Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrik ederm valla ya benm kızım 18 aylık çalışıyorum hala işi bıraksam mı diye düşünüyorum kızımı annem ve kayınvlaidem bakıyor dönüşümlü

Kimse güle oynaya bırakmıyor canım bebeğini. Benim kızım kaç aydır gidiyor ben halen her fırsatta kameradan onu izliyorum. Ama şartlar diye bişey var yani malesef ağzımda altın tas ile doğmadım çocuklarıma iyi bir yaşam sunmak için de çalışmak zorundayım. Kızımda 7 ay ayrılmıştım ücretsiz izne bunda şartlar farklı ayrılamıyorum devlet memuruyum ben öyle kafama göre üç yıl çalışmayayım sonra yeniden işe başlarım diyemiyorum. Öyle yakın bi mesafede de değil kimseye gelin benim çocuklarıma bakın diyemem ki herkesin bi hayatı var kimsenin hayatını gasp edemem. Senin böyle bir imkanın varmış kullanıyorsun ne güzel.

Tabiki canım hepsini tek seferde diklersem bende kusarım sabah uyanıyorum işte başlıyorum içmeye bir saatte ancak içiyorum bir litreyi sonra biraz oyalanıyorum kahvaltı yapıyorum keşke günde 4 litre içebilsem ama işte o çok zor.
Bebekle yapılan sporlar vardı oturduğumuz yerde ayak ucunuza koyup kolundan tutuyorsunuz ayağınızı havaya kaldırıyorsunuz mesela

Canım ben her türlü sporu yaparım mesele çeşidi değil. Şu an vakit olarak da sağlık olarak da uygun değilim. Hayatımı sporla geçirdim ben o yüzden bu konuda baskı yapmanıza hiç gerek yok seve seve isteye isteye yaparım zorla değil. Zaten fırsatını bulduğumda kendimi de iyi hissettimde ilk yapacağım şey spor olacak hiç merak etmeyin

Kızlar akşam yemeğimi yerken oyalanmak adına menümü yazayım malum hızlı yiyorum

Uyanınça
1 tk çörekıtu yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Pırasalı omlet( artık sık sık görürsünüz bunu menümde) peynir zeytin domates salatalık bir çay bardağı çiğ kuruyemiş

Akşam
Nohutlu sulu köfte

Muhtemelen bir fincan şekersiz türk kahvesi daha içerim

Canım öncelikle tabak konusunda tebrikler. Menün güzel zaten sporu güzel yapıyorsun maşallah.

Canım sende nohut köfte yemişsin bnde ikisini birleştirip yapmıştım onu yiyorum menü güzel spor da harika ohh daha ne olsun

Sarkayim en iyisi aksam bir baktım simitlerimin olması gereken yerde çok az simit ve kemik kalmış cok fazla yaptım spor bakanım ucundan biraz sarksam nasıl olur
Canım burda ki kas edilmeyen tek kişinin sen olduğunu söylemeye gerek var mı sen zaten hep diyet boyu spor yaptn ve ideal kilonda vardın hatta liste olsunda diyen sendin ama diğer arkadaşlar ım daha baya yolu var ve sadece listeden çıkmak komu diil hepsi artk daha az spor yaparım vs. Yorumlar yazmış sen zaten azalta bilirsin artk sonuçta sen koruma geçiceksin artk ama bir da kilo vermeyi düşünüp de spor yapmayı düşünmeyenler sarkmadan nasıl korkmuyor ben onu merak ettim korumaya geçince hafta da 2güne düşürülebilir sonuçta istediğim forma ulastıysan geriye bir tek korumak kaldıysa hafta da 2 gün yapıp formunu fitliğini korursun ama daha yağ verecek olanlar baya sıkı tempo yapmalı anlatmak nedir kızlar ???

