- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.921
Ben de aynı şekilde cnm iyi ac uykular bizeEn iyisi bişeyler yemeden ben yatıyım bi an önce sabah olsunda yumurtama kavuşayımiyi geceler kızlar
Protein uyuyorsa onu yap tabi banada o kabızlık yapıyor saf protein tuketemiyorum canım ama midem sıkıntılı herşey uymuyor banaDogru diyorsun canim her detox uymuyor Bana protein iyi geliyor oglen aksam protein yedigim zamanlar hep eksi gordum kabizlik sorunum yok o yonden de pek etkilemez yaparsam protein yaparim ama simdilik boyle devam ediyorum takilirsam yaparim bir ara 69 da takılmışti 4 gun boyunca ayni cikti bir kac gunde 69 civari ondan sonra yine düştü
Noldu kızlar bize böyleOffff ne güzel olurduuu bende çok açım ya
Denemeni tavsiye ederim canım ille patates yoğurt olarak değilde bi araştır kendine uygun bir detoks bulursan çok güzel şaşırtıyor vücudu ve direnci kırıyor.Yok canım hiç yapmadim
68.0 cikmistim canim
Herşey gonlunce olsun sari kizhayirlisiyla hep acik olsun işleriniz
Afiyet olsun kek disinda iyi canim aksama da ben olsam sebze yemegi 3 4 kasikda yogurt yerdim birde 2 kepce corba
Bir an aksamda yumurta okuyacağım zannettimafiyet olsun canim iyi
Afiyet olsun gayet guzel canimbir tek turşu odem yapabilir
Afiyet olsun kuzum
Az olmus canim acikmayacakmisin insallah hersey yoluna girer sıkma sen guzel canını
Harika afiyet olsun dunu telafi etmissindir.
Ilk yaptigkmda benim de oyle olmustu canim sebibini 2. Yaptigimda anladim cok pişirmemişim biraz diri kalmis midem şişti agri yapti zor sindirdi galiba 2. De iyice pişirmiştim oyle olmadi.
Seninkide ondan olabilir mi iyice pisirdin mi canim
Ya bak bunu düşünmemiştim olabilir gerçekten iki gün mu yaptın canım sen ben yarın yapamiycam ama şu hurma detoksunu merak ediyorum
Evet emziriyorum. Aslında sağlıksız besleniyordum. Tüm gün bisey yemeyip akşam koca tencere makarna yiyordum. Ketçap mayonez cips vs. Düzenli yesem yada paket li gıdaları biraksam zayıflarim diye düşünüyorum
Yok canım ama bazı magnezyum takviyeleri yan etki olarak bağırsak çalıştırıyor hatta düzenli kullanımda nerdeyse ishal yapıyor. Öyle bişey olabilir.Kızlar bağırsak detoksu için Magnezyum peroksit kullanınız oldu mu?
Açlıktan ölüyorum canım çok fazla salçalı sucuklu ekmek+kola çekiyor of off çok canım çekti ya çok açım
Offff ne güzel olurduuu bende çok açım ya
Çok tşk ederim gerçekten iyi olduEmziren bir arkadasim var bebegi 4 5 aylik ona diyetisyenin verdigi liste su sekilde kilosu da 78 civari yakin sana
Sabah kahvalti
1 1.5 yumurta
1.5 kibrik kutusu peynir
6 zeytin
Domates salatalik yesillik
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 porsiyon meyve
1 bardak süt
Oglen
1 kepce corba
Sebze yemegi (etli olursa kofteye gerek yok )
2 kofte( yada 2 3 kofte kadar tavuk yada balik )
Yogurt yada salata
1 dilim ekmek
Aksam da
Sebze yemegi
1 kepce corba
2 kofte yada tavuk
1 dilim ekmek
(Olculer miktarlar öğlenle ayni yani )
Aksam dan sonra ara ogunu
Yogurt yada sut
Belki fikir olur sana da canim
Ben kullanmadim bilmiyorum canim
Sor bakalim canim belkiblonde ambition biliyordur o bir ara magmezyum kullaniyordu ama takviye olarak kullandi galiba
Birde oglenle aksam arasinda ara ogun vardi onu da yazmayi unutmusum canimÇok tşk ederim gerçekten iyi oldu
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlarkızlar günaydın
ay o günler geldi aklıma benim kızda 3 aylıkken başlamıştım bende işeGünaydın kızlar eşim işte kızım kreşte artık bi kahve içebilirim. Benimde son izin haftam büyük ihtimal haftaya bi görüşücem bakalım alabilirsem haftaya da alıcam alamazsam mecbur başlıycam. Ama bi süri yarım gün çalışıcam Allahtan.
