Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Protein uyuyorsa onu yap tabi banada o kabızlık yapıyor saf protein tuketemiyorum canım ama midem sıkıntılı herşey uymuyor bana

Yok canım hiç yapmadim
Denemeni tavsiye ederim canım ille patates yoğurt olarak değilde bi araştır kendine uygun bir detoks bulursan çok güzel şaşırtıyor vücudu ve direnci kırıyor.

Acıkmadım canım çok sağol düzelir inşallah.

Ya bak bunu düşünmemiştim olabilir gerçekten iki gün mu yaptın canım sen ben yarın yapamiycam ama şu hurma detoksunu merak ediyorum

Onu bende merak ediyorum ama bir arkadaşım babasıyla birlikte yapmış ikiside iyi kilo vermiş anlatmıştı da şimdi miktarlarını unuttum.

Canım paketli gıdalar erkeklik hormonunu yükseltiyormuş bana bir doktor söylemişti bi ara kendim zayıf olmama rağmen kollarım kalınlaşmıştı kadın bana bakıp hazır şeyler mi yiyosun sen demişti. Aklında bulunsun. Diğer zararlarını zaten biliyosundur.

Kızlar bağırsak detoksu için Magnezyum peroksit kullanınız oldu mu?
Yok canım ama bazı magnezyum takviyeleri yan etki olarak bağırsak çalıştırıyor hatta düzenli kullanımda nerdeyse ishal yapıyor. Öyle bişey olabilir.

Açlıktan ölüyorum canım çok fazla salçalı sucuklu ekmek+kola çekiyor of off çok canım çekti ya çok açım

Ayyy sakın canım sakın yememişsin Allahtan. Böyle durumlarda hemen bir sade türk kahvesi için bakın nasıl kesicek o isteği şaşıracaksınız.

Offff ne güzel olurduuu bende çok açım ya

Ya kıyamam sen emziriyosun bide canım. Sanki az mı yiyosun kuzu ya? Yani emziren daha fazla kalori ihtiyacı oluyor biliyorsun. Ama az yemiyorum diyorsan maviye de söylediğim gibi böyle durumlarda şekersiz türk kahvesi tavsiye ediyorum.

Çok tşk ederim gerçekten iyi oldu

Ben kullanmadim bilmiyorum canim

Sor bakalim canim belki blonde ambition biliyordur o bir ara magmezyum kullaniyordu ama takviye olarak kullandi galiba
blonde ambition magnezyum peroksit kullandın mı?
Y YesilinBuyusu
Yok canım ama bazı magnezyum takviyeleri yan etki olarak bağırsak çalıştırıyor hatta düzenli kullanımda nerdeyse ishal yapıyor.
İshal yaptığı için de bağırsak detoksu uygulamada veriliyor şimdi daha mantıklı geldi. Çok teşekkür ederim kızlar.

Kızlar dünden itibaren 20 gün boyunca her sabah aç karna bir litre su içicem. Eskiden bu yöntemle WC sorunum baya düzelmişti umarım tekrar etkisini gösterir.
Sizler hiç denediniz mi? Bazı yerlerde su diyeti, japon diyeti diye geçiyor. Japon diyetinde 4 bardak su içtikten sonra 45 dakika bekleyin daha sonra kahvaltınızı yapın yazıyor.

ay o günler geldi aklıma benim kızda 3 aylıkken başlamıştım bende işe Allah kolaylık versin canım yarım gün çalışmanda senin için avantajmış

Ben bi bardağı zor içiyorum içebiliceksen iyi canım ama şöyle bir durum var. Nerde okumuştum hatırlamıyorum da birden fazla miktarda su içmek böbrekleri çok yoruyormuş o yüzden saat başı bir bardak için yazıyordu. Benden söylemesi bi araştr istersen...

ay o günler geldi aklıma benim kızda 3 aylıkken başlamıştım bende işe Allah kolaylık versin canım yarım gün çalışmanda senin için avantajmış

Aynen vallahi sorma. Birde mecbur kreşe vericem hem güvenilir kişi bulamadım hemde evde ikisinin yalnız olması içime sinmiyor. 0 2 yaş grubunu alan bir kreş var kızımda oraya gidiyor çok memnunum öğretmeni ablası psikoloğu müdürü gerçekten iyi insanlar. Zaten kızım gidiyor bayadır. Tek sıkıntı diğer bebeklerden hastalık bulaşması ama onu da şöyle düşünerik rahatlamaye çalışıyorum en başta evdeki ablamız hasta olup duruyır yani geçecekse ondan da geçecek. Ne yapayım böyle oldu. Tayin durumumuz olduğu için ücretsiz izne ayrılamıyorum.

3 aylık olanı mı kreşe vereceksin canım yanlış hatırlamıyorm dimi bebeğin 3 aylıktı

Önceden 600 ml di o linki bulmaya çalıştım ama çok eski sanırım çıkmadı sayfalarda geçen yıl bu zamanlarda denedim canım geçen yıl 92 kiloydum kasım ayında 60 kiloya kadar düştüm bol saf su tüketerek bir buçuk yılda 32 kilo verdim. Sarkma olmadı bedenimde çünkü aşırı spor yapıyordum. Sizde de deneyen varsa duyan varsa merak ettim. Bir ay boyunca düzenli bunu yaptığında yüksek tansiyona bile iyi geldiği yazıyor. Babamda böbreği ağrıdığında suyu bol tüketir ona çok faydası olur. Bizim aile de mi terslik var acaba büyüklerden biri deniz insanımıydı bilemedim şimdi.
Sen işe başlayınca bebişini çok özlersin ilk haftalarda onun kokusu aklına da gelir senin yarım gün ilk başlarda çok iyi olmuş canım.

Son düzenleme:
benim oğlanda 7 aylık oldu canım biraz hasta bir bebek olarak dünyaya açtı gözlerini ama çok şükür toparladık şuan daha iyiyiz çok yaramaz abisini bile yoldan çıkarıyor bacak kadar boyuyla ben depresyonu işe başlayınca attım ama dediğin gibi eşim daha çıkamadı iki çocuk babası oldu diye bunalımdaymış ama ikinci çocuktan sonra çok çocuklu ailelere Rabbim sabır versin dedim gerçekten tek çocuk hiç çocukmuş böyle bir yorgunluk yok yani bir 20 sene sonrasını hayal edemiyorum

kızlar ben tatillerde grubuma giremeyeceğim galiba telefon ile giriyordum eskiden sonra işe başlayınca pc den açtım sayfayı dün tatil olduğu için çok girmeye çalıştım uygulamayı da yüklemeye çalıştım tel dolu diye onu da indiremedim sizin başınıza böyle bişey gelmişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…