Teşekkürler cnm 9 km tempolu yuruyus 11067 adim atmışım. Akşam da Spor ypcm

kaç kılo oldun canım
Canım 64lere gelince tıkandım kaldım yaaaa sabitim şu aralar malesef ama bir aksilik olmaz ise cuma diyetisyen e gidicem belki detoks filan verir zaten ben detoks yapalı tam 1ay doldu ondan yeni bir detoks yapabilirim canım bakalım cuma ne dicek

Menü
Kahvaltı 12
2 ymk kaşığı yulaf lapası
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Oglen 16
200 gr az yağlı tavada sardalya
4 ymk kaşığı salata
Yarim dilim tam bugday
Ara 16 30
1 ceviz
Şekersiz az sütlü nescafe
Akşam
Yoğurt limon pulbiber

Yiyecek artarsa ekliycem alıntı yapıp eklerim
Spor da 11000 adim 9 km tempolu yürüyüş ..
Spor da akşam yapicam artisini eklerim . Puan da hesaplar bildiririm

Herhalde soyle birsey var ne kdr cok kilo varsa kolay ne kdr ideale yakınsan zor gidiyo kilo

Normal bence de takılması çok iyi geldin bu noktaya korumak da beceri canım sakin moralini bozma

Tabiki hayır iyi ki varsın yellowcum yoksa hemen dagilicaz

Kızlar 45 dk leslie mi yaptım oh rahatladım ya spor kaç gündür yapamiyodum
işte bu
Sağol canım ben de doktoruma sordum bugün bana uyarmadı. Senin dediğini yarın sorayım. Onun için uygun görürse başlayayım bende.
Sor canım
Kızlar spor yaparken dinleyeceğim hareketli yabancı sarki öneriniz var mı
Ben shakira ,beyonce ve rihanna şarkılarının hepsinde çok gaza geliyorum canım bir de jenifer lopez şarkıları da spor yaparken çok iyi oluyor tabi yabancı hitler en çok havaya sokanlar ben özellikle dans ederken yabancı bir açıyorum

Selama gomez- TAKI TAKI
Jenifer Lopez Booty ft. Iggy azalsa
Britney spear- Work
Shakira-addicted to you
Shakira- chantaje
Beyonce-Single ladies
Jenifer Lopez -Pıtbull - Dans
Pıtbull un şarkılarının ve düetlerinin tamamı hareketli ve harika diyebilirim bunlar ve bu tarzlar ben hem yürüyüş hem dans için severek dinlediklerim

Afiyet olsun kuzum çok güzel bendede nohut vardı kız ama senin sulu kofteymis

Tam hareketli müzikler acayip motive ediyor bende bazen leslie nin sesini kısıp bunları dinleyerek yapıyorum canım enerji veriyor

Herhalde soyle birsey var ne kdr cok kilo varsa kolay ne kdr ideale yakınsan zor gidiyo kilo
Kesinlikle canım
Normal bence de takılması çok iyi geldin bu noktaya korumak da beceri canım sakin moralini bozma
aynen canım vücut arada durup kendini bir dillendirip toparlıyormuş artk bir detoks da yaparsam takılmadan 5 kilo daha gider de 59 a gelebilirim inşallah 59u görsem hava ya uçucam zaten ❤ yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım

Afiyet olsun canım çok az yemissin ya doydunmu

Bugün nerdeyse takımca nohut günü yaptık
Tam hareketli müzikler acayip motive ediyor bende bazen leslie nin sesini kısıp bunları dinleyerek yapıyorum canım enerji veriyor
Ay zaten leslienin sahte mutlu sesini dinliceğine ciguli dinle daha iyi ahahhahaha

Kızlar bugün 400 kalori almışım sadece .
Çok az değil mi ya?

Nohutlu sulu köfte tavsiye ederim harika oluyor canımmmm.

Bugün nerdeyse takımca nohut günü yaptık

Ay zaten leslienin sahte mutlu sesini dinliceğine ciguli dinle daha iyi ahahhahaha

Haha aynen ya nohutgiller ciguliye koptum yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…