- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.981
Stres yapıyoruz canım aslında kendimizi rahat bıraksam olacak ta olmuyor.Ben de bugün 69 çıktım artı artı artı nerdeyse aç dolaşıyorum iki gündür spor yapmadım geçen haftaya göre acaba onun mu etkisi var bilemedim. Çok mu kastık kendimizi acaba bikini deniz diye diye.
Şimdi okudum da takımlarin üyelerinin izine ayrilmadiklari için alkislamislar neyse zorlayip 300 500 vermeye çalışayım bari izine ayrılırsam takıma da faydam olmaz
Ayyy valla coktum su bir ay ha gitti ha gitcek derken iyice kaldi.
Sıkma canını
Acı çehre mi denesen acabaAyyy valla coktum su bir ay ha gitti ha gitcek derken iyice kaldisinirim bozuldu
Bakıyorum canım bazı şeylere emzirdigim için detoks onerilmiyor. Galiba kas oldu ya da ödem vücudumda bir türlü gitmiyor bir hafta oldu bakalım cuma ne kadar cikicam tartıda.Acı çehre mi denesen acaba
Acı çehre zehirleyebilir bebeği doğru diyorsun onu da kullanamazsınız. Bol su ile ödem gitse keşke canım siyah çay içmesen mi o da tutuyor greyfurt da tutuyor.Bakıyorum canım bazı şeylere emzirdigim için detoks onerilmiyor. Galiba kas oldu ya da ödem vücudumda bir türlü gitmiyor bir hafta oldu bakalım cuma ne kadar cikicam tartıda.
Bilmiyorum ben yine bildiğim gibi devam edeyim olmadi kahvalti ve yemekleri arada yer degisirim.Acı çehre zehirleyebilir bebeği doğru diyorsun onu da kullanamazsınız. Bol su ile ödem gitse keşke canım siyah çay içmesen mi o da tutuyor greyfurt da tutuyor.
tamamdır çorbayı çok istememiştim zaten zorunlu içiyorum oğlan içsin diyeAkşam İçin etli nohut yeterli yanına yoğurt yersin çorba kalsın
ben her öğlen 1 saat yürüyüş yapıyorum öyle yavaş tempolu da yürümüyorum baya hızlı yürüyorumArkadaşlar spor listesi hepimizi teşvik amaçlı bir listedir, listeyi spor yapmayı seven ve ilgilenen bi arkadaşımız yapıyor ki hepinize de çok faydası oluyor önerileriyle.
Herkes bir plan çerçevesinde sporunu yapsın hem kilo vermenizi hızlandırın, hemde takıma biraz derece sağlayalım şu an çok vasatız
Hiç spor yapamıyorum ortam uygun değil vs. diyen arkadaşlar bile 20-30dk. Leslie yapabilirler. Bunun sizin gibi genç insanları etkileyeceğini sanmıyorum
blonde ambition
Spor listesi için herkes Bilgi versin
@Mavi95ucukgenclik @htc71 melisa- @SchonerDuft tugbaFB (1903 ne ya yaşasın fener kardeşliği) @YesilinBuyusu M MissHayaLet E ELF_LR35 magickk
Tamam canım iyi tatiller sana bende bu hafta çok yoğunum buraya bakabilicek fırsat çok zor buluyorum nezaman dönüceksin ? Dönünce beraber spor ve diyet yapalım hedef koyalım kendimize ne dersin olurmu ?blonde ambition canım memleketteydim dört gündür çok giremedim o yüzden yoktum
Bu hafta çok yoğunum zaten canım buraya da yazdım hiç spor yapamadım hastaneye gidiyorum gittiğim gün kontroldu kan tahlilini veremedik tok olduğu için yarın yine hastanedeyim gittiğim hastane çok uzak birde bütün günüm orda geçiyor allahtan arabam var bu hafta böyleyim artık çok da ödem oldu arabada olunca birde su içmeyince cumaya inşallah vermiş olurumArkadaşlar spor listesi hepimizi teşvik amaçlı bir listedir, listeyi spor yapmayı seven ve ilgilenen bi arkadaşımız yapıyor ki hepinize de çok faydası oluyor önerileriyle.
Herkes bir plan çerçevesinde sporunu yapsın hem kilo vermenizi hızlandırın, hemde takıma biraz derece sağlayalım şu an çok vasatız
Hiç spor yapamıyorum ortam uygun değil vs. diyen arkadaşlar bile 20-30dk. Leslie yapabilirler. Bunun sizin gibi genç insanları etkileyeceğini sanmıyorum
blonde ambition
@Mavi95ucukgenclik @htc71 melisa- @SchonerDuft tugbaFB (1903 ne ya yaşasın fener kardeşliği) @YesilinBuyusu M MissHayaLet E ELF_LR35 magickk
Peroksit dill ama sitrat olan form da disporal olanını diyetisyen diyet boyu hergün kullan dedi arada içeriğin yada 2gün de bir içtiğim oluyor ama düzenli şekilde kullanıyorum ben canım sitrat olan kas ve kemik için çok gerekli ve kesinlikle bağırsakları baya çalıştırıyor kahvaltıdan hemen sonra 1 tane olarak diyetisyen çok faydası oluyor diyor disporal olan baya pahalı ama diğer uygun fiyatlı olanlar aynı etkiye sahip diil ondan disporal almazsan bile mutlaka sitrat formda olanını olman lazım vücudun edebildiği ve kas/kemik içim gerekli olanı sitrat oluyorKızlar bağırsak detoksu için Magnezyum peroksit kullanınız oldu mu?
