Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

WCYE İYİİ GELİYORSA BENDE YAPARIM

Noldu kızlar bize böyle bende açım midem gurulduyor sabahı zor edicem birde eşim tost yaptı biraz önce allahım sana geliyorum dedim resmen bu ne azap ya mis gibi koktu
Ouyy seninki tam sınav olmuş
Ben ilk 2 hafta çok güzel kilo verdim sonra durdu canım o yüzden daha az yemeye çalışıyodum ama bişey farketmiyo bugünden itibaren yeni taktik denicez bakalm çorba salatada eklicem çok acıkırsam kahve aklımda olcak canım içerim
22/04/2019
SPOR LİSTESİ

mavi95 / 217,50+355
sena zeynep /
tgb1903 /
berkas / 75
ucukgenclik / 80
schonerduft /

@SchonerDuft

bugünkü menüm 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 peynir domates salatalık 1 tam buğday ekmeği
şuan ara yapıyorum activa nın kinoa buğday fındık karışımlı yoğurdu varmış merak ettim aldım onu yiyorum tat fena değil öğlen ızgara balık yiyeceğim ikinci ara öğünde intiharlara yönelik seminerim var yapamam akşamda 5 kaşık etli nohut yemeğim ve mercimek çorbam var

22/04/2019
SPOR LİSTESİ

mavi95 / 217,50+355
sena zeynep /
berkas / 75
ucukgenclik / 80
cicim sen 1903 yazmışın ya 1907 olması gerekirken ona istinaden yazmıştım
sen toptan kaldırmışın beni
ama iyi olmuş ben kim spor yapmak kim
onu sporsuz kilo veremeyenler düşünsün

Anlamadım valla canım bu kadar az kişiylede bi anlamı yok ki çok az kaldık
Bence de spor listesi olmasın o zaman spor yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz listede olmayıp yapanın da yazmasının bir mantığı yok bence. SchonerDuft canım beni de kaldır listeden ben spor yapmaya devam ederim ama listeye girmek istemiyorum. Çünkü liste teşvik amaçlıydı şu an neredeyse kimse kalmamis.liste yap diyen benim ama takım olarak 4 kişi yapacaksak gerek yok canım tabi kimse uymak zorunda değil.

Spor cezası var diye mi acaba kaçtı kızlar
Bilemem canım ben liste var diye spora ekstra vakit ayırıyorum ki listedeyim. Ha bu listede olmasam spor yapmayacağım anlamına gelmez iki saat yapiyorsam bir saat yaparım çocuklar uyurken bir saat daha yaparim.

Ben önceden de spor yapıyordum günde bir saat gece bir saat yaptığım oldu bundan sonra da öyle yaparim önemli değil canım.

Ben de öyle canım bisiklet yapıyorsam yürüyüşe ihtiyaç duymam belki ya da yarım saat yaparım orada dediğin gibi ilk üçe girmeye çalışma sizler fazla yaptıkça düşük puanlı spor yerine yüksek puanlı sporlara yöneliyordum bana faydası varmış onu fark ettim pazartesi yaptım dün sadece 30 dakika bisiklet sürdüm

Canım ben her gün bir saat bisiklet suruyordum çoğu kilomu o şekilde verdim zaten ama şu an bisikleti ödünç verdim olsaydı devam ederdim bacak agrilarima çok faydası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…