Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim eşimde oyle cips ekmek yiyerek 2 3 kilo verdi dikkat etse tüm kilosunu birden verecek sanırım..
Eşinle aranın toparlanmasına sevindim canım

Erkeklerin metabolizması böyle haksızlık yani ama ne yapalım. Bu sefer onun hedefide 13 kilo canım zaten fazlalığı vardı üzerine baya bi almış görünce tanıyamadım bizim üçüncü bebek geliyor sanırım hamile misin bana süpriz mi yaptn dedim sağol canım hiç ama hiç sevmiyorum eşimle küs olmayı valla her zerrem etkileniyor.

Kızlar bi kil maskesi yaptım kendime birazdan da kahvemi içerim bugün kuaförüm iyileşirse saçımı kestirmeye gidicem saç boyamaya da uzun bir ara vermiştim bayadır dogal rengimi kullanıyordum eşim kızıl halimi çok sever kızıla boyayım mı dedim gözleri ışıldadı resmen saçımı da boyatıcam bir arkadaşım var evde izinli şuan oğlanı ona bırakıcam şöyle bir kendime bakayım artık kilo alınca aynaya bakmayı bırakıyorum da ben

Bi o kaldı di mi sen zaten meyillisin abur cubur yemeye sakııııın erkeklerin metabolizması farklı sen kanma onlara
evet ya eşii kıskananlar arasında bende varım evleneli 6yıl olacak hiç 65 altı 67ustunu görmedim çokta hamur işi yer tatlı pasta yer gel gorki maşallah kilosu oynamaz birde masa başi halbuki

insan mecbur kalınca yapacak bişey yok
benimde kızım 2 yaşındayken annemlerin sağlık sorunları çıktı,babannesi bakmak istemedi(en çaresiz zamanlarımdı) ,gurbet elde kimse yok , kızımın tanımadığım biriyle de evde tek başına olması düşüncesi çok kötüydü ve bende kreşe vermiştim, evet hastalık başlarda çok olur ama dediğin gibi abladan da geçer geçtikten sonra
hakkınızda hayırlısı olsun canım

İnsan böyle anlayışlı yorum görünce mutlu oluyor biliyor musun? Kimse el kadar kuşunu bırakıp çalışmak istemez ama herkes aynı şartlarda değil malesef. Bende gurbetteyim üstelik de aradaki mesafe çok uzak ki zaten aileler yaşlı genç bile olsalar yıllarca bizleri büyütmek için canlarını verdiler şimdi de tüm hayatınızı bırakın memleketinizi bırakın gelin benim çocuklarıma bakın diyemem desem de yapamazlar. Burda evde baktırmaya güvenecek birisi de yok ben çalışan insanım sadece gördükçe selam verdiğim insanlara nasıl güvenebilirim? Kreşin kamera sistemi var kızımda gidiyor ne zamandır müdürünü öğretmenini ablasını psikolığunu hatta aşçısını tanıyorum Allah korkusu olan iyi insanlar. Bir derdim olduğunda bile hemen koşuyorlar. Kızıma kendi bebekleri gibi bakıyırlar o yüzden içim rahat en azından ve yarım gün çalışıcam. Bunlara bile sahip olamayan insanlar var o yüzden ben halime şükrediyorum. Hastalık da senin dediğin gibi ablamız evde hasta bak antibiyotik kullanıyo burnu akıyo öksürüyo ve biz o haliyle bile bebeği ondan sakınamıyoruz kıskanmasın diye yani geçecekse en başta ablamızdan geçecek malesef.

Son düzenleme:
evet ya eşii kıskananlar arasında bende varım evleneli 6yıl olacak hiç 65 altı 67ustunu görmedim çokta hamur işi yer tatlı pasta yer gel gorki maşallah kilosu oynamaz birde masa başi halbuki
Seninki baya da zayıfmış canım valla ne diyeyim bilemedim bu kadar zayıf erkekle yan yana olmak zordur ya gram kilo alsan göze batar insanın sinirleri bozulur haklısın yani ne diyeyim.

allah yardımcın olsun canm gerçekten hayat zor ya

yanlız olmadıgımı görüp bende böyle yorumlar görmeye ihtiyacım varmış gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Günaydın kızlar sabah sabah 3 bardak suyu gömdüm simdi de smoothe mi içiyorum bugünü hafif geçirmeyi planlıyorum.

Ayyy ben eskiden çok içerdim suyu o yüzdinde mitabolizmam çok hızlıydı sofraya oturmamla afedersin wc ye koşturmam bir olurdu sonra kesildi o su isteği sadece emzirme dönemlerinde bebeklerimin hatrına gündi 5 6 litre içiyodum şimdi emzirme de bitince yine su içmeyi kestim ne yapsam limonlu felan mı yapsam ki sade suyu içerken zorlanıyırum ve unutuyırum alarm kuruyum en iyisi.

yanlız olmadıgımı görüp bende böyle yorumlar görmeye ihtiyacım varmış gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım halimizi şükretmeliyiz annemlerin kiracısının eşi hapse gitmiş elinde el kadar bebek ailesi gelmiyormuş ablası bakmam diyormuş bir bakan bulsam da çalışsam bebeğime mama alamıyırum diyordu bende o zamanlar bu tayin yüzünden çalışmak zorunda kalacağım diye üzülüyordum Allah gösterdi ki beterin beteri var. Ne durumda insanlar var halini bilemediğimiz yine şükür çocuklarımıza baktıracak gücümüz var bu bile nasıl büyük nimet..

çok haklsıısn valla sabahtan beri ağlıyordum bana öyle iyi geldin ki Allah razı olsun

çok haklsıısn valla sabahtan beri ağlıyordum bana öyle iyi geldin ki Allah razı olsun

Yok canım yok ağlama ki sen yine en güvenebileceğin insanlara bırakıyorsun sonuçta can onların da canı. O kadar küçük de değil. İstediği bişeyi alamamak daha çok üzer beni boğazıma yumruk oturur. Tabii burda her istediğini almaktan bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Bunu babamada çok diyorlar 117 kilo o da diyor kadınlar sevdirmez ama bakın hepiniz karnımı seviyorsunuz

Yavaş yavaş alıştır vücudu canım.

Olunca birden inersin canim yapma boyle bak ne guzel 67 lere gectik yok oyle yorulma bu hafta sonu bende kacamak yapmistim ama hemen toparladim artida olunca herhalde bu hafta sabit anca olurum demistim ama eksikere gectim bile adetimde bitti birden indi dune gore -1 kilo ciktim gun gunu tutmuyor belli olmaz hadi biraz daha gayret 66 hedefi var bak blonde ambition de bir ara sıkılmıştı bıraksaydı ustune kilo bile alabilirdi ama simdi eksilerde
Hani nerde bana , beni yakalamayazsin diyen tatli kiz hadi bu gun menunu bekliyorum dogumgunu torpilin yeter

Bi o kaldı di mi sen zaten meyillisin abur cubur yemeye sakııııın erkeklerin metabolizması farklı sen kanma onlara
Yok kuzum bu sabah 2 kk peynir, 9 zeytin, maydanoz, 2 dilim ekmek çay. (Babam bu sabah çok cömert davranmış yola çıkıcam diye sanırım)
Salı zaten 69 çıkmıştım okulda bugün kahve bol içerim ya da bitki çayı yarın eksiye düşmem lazımmmmm.

Ne olur siz hiç küsmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…