- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.101
Cips ekmek denesek mi bilemedim.Benim eşimde oyle cips ekmek yiyerek 2 3 kilo verdi dikkat etse tüm kilosunu birden verecek sanırım..
Eşinle aranın toparlanmasına sevindim canım
Benim eşimde oyle cips ekmek yiyerek 2 3 kilo verdi dikkat etse tüm kilosunu birden verecek sanırım..
Eşinle aranın toparlanmasına sevindim canım
Cips ekmek denesek mi bilemedim.
evet ya eşii kıskananlar arasında bende varım evleneli 6yıl olacak hiç 65 altı 67ustunu görmedim çokta hamur işi yer tatlı pasta yer gel gorki maşallah kilosu oynamaz birde masa başi halbukiBi o kaldı di mi sen zaten meyillisin abur cubur yemeyesakııııın erkeklerin metabolizması farklı sen kanma onlara
Evet canım 4 ayı bitecek haftaya o da ablasının gittiği kreşe gidecek zatin 02 yaş grubunu alan kreş pek bulunmuyor.
Yok canım yanlış anladın bol su tabiki iyi aç karna içilen su da çık iyi sadici birden biri 1 litre birdeh içtiğinde böbrek onu süzerken zorlanıyormuş öyle okumuştum. O yüzdin birden 1 litre içmek yerine bardk bardak içmeyi öneriyordu.
Allah sağlık versin aynı duyguları paylaşıyoruz canım babalara bi haller oluyor ya dur bakalım. Gerçekten çok çocuklu ailelere Allah sabır versin buzimkiler bizleri nasıl büyütmüş şaşırıyorum ben iki tanede pert oldum.
Canım yapıcam ya da yapıyırum diye yalan söylemk istemiyırum. Bahane olarak görebilirsiniz ama gerçekten ne sağlığım uygun ne de vaktim oluyor. Ben şu an bir kahveyi bile kırk kere bölüne bölüne içiyorum. Spor benim hayatımda her zaman oldu olacakta ama kendime zaman tanıyorum herşeyi birden zorlamanın anlamı yok. O yüzden listeye girip sonuncu olmaya da gerek yok. Çünkü değil grup listesi site listesi bile yapılsa onun benim spor yapmama faydası olamaz şu an malesef. Önce dizlerime ve belime binen yükü biraz hafifletmem gerekiyor bu şekilde bişey yapmaya kalksam kitlenip kalıcam bir sürü fıtığım var benim. O yüzden şimdilik gruba bu yönde katkı sağlayamıyorum ☺ inşallah biraz zaman sonra kapışırız.
insan mecbur kalınca yapacak bişey yok
benimde kızım 2 yaşındayken annemlerin sağlık sorunları çıktı,babannesi bakmak istemedi(en çaresiz zamanlarımdı) ,gurbet elde kimse yok , kızımın tanımadığım biriyle de evde tek başına olması düşüncesi çok kötüydü ve bende kreşe vermiştim, evet hastalık başlarda çok olur ama dediğin gibi abladan da geçer geçtikten sonra
hakkınızda hayırlısı olsun canım
Seninki baya da zayıfmış canım valla ne diyeyim bilemedim bu kadar zayıf erkekle yan yana olmak zordur ya gram kilo alsan göze batar insanın sinirleri bozulur haklısın yani ne diyeyim.evet ya eşii kıskananlar arasında bende varım evleneli 6yıl olacak hiç 65 altı 67ustunu görmedim çokta hamur işi yer tatlı pasta yer gel gorki maşallah kilosu oynamaz birde masa başi halbuki
allah yardımcın olsun canm gerçekten hayat zor yaKimse güle oynaya bırakmıyor canım bebeğini. Benim kızım kaç aydır gidiyor ben halen her fırsatta kameradan onu izliyorum. Ama şartlar diye bişey var yani malesef ağzımda altın tas ile doğmadım çocuklarıma iyi bir yaşam sunmak için de çalışmak zorundayım. Kızımda 7 ay ayrılmıştım ücretsiz izne bunda şartlar farklı ayrılamıyorum devlet memuruyum ben öyle kafama göre üç yıl çalışmayayım sonra yeniden işe başlarım diyemiyorum. Öyle yakın bi mesafede de değil kimseye gelin benim çocuklarıma bakın diyemem ki herkesin bi hayatı var kimsenin hayatını gasp edemem. Senin böyle bir imkanın varmış kullanıyorsun ne güzel.
