Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çalışan ve çalışmayı seven biri olarak ne yazıkki çocuklarımız kreşlerde bakıcılarda büyüyor benim bi şansım kayınvalidemin elinde olsa iki çocuğu da alacak ve bana bir daha vermeyecek çocukları o doğurmuşta bana vermiş gibi davranıyorlar zaten karı koca neyse dediğin gibi kimse kuzusundan ayrıldığı için mutlu değil ama enazından eve gelince doya doya vakit geçiriyoruz tanıdık bildik yer olması senin içinde avantaj

ne güzel öyle hatasını anlayıp özür mektubu filan yazması benimki olsa burnundan kıl aldırmamaya devam eder birde üstüne beni hatalı gösterip benden özür bekler küsünce çok kötü küsüyor konuşmaz bakmaz en kötü tabiriyle it gibi davranır üstelikte bunları kendi hatalıyken yapar ben hatalıyken hiç şansım yok

işte o çocuğu 7.30 dan 7 ye kadar bırakanlardan biri benim Allahtan şimdi mesai saatlerimiz yaz kış 8.30 oldu da 8 de bırakıyorum eskiden kışın 8 de mesai başladığında 7.30 da bırakmak için çocuğu 6 da kaldırıp hazırlayıp 6.45 de evden çıkarıyordum çocuk daha gece sabah olmadı bu saatte okul olmaz diye isyan ediyordu ilk 2 sene az çekmedim

menüm kahvaltım az bugün peynir zeytin ve bir dilim ekmek ara ögün yapmadım öğlene karar vermedim akşamı hiç bilmiyorum cumartesi mevlüt okutacağım nasipse onun hazırlıkları beni benden aldı sanırım şimdi yürüyüşümü yapıp şubeye dönerkende salata alıp onu yerim akşama da enginar vardı onu pişirir enginar yerim bir parça ozaman ben şimdi yürüyüşe kaçayım

Onu çocukken ben de yaşıyordum her sabah hava karanlıkta evden çıkıyordum babam bir tane asker görevlendirmişti o getirip götürüyordu. Bir gün beni unutmuşlardı okulda kimse yok elimde iki adet jeton babamı arıyorum cvp vermiyor. O zaman babam sahil güvenlikteydi orayı aramıştım babama ulaşmışlardı birlik arabasıyla almışlardı beni. Az unutmadı ailem beni ya. Bunlar hep travma olarak kaldı bende bir yere gidince hep kaybolcam sanırım. Sizler kendiniz alıp bırakıyorsunuz ne güzel. Sizin çocuklarınız çok şanslı.

SABAH 68,10 ÇIKTIM WC YOK ELLERİMDE ŞİŞTİ SEN SEKTİRMEDEN GİDİYORSUN VALLA 1 AYDA HEDEFİNE VARIRSIN
BEN 1,60 IM EN KISANIZ BENİM :)

26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ

htc71=67.80 -67.0
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl = 64.9- 63.9
tgb1907=
magickk=59.5-59.0
ucukgenclik= 68.1 -67.0
berkas = 65.60 - 65.10
Mavi95= 82,60 - 81,60
Rabia- =
sena zeynep =56,50-55,50
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=80.20 - 78.50
Drdotty
arden32=80.5-79.9

PERŞEMBE GÜNÜ KLASİĞİ OLARAK LİSTE ŞÖYLE DURSUN..

Sen niye kendini kötülüyorsun eminim en sağlıklı sen çıkarsın aramızda sadece üstünde bebişler ve eşinin yorgunluğu var.
İnşalllah gerçekten şuram ağrıyo buram ağrıyı demekten bıktım bi toparlanayım hayırlısıyla canım

Kisada olsak uzunda olsak zayifken hepsi guzel canim kisa olanlarda daha cok gosteriyor uzun olanlarda cok iri duruyor boyumuz kilomuzla orantili olsun hersey yakisirhatta kisa olanlar yas aldikca gostermiyor bile citi piti oldumu genc kiz gibiler
Bak orda haklısın genelde küçük gösterdiğimi söylüyorlar tabii zayıfken

Kesinlikle canım yani eve ekmek girmiyor yasaklı şeyler girmiyor şeker yok masada ayrı ayrı yemek yapma derdi yok bunlar çok büyük rahatlık ama şimdiden ben ramazanda yapmam demeye başladı olsun kısa günür karı diyelim

Aynen canım keşke yavruşlarımızın rahatı hiç bozulmasa yanımızda olsa ama ben bu halime şükretmeyi öğrendim o yüzden üzmüyırum artık kendimi. Senin de söylediğin gibi izleyebilmek harika bir olanak. İnşallah gideceğimiz yerde de böyle gönlüme göre bir kreş bulabilirim.

hiç sorma canım ya hele hamileyken felan çok utanıyordum bide boyu 1.70 felan
yalnız değilsin arkadaşım benim boy 1.60
Ayyy kıyamam ya

Ay kesinlikle modum değişti yani birde ben cilt bakımını çok severim cildim iyi durumdadır yani cilt makyajına hiç ihtiyaç duymam hatta tanıdıklarıma da bakğm yaparım böyli yapmadığım zaman iyi hissetmiyırum kendimi. Aynalarla yaveştan barışayım artık.

