Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu erkeklerde çocuğu istiyorlar oluncada hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar sınır bi durum . Inş düzelir yani

Bu erkeklerde çocuğu istiyorlar oluncada hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar sınır bi durum . Inş düzelir yani

Yok canım hiç yapmadim

U ummu-enes sende aramıza hoşgeldin çocukların çok küçülmüş Allah bağışlasın menunu gördüm kek olmamış onun yerine bir kare bitter yeseydin daha iyi olurdu.
Ben hamur işi kesinlikle yemiyorum eve un bile almadım bu süreçte.

Bence tüm gün dışarda olmana rağmen az hasarlı bir gün olmuş canım.
Evet canim dikkat etmeye calistim bu kadar oldu birde o kadar cok yurudum ki heryere yuruyerek gittik oglen birde cikmistik eve girdigimde saat aksam 9 olmustu sadece yemek icin bir yarim saat oturdum onun disinda hep ya ayakta dikiliyordum yada yurudum .Bacaklarim ayaklarim agriyor uzandim simdi

Sabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
Ilk gün kek olmamış canım . Yeşil çay da 2 bardak yeterli bnce zararlı olabilir çünkü fazlası.
Akşam çorba ya da sebze yemeği olabilirmiş ama yeni gördüm nee yedin akşam cnm

68.0 cikmistim canim
Herşey gonlunce olsun sari kiz hayirlisiyla hep acik olsun işleriniz
Sabah iki yumurta,6 zeytin, bir dilim ekmek, 3 bardak yeşil çay
Saat 15 gibi iki kepçe nohut yemeği ve yoğurt ve yarım dilim kek yedim. Nasıl sizce ilk günüm ve akşam nasıl yemeliyim
Afiyet olsun kek disinda iyi canim aksama da ben olsam sebze yemegi 3 4 kasikda yogurt yerdim birde 2 kepce corba
Bir an aksamda yumurta okuyacağım zannettim afiyet olsun canim iyi
Afiyet olsun gayet guzel canim bir tek turşu odem yapabilir
Sabah iki dilim ekmek yarım haslanmis yumurta 7 yeşil zeytin iki kaşık tahin bir fincan çay.

Bir küçük muz ceyrek elma.

Roka salatası yeşil salata 4 parça balık. 2 lt su 3 olur.
Afiyet olsun kuzum
Az olmus canim acikmayacakmisin insallah hersey yoluna girer sıkma sen guzel canını
Harika afiyet olsun dunu telafi etmissindir.
Ilk yaptigkmda benim de oyle olmustu canim sebibini 2. Yaptigimda anladim cok pişirmemişim biraz diri kalmis midem şişti agri yapti zor sindirdi galiba 2. De iyice pişirmiştim oyle olmadi.
Seninkide ondan olabilir mi iyice pisirdin mi canim

Ahhahahaha napiyim en masum yemek yumurta

Ya bak bunu düşünmemiştim olabilir gerçekten iki gün mu yaptın canım sen ben yarın yapamiycam ama şu hurma detoksunu merak ediyorum

Emziritordun demi canim ona gore bizden biraz daha fazla yiyebilirsin
Evet emziriyorum. Aslında sağlıksız besleniyordum. Tüm gün bisey yemeyip akşam koca tencere makarna yiyordum. Ketçap mayonez cips vs. Düzenli yesem yada paket li gıdaları biraksam zayıflarim diye düşünüyorum

Kendime menü oluşturup hazırlayamadim yarın içinde et yada sebzeden oluşan bir menü hazırlayayim. Sizin yediklerinizi not alıyorum örnek olsun diye
Emziren bir arkadasim var bebegi 4 5 aylik ona diyetisyenin verdigi liste su sekilde kilosu da 78 civari yakin sana
Sabah kahvalti
1 1.5 yumurta
1.5 kibrik kutusu peynir
6 zeytin
Domates salatalik yesillik
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 porsiyon meyve
1 bardak süt
Oglen
1 kepce corba
Sebze yemegi (etli olursa kofteye gerek yok )
2 kofte( yada 2 3 kofte kadar tavuk yada balik )
Yogurt yada salata
1 dilim ekmek
Aksam da
Sebze yemegi
1 kepce corba
2 kofte yada tavuk
1 dilim ekmek
(Olculer miktarlar öğlenle ayni yani )
Aksam dan sonra ara ogunu
Yogurt yada sut

Belki fikir olur sana da canim

Ya bak bunu düşünmemiştim olabilir gerçekten iki gün mu yaptın canım sen ben yarın yapamiycam ama şu hurma detoksunu merak ediyorum
Yok canim ayri ayri aralikla yapmistim ama ilki midemi cok kotu yapmisti bir şişti agridi ikinciye yaptigimda iyice pisirdim birsey olmadi ordan anladim ondan oyle oldugunu

Son düzenleme:
Ogrenci yemegi o bayiliyorum yumurtaya hergun yiyorum yine de bıkmıyorum
Kadim dostumuz yumurta
Banada oldu canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…