- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.961
Ben de çok güzel terletiyor diye seviyorum. Bacağımda çatlak selülit oluşmasın diye yapıyorum. Üst bacağı güzel terletiyor.Canım ben her gün bir saat bisiklet suruyordum çoğu kilomu o şekilde verdim zaten ama şu an bisikleti ödünç verdim olsaydı devam ederdim bacak agrilarima çok faydası oldu.
Akşam İçin etli nohut yeterli yanına yoğurt yersin çorba kalsınbugünkü menüm 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 peynir domates salatalık 1 tam buğday ekmeği
şuan ara yapıyorum activa nın kinoa buğday fındık karışımlı yoğurdu varmış merak ettim aldım onu yiyorum tat fena değil öğlen ızgara balık yiyeceğim ikinci ara öğünde intiharlara yönelik seminerim var yapamam akşamda 5 kaşık etli nohut yemeğim ve mercimek çorbam var
Sanırım 14.takım yaza şişko girecekBence de spor listesi olmasın o zaman spor yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz listede olmayıp yapanın da yazmasının bir mantığı yok bence.SchonerDuft canım beni de kaldır listeden ben spor yapmaya devam ederim ama listeye girmek istemiyorum. Çünkü liste teşvik amaçlıydı şu an neredeyse kimse kalmamis.liste yap diyen benim ama takım olarak 4 kişi yapacaksak gerek yok canım tabi kimse uymak zorunda değil.
cicim sen 1903 yazmışın ya 1907 olması gerekirken ona istinaden yazmıştım
sen toptan kaldırmışın beni
ama iyi olmuş ben kim spor yapmak kim
onu sporsuz kilo veremeyenler düşünsün
kuzum benim atak dönemim spor yapamıyorum kaskatıyım bilinçsiz yaptığımda artıyor. ağrım.E kızlar 4 kişi kaldık listede kaldırın isterseniz yine normal şu kadar spor yaptık deriz
nasıl derseniz kuzum ben yapamıyorum açıklamıştım zaten kalabalık olsun diye listede kalmıştım . herkes yapacağında liste oluştururuz tekrar 1 hafta herkes dinlenmiş olurBence de spor listesi olmasın o zaman spor yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz listede olmayıp yapanın da yazmasının bir mantığı yok bence.SchonerDuft canım beni de kaldır listeden ben spor yapmaya devam ederim ama listeye girmek istemiyorum. Çünkü liste teşvik amaçlıydı şu an neredeyse kimse kalmamis.liste yap diyen benim ama takım olarak 4 kişi yapacaksak gerek yok canım tabi kimse uymak zorunda değil.
evet ekle kendini de ekle kızların motive düşmesinbende suçumu başka birşey sandım eklerim seni de birazdan
canım ben yapamıyorum yürümeye çalışıyorum o da avmde durak arası kısa yürüyüşler sahilede inemiyorum rüzgarlı hava .Arkadaşlar spor listesi hepimizi teşvik amaçlı bir listedir, listeyi spor yapmayı seven ve ilgilenen bi arkadaşımız yapıyor ki hepinize de çok faydası oluyor önerileriyle.
Herkes bir plan çerçevesinde sporunu yapsın hem kilo vermenizi hızlandırın, hemde takıma biraz derece sağlayalım şu an çok vasatız
Hiç spor yapamıyorum ortam uygun değil vs. diyen arkadaşlar bile 20-30dk. Leslie yapabilirler. Bunun sizin gibi genç insanları etkileyeceğini sanmıyorum
blonde ambition
Spor listesi için herkes Bilgi versin
B Baharyagmuru35ucukgenclik htc71 melisa- SchonerDuft tugbaFB (1903 ne ya yaşasın fener kardeşliği) Y YesilinBuyusu M MissHayaLet E ELF_LR35 magickk
bana çözüm bulun o zaman sakinleştirici etkiye ne sahip söyleyin de içeyim . sonra sporda yarışak ama ağlamak yok kaybedince
Tamam canım ama seninki bi sağlık sorunu.canım ben yapamıyorum yürümeye çalışıyorum o da avmde durak arası kısa yürüyüşler sahilede inemiyorum rüzgarlı hava .
ancak ağrılarım geçerse yapabilirim ya da salona gidicem bilinçli biri yaptıracak o da imkansız şu ara
gıcıklığına yaptı biliyorumArkadaşlar spor listesi hepimizi teşvik amaçlı bir listedir, listeyi spor yapmayı seven ve ilgilenen bi arkadaşımız yapıyor ki hepinize de çok faydası oluyor önerileriyle.
Herkes bir plan çerçevesinde sporunu yapsın hem kilo vermenizi hızlandırın, hemde takıma biraz derece sağlayalım şu an çok vasatız
Hiç spor yapamıyorum ortam uygun değil vs. diyen arkadaşlar bile 20-30dk. Leslie yapabilirler. Bunun sizin gibi genç insanları etkileyeceğini sanmıyorum
blonde ambition
B Baharyagmuru35ucukgenclik htc71 melisa- SchonerDuft tugbaFB (1903 ne ya yaşasın fener kardeşliği) Y YesilinBuyusu M MissHayaLet E ELF_LR35 magickk
Hadi bakalım inşallahGirmicekkkkkk
yok canım ya o kadar da değil bazı arkadaşlar belirli kilodan sonra spor yapmak istiyorlar onun için katilmiyorlar zaten katılmak zorunda da değiller.Sanırım 14.takım yaza şişko girecek
Sevdiğim tablo kaptanım topla bizi sana ihtiyacımız var acaba tartı fotoğrafları da mı koysakArkadaşlar spor listesi hepimizi teşvik amaçlı bir listedir, listeyi spor yapmayı seven ve ilgilenen bi arkadaşımız yapıyor ki hepinize de çok faydası oluyor önerileriyle.
blonde ambition
Ben de bugün 69 çıktım artı artı artı nerdeyse aç dolaşıyorum iki gündür spor yapmadım geçen haftaya göre acaba onun mu etkisi var bilemedim. Çok mu kastık kendimizi acaba bikini deniz diye diye.Ben bu hafta da tartıda veremezsem 1 hafta izine ayrılmayı istiyorumsinir oldum ne yaparsam yapayım olmuyor belki tartı psikolojisinden bilemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?