- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.021
tebrik ederm valla ya benm kızım 18 aylık çalışıyorum hala işi bıraksam mı diye düşünüyorum kızımı annem ve kayınvlaidem bakıyor dönüşümlü
Tabiki canım hepsini tek seferde diklersem bende kusarım sabah uyanıyorum işte başlıyorum içmeye bir saatte ancak içiyorum bir litreyi sonra biraz oyalanıyorum kahvaltı yapıyorum keşke günde 4 litre içebilsem ama işte o çok zor.Evet canım 4 ayı bitecek haftaya o da ablasının gittiği kreşe gidecek zatin 02 yaş grubunu alan kreş pek bulunmuyor.
Yok canım yanlış anladın bol su tabiki iyi aç karna içilen su da çık iyi sadici birden biri 1 litre birdeh içtiğinde böbrek onu süzerken zorlanıyormuş öyle okumuştum. O yüzdin birden 1 litre içmek yerine bardk bardak içmeyi öneriyordu.
Allah sağlık versin aynı duyguları paylaşıyoruz canım babalara bi haller oluyor ya dur bakalım. Gerçekten çok çocuklu ailelere Allah sabır versin buzimkiler bizleri nasıl büyütmüş şaşırıyorum ben iki tanede pert oldum.
Canım yapıcam ya da yapıyırum diye yalan söylemk istemiyırum. Bahane olarak görebilirsiniz ama gerçekten ne sağlığım uygun ne de vaktim oluyor. Ben şu an bir kahveyi bile kırk kere bölüne bölüne içiyorum. Spor benim hayatımda her zaman oldu olacakta ama kendime zaman tanıyorum herşeyi birden zorlamanın anlamı yok. O yüzden listeye girip sonuncu olmaya da gerek yok. Çünkü değil grup listesi site listesi bile yapılsa onun benim spor yapmama faydası olamaz şu an malesef. Önce dizlerime ve belime binen yükü biraz hafifletmem gerekiyor bu şekilde bişey yapmaya kalksam kitlenip kalıcam bir sürü fıtığım var benim. O yüzden şimdilik gruba bu yönde katkı sağlayamıyorum ☺ inşallah biraz zaman sonra kapışırız.
Tabiki canım hepsini tek seferde diklersem bende kusarım sabah uyanıyorum işte başlıyorum içmeye bir saatte ancak içiyorum bir litreyi sonra biraz oyalanıyorum kahvaltı yapıyorum keşke günde 4 litre içebilsem ama işte o çok zor.
Bebekle yapılan sporlar vardı oturduğumuz yerde ayak ucunuza koyup kolundan tutuyorsunuz ayağınızı havaya kaldırıyorsunuz mesela
Kızlar gittiğim halk egitim kursunun kermesi vardı bugün tabağım satıldı . Eski kurs ogretmenim ve orada tanstgim ablalarda vardı . Eski kurs arkadaşım satın aldı tabağımi da . Hocalarla foto çekilip çay içtik . Ordan pazara ugradim balık aldim şimdi eve geldim daha öğlen yemeğimi yiyorum . Sardalya salata . Sabh da çok kötüydü çok az sütlü muzlu yulaf lapası yedim bir tanede küçük boy yumurta o kdr . Şimdi de az yağlı tavada sardalya bir bardak su yarım dilim ekmek salata sobrada yuruyus
Bende
Uyanınca bir sade türk kahvesi
Kahvaltıda
2 yumurta 10 15 dal maydanozdan omlet
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
Arada sade türk kahvesi
Öğlen
2 köfte
2 yk nohut
3 yk yoğurt
Arada sütlü türk kahvesi
Akşam
1 küçük kase mercimek çorbası
2 köfte
1 kase yeşil salata
Akşamın ilerleyen saatlerinde
Sade nescafe ve 1 tane ceviz yerim diye umuyorum bi değişiklik olursa yazarm
Sporumda
10000 adım
1 saat kondisyon bisikleti
200 makas hareketi
200 pilates topuyla köprü hareketi
200 pilates lastiğiyle dış bacak
Canım burda ki kas edilmeyen tek kişinin sen olduğunu söylemeye gerek var mıSarkayim en iyisiaksam bir baktım simitlerimin olması gereken yerde çok az simit ve kemik kalmış cok fazla yaptım spor bakanım ucundan biraz sarksam nasıl olur
Teşekkürler cnm 9 km tempolu yuruyus 11067 adim atmışım. Akşam da Spor ypcmCanım öncelikle tabak konusunda tebrikler. Menün güzel zaten sporu güzel yapıyorsun maşallah.
