Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım çok güzel bir şey insanların en mutlu olacağı ortamları yaratıyor olman çok güzel

Evet canım olcak ama resmen kimse olsun istemiyor çok kıskançlık ve yaşadığın büyük üzüntü var vs. Demiştin evet bende artık etrafa daha dikkatliyim zaten her sezon aynı şeyleri yaşayıp özellikle ilk projelerim de ilk ticari girişimde yakınlarımın taktir etmesini en azından bari sevinmelerini beklerken tam tersine resmen ap açık üzülmelerini ve beni üzmek için neler neler yaptıklarını görünce bazı şeyleri hem duyup hem görüp yaşayınca çok çok üzüldüğüm ağladığın hevesi resmen gırtlağına tıkadıkları oldu ama tabi artk insanları görünce anlayınca eşimle farklı tavır aldık hepsine mesafeliyiz ne tepki ne tavır göreceğimizi de artk bildiğimiz için sonraki yıllar bidaha üzülmedik üzülmüyoruz mesafemizi koyup geçiyoruz Allah herkesin kalbime göre veriyor diyorum bende eşime artk öyle bakıyorum hayata canım daha dikkatliyim çok sağol canım benim ❤

Son düzenleme:
Kızlar bende bugün kabak detoksu yapıyorum çoktandır

Oyu gidiyor canım benim bildiğim listede iki meyve yazıyordu evet ama ben yemedim unuttum
bende 1 meyveyi 2 ye böldüm canım .
eline sağlık canım .
evet yerini tutmuyor ama olsun ben yoğurtta koyuyorum harcına bol baharat 1 tatlı kaşığı zeytin yaağı ya fırına ya tost mkinesine ya da teflonda pişiriyorum güzel oluyor
SchonerDuft canım bu detoksu yaparken spor yapiyomusun
yok canım yapmıyorum normalde ama bugün cezalarımı yapacam uzamasın diye
Bisey sorucam kek yada pasta türü hiç yemiyor musunuz
hayır yapmıyoruz canım
herşey gönlünce olsun canım.

o insanlar hiç bitmicek malesef senin açılımını unutmuyorum zaten o kdar kişiye açtım hiç kimsede sende çıkanlar çıkmadı senin enerjin çok yüksek birazda onun etkisi var sanırım bir ara bakarım sana tekrar

HaYır cnm yani ben yemiyorum.
2 3 haftada bir tiramisu yapıyorum .
O da diyet olarak Sekersz .
4 tane kedi dili . Kreması için: 1 yumurta sarisi, 1 bardak yarım yagli süt , 1 çay kaşığı vanilya , 1 çay kaşığı bal , 2 tane çaylara atılan minik tatlandirici bunları pisiriyorum altını kapatır kapatmaz bir tatlı kaşığı light labne katip karıştırıyorum . So ra bir kaseye kedi dili kırıp altına koyuyorum sütlü nescafeyle ( granül) ıslatıp krema ekliyorum tekrar kedi dili tekrar ıslatıp tekrar krema tekrar kedi dili tekrar iskat tekrar krema en son kakao serpip 1 saat buzdolabında bekletip afiyetle yiyorum . Tiramisu dan farkı yok krema da leziz oluyor .
Bir de 1 bardak az yagli süt 1 yemek kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı bal bunları kısık ateşte pişirip kaseye biraz bu karışım biraz cilek muz dilimi biraz karışım biraz meyve dilimi en uste ceviz.. müthiş bir sütlü meyveli irmik tatlısı oluyor .
Ayda 2 kere filan böle idare ediyorum . Ama pasta çok kalorili kek de hiç yemedim

Öle de olur cnm öğlen piliç kofte yedim akşama firinda tavuk yapıyorum izgara tava aldim ama Bn çok az yiycem

ay ben ne yapayım şimdi

Ben karatay diyeti yapğyorum benim diyetimde her trlü hamur işi yasak canım

Allah kolaylık versin canım gönlünci olsun

Step tahtasıyla spor yapıyorlar ya step tahtası yerine ne kullanabilirim acaba

Ben sert minder kullanıyorum canım

Sabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
Aslında güzel ama kek olmasaymış ıyiymis canım başlarda hayatından şekeri hamurisini cikaracaksinki sürekli canın istemesin cunku bu tip seyler kan şekerimizi anı yükseltiyor

Sabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
sebze yemeği yiyebilirsin 6 yk ynına 6 yk kadar yoğurt

Bnmki nerde yazio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…