Ben bundan dolayı wc ye çok çıkıyor da olabilirim çünki kendimi bildiğim bileli aç karna su içiyorum ve arkasından direk wc ye çıkıyorum aç karna içilen şu tüm organları temizliyor bedene çok faydalı diye yıllar önce okumuştum tabi artk vücut öyle alışmış ki ben yataktan gözümü açar açmaz resmen çok susamış olarak uyanıyorum ve hemen bardak bardak su içiyorum herkese tavsiye ederim hayat boyu sağlık için aç karna su için kızlarWCYE İYİİ GELİYORSA BENDE YAPARIM
döndüm cnm bgn işe başladım biliyo musun migrenim tutmuştuya hala ağrır başım öyle çok şiddetli atak değil ama hergün ağrı kesici içiyorum sana da eşlik etmeyi çok isterim ama diyet yapamıyorumTamam canım iyi tatiller sana bende bu hafta çok yoğunum buraya bakabilicek fırsat çok zor buluyorum nezaman dönüceksin ? Dönünce beraber spor ve diyet yapalım hedef koyalım kendimize ne dersin olurmu ?
Rezene çayı ,papatya çayı ve yürüyüş canımbana çözüm bulun o zaman sakinleştirici etkiye ne sahip söyleyin de içeyim . sonra sporda yarışak ama ağlamak yok kaybedince
senin spordaki tek rakibin ben olurum anca kuzumbana çözüm bulun o zaman sakinleştirici etkiye ne sahip söyleyin de içeyim . sonra sporda yarışak ama ağlamak yok kaybedince
Sarkayim en iyisiKızlar bu ne halniye dağıldınız böyle hemen toplanın yaza sarkmış mı girmek istiyorsunuz ?????? Niye sporu azalıyorsunuz yada listeden çıkıyorsunuz ??? Bahar gelmiş iken herkesin tam tersine sporu arttırması lazım ben yoğunum diye spor kalmasın diye sırf spor yakalamadan korktuğum için sabah inanılmaz gereken kalkıp erkenden sahile çıktım çok yüksek tempoda tam 6km yok yürüdüm üstelik yeterli bulmuyorum ve akşam da bir şekilde fırsat yaratıp bisiklet sürmeyi düşünüyorum !!! Siz yaza sarkmış girmeyimi planlıyorsunuz !! Hemen harekete geçin !
Öyle valla canım ama bende sporu azaltmaya karar verdim önce hafif sporlar yapıp kilo verip sonra ağır sporlar yapıp kas yapmaya karar verdim o yüzden azalttımHırsımız da gitti mi nemelisa- cım ne güzel yapıyorduk
Doğru diyorsun canım ama bu kadar az kişiyle bi esprisi kalmadı bence tekrar çok olcaksak devam edelim listeye ama 3 4 kişi kalcaksak bikaç hafta ara verelim benceArkadaşlar spor listesi hepimizi teşvik amaçlı bir listedir, listeyi spor yapmayı seven ve ilgilenen bi arkadaşımız yapıyor ki hepinize de çok faydası oluyor önerileriyle.
blonde ambition
Doğru diyorsun canım senin ağrıların oluyodu zorlama kendini dediğin gibi bilgili biriyle çalışırsın daha iyikuzum benim atak dönemim spor yapamıyorum kaskatıyım bilinçsiz yaptığımda artıyor. ağrım.
nasıl derseniz kuzum ben yapamıyorum açıklamıştım zaten kalabalık olsun diye listede kalmıştım . herkes yapacağında liste oluştururuz tekrar 1 hafta herkes dinlenmiş olur
kaç kılo oldun canımKızlar bu ne halniye dağıldınız böyle hemen toplanın yaza sarkmış mı girmek istiyorsunuz ?????? Niye sporu azalıyorsunuz yada listeden çıkıyorsunuz ??? Bahar gelmiş iken herkesin tam tersine sporu arttırması lazım ben yoğunum diye spor kalmasın diye sırf spor yakalamadan korktuğum için sabah inanılmaz gereken kalkıp erkenden sahile çıktım çok yüksek tempoda tam 6km yok yürüdüm üstelik yeterli bulmuyorum ve akşam da bir şekilde fırsat yaratıp bisiklet sürmeyi düşünüyorum !!! Siz yaza sarkmış girmeyimi planlıyorsunuz !! Hemen harekete geçin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?