- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.781
İyi iyi çocukken başlamışlar ilerde obez olmayacaklar bizler gibiKızlaaaar günaydınnnn valla ben bugün kızı babasına atıp oğlanla başka odada yattım iflahım kesildi artık sabaha kadar bi o ağlıyı bi o ağlıyo ben hiç uyumuyorum ikisinin arasında hazır bugün tatil eşim işe gitmiycek değerlendireyim dedim ama yemin etmiş gibi oğlum hiç durmadı sağolsunne yaparsam yapayım bana uyku yok anlaşıldı. Birde kahve keyfi. Ne zaman kahve yapsam ya oğlum ağlıyo ya kızım dibimde bitiyo telve yemek için
Gayet iyiyiz tatlim ne düsme ne yükselme olmadı ateşimizde sükürtugbaFB nasılsın canım, kızın nasıl? Herşey yolunda mı ❤
TEŞEKÜR EDERİM CANIMMSchonerDuft canım doğum gününmüş hayırlı huzurlu yaşlar olsun ☺
Kızlaaaar günaydınnnn valla ben bugün kızı babasına atıp oğlanla başka odada yattım iflahım kesildi artık sabaha kadar bi o ağlıyı bi o ağlıyo ben hiç uyumuyorum ikisinin arasında hazır bugün tatil eşim işe gitmiycek değerlendireyim dedim ama yemin etmiş gibi oğlum hiç durmadı sağolsunne yaparsam yapayım bana uyku yok anlaşıldı. Birde kahve keyfi. Ne zaman kahve yapsam ya oğlum ağlıyo ya kızım dibimde bitiyo telve yemek için
Afiyet olsun canım uyumana dinlenmene çok sevindimKızlar bugün uzun uzun uyudumKahvaltıyı kaçırdım, öğle yemeği için erken. Doyurucu bol kalorili bir ara öğünüm var.
Eki Görüntüle 2261551
Afiyet olsun canım uyumana dinlenmene çok sevindim
Maşallah cnm Allah bağışlasın baya zor olmali.. geçmiş olsun ayrıca.. ins cnm çok bi kilon yoo k üstüne almadan vermelisin bnce yaparsinVakit ayırıp yazdığın için çok tşk ederim. Diğer öğünler tamam da akşam az yemek beni zorlayacak gibi. Bu arada emziriyorum. Yaşları 1 er yaş aralıklı 3 bebeğim var ve hipo tiroid var. Umarım devamlı yapabilirim
teşekkür ederim cnım
aminn teşekkür ederim
çok amin canım çok teşekkür ederim
Kızlar kilosunda takılan arkadaşlarım için nacizane bi kaç tavsiyem olacaktı ben böyle durumlarda 3 günlük patetes yoğurt diyeti veya ayranaşı detoksu yapıyorum bi arkadaşım da hurma yoğurt ile inanılmaz kilo vermişti birde şu kaynamış limon var deneyenler hep memnun kalmış ben daha yapamadım onu ama yapıcam. Belki bi şaşırtma iyi gelebilir. Tabiki bunlar sadece bir öneri tercih sizin ☺
iyice dinlenmişsindir iyi gelmiştir .Kızlar bugün uzun uzun uyudumKahvaltıyı kaçırdım, öğle yemeği için erken. Doyurucu bol kalorili bir ara öğünüm var.
Eki Görüntüle 2261551
cnımmm
Vay be kuzum Allah kolaylık versin sana bol bol sabır versin, çocuklarına da sağlıklı uzun ömürlerVakit ayırıp yazdığın için çok tşk ederim. Diğer öğünler tamam da akşam az yemek beni zorlayacak gibi. Bu arada emziriyorum. Yaşları 1 er yaş aralıklı 3 bebeğim var ve hipo tiroid var. Umarım devamlı yapabilirim
iyice dinlenmişsindir iyi gelmiştir .
afiyet olsun akşam bende böyle bir ara öğün istiyorum çok mu olur acaba
cnımmm
çok teşekkür ederim
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?