Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabiki hayır iyi ki varsın yellowcum yoksa hemen dagilicaz

Sağol canım ben de doktoruma sordum bugün bana uyarmadı. Senin dediğini yarın sorayım. Onun için uygun görürse başlayayım bende.

Kızlar gittiğim halk egitim kursunun kermesi vardı bugün tabağım satıldı . Eski kurs ogretmenim ve orada tanstgim ablalarda vardı . Eski kurs arkadaşım satın aldı tabağımi da . Hocalarla foto çekilip çay içtik . Ordan pazara ugradim balık aldim şimdi eve geldim daha öğlen yemeğimi yiyorum . Sardalya salata . Sabh da çok kötüydü çok az sütlü muzlu yulaf lapası yedim bir tanede küçük boy yumurta o kdr . Şimdi de az yağlı tavada sardalya bir bardak su yarım dilim ekmek salata sobrada yuruyus

Pazartesi 60 dk yuruyus 45 dk bolgesel calisma .
Salı 15 dk abs 50 dk cardio 10 dk yürüyüş

Ben bildirmiştim puanlarla birlikte

Tamam canım ama seninki bi sağlık sorunu.
İçimizde bahar yorgunluğuna yenik düşenler var. Ben onlar İçin kızıyorum
Baharmış yorgunlukmus yoook bahanelere asla hayır en yoğun adet günü hariç diğer adet gününde bile cardio yaptım . Sporsuz olmazz .. ama moralim bozuk korkuyorum normalde ben akşam cacık çorba yerdim dün firinda tavuk yedim akşam . Diyet bile olsa sadece çorba cacık yemedim diye veremezsem diye korkuyorum bir de cumartesi günkü bira olayı etkiler diye korkuyorum ya . Spor full devam diyet de devam ama bu dediğim iki olaydan ya veremezsem bi de oruç geliyor spor ne zmn yapcam gece tek yürüyüşe çıkamam da . Of of düşünceler düşünceler

Bende
Uyanınca bir sade türk kahvesi
Kahvaltıda
2 yumurta 10 15 dal maydanozdan omlet
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
Arada sade türk kahvesi
Öğlen
2 köfte
2 yk nohut
3 yk yoğurt
Arada sütlü türk kahvesi
Akşam
1 küçük kase mercimek çorbası
2 köfte
1 kase yeşil salata
Akşamın ilerleyen saatlerinde
Sade nescafe ve 1 tane ceviz yerim diye umuyorum bi değişiklik olursa yazarm

Sporumda
10000 adım
1 saat kondisyon bisikleti
200 makas hareketi
200 pilates topuyla köprü hareketi
200 pilates lastiğiyle dış bacak

Ohh gitsin yağlar ve afiyet olsun canım
Ins cnm sagol cumartesi gunku biradan sonra bilmiyorum gider mi . Yeşil çayı da korka korka içiyorum . Corasprin içiyorum da pıhtılaşmaya mailli vücudum daha önce akciğere pıhtı attı ölümden dondum . Yeşil çay kan inceltici ilaçlarla ters etki yapıyormuş nasılsa . Doktora sormam lazım ama toksinler gitsin diye içiyorum iki gündür . Inş bisey olmaz

Oo menü süper spor daha da müthiş. Bitirmissin bugün sporu geçmiş olsun bana da kolay gelsin o zmn birazdan çıkıcam ama kondisyon bisikleti 1 saat çok zor ya ben ona en fazla 15 dk dayanıyorum eliptik olana yani ama hepsi zor helal olsun . Spor salonuna mi gidiyorsun

Ayy çok geçmiş olsun canım boşver toksinleri sen madem o kadar ciddi sorun yarattı içme başka yöntemleri araştır sağlığından önemli mi boşver
Çok sağol canım bende önceden sıkılıyodumda nedense müzikle yapmak bugün aklıma geldi hem oynadım hem sürdüm hatta normalde bi saatte 26 27 km yapardm bugün 31 km olmuş müzik işe yaradı sanada öneririm sıkılıyorsan eliptiğe hiç binmedm gerçi onu kullanmak nasıldır bilmiyorum canım ama sürmesende hergün nerdeyse yürüyüş yapıyorsun yakarsın
Yok canım gitmiyorum salona evde bisiklet var oğlandan kalan zamanlarda sürüyorm normaldr bende uyurdum onunla

3 aylık olanı mı kreşe vereceksin canım yanlış hatırlamıyorm dimi bebeğin 3 aylıktı
Evet canım 4 ayı bitecek haftaya o da ablasının gittiği kreşe gidecek zatin 02 yaş grubunu alan kreş pek bulunmuyor.

Yok canım yanlış anladın bol su tabiki iyi aç karna içilen su da çık iyi sadici birden biri 1 litre birdeh içtiğinde böbrek onu süzerken zorlanıyormuş öyle okumuştum. O yüzdin birden 1 litre içmek yerine bardk bardak içmeyi öneriyordu.

Allah sağlık versin aynı duyguları paylaşıyoruz canım babalara bi haller oluyor ya dur bakalım. Gerçekten çok çocuklu ailelere Allah sabır versin buzimkiler bizleri nasıl büyütmüş şaşırıyorum ben iki tanede pert oldum.

Canım yapıcam ya da yapıyırum diye yalan söylemk istemiyırum. Bahane olarak görebilirsiniz ama gerçekten ne sağlığım uygun ne de vaktim oluyor. Ben şu an bir kahveyi bile kırk kere bölüne bölüne içiyorum. Spor benim hayatımda her zaman oldu olacakta ama kendime zaman tanıyorum herşeyi birden zorlamanın anlamı yok. O yüzden listeye girip sonuncu olmaya da gerek yok. Çünkü değil grup listesi site listesi bile yapılsa onun benim spor yapmama faydası olamaz şu an malesef. Önce dizlerime ve belime binen yükü biraz hafifletmem gerekiyor bu şekilde bişey yapmaya kalksam kitlenip kalıcam bir sürü fıtığım var benim. O yüzden şimdilik gruba bu yönde katkı sağlayamıyorum ☺ inşallah biraz zaman sonra kapışırız.

Sen 4 aylık bebeği kreşe mi vereceksin, çalışmaya mı başlıyorsun, bakıcı bulamıyor musun, tanıdık yada aileden birileri yok mu yakınında.
Çok küçük daha kuzu o yaaaa

Sen 4 aylık bebeği kreşe mi vereceksin, çalışmaya mı başlıyorsun, bakıcı bulamıyor musun, tanıdık yada aileden birileri yok mu yakınında.
Çok küçük daha kuzu o yaaaa

Yok canım ben gurbetteyim burda öyle yakın tanıdık biri yok 1400 km mesafe var yani öyle gelip bakamazda kimse evde baktırmak için güveneceğim kimse de yok yani tüm bunları bende düşünüp değerlendirdim tabimi. Kreşin kamera sistemi var kızımda uzun zamandır gidiyor çok memnunum tayin durumumuz olduğu için ücretsiz izne ayrılamıyorum mecburen başlıycam canım. Evde ne yaptığı belli olmayan bi bakıcıdansa bunu daha sağlıklı buluyırum ben.

tebrik ederm valla ya benm kızım 18 aylık çalışıyorum hala işi bıraksam mı diye düşünüyorum kızımı annem ve kayınvlaidem bakıyor dönüşümlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…