- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.941
WCYE İYİİ GELİYORSA BENDE YAPARIMKızlar dünden itibaren 20 gün boyunca her sabah aç karna bir litre su içicem. Eskiden bu yöntemle WC sorunum baya düzelmişti umarım tekrar etkisini gösterir.
Sizler hiç denediniz mi? Bazı yerlerde su diyeti, japon diyeti diye geçiyor. Japon diyetinde 4 bardak su içtikten sonra 45 dakika bekleyin daha sonra kahvaltınızı yapın yazıyor.
Bana iyi geldi canım 10 gün sonra tam etkisini gösteriyor yazıyor ben kahvaltı sonra WC çıktım.WCYE İYİİ GELİYORSA BENDE YAPARIM
ÇOK İYİBana iyi geldi canım 10 gün sonra tam etkisini gösteriyor yazıyor ben kahvaltı sonra WC çıktım.
Ouyy seninki tam sınav olmuşNoldu kızlar bize böylebende açım midem gurulduyor sabahı zor edicem birde eşim tost yaptı biraz önce allahım sana geliyorum dedim resmen bu ne azap ya mis gibi koktu
Ben ilk 2 hafta çok güzel kilo verdim sonra durdu canım o yüzden daha az yemeye çalışıyodum ama bişey farketmiyo bugünden itibaren yeni taktik denicez bakalm çorba salatada eklicem çok acıkırsam kahve aklımda olcak canım içerimDenemeni tavsiye ederim canım ille patates yoğurt olarak değilde bi araştır kendine uygun bir detoks bulursan çok güzel şaşırtıyor vücudu ve direnci kırıyor.
Acıkmadım canım çok sağol düzelir inşallah.
Onu bende merak ediyorum ama bir arkadaşım babasıyla birlikte yapmış ikiside iyi kilo vermiş anlatmıştı da şimdi miktarlarını unuttum.
Canım paketli gıdalar erkeklik hormonunu yükseltiyormuş bana bir doktor söylemişti bi ara kendim zayıf olmama rağmen kollarım kalınlaşmıştı kadın bana bakıp hazır şeyler mi yiyosun sen demişti. Aklında bulunsun. Diğer zararlarını zaten biliyosundur.
Yok canım ama bazı magnezyum takviyeleri yan etki olarak bağırsak çalıştırıyor hatta düzenli kullanımda nerdeyse ishal yapıyor. Öyle bişey olabilir.
Ayyy sakın canım sakın yememişsin Allahtan. Böyle durumlarda hemen bir sade türk kahvesi için bakın nasıl kesicek o isteği şaşıracaksınız.
Ya kıyamam sen emziriyosun bide canım. Sanki az mı yiyosun kuzu ya? Yani emziren daha fazla kalori ihtiyacı oluyor biliyorsun. Ama az yemiyorum diyorsan maviye de söylediğim gibi böyle durumlarda şekersiz türk kahvesi tavsiye ediyorum.
tgb1903 ne kız22/04/2019
SPOR LİSTESİ
mavi95 / 217,50+355
sena zeynep /
tgb1903 /
berkas /
ucukgenclik / 80
schonerduft /
SchonerDuft
cicim sen 1903 yazmışın ya 1907 olması gerekirken ona istinaden yazmıştım22/04/2019
SPOR LİSTESİ
mavi95 / 217,50+355
sena zeynep /
berkas / 75
ucukgenclik / 80
Herkes neden çıktı ki listedenE kızlar 4 kişi kaldık listede kaldırın isterseniz yine normal şu kadar spor yaptık deriz
Anlamadım valla canım bu kadar az kişiylede bi anlamı yok ki çok az kaldıkHerkes neden çıktı ki listeden
Hırsımız da gitti mi neAnlamadım valla canım bu kadar az kişiylede bi anlamı yok ki çok az kaldık
Bence de spor listesi olmasın o zaman spor yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz listede olmayıp yapanın da yazmasının bir mantığı yok bence.Anlamadım valla canım bu kadar az kişiylede bi anlamı yok ki çok az kaldık
Bilemem canım ben liste var diye spora ekstra vakit ayırıyorum ki listedeyim. Ha bu listede olmasam spor yapmayacağım anlamına gelmez iki saat yapiyorsam bir saat yaparım çocuklar uyurken bir saat daha yaparim.Spor cezası var diye mi acaba kaçtı kızlar
Ben de öyle canım bisiklet yapıyorsam yürüyüşe ihtiyaç duymam belki ya da yarım saat yaparım orada dediğin gibi ilk üçe girmeye çalışma sizler fazla yaptıkça düşük puanlı spor yerine yüksek puanlı sporlara yöneliyordum bana faydası varmış onu fark ettim pazartesi yaptım dün sadece 30 dakika bisiklet sürdümBilemem canım ben liste var diye spora ekstra vakit ayırıyorum ki listedeyim. Ha bu listede olmasam spor yapmayacağım anlamına gelmez iki saat yapiyorsam bir saat yaparım çocuklar uyurken bir saat daha yaparim.
Ben önceden de spor yapıyordum günde bir saat gece bir saat yaptığım oldu bundan sonra da öyle yaparim önemli değil canım.
Canım ben her gün bir saat bisiklet suruyordum çoğu kilomu o şekilde verdim zaten ama şu an bisikleti ödünç verdim olsaydı devam ederdim bacak agrilarima çok faydası oldu.Ben de öyle canım bisiklet yapıyorsam yürüyüşe ihtiyaç duymam belki ya da yarım saat yaparım orada dediğin gibi ilk üçe girmeye çalışma sizler fazla yaptıkça düşük puanlı spor yerine yüksek puanlı sporlara yöneliyordum bana faydası varmış onu fark ettim pazartesi yaptım dün sadece 30 dakika bisiklet sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?