Canım sende nohut köfte yemişsin bnde ikisini birleştirip yapmıştım onu yiyorummenü güzel spor da harika ohh daha ne olsun
Canım 64lere gelince tıkandım kaldım yaaaa sabitim şu aralar malesef ama bir aksilik olmaz ise cuma diyetisyen e gidicem belki detoks filan verir zaten ben detoks yapalı tam 1ay doldu ondan yeni bir detoks yapabilirim canım bakalım cuma ne dicekkaç kılo oldun canım
Herhalde soyle birsey var ne kdr cok kilo varsa kolay ne kdr ideale yakınsan zor gidiyo kiloCanım 64lere gelince tıkandım kaldım yaaaa sabitim şu aralar malesef ama bir aksilik olmaz ise cuma diyetisyen e gidicem belki detoks filan verir zaten ben detoks yapalı tam 1ay doldu ondan yeni bir detoks yapabilirim canım bakalım cuma ne dicek
Normal bence de takılması çok iyi geldin bu noktaya korumak da beceri canım sakin moralini bozmaCanım 64lere gelince tıkandım kaldım yaaaa sabitim şu aralar malesef ama bir aksilik olmaz ise cuma diyetisyen e gidicem belki detoks filan verir zaten ben detoks yapalı tam 1ay doldu ondan yeni bir detoks yapabilirim canım bakalım cuma ne dicek
Tabiki hayıriyi ki varsın yellowcum yoksa hemen dagilicaz
işte buKızlar 45 dk leslie mi yaptım oh rahatladım ya spor kaç gündür yapamiyodum
Sor canımSağol canım ben de doktoruma sordum bugün bana uyarmadı. Senin dediğini yarın sorayım. Onun için uygun görürse başlayayım bende.
Ben shakira ,beyonce ve rihanna şarkılarının hepsinde çok gaza geliyorum canım bir de jenifer lopez şarkıları da spor yaparken çok iyi oluyorKızlar spor yaparken dinleyeceğim hareketli yabancı sarki öneriniz var mı
Afiyet olsun kuzum çok güzel bendede nohut vardı kız ama senin sulu kofteymisKızlar akşam yemeğimi yerken oyalanmak adına menümü yazayım malum hızlı yiyorum
Uyanınça
1 tk çörekıtu yağı
Sabah
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Pırasalı omlet( artık sık sık görürsünüz bunu menümde) peynir zeytin domates salatalık bir çay bardağı çiğ kuruyemiş
Akşam
Nohutlu sulu köfte
Muhtemelen bir fincan şekersiz türk kahvesi daha içerim
Tam hareketli müzikler acayip motive ediyor bende bazen leslie nin sesini kısıp bunları dinleyerek yapıyorum canım enerji veriyor
işte bu
Sor canım
Ben shakira ,beyonce ve rihanna şarkılarının hepsinde çok gaza geliyorum canım bir de jenifer lopez şarkıları da spor yaparken çok iyi oluyortabi yabancı hitler en çok havaya sokanlar ben özellikle dans ederken yabancı bir açıyorum
Selama gomez- TAKI TAKI
Jenifer Lopez Booty ft. Iggy azalsa
Britney spear- Work
Shakira-addicted to you
Shakira- chantaje
Beyonce-Single ladies
Jenifer Lopez -Pıtbull - Dans
Pıtbull un şarkılarının ve düetlerinin tamamı hareketli ve harika diyebilirim bunlar ve bu tarzlar ben hem yürüyüş hem dans için severek dinlediklerim
Kesinlikle canımHerhalde soyle birsey var ne kdr cok kilo varsa kolay ne kdr ideale yakınsan zor gidiyo kilo
Normal bence de takılması çok iyi geldin bu noktaya korumak da beceri canım sakin moralini bozma
Afiyet olsun canım çok az yemissin ya doydunmuMenü
Kahvaltı 12
2 ymk kaşığı yulaf lapası
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Oglen 16
200 gr az yağlı tavada sardalya
4 ymk kaşığı salata
Yarim dilim tam bugday
Ara 16 30
1 ceviz
Şekersiz az sütlü nescafe
Akşam
Yoğurt limon pulbiber
Yiyecek artarsa ekliycem alıntı yapıp eklerim
Spor da 11000 adim 9 km tempolu yürüyüş ..
Spor da akşam yapicam artisini eklerim . Puan da hesaplar bildiririm
Canım öncelikle tabak konusunda tebrikler. Menün güzel zaten sporu güzel yapıyorsun maşallah.
Canım sende nohut köfte yemişsin bnde ikisini birleştirip yapmıştım onu yiyorummenü güzel spor da harika ohh daha ne olsun
Afiyet olsun kuzum çok güzel bendede nohut vardı kız ama senin sulu kofteymis
Ay zaten leslienin sahte mutlu sesini dinliceğine ciguli dinle daha iyi ahahhahahaTam hareketli müzikler acayip motive ediyor bende bazen leslie nin sesini kısıp bunları dinleyerek yapıyorum canım enerji veriyor
Çok az değil mi ya?Kızlar bugün 400 kalori almışım sadece .
Nohutlu sulu köfte tavsiye ederim harika oluyor canımmmm.Afiyet olsun kuzum çok güzel bendede nohut vardı kız ama senin sulu kofteymis
Bugün nerdeyse takımca nohut günü yaptık
Ay zaten leslienin sahte mutlu sesini dinliceğine ciguli dinle daha iyi ahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?