- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.901
Bende yarın doktora sorucam nette gördüm iki hafta boyunca hergün tüketip bağırsağı temizliyormuş yanında kefir probiyotik yoğurt takviyesi öneriyorlar o yüzden merak ettimBen kullanmadim bilmiyorum canim
Kadim dostumuz yumurta
Banada oldu canım çok sağol
Sor bakalim canim belkiBende yarın doktora sorucam nette gördüm iki hafta boyunca hergün tüketip bağırsağı temizliyormuş yanında kefir probiyotik yoğurt takviyesi öneriyorlar o yüzden merak ettim
Teşekkür ederim canım benim ❤❤❤ bende böyle düşünüyorum ve çoook severek yapıyorumİnşallah canım çok güzel bir şey insanların en mutlu olacağı ortamları yaratıyor olman çok güzel
Doğru diyorsun canım şimdi eşimle onu konuşuyoduk o da zayıflamak istiyo düzenli bi program yapçaz çorba salata da eklicez yalnız bana çorba için bikaç örnek verir misin diyette hangisi içilirsen az yiyorsun canim biraz daha ye ben emzirmiyorum senden fazla yiyorum tabi metabolizmada atkili ama benimki klasik liste oldugu halde seninki daha da az oluyor en azindan ogun atlama sabah ogle aksam olsun ara acikirsan yaparsin ogunlerin dolu dolu olsun yemegin salatan yogurdun corban falan yapabildigin kadar duzenli yapmaya gayret et kuzum
Aaaaa çok isterim canım yaaaao insanlar hiç bitmicek malesef senin açılımını unutmuyorum zaten o kdar kişiye açtım hiç kimsede sende çıkanlar çıkmadı senin enerjin çok yüksek birazda onun etkisi var sanırım bir ara bakarım sana tekrar
Benim yapriklarim sunlar canimDoğru diyorsun canım şimdi eşimle onu konuşuyoduk o da zayıflamak istiyo düzenli bi program yapçaz çorba salata da eklicez yalnız bana çorba için bikaç örnek verir misin diyette hangisi içilir
Işte aynen senin dediğin gibi midemi çok kötü yaptı daha yeni geçti ağrısı en iyisi sağlıklı beslenmek yok bu detoks bana iyi gelmiyorYok canim ayri ayri aralikla yapmistim ama ilki midemi cok kotu yapmisti bir şişti agridi ikinciye yaptigimda iyice pisirdim birsey olmadi ordan anladim ondan oyle oldugunu
Ben patatessiz yapiyorum canim nadir patates koyarim oda oyle degisiklik olsun diyeHe normal çorbalar oluyo yani tamam o zaman canım mercimek ezo geline filan patates giriyo ya ondan kafam karışmıştı çok sağolhtc71
Dogru diyorsun canim her detox uymuyor Bana protein iyi geliyor oglen aksam protein yedigim zamanlar hep eksi gordum kabizlik sorunum yok o yonden de pek etkilemez yaparsam protein yaparim ama simdilik boyle devam ediyorum takilirsam yaparim bir ara 69 da takılmışti 4 gun boyunca ayni cikti bir kac gunde 69 civari ondan sonra yine düştüIşte aynen senin dediğin gibi midemi çok kötü yaptı daha yeni geçti ağrısı en iyisi sağlıklı beslenmek yok bu detoks bana iyi gelmiyor
Ben patatessiz yapiyorum canim nadir patates koyarim oda oyle degisiklik olsun diye
Bulup denersen bizede yazAnladm canım bende bundan snra patatessiz yapıyım en iyisi hafif yeni tarifler arıyım internetten
Tamam canım yazarım iyi gecelerBulup denersen bizede yaz
Iyi geceler cnmIyi geceler kizlarartik uyuyayim bugun cok yoruldum
Offff ne güzel olurduuu bende çok açım yaAçlıktan ölüyorum canım çok fazla salçalı sucuklu ekmek+kola çekiyor of off çok canım çekti ya çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?