- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.841
Sabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
Afiyet olsun canım kek haricinde iyi menün diğer arkadaşlar daha tecrübeli onlar daha yardımcı olur birden kesmek zor ama kendini ilk günler birazcık zorlaSabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
Bu konuda kesinlikle haklısın canım kan değerlerine baktırmak lazım d vit düşüklüğü kansızlık daha bir sürü şey olabilir tahlil yaptirmadiysan bir an önce yaptır canım biz ne desek boş çünkü doktor takviye yada ilaç verebiliyor böyle durumlardaSebze yemeği veya ızgare et tavuk balık tercih edebilirsin. Kek konusundamagickk arkadaşıma katılıyorum canım birde eğer daha önce diyet tecrübin yoksa yani sana neyin iyi gelip gelmediğini bilmiyorsan önce bi dahiliye dktoruna mı gitsen acaba? Kan değerlerine bakılır hem gerekli görürse diyetisyene yönlendirir. Artık devlet hastanelerinde de ücretsiz diyetisyenler var biliyosun. Hani ben normaldi diyetisyen seven birisi değilim. Ama burda hiç bişey bilmeden sadece bizlere sorarak ilerlemenide doğru bulmuyorum canım. Belki yanlış bi bilgi veririz bu senin sağlığını etkiler Allah esirgesin.
Bölgesel sandığım karin egzersizi abs imiş yeni ogrendim vallaMenü.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta birinin sarısı yok
Yarim salatalık
Yeşil çay
Ara
2 kare bitter acı, bir bardak sekersiz kakaolu süt, 2 ceviz
Öğlen
5 minik 150 gr kadar yani piliç kofte
2 küçük salatalık tursusu
1 bardak ayran
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara
Şekersiz yeşil çay
Akşam
4 ymk kaşığı firinda baharatlı tavuk
Limonlu pul biberli yogurt
Ara
Şekersiz az sütlü nescafe içerim kesin , 1 ceviz , 1 cilek yerim yanında da
Spor 50 dk hit cardio 15 dk bölgesel egzersiz .
Kahvaltıda
2 yumurtadan acılı menemen (bi aydır değişik bişey yedim kahvaltıda hadi hep beraber ağlıyalım)
1 dilim kepekli ekmek
Arada
Sade türk kahvesi
Elma
Öğlen
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 dilim peynir
Yarım dilim kepekli ekmek
Akşam
4 kaşık etli nohut
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
5000 adım
Canım sen sanki bitteri çok mu tüketiyosun yoksa ben karıştırıyor muyum?Menü.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta birinin sarısı yok
Yarim salatalık
Yeşil çay
Ara
2 kare bitter acı, bir bardak sekersiz kakaolu süt, 2 ceviz
Öğlen
5 minik 150 gr kadar yani piliç kofte
2 küçük salatalık tursusu
1 bardak ayran
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara
Şekersiz yeşil çay
Akşam
4 ymk kaşığı firinda baharatlı tavuk
Limonlu pul biberli yogurt
Ara
Şekersiz az sütlü nescafe içerim kesin , 1 ceviz , 1 cilek yerim yanında da
Spor 50 dk hit cardio 15 dk bölgesel egzersiz .
Senin menülerin hep çok az canım valla iyi dayanıyosun.Sabah iki dilim ekmek yarım haslanmis yumurta 7 yeşil zeytin iki kaşık tahin bir fincan çay.
Bir küçük muz ceyrek elma.
Roka salatası yeşil salata 4 parça balık. 2 lt su 3 olur.
Kahvaltım içi alınmış ekmekten tost, çay
Öğlem kızlar 4 adet jelibon
Akşam çorba, taze soğan, roka, maydanoz
Bugün spor yapamadım. Dizi izlerken bisiklete binmeyi planlıyorum.
Biliyorum canım çok çekti o yüzden en az gramlı olanı aldım ondan dört adet yedimTost yenmiş jelibon yenmiş bin sen bisiklete bin canımkaç kere söylüyorum yeme şu hazır gıdaları
Olabilir cnm azaltayim en iyisi
Canım sen sanki bitteri çok mu tüketiyosun yoksa ben karıştırıyor muyum?
Senin menülerin hep çok az canım valla iyi dayanıyosun.
Sucuklu omlet hariç hiçbirşey yememissin böle metabolizma yavaşlar ama cnm biraz izgara tavuk filan da ekle hep böyle yaparsan doğru olmazUyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
Yok kahve içmeye fırsatım olmadı
Öğlen
Sucuklu omlet (eşim evdeyken pek fazla seçeneğim yok) peynir zeytin 1 bardak süt 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş
Akşam
Naneli dereotlu pulbiberli booool cacık
Valla akşamı bile yiycek iştahım yoktu da zorladım kendimi bunu yedim belki içersem bi sade türk kahvesi içerim bugün hiç içemedim.
1 adet jelibon eritmek için 5 futbol sahası kdr yürümek gerek diye biliyorum.. çok zararlı cnm ama olsun olduysa da telafiyle ful gaz devam .Kahvaltım içi alınmış ekmekten tost, çay
Öğlem kızlar 4 adet jelibon
Akşam çorba, taze soğan, roka, maydanoz
Bugün spor yapamadım. Dizi izlerken bisiklete binmeyi planlıyorum.
Aman ya 5 futbol sahası mı iyiki tüm paketi bitimemişim 54 gr sabaha kadar yürüyüşle anca erirdi1 adet jelibon eritmek için 5 futbol sahası kdr yürümek gerek diye biliyorum.. çok zararlı cnm ama olsun olduysa da telafiyle ful gaz devam .
GüllüşahBnmki nerde yazio :)
Sucuklu omlet hariç hiçbirşey yememissin böle metabolizma yavaşlar ama cnm biraz izgara tavuk filan da ekle hep böyle yaparsan doğru olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?