- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.881
Yok canım acıkmadım.
Niye böyle olduki acaba. Hani yediklerinde bir sıkıntğd yok aslında iki öğün kabak yemiş oluyorsun sadece. Dokunduysa yapma tabi canım ama faydasını görürsün inşallah.
Vücut korumaya almıştır kendini yapıyor bunu biliyorsun hiç detoks denedin mi canım ben böyle durumlarda 3 günlük patates yoğurt yapıyorum hemen kırıyor o direnci.
İnşallah canım da yani bebişler arka arkaya oldu yorgunluk birikmişlik var. Aslında eşim dinlensin diye ben aralarda ailemin yanına kaçtım uzun süreler de kaldım ama halen memnuniyetsiz onca şey yapıyorum nankörlük görünce dayanamıyorum artık bende tükendim.
Zaten zorladım ancak onu yiyebildim canım başka hiçbişey istemedi canım. Soğuk soğuk ferahlık verir dedim. Haklısın daha kızımda bebek ki 2 yaşında bile değil onların peşinde koşmak zaten iflahımı kesiyor birde böyle olmamam lazım ama inanki tükenmişlik sendromu diye bişey varsa ben şu an onu yaşıyorum.
Hmmm kendine ceza ver canım.
Anlıyorum seni canım benimde bebeklerin arası yakın sende bide üç taneymiş daha da zor tabii birde ilçedeysen iyice zor oluyordur. O zaman gidene kadar şöyle yapsan internette emziren anne diyeti yazınca örnek menü çıkıyor en azından onu uygulasan böyle çok karışık olacak senin için. Ve hani gözümüzden kaçarsa vitaminsiz kalırsın Allah esirgesin.
Yok canım acıkmadım.
Niye böyle olduki acaba. Hani yediklerinde bir sıkıntğd yok aslında iki öğün kabak yemiş oluyorsun sadece. Dokunduysa yapma tabi canım ama faydasını görürsün inşallah.
Vücut korumaya almıştır kendini yapıyor bunu biliyorsun hiç detoks denedin mi canım ben böyle durumlarda 3 günlük patates yoğurt yapıyorum hemen kırıyor o direnci.
İnşallah canım da yani bebişler arka arkaya oldu yorgunluk birikmişlik var. Aslında eşim dinlensin diye ben aralarda ailemin yanına kaçtım uzun süreler de kaldım ama halen memnuniyetsiz onca şey yapıyorum nankörlük görünce dayanamıyorum artık bende tükendim.
Zaten zorladım ancak onu yiyebildim canım başka hiçbişey istemedi canım. Soğuk soğuk ferahlık verir dedim. Haklısın daha kızımda bebek ki 2 yaşında bile değil onların peşinde koşmak zaten iflahımı kesiyor birde böyle olmamam lazım ama inanki tükenmişlik sendromu diye bişey varsa ben şu an onu yaşıyorum.
Anlıyorum seni canım benimde bebeklerin arası yakın sende bide üç taneymiş daha da zor tabii birde ilçedeysen iyice zor oluyordur. O zaman gidene kadar şöyle yapsan internette emziren anne diyeti yazınca örnek menü çıkıyor en azından onu uygulasan böyle çok karışık olacak senin için. Ve hani gözümüzden kaçarsa vitaminsiz kalırsın Allah esirgesin.
Yok canım hiç yapmadimYok canım acıkmadım.
Evet canim dikkat etmeye calistim bu kadar oldu birde o kadar cok yurudum ki heryere yuruyerek gittik oglen birde cikmistik eve girdigimde saat aksam 9 olmustu sadece yemek icin bir yarim saat oturdum onun disinda hep ya ayakta dikiliyordum yada yurudum .Bacaklarim ayaklarim agriyorBence tüm gün dışarda olmana rağmen az hasarlı bir gün olmuş canım.
Ilk gün kek olmamış canım . Yeşil çay da 2 bardak yeterli bnce zararlı olabilir çünkü fazlası.Sabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
Iki kaşık pilav ve salata yedim toplamda 3 litre su içtim.Ilk gün kek olmamış canım . Yeşil çay da 2 bardak yeterli bnce zararlı olabilir çünkü fazlası.
