Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım evet akşam yememissin acıkmazsın inşallah

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir yeşillik
Öğle kabak detoksu
Ara 1 portakal
Akşam kabak detoksu
3 lt su
Kızlar akşam kabağı zor yedim acayip karnım agridi daha önce de yapmıştım böyle bişey olmadı resmen kusacaktım bir daha yapmam sanırım

Canım sen sanki bitteri çok mu tüketiyosun yoksa ben karıştırıyor muyum?

Senin menülerin hep çok az canım valla iyi dayanıyosun.
Az ama nedense bu ara tartıda hep sabit görüyorum anlamadım

Neden canım o kadar mı kötüydü

Tuh ya valla üzüldüm ins en yakın zmnda aranız düzelir canım

Moralini bozma canım hepimizin arasında mutlaka dargınlık oluyor haklısın ıstah falan kalmıyor ama sen kendine dikkat et kuzum iki tane çocuk biri bebek hastalanırsın sonra sağlık önemli zorlada olsa ye

Haklisin canım farkındayım müsait olup gidemedim. Bulundugum yerde sadece aile hekimligi var ilcedeyim burasida merkeze yolluyor cocuklarla gidemedim

Iyi aksamlar kizlar yeni eve girdim bugun hep disardaydim.
Oglen 1 gibi ciktim hic durmadik gibi birsey bir yemek icin oturduk annemin dogum günüydü supriz yaptık is yerine gittik kendime de bir iki parca birsey aldim magaza magaza dolandim kizimi lunaparka goturdum simdi eve girdim.
Menum kahvalti
1 kiymali yumurta yarim haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Kk peynir
1 cay k. Tahin
Bol tere maydanoz
Ara
4 5 dut
4 cilek
Oglen disardaydim
1 muz
1 avuc ortam kadar badem findik kaju karisik
Aksam disardaydim
1 tane lahmacun
1 buyuk ayran
1 tane kofte
Bir yarim saat kadar oncede 1 çatal annemin pastasindan
Suyu az ictim 1.5 litre anca oldu

Afiyet olsun canım evet akşam yememissin acıkmazsın inşallah
Yok canım acıkmadım.

Niye böyle olduki acaba. Hani yediklerinde bir sıkıntğd yok aslında iki öğün kabak yemiş oluyorsun sadece. Dokunduysa yapma tabi canım ama faydasını görürsün inşallah.

Az ama nedense bu ara tartıda hep sabit görüyorum anlamadım
Vücut korumaya almıştır kendini yapıyor bunu biliyorsun hiç detoks denedin mi canım ben böyle durumlarda 3 günlük patates yoğurt yapıyorum hemen kırıyor o direnci.

Tuh ya valla üzüldüm ins en yakın zmnda aranız düzelir canım

İnşallah canım da yani bebişler arka arkaya oldu yorgunluk birikmişlik var. Aslında eşim dinlensin diye ben aralarda ailemin yanına kaçtım uzun süreler de kaldım ama halen memnuniyetsiz onca şey yapıyorum nankörlük görünce dayanamıyorum artık bende tükendim.

Moralini bozma canım hepimizin arasında mutlaka dargınlık oluyor haklısın ıstah falan kalmıyor ama sen kendine dikkat et kuzum iki tane çocuk biri bebek hastalanırsın sonra sağlık önemli zorlada olsa ye
Zaten zorladım ancak onu yiyebildim canım başka hiçbişey istemedi canım. Soğuk soğuk ferahlık verir dedim. Haklısın daha kızımda bebek ki 2 yaşında bile değil onların peşinde koşmak zaten iflahımı kesiyor birde böyle olmamam lazım ama inanki tükenmişlik sendromu diye bişey varsa ben şu an onu yaşıyorum.

Evde kabak var bende başlıyım yarın kabak detoksuna bir de çok üzgünüm tutamadm artık kendimi oğlan çikolata yiyodu bi kare yedim fındık ve üzümlü çok güzeldi ya
Hmmm kendine ceza ver canım.

Haklisin canım farkındayım müsait olup gidemedim. Bulundugum yerde sadece aile hekimligi var ilcedeyim burasida merkeze yolluyor cocuklarla gidemedim

Anlıyorum seni canım benimde bebeklerin arası yakın sende bide üç taneymiş daha da zor tabii birde ilçedeysen iyice zor oluyordur. O zaman gidene kadar şöyle yapsan internette emziren anne diyeti yazınca örnek menü çıkıyor en azından onu uygulasan böyle çok karışık olacak senin için. Ve hani gözümüzden kaçarsa vitaminsiz kalırsın Allah esirgesin.

Bence tüm gün dışarda olmana rağmen az hasarlı bir gün olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…