Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben her gün bir saat bisiklet suruyordum çoğu kilomu o şekilde verdim zaten ama şu an bisikleti ödünç verdim olsaydı devam ederdim bacak agrilarima çok faydası oldu.
Ben de çok güzel terletiyor diye seviyorum. Bacağımda çatlak selülit oluşmasın diye yapıyorum. Üst bacağı güzel terletiyor.

Akşam İçin etli nohut yeterli yanına yoğurt yersin çorba kalsın

Sanırım 14.takım yaza şişko girecek

cicim sen 1903 yazmışın ya 1907 olması gerekirken ona istinaden yazmıştım
sen toptan kaldırmışın beni
ama iyi olmuş ben kim spor yapmak kim
onu sporsuz kilo veremeyenler düşünsün
bende suçumu başka birşey sandım eklerim seni de birazdan

Arkadaşlar spor listesi hepimizi teşvik amaçlı bir listedir, listeyi spor yapmayı seven ve ilgilenen bi arkadaşımız yapıyor ki hepinize de çok faydası oluyor önerileriyle.
Herkes bir plan çerçevesinde sporunu yapsın hem kilo vermenizi hızlandırın, hemde takıma biraz derece sağlayalım şu an çok vasatız
Hiç spor yapamıyorum ortam uygun değil vs. diyen arkadaşlar bile 20-30dk. Leslie yapabilirler. Bunun sizin gibi genç insanları etkileyeceğini sanmıyorum
blonde ambition
Spor listesi için herkes Bilgi versin
B Baharyagmuru35 ucukgenclik htc71 melisa- SchonerDuft tugbaFB (1903 ne ya yaşasın fener kardeşliği) Y YesilinBuyusu M MissHayaLet E ELF_LR35 magickk

E kızlar 4 kişi kaldık listede kaldırın isterseniz yine normal şu kadar spor yaptık deriz
kuzum benim atak dönemim spor yapamıyorum kaskatıyım bilinçsiz yaptığımda artıyor. ağrım.
nasıl derseniz kuzum ben yapamıyorum açıklamıştım zaten kalabalık olsun diye listede kalmıştım . herkes yapacağında liste oluştururuz tekrar 1 hafta herkes dinlenmiş olur

canım ben yapamıyorum yürümeye çalışıyorum o da avmde durak arası kısa yürüyüşler sahilede inemiyorum rüzgarlı hava .
ancak ağrılarım geçerse yapabilirim ya da salona gidicem bilinçli biri yaptıracak o da imkansız şu ara

Tamam canım ama seninki bi sağlık sorunu.
İçimizde bahar yorgunluğuna yenik düşenler var. Ben onlar İçin kızıyorum

gıcıklığına yaptı biliyorum @SchonerDuft
ben listedeyim canım dediğin gibi ne yapsak kar

Sanırım 14.takım yaza şişko girecek
yok canım ya o kadar da değil bazı arkadaşlar belirli kilodan sonra spor yapmak istiyorlar onun için katilmiyorlar zaten katılmak zorunda da değiller.

Neyse ben iki hafta listeye katilmicam bu hafta çocuğun hastalığı beni zorladı ve birazda özel konular var. 4 kişi ile spor yapılmaz neden 1. 2. 3. Olucak kalanda ceza alacak sona kalmamak için kendimizi paralicaz

Sevdiğim tablo kaptanım topla bizi sana ihtiyacımız var acaba tartı fotoğrafları da mı koysak

Ben bu hafta da tartıda veremezsem 1 hafta izine ayrılmayı istiyorum sinir oldum ne yaparsam yapayım olmuyor belki tartı psikolojisinden bilemiyorum artik
Ben de bugün 69 çıktım artı artı artı nerdeyse aç dolaşıyorum iki gündür spor yapmadım geçen haftaya göre acaba onun mu etkisi var bilemedim. Çok mu kastık kendimizi acaba bikini deniz diye diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…