Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaynamış limon nasıl uygulanıyor canım
Limonu kaynatıp sabah akşam yemeklerden önce bir bardak içiyosun anım youtube da ayrıntılı videolr var bir ayda 20 kilo kaynamış limon yazınca çıkıyor. Ben yapıcam onu da.

22/04/2019
SPOR LİSTESİ

mavi95 / 217,50
sena zeynep /
tgb1903 /
berkas /
ucukgenclik /
schonerduft /
yellow girl /
yesilinbuyusu/

Canım ben spor listesinde yokum yanlışlık oldu sanırım. Yapabilirsem anca kendime yetecek kadar yapabilicem çünkü

yerim kimseye deme ama
Amin kuzum benim tesekkur ederim ❤❤

Bizim piknik iptal olmuş.
Tuh kahvaltıyı da bilseydim bir dilim.ekmek arasına peynir domates tost yapardım . Iki haşlanmış yumurta bir yeşil çay zorla yedim
öğlene ve akşama tavuk fırın yap ya da tost makinesinde pişir günü öyle tamamla canım zor kısmı yapmışsın bana göre
yerim kimseye deme ama
Amin kuzum benim tesekkur ederim ❤❤
demem demem aramızda .
bu arada 67,90 ü gördüm sabah sen tartıldın mı

Kızlar bende bugün kabak detoksu yapıyorum çoktandır
bende bugün yapıyorum nasıl gidiyor peki . aralarda meyve hakkın var yedin mi onları
Oyu gidiyor canım benim bildiğim listede iki meyve yazıyordu evet ama ben yemedim unuttum

Firin ya da tost makinasında tavuk ypcm baharatlı aynen cnm birazdan markete gdip alıyım bari mangal yerini tutmaz ama artık napalim Ypck birşey yok . Temizlik yapıyordum da bahçeyi temizledim kapı önünü yıkadım çöpleri attım süpürge toz alma derken 1 saat geçmiş yemeği de yaparsam işler bitiyor sonra spor

Sabah kahvaltı 2 haşlanmış yumurta az peynir yeşillik
Arameyve
Öğle 2 kabak rendeliyosun 1 kaşık zeytinyağı soteliyorsun akşamda aynı içine 2 ceviz dereotu
Ara 1 meyve
Kabağın içine 2 yada 3 kaşık yoğurt piştikten sonra yani unutmuşum onu

Iyi dileklerin için tsk ederim. Yalnız değilim demekki. Gece yemek benim için alışkanlık oldu inşaallah azmederim

Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah tahmininizden daha güzel bir iş yaşamı geçer.
Tatilini güzel güzel geçir yorucu bir maratona giriş yapıcan belliki
Canım ben ticaret yapıyorum hem kendim yatırımıyım hemde aynı zaman da gayrimenkul ve yatırım danışmanıyım yani hem müşterilerime gayrimenkul konusunda yardımcı oluyorum aynı zamanda da kendim de alıp dekorasyon yapıyor restore edip yeni değerini belirleyip satıyorum canım yani şuan nisan itibari ile yavaştan sezon açıldı ama mayısda zaten sezonun en hit zamanı mayısda iş açısından yoğun olucam ama şuan bir şehir dışından gelecek müşteri var ona hazırlık yapıyorum anlaşırsak benim için çok güzel olacak perşembe burda olacakmış bu hafta biraz yoğun olucam müsait oldukça girerim diyetisyen e cumaya fırsat bulursam git cem yada bu hafta hiç gitmeye de bilirim direk haftaya giderim duruma gòre araya vakit bulup sporu sıkıştırabilirim inşallah bana dua edin bu iş benim için bugünne kadar ki hepsinden daha önemli çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…