yanlız olmadıgımı görüp bende böyle yorumlar görmeye ihtiyacım varmış gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahİnsan böyle anlayışlı yorum görünce mutlu oluyor biliyor musun?Kimse el kadar kuşunu bırakıp çalışmak istemez ama herkes aynı şartlarda değil malesef. Bende gurbetteyim üstelik de aradaki mesafe çok uzak ki zaten aileler yaşlı genç bile olsalar yıllarca bizleri büyütmek için canlarını verdiler şimdi de tüm hayatınızı bırakın memleketinizi bırakın gelin benim çocuklarıma bakın diyemem desem de yapamazlar. Burda evde baktırmaya güvenecek birisi de yok ben çalışan insanım sadece gördükçe selam verdiğim insanlara nasıl güvenebilirim? Kreşin kamera sistemi var kızımda gidiyor ne zamandır müdürünü öğretmenini ablasını psikolığunu hatta aşçısını tanıyorum Allah korkusu olan iyi insanlar. Bir derdim olduğunda bile hemen koşuyorlar. Kızıma kendi bebekleri gibi bakıyırlar o yüzden içim rahat en azından ve yarım gün çalışıcam. Bunlara bile sahip olamayan insanlar var o yüzden ben halime şükrediyorum. Hastalık da senin dediğin gibi ablamız evde hasta bak antibiyotik kullanıyo burnu akıyo öksürüyo ve biz o haliyle bile bebeği ondan sakınamıyoruz kıskanmasın diye yani geçecekse en başta ablamızdan geçecek malesef.
Günaydın kızlar sabah sabah 3 bardak suyu gömdümsimdi de smoothe mi içiyorum bugünü hafif geçirmeyi planlıyorum.
yanlız olmadıgımı görüp bende böyle yorumlar görmeye ihtiyacım varmış gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
çok haklsıısn valla sabahtan beri ağlıyordum bana öyle iyi geldin ki Allah razı olsunCanım halimizi şükretmeliyiz annemlerin kiracısının eşi hapse gitmiş elinde el kadar bebek ailesi gelmiyormuş ablası bakmam diyormuş bir bakan bulsam da çalışsam bebeğime mama alamıyırum diyordu bende o zamanlar bu tayin yüzünden çalışmak zorunda kalacağım diye üzülüyordum Allah gösterdi ki beterin beteri var. Ne durumda insanlar var halini bilemediğimiz yine şükür çocuklarımıza baktıracak gücümüz var bu bile nasıl büyük nimet..
çok haklsıısn valla sabahtan beri ağlıyordum bana öyle iyi geldin ki Allah razı olsun
Erkeklerin metabolizması böyle haksızlık yani ama ne yapalım. Bu sefer onun hedefide 13 kilo canım zaten fazlalığı vardı üzerine baya bi almış görünce tanıyamadım bizim üçüncü bebek geliyor sanırım hamile misin bana süpriz mi yaptn dedimsağol canım hiç ama hiç sevmiyorum eşimle küs olmayı valla her zerrem etkileniyor.
Yavaş yavaş alıştır vücudu canım.Ayyy ben eskiden çok içerdim suyu o yüzdinde mitabolizmam çok hızlıydı sofraya oturmamla afedersin wc ye koşturmam bir olurdu sonra kesildi o su isteği sadece emzirme dönemlerinde bebeklerimin hatrına gündi 5 6 litre içiyodum şimdi emzirme de bitince yine su içmeyi kestim ne yapsam limonlu felan mı yapsam ki sade suyu içerken zorlanıyırum ve unutuyırum alarm kuruyum en iyisi.
Olunca birden inersin canim yapma boyle bak ne guzel 67 lere gectik yok oyle yorulma bu hafta sonu bende kacamak yapmistim ama hemen toparladim artida olunca herhalde bu hafta sabit anca olurum demistim ama eksikere gectim bile adetimde bitti birden indi dune gore -1 kilo ciktim gun gunu tutmuyor belli olmaz hadi biraz daha gayret 66 hedefi varErken uyudum canım teli elime aldim okudum ama yazamadım.
Halen adet olmadımonun şişliğini yaşıyorum bugün wc de problemli her yeni kilo da bir sıkıntı yaşıyorum ortasındayım daha diyetin çok yoruldum
Yok kuzum bu sabah 2 kk peynir, 9 zeytin, maydanoz, 2 dilim ekmek çay. (Babam bu sabah çok cömert davranmış yola çıkıcam diye sanırım)Bi o kaldı di mi sen zaten meyillisin abur cubur yemeyesakııııın erkeklerin metabolizması farklı sen kanma onlara
Ne olur siz hiç küsmeyinKızlar bi kil maskesi yaptım kendime birazdan da kahvemi içerim bugün kuaförüm iyileşirse saçımı kestirmeye gidicem saç boyamaya da uzun bir ara vermiştim bayadır dogal rengimi kullanıyordum eşim kızıl halimi çok sever kızıla boyayım mı dedim gözleri ışıldadı resmensaçımı da boyatıcam bir arkadaşım var evde izinli şuan oğlanı ona bırakıcam şöyle bir kendime bakayım artık kilo alınca aynaya bakmayı bırakıyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?