Çok güzel canım

vermezler canım onlar onun canı sen el kızısın en azından gözün arkada değil.

Benimkide yapıyor onu sinir oluyırum zaten o yüzdin uzuyor daha özür dileyeceğine kendini haklı çıkarmaya çalışıyo en sonunda benim sabrım taşıyo sinirleniyorum isyan ediyorum öyle aklı başına geliyo sanada Allah kolaylık versin canım. Lohusa babalarla işimiz zor.

Ah kuzum benim kıyamam sana. İnşallah ilerde sende çok iyi bir anne olacaksın ki şimdi bile kedi bebeğinle ne kadar ilgilisin maşallah.

ben hedef koymamışım
iyi de yapmışım

Sorma canım bu erkekler gibi olmayı çok isterdim benimki her gün tatlı yer baklava baş tacıdır evden eksik etmez sağolsun gece yemelerine hiç girmeyeyim ama ne alır ne verir sabit arkadaş bu kadarinada pes azıcık kaçırayım ertesi günü +1 geliyorum diyete başladı mi iğne iplik kalır sporda yapmaz ama ben deli gibi spor yaparım gr gr gider öyle napalim yapacak bişey yok

valla canım hiç unutmadım oğlumu ama bazen geç kaldığımda memur arkadaşlardan gönderdim eski kreşimiz 7 ye kadar bekliyordu ve ben çoğunlukla 7 de giderdim oğlum ve nöbetçi öğretmen tek bekleyenler olurdu şimdi anaokulunda kural 6 ya kadar beklemek şuan süt iznim var kullanamadığım müdürüme söyledim bari yarım saat erken çıkıp çocuğa yetişeyim diye büyük oğlum okulda çok beklediği için okulu pek sevmez gitmek istemez pek buyüzden şimdi de komşuya aldırıyorum onunda kızıyla anlaşamadığı için istemiyor ama mecbur kalıyorum bende emniyette çalışıyorum ve normal bir çalışma saatim yok bazen gece 3 e kadar şube de kalmam gerekiyor ama kaçta gidersem gideyim eve babaannesinde bile kalsa gider alırım kızarlar bana alma uyandırma diye bende derim sabah kalktığında benim yüzümü görecek onu bıraktığımı düşünmeyecek diye

Teşekkür ederim canım ama sizler gibi hayatta olamam ben. Şurda kilo vermesini bile beceremedim beceriksiz ben.

Allah nazarlardan sakınsın sizi. Annemi de babamı da seviyorum beni ne kadar unutsalarda ama bazen böyle görürdüm annesi alıyor babası alıyor çok imrenirdim. Birgün arkadaşım annenle baban boşandı dimi demişti. Babam denizci olduğu için ayda bir gördüğüm olurdu okulda hep ondan bahsedermişim o da özlediğim için öyle sanmış.

Mahpus kaderimiz canım ama benimki ben yokken 10 kilo almayı başarmış düzensiz ye iç hareket de yok maşallah bir göbek var evlere şenlik çok üstüni gelmeyim diye biraz zaman tanıdım da artık yavaştan birlikte egzersiz yapmaya zorluycam o göbek diyetle felan gitmez yani hem birlikte yapınca komik oluyo bi yerden sonra hareketleri yapamıyoz gülme krizine giriyoz

Teşekkür ederim canım ama sizler gibi hayatta olamam ben. Şurda kilo vermesini bile beceremedim beceriksiz ben.
Hiiiiç de öyle değil senin doğanda var bu canım sadece iş başa düşünce otomatik olarak içindeki bu gücü görmüş oluyorsun ay benim ortanca ablam çıkardığı donunu yerden almazdı öyle pasaklıydı ben dayanamaz odasını toplardım dolabına kadar düzeltirdim ama şimdi bi gör evi pırıl pırıl iki tane çoçuğu var inci gibi herşeyi iş başa düşünce öyle bir yapılıyor ki sen bile şaşarsın içindeki güce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…