Akşam çorba ya da sebze yemeği olabilirmiş ama yeni gördüm nee yedin akşam cnm
68.0 cikmistim canimöğlene ve akşama tavuk fırın yap ya da tost makinesinde pişir günü öyle tamamla canım zor kısmı yapmışsın bana göre
demem demem aramızda.
bu arada 67,90 ü gördüm sabah sen tartıldın mı
Herşey gonlunce olsun sari kizCanım ben ticaret yapıyorum hem kendim yatırımıyım hemde aynı zaman da gayrimenkul ve yatırım danışmanıyım yani hem müşterilerime gayrimenkul konusunda yardımcı oluyorum aynı zamanda da kendim de alıp dekorasyon yapıyor restore edip yeni değerini belirleyip satıyorum canım yani şuan nisan itibari ile yavaştan sezon açıldı ama mayısda zaten sezonun en hit zamanı mayısda iş açısından yoğun olucam ama şuan bir şehir dışından gelecek müşteri var ona hazırlık yapıyorum anlaşırsak benim için çok güzel olacak perşembe burda olacakmış bu hafta biraz yoğun olucam müsait oldukça girerim diyetisyen e cumaya fırsat bulursam git cem yada bu hafta hiç gitmeye de bilirim direk haftaya giderim duruma gòre araya vakit bulup sporu sıkıştırabilirim inşallah bana dua edin bu iş benim için bugünne kadar ki hepsinden daha önemli çünki
Afiyet olsun kek disinda iyi canim aksama da ben olsam sebze yemegi 3 4 kasikda yogurt yerdim birde 2 kepce corbaSabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
Bir an aksamda yumurta okuyacağım zannettimKahvaltıda
2 yumurtadan acılı menemen (bi aydır değişik bişey yedim kahvaltıda hadi hep beraber ağlıyalım)
1 dilim kepekli ekmek
Arada
Sade türk kahvesi
Elma
Öğlen
2 yumurtadan maydanozlu omlet
1 dilim peynir
Yarım dilim kepekli ekmek
Akşam
4 kaşık etli nohut
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
5000 adım
Afiyet olsun gayet guzel canimMenü.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta birinin sarısı yok
Yarim salatalık
Yeşil çay
Ara
2 kare bitter acı, bir bardak sekersiz kakaolu süt, 2 ceviz
Öğlen
5 minik 150 gr kadar yani piliç kofte
2 küçük salatalık tursusu
1 bardak ayran
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara
Şekersiz yeşil çay
Akşam
4 ymk kaşığı firinda baharatlı tavuk
Limonlu pul biberli yogurt
Ara
Şekersiz az sütlü nescafe içerim kesin , 1 ceviz , 1 cilek yerim yanında da
Spor 50 dk hit cardio 15 dk bölgesel egzersiz .
Afiyet olsun kuzumSabah iki dilim ekmek yarım haslanmis yumurta 7 yeşil zeytin iki kaşık tahin bir fincan çay.
Bir küçük muz ceyrek elma.
Roka salatası yeşil salata 4 parça balık. 2 lt su 3 olur.
Az olmus canim acikmayacakmisin insallah hersey yoluna girer sıkma sen guzel canınıUyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
Yok kahve içmeye fırsatım olmadı
Öğlen
Sucuklu omlet (eşim evdeyken pek fazla seçeneğim yok) peynir zeytin 1 bardak süt 1 çay bardağı çiğ kuruyemiş
Akşam
Naneli dereotlu pulbiberli booool cacık
Valla akşamı bile yiycek iştahım yoktu da zorladım kendimi bunu yedim belki içersem bi sade türk kahvesi içerim bugün hiç içemedim.
Harika afiyet olsun dunu telafi etmissindir.Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir yeşillik
Öğle kabak detoksu
Ara 1 portakal
Akşam kabak detoksu
3 lt su
Kızlar akşam kabağı zor yedim acayip karnım agridi daha önce de yapmıştım böyle bişey olmadı resmen kusacaktım bir daha yapmam sanırım
Ahhahahaha napiyim en masum yemek yumurta68.0 cikmistim canim
Herşey gonlunce olsun sari kizhayirlisiyla hep acik olsun işleriniz
Afiyet olsun kek disinda iyi canim aksama da ben olsam sebze yemegi 3 4 kasikda yogurt yerdim birde 2 kepce corba
Bir an aksamda yumurta okuyacağım zannettimafiyet olsun canim iyi
Afiyet olsun gayet guzel canimbir tek turşu odem yapabilir
Afiyet olsun kuzum
Az olmus canim acikmayacakmisin insallah hersey yoluna girer sıkma sen guzel canını
Harika afiyet olsun dunu telafi etmissindir.
