Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kediciginin son durumu nasil canim

Tartildim kuzum 68.0 cikmisti oglen yine tartildim 67.8 cikti @yellow girl dedigi gibi yata yata kilo veriyorum

Afiyet olsun canim guzel sporunda cok guzel hatta nohutu 4 yk bile yiyebilirdin
Pazartesi günü kortizon tedavisine başladılar. Ağzının içinde iltihap varmış. Dişlerde çürük yokmuş bu benim için en güzel haberdi. Çünkü kedimin kulağına damla damlattığımda bile kucağıma yatıp bekliyor o zaman bile içim gidiyordu. Dişi çekilmesi durumu daha da üzerdi. İyileşince ameliyat olma durumu tekrar bakılcak. Sorduğun hatırladığın için çok teşekkür ederim canım. Şuan çok mutlu oldum.

İnşallah canım ben tartıştığımızda çok mutsuz oluyorum eşimle kötü olmayı hiç sevmiyorum huzursuzluğa gelemiyorum tüm sistemim çöküyor çok sağol güzel dileklerin için
Çok sevindim barışmanıza evde küs olunca her şey insanın üstüne üstüne geliyor çünkü

ucukgenclik canım ben senin menünü kaçırdım mı bugün?
Yok canım ben telefonu evde unutunca dönmeye üşendim. Kahvaltı 2 karper, üçte bir simit, çay
Öğlem çorba, köfte 2 adet( babam yapmış sağolsun kıyma ve baharat koymuş sadece köfte değil kokoreç tadı aldım ) bir dilim ekmek
Akşam yemek yemedim belki birazdan açlık hissedersem meyve yiyebilirim kızlar.
Bugün baya çay içtim.
Sanırım 2 litre su içtim.

Özür dilerim seni sıkıştırmak ya da bunaltmak için demedim şimdi girebildim seni kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim.
Yok kuzum estağfurullah ben yanlış ifade ettil kendimi sanırım hani zaten spor yapmaya can atan biriyim o yüzden o konuda sıkıştırmanıza hiç gerek bile kalmaz anlamında söyledim yani niye sıkıştırıyorsun diye değil asıl ben seni kırdıysam ben özür dilerim geçen sene bu zamanlar 1 saat kardiyo 1 saat ağırlık yapıyırdum arka arkaya üstelik 40 kilo 50 kilo ile ama işte şuan gerçekten müsait değilim tabiki böyle bırakack da değilim sadece kendime birazcık zaman tanıyorum şu çok fazla olan kilomu bi atayım yani en azından bi 75 i göreyim gerçekten dizlerim belim bitik durumda gece sağdan sola dönerken kitlenip kalıyorum eşim masaj yapıyor da öyle dönebiliyorum.

SchonerDuft
@drdotty

Spor
337+

75 dk tempolu yürüyüş
15 dk abs
15 dk bölgesel
15 dk cardio

Onlarda birer evlat Allah sağlık versin tez zamanda.

Çok sevindim barışmanıza evde küs olunca her şey insanın üstüne üstüne geliyor çünkü

Aynen canım birde böyle olmak mizacıma ters ben surat asmaktan nefret ediyorum.

Hmmm akşam yoğurt tercih edebilirsin böyle durumlarda tok tutar canım. Hatta meyveli de yapabilirsin. Menün güzil olmuş.

Çok geçmiş olsunn biran önce iyileşir inşallah

Ben yapamam sanirim bu kadarini canim aklima ne eserse cis olmayan seyler haric dozunda yiyorum meyve kuruyemis yemek cesitleri falan.
Amin kuzum
Hep mutlu ol sevindim canim iltihabida gecer insallah en kisa zamanda

Ben kırılmadım sana canım benim. Bugün biraz canım sıkkın veterineri de aramadım o yüzden huzursuzum. Sana yazdıktan sonra bende yoğurt yesem daha iyi mi olur diye düşündüm tam sen yazmışsın.

Sabah maydanoz roka domates salatalık bir kaşık lor iki kaşık tahin iki dilim ekmek 5 zeytin bir bardak çay.

Öğlen bir kase semizotu yemeği bir tabak yeşil salata.

Ara bir muZ.

Akşam bir parça lavaş dört kaşık kıymalı yumurta. Su 2,5 lt

afiyet olsun canım
ne bileyim canım ben istemiştim ya liste ondan öyle söyledim.

Çok guzel
Bugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz domates zeytin
Ara 1 portakal sade türk kahvesi
Akşam yarim kase nohut yarim et sote yoğurt salata
2.5 lt su
45 dk leslie
Her zamanki gibi
Afiyet olsun kuzum
Bravo eşine hep huzurlu olun inşallah

Afiyet olsun kuzum

Ben yapamam sanirim bu kadarini canim aklima ne eserse cis olmayan seyler haric dozunda yiyorum meyve kuruyemis yemek cesitleri falan.
Amin kuzum

Hep mutlu ol sevindim canim iltihabida gecer insallah en kisa zamanda
Her sabah bir çay bardağı çiğ kuruyemiş hakkı var canım yemek istersen yine kahvaltıra bir porsiyon meyve hakkın da var. Ama ben ilk ay sadece haftade bir meyve yiycem diye karar aldım. Ama tabiki herkese uymuyor karatay teyze

Ben kırılmadım sana canım benim. Bugün biraz canım sıkkın veterineri de aramadım o yüzden huzursuzum. Sana yazdıktan sonra bende yoğurt yesem daha iyi mi olur diye düşündüm tam sen yazmışsın.
Kalp kalbe karşıymış canım.

Tam hep sebze olmuş diyecektim ki kıymalı yumuntayı gördüm canım çok güzel ☺

afiyet olsun canım
ne bileyim canım ben istemiştim ya liste ondan öyle söyledim.

Çok guzel

Her zamanki gibi

Afiyet olsun kuzum

Bravo eşine hep huzurlu olun inşallah

Afiyet olsun kuzum

Sağol canım inşallah.

SchonerDuft merhaba ben cıkabılırmıyım listeden kac gun dur giremedim ve o suredı hıc ama hıc uyanmadım diyete hep abur cubur yedım ve fazlaca artıdayım

Canım neden böyle oldu farklı bişeyler mi gelişti?

Güzel cnm ama öğlene akşam yer değişmiş olsa daha süper olurmus

Haklisin valla ben de bnmkini kisirlastirdim iki gün yemek hiç yemedi uyudu ölecek diye çok korkup ağlamıştım veterinere götürmüştüm . Tam olarak nesi var
Şubat ayında başladı ilk rahatsızlığı mamayı alıyor birden kafasını sağ sola çevirip patisiyle ağzındakini almaya çalışıyordu bende dişi çürüdü sandım neyse gittim anestezi falan yapıldı üç gün kaldı veteriner iyileşti diye gönderdi eve geldik gene kötüleşti bı sefer başka yere gittik falan bir ay geçti iyi sandık bu sefer kulak ve göz iltihabı dediler onun için antibiyotik damla tedavisi gördü bu ay gene aynısını yapmaya başladı bir hafta gözetimde kalsın dediler şuan sadece ağız içi iltihap var dedi. Ben de korkuyorum başka bir şey varda buradaki veterinerler mi anlamıyor.

Bak işte kıyamamış sanada bu da önemli canım kusurunu anlamış demekki çok sevindim

Harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…