Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kadim dostumuz yumurta

Banada oldu canım çok sağol
sen az yiyorsun canim biraz daha ye ben emzirmiyorum senden fazla yiyorum tabi metabolizmada atkili ama benimki klasik liste oldugu halde seninki daha da az oluyor en azindan ogun atlama sabah ogle aksam olsun ara acikirsan yaparsin ogunlerin dolu dolu olsun yemegin salatan yogurdun corban falan yapabildigin kadar duzenli yapmaya gayret et kuzum

Bende yarın doktora sorucam nette gördüm iki hafta boyunca hergün tüketip bağırsağı temizliyormuş yanında kefir probiyotik yoğurt takviyesi öneriyorlar o yüzden merak ettim
Sor bakalim canim belki blonde ambition biliyordur o bir ara magmezyum kullaniyordu ama takviye olarak kullandi galiba

Doğru diyorsun canım şimdi eşimle onu konuşuyoduk o da zayıflamak istiyo düzenli bi program yapçaz çorba salata da eklicez yalnız bana çorba için bikaç örnek verir misin diyette hangisi içilir

Aaaaa çok isterim canım yaaaa heleki şuan bu durumlarda neler çıkacak çok merak ediyorum

Doğru diyorsun canım şimdi eşimle onu konuşuyoduk o da zayıflamak istiyo düzenli bi program yapçaz çorba salata da eklicez yalnız bana çorba için bikaç örnek verir misin diyette hangisi içilir
Benim yapriklarim sunlar canim
Ezogelin mercimek sehriyesiz et tavuk corbalari
Cok az bulgurla yogurt çorbası simdilik aklima bunlar geldi canim

Yok canim ayri ayri aralikla yapmistim ama ilki midemi cok kotu yapmisti bir şişti agridi ikinciye yaptigimda iyice pisirdim birsey olmadi ordan anladim ondan oyle oldugunu
Işte aynen senin dediğin gibi midemi çok kötü yaptı daha yeni geçti ağrısı en iyisi sağlıklı beslenmek yok bu detoks bana iyi gelmiyor

Işte aynen senin dediğin gibi midemi çok kötü yaptı daha yeni geçti ağrısı en iyisi sağlıklı beslenmek yok bu detoks bana iyi gelmiyor
Dogru diyorsun canim her detox uymuyor Bana protein iyi geliyor oglen aksam protein yedigim zamanlar hep eksi gordum kabizlik sorunum yok o yonden de pek etkilemez yaparsam protein yaparim ama simdilik boyle devam ediyorum takilirsam yaparim bir ara 69 da takılmışti 4 gun boyunca ayni cikti bir kac gunde 69 civari ondan sonra yine düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…