hersey gönlünce olsun
aminn teşekkür ederim bu arada pasta gönderdim sana yanına 3 5 porsiyon hmur işi koydum gizli gizli ye onları emi ..
anneninde ellerinden öperim onunda doğum günü kutlu olsun onunla uzun sağlıklı yıllarınız olsun
SchonerDuft iyiki doğdun canım bu yıl kas ve güzellik versin vücuduna yaradanım
çok amin canım çok teşekkür ederim . hem yaş aldım hem 67 yi gördüm

Kaynamış limon nasıl uygulanıyor canım

Vay be kuzum Allah kolaylık versin sana bol bol sabır versin, çocuklarına da sağlıklı uzun ömürler
Gece geç yatmak, emzirmek yeme ihtiyacını çok arttırıyor benimde 3 çocuğum var ortanca 3,5 küçük 19 aylık
Gece tarçınlı süt, ayran açlığını bastırabilir. Daha olmadı domates, salatalık, biber yanına 1 dilim peynir ile geçiştirebilirsin. Ben o dönemlerde kekler tatlılar yeyip kilolarıma kilo kattım. Dikkat etmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…