Ilk yaptigkmda benim de oyle olmustu canim sebibini 2. Yaptigimda anladim cok pişirmemişim biraz diri kalmis midem şişti agri yapti zor sindirdi galiba 2. De iyice pişirmiştim oyle olmadi.
Seninkide ondan olabilir mi iyice pisirdin mi canim
Emziriyorsun demi canim ona gore bizden biraz daha fazla yiyebilirsinKendime menü oluşturup hazırlayamadim yarın içinde et yada sebzeden oluşan bir menü hazırlayayim. Sizin yediklerinizi not alıyorum örnek olsun diye
Ogrenci yemegi oAhhahahaha napiyim en masum yemek yumurta
Ya bak bunu düşünmemiştim olabilir gerçekten iki gün mu yaptın canım sen ben yarın yapamiycam ama şu hurma detoksunu merak ediyorum68.0 cikmistim canim
Herşey gonlunce olsun sari kizhayirlisiyla hep acik olsun işleriniz
Afiyet olsun kek disinda iyi canim aksama da ben olsam sebze yemegi 3 4 kasikda yogurt yerdim birde 2 kepce corba
Bir an aksamda yumurta okuyacağım zannettimafiyet olsun canim iyi
Afiyet olsun gayet guzel canimbir tek turşu odem yapabilir
Afiyet olsun kuzum
Az olmus canim acikmayacakmisin insallah hersey yoluna girer sıkma sen guzel canını
Harika afiyet olsun dunu telafi etmissindir.
Ilk yaptigkmda benim de oyle olmustu canim sebibini 2. Yaptigimda anladim cok pişirmemişim biraz diri kalmis midem şişti agri yapti zor sindirdi galiba 2. De iyice pişirmiştim oyle olmadi.
Seninkide ondan olabilir mi iyice pisirdin mi canim
Evet emziriyorum. Aslında sağlıksız besleniyordum. Tüm gün bisey yemeyip akşam koca tencere makarna yiyordum. Ketçap mayonez cips vs. Düzenli yesem yada paket li gıdaları biraksam zayıflarim diye düşünüyorumEmziritordun demi canim ona gore bizden biraz daha fazla yiyebilirsin
Emziren bir arkadasim var bebegi 4 5 aylik ona diyetisyenin verdigi liste su sekilde kilosu da 78 civari yakin sanaKendime menü oluşturup hazırlayamadim yarın içinde et yada sebzeden oluşan bir menü hazırlayayim. Sizin yediklerinizi not alıyorum örnek olsun diye
Yok canim ayri ayri aralikla yapmistim ama ilki midemi cok kotu yapmisti bir şişti agridi ikinciye yaptigimda iyice pisirdim birsey olmadi ordan anladim ondan oyle oldugunuYa bak bunu düşünmemiştim olabilir gerçekten iki gün mu yaptın canım sen ben yarın yapamiycam ama şu hurma detoksunu merak ediyorum
Kadim dostumuz yumurtaOgrenci yemegi obayiliyorum yumurtaya hergun yiyorum yine de bıkmıyorum
Banada oldu canım çok sağolEmziren bir arkadasim var bebegi 4 5 aylik ona diyetisyenin verdigi liste su sekilde kilosu da 78 civari yakin sana
Sabah kahvalti
1 1.5 yumurta
1.5 kibrik kutusu peynir
6 zeytin
Domates salatalik yesillik
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 porsiyon meyve
1 bardak süt
Oglen
1 kepce corba
Sebze yemegi (etli olursa kofteye gerek yok )
2 kofte( yada 2 3 kofte kadar tavuk yada balik )
Yogurt yada salata
1 dilim ekmek
Aksam da
Sebze yemegi
1 kepce corba
2 kofte yada tavuk
1 dilim ekmek
(Olculer miktarlar öğlenle ayni yani )
Aksam dan sonra ara ogunu
Yogurt yada sut
Belki fikir olur sana da canim
Ben kullanmadim bilmiyorum canimKızlar bağırsak detoksu için Magnezyum peroksit kullanınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?