Ben bi bardağı zor içiyorum içebiliceksen iyi canım ama şöyle bir durum var. Nerde okumuştum hatırlamıyorum da birden fazla miktarda su içmek böbrekleri çok yoruyormuş o yüzden saat başı bir bardak için yazıyordu. Benden söylemesi bi araştr istersen...Kızlar dünden itibaren 20 gün boyunca her sabah aç karna bir litre su içicem. Eskiden bu yöntemle WC sorunum baya düzelmişti umarım tekrar etkisini gösterir.
Sizler hiç denediniz mi? Bazı yerlerde su diyeti, japon diyeti diye geçiyor. Japon diyetinde 4 bardak su içtikten sonra 45 dakika bekleyin daha sonra kahvaltınızı yapın yazıyor.
ay o günler geldi aklıma benim kızda 3 aylıkken başlamıştım bende işeAllah kolaylık versin canım yarım gün çalışmanda senin için avantajmış
3 aylık olanı mı kreşe vereceksin canımBen bi bardağı zor içiyorum içebiliceksen iyi canım ama şöyle bir durum var. Nerde okumuştum hatırlamıyorum da birden fazla miktarda su içmek böbrekleri çok yoruyormuş o yüzden saat başı bir bardak için yazıyordu. Benden söylemesi bi araştr istersen...
Aynen vallahi sorma. Birde mecbur kreşe vericem hem güvenilir kişi bulamadım hemde evde ikisinin yalnız olması içime sinmiyor. 0 2 yaş grubunu alan bir kreş var kızımda oraya gidiyor çok memnunum öğretmeni ablası psikoloğu müdürü gerçekten iyi insanlar. Zaten kızım gidiyor bayadır. Tek sıkıntı diğer bebeklerden hastalık bulaşması ama onu da şöyle düşünerik rahatlamaye çalışıyorum en başta evdeki ablamız hasta olup duruyır yani geçecekse ondan da geçecek. Ne yapayım böyle oldu. Tayin durumumuz olduğu için ücretsiz izne ayrılamıyorum.
Önceden 600 ml di o linki bulmaya çalıştım ama çok eski sanırım çıkmadı sayfalarda geçen yıl bu zamanlarda denedim canım geçen yıl 92 kiloydum kasım ayında 60 kiloya kadar düştüm bol saf su tüketerek bir buçuk yılda 32 kilo verdim. Sarkma olmadı bedenimde çünkü aşırı spor yapıyordum. Sizde de deneyen varsa duyan varsa merak ettim. Bir ay boyunca düzenli bunu yaptığında yüksek tansiyona bile iyi geldiği yazıyor. Babamda böbreği ağrıdığında suyu bol tüketir ona çok faydası olur. Bizim aile de mi terslik var acaba büyüklerden biri deniz insanımıydı bilemedim şimdi.Ben bi bardağı zor içiyorum içebiliceksen iyi canım ama şöyle bir durum var. Nerde okumuştum hatırlamıyorum da birden fazla miktarda su içmek böbrekleri çok yoruyormuş o yüzden saat başı bir bardak için yazıyordu. Benden söylemesi bi araştr istersen...
Aynen vallahi sorma. Birde mecbur kreşe vericem hem güvenilir kişi bulamadım hemde evde ikisinin yalnız olması içime sinmiyor. 0 2 yaş grubunu alan bir kreş var kızımda oraya gidiyor çok memnunum öğretmeni ablası psikoloğu müdürü gerçekten iyi insanlar. Zaten kızım gidiyor bayadır. Tek sıkıntı diğer bebeklerden hastalık bulaşması ama onu da şöyle düşünerik rahatlamaye çalışıyorum en başta evdeki ablamız hasta olup duruyır yani geçecekse ondan da geçecek. Ne yapayım böyle oldu. Tayin durumumuz olduğu için ücretsiz izne ayrılamıyorum.
benim oğlanda 7 aylık oldu canım biraz hasta bir bebek olarak dünyaya açtı gözlerini ama çok şükür toparladık şuan daha iyiyiz çok yaramaz abisini bile yoldan çıkarıyor bacak kadar boyuyla ben depresyonu işe başlayınca attım ama dediğin gibi eşim daha çıkamadıBenimde oğlum oldu canım 3.5 aylık zaten kızım vardı biliyosun o da 21 aylık olacak yakında valla iyiyi diyelim de ailecek lohusa depresyonundayız ben tek başıma giremedim eşim ille depresyonda da bana eşlik etmek istedi sağolsun yuvarlana yuvarlana gidiyoruz bi yere tosluycaz amahadi hayırlısı diyeyim sen nasılsın senin bebiş ne kadarlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?