- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.861
Yani normalde faydalı ama diyette ne kadar az tüketirsek o kadar kar. Koruma moduna geçtiğimizde şöyle bi türk kahvesinin yanında karşılıklı yiyelim inşallah.Olabilir cnm azaltayim en iyisi
Afiyet olsun canım evet akşam yememissin acıkmazsın inşallahUyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
Yok kahve içmeye fırsatım olmadı
Öğlen
Sucuklu omlet (eşim evdeyken pek fazla seçeneğim yok) peynir zeytin 1 bardak süt 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş
Akşam
Naneli dereotlu pulbiberli booool cacık
Valla akşamı bile yiycek iştahım yoktu da zorladım kendimi bunu yedim belki içersem bi sade türk kahvesi içerim bugün hiç içemedim.
Az ama nedense bu ara tartıda hep sabit görüyorum anlamadım
Canım sen sanki bitteri çok mu tüketiyosun yoksa ben karıştırıyor muyum?
Senin menülerin hep çok az canım valla iyi dayanıyosun.
Neden canım o kadar mı kötüydüBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir yeşillik
Öğle kabak detoksu
Ara 1 portakal
Akşam kabak detoksu
3 lt su
Kızlar akşam kabağı zor yedim acayip karnım agridi daha önce de yapmıştım böyle bişey olmadı resmen kusacaktım bir daha yapmam sanırım
Yok canım çok severim öğle sorun yoktu akşam oldu anlamadım 1 saatte ancak yedim karnıma ağrı girdiNeden canım o kadar mı kötüydü
Bende yapmak istiyordum da ondan sordumYok canım çok severim öğle sorun yoktu akşam oldu anlamadım 1 saatte ancak yedim karnıma ağrı girdi
Inşallah cnmmm ❤Yani normalde faydalı ama diyette ne kadar az tüketirsek o kadar kar. Koruma moduna geçtiğimizde şöyle bi türk kahvesinin yanında karşılıklı yiyelim inşallah.
Tuh ya valla üzüldüm ins en yakın zmnda aranız düzelir canımHaklısın canım benim normal diyetim böyle değil zaten karatay yapıyorum ya ben menülerim baya dolu oluyor normalde ama eşimle hala bozuğuz tartışma kaldığı yerden ediyor bunu bile kendimi zorlayarak yedim kahve bile içemedim bugün hiç keyfim yok
Yap canım sorun yok bende sorun var bugün nedense schoner de bugün kabak detoksu yapıyordu sanırım ona da sor istersen memnun çünküBende yapmak istiyordum da ondan sordum
Moralini bozma canım hepimizin arasında mutlaka dargınlık oluyor haklısın ıstah falan kalmıyor ama sen kendine dikkat et kuzum iki tane çocuk biri bebek hastalanırsın sonra sağlık önemli zorlada olsa yeHaklısın canım benim normal diyetim böyle değil zaten karatay yapıyorum ya ben menülerim baya dolu oluyor normalde ama eşimle hala bozuğuz tartışma kaldığı yerden ediyor bunu bile kendimi zorlayarak yedim kahve bile içemedim bugün hiç keyfim yok
evet ya ben de giremedim uzun suredirBi süre sorun oldu sanırım sitede giremedim
Haklisin canım farkındayım müsait olup gidemedim. Bulundugum yerde sadece aile hekimligi var ilcedeyim burasida merkeze yolluyor cocuklarla gidemedimSebze yemeği veya ızgare et tavuk balık tercih edebilirsin. Kek konusundamagickk arkadaşıma katılıyorum canım birde eğer daha önce diyet tecrübin yoksa yani sana neyin iyi gelip gelmediğini bilmiyorsan önce bi dahiliye dktoruna mı gitsen acaba? Kan değerlerine bakılır hem gerekli görürse diyetisyene yönlendirir. Artık devlet hastanelerinde de ücretsiz diyetisyenler var biliyosun. Hani ben normaldi diyetisyen seven birisi değilim. Ama burda hiç bişey bilmeden sadece bizlere sorarak ilerlemenide doğru bulmuyorum canım. Belki yanlış bi bilgi veririz bu senin sağlığını etkiler Allah esirgesin.
Yok canım acıkmadım.Afiyet olsun canım evet akşam yememissin acıkmazsın inşallah
Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir yeşillik
Öğle kabak detoksu
Ara 1 portakal
Akşam kabak detoksu
3 lt su
Kızlar akşam kabağı zor yedim acayip karnım agridi daha önce de yapmıştım böyle bişey olmadı resmen kusacaktım bir daha yapmam sanırım
Vücut korumaya almıştır kendini yapıyor bunu biliyorsun hiç detoks denedin mi canım ben böyle durumlarda 3 günlük patates yoğurt yapıyorum hemen kırıyor o direnci.Az ama nedense bu ara tartıda hep sabit görüyorum anlamadım
Tuh ya valla üzüldüm ins en yakın zmnda aranız düzelir canım
Zaten zorladım ancak onu yiyebildim canım başka hiçbişey istemedi canım. Soğuk soğuk ferahlık verir dedim. Haklısın daha kızımda bebek ki 2 yaşında bile değil onların peşinde koşmak zaten iflahımı kesiyor birde böyle olmamam lazım ama inanki tükenmişlik sendromu diye bişey varsa ben şu an onu yaşıyorum.Moralini bozma canım hepimizin arasında mutlaka dargınlık oluyor haklısın ıstah falan kalmıyor ama sen kendine dikkat et kuzum iki tane çocuk biri bebek hastalanırsın sonra sağlık önemli zorlada olsa ye
Hmmm kendine ceza ver canım.Evde kabak var bende başlıyım yarın kabak detoksuna bir de çok üzgünüm tutamadm artık kendimi oğlan çikolata yiyodu bi kare yedim fındık ve üzümlü çok güzeldi ya
Haklisin canım farkındayım müsait olup gidemedim. Bulundugum yerde sadece aile hekimligi var ilcedeyim burasida merkeze yolluyor cocuklarla gidemedim
Bence tüm gün dışarda olmana rağmen az hasarlı bir gün olmuş canım.Iyi aksamlar kizlar yeni eve girdim bugun hep disardaydim.
Oglen 1 gibi ciktim hic durmadik gibi birsey bir yemek icin oturduk annemin dogum günüydü supriz yaptık is yerine gittikkendime de bir iki parca birsey aldim magaza magaza dolandim kizimi lunaparka goturdum simdi eve girdim.
Menum kahvalti
1 kiymali yumurta yarim haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Kk peynir
1 cay k. Tahin
Bol tere maydanoz
Ara
4 5 dut
4 cilek
Oglen disardaydim
1 muz
1 avuc ortam kadar badem findik kaju karisik
Aksam disardaydim
1 tane lahmacun
1 buyuk ayran
1 tane kofte
Bir yarim saat kadar oncede 1 çatal annemin pastasindan
Suyu az ictim 1.5 litre anca oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?