- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.141
çalışan ve çalışmayı seven biri olarak ne yazıkki çocuklarımız kreşlerde bakıcılarda büyüyor benim bi şansım kayınvalidemin elinde olsa iki çocuğu da alacak ve bana bir daha vermeyecek çocukları o doğurmuşta bana vermiş gibi davranıyorlar zaten karı kocaİnsan böyle anlayışlı yorum görünce mutlu oluyor biliyor musun?Kimse el kadar kuşunu bırakıp çalışmak istemez ama herkes aynı şartlarda değil malesef. Bende gurbetteyim üstelik de aradaki mesafe çok uzak ki zaten aileler yaşlı genç bile olsalar yıllarca bizleri büyütmek için canlarını verdiler şimdi de tüm hayatınızı bırakın memleketinizi bırakın gelin benim çocuklarıma bakın diyemem desem de yapamazlar. Burda evde baktırmaya güvenecek birisi de yok ben çalışan insanım sadece gördükçe selam verdiğim insanlara nasıl güvenebilirim? Kreşin kamera sistemi var kızımda gidiyor ne zamandır müdürünü öğretmenini ablasını psikolığunu hatta aşçısını tanıyorum Allah korkusu olan iyi insanlar. Bir derdim olduğunda bile hemen koşuyorlar. Kızıma kendi bebekleri gibi bakıyırlar o yüzden içim rahat en azından ve yarım gün çalışıcam. Bunlara bile sahip olamayan insanlar var o yüzden ben halime şükrediyorum. Hastalık da senin dediğin gibi ablamız evde hasta bak antibiyotik kullanıyo burnu akıyo öksürüyo ve biz o haliyle bile bebeği ondan sakınamıyoruz kıskanmasın diye yani geçecekse en başta ablamızdan geçecek malesef.
ne güzel öyle hatasını anlayıp özür mektubu filan yazması benimki olsa burnundan kıl aldırmamaya devam eder birde üstüne beni hatalı gösterip benden özür bekler küsünce çok kötü küsüyor konuşmaz bakmaz en kötü tabiriyle it gibi davranır üstelikte bunları kendi hatalıyken yapar ben hatalıyken hiç şansım yokKızlaaaar eşim özür mektubu yazmış akşam yemeğinde eşlik etmemiştim yememiş bensiz haspammneyse moralim düzeldi şükür kızla şimdi babası ilgileniyo bende oğlanla takılıyorum birazdan bebek değişimi yaparız akşam kahvemi de içtim tamamdır
işte o çocuğu 7.30 dan 7 ye kadar bırakanlardan biri benim Allahtan şimdi mesai saatlerimiz yaz kış 8.30 oldu da 8 de bırakıyorum eskiden kışın 8 de mesai başladığında 7.30 da bırakmak için çocuğu 6 da kaldırıp hazırlayıp 6.45 de evden çıkarıyordum çocuk daha gece sabah olmadı bu saatte okul olmaz diye isyan ediyordu ilk 2 sene az çekmedimkeşke hepimizin şartları elverse de evimizde büyütebilsek ama dediğin gibi herkesin şartları aynı değil malesef
ben hala 2. çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum hep çaresiz kaldığım o zamanlar aklıma geliyorsenin içinde kreşin kamera sistemi olması büyük avantaj, her zaman izleyebiliyorsunuz sanırım (bizim kreştede biz uzaktan göremiyoruz ama istediğimiz her zaman müdürün odasında izleyebiliyormuşuz ben hiç izlemedim şüphelendiğim bi durumum olmadı, zaten kızım kendini ifade ettiği için anlatır bana herşeyi ama senin bebeğin çok minik olduğundan izleyebilmen güzel)
kızımın sınıfında bi bebek vardı 11 aylıktı sabah 7.30 akşam 7 ye kadar kreşteydiben çok üzülürdüm ama insanlar gerçekten mecbur olmasa o kadar saat bırakmazlar
Onu çocukken ben de yaşıyordum her sabah hava karanlıkta evden çıkıyordum babam bir tane asker görevlendirmişti o getirip götürüyordu. Bir gün beni unutmuşlardı okulda kimse yok elimde iki adet jeton babamı arıyorum cvp vermiyor. O zaman babam sahil güvenlikteydi orayı aramıştım babama ulaşmışlardı birlik arabasıyla almışlardı beni. Az unutmadı ailem beni ya. Bunlar hep travma olarak kaldı bende bir yere gidince hep kaybolcam sanırım. Sizler kendiniz alıp bırakıyorsunuz ne güzel. Sizin çocuklarınız çok şanslı.işte o çocuğu 7.30 dan 7 ye kadar bırakanlardan biri benim Allahtan şimdi mesai saatlerimiz yaz kış 8.30 oldu da 8 de bırakıyorum eskiden kışın 8 de mesai başladığında 7.30 da bırakmak için çocuğu 6 da kaldırıp hazırlayıp 6.45 de evden çıkarıyordum çocuk daha gece sabah olmadı bu saatte okul olmaz diye isyan ediyordu ilk 2 sene az çekmedim
SABAH 68,10 ÇIKTIMOlunca birden inersin canim yapma boyle bak ne guzel 67 lere gectik yok oyle yorulma bu hafta sonu bende kacamak yapmistim ama hemen toparladim artida olunca herhalde bu hafta sabit anca olurum demistim ama eksikere gectim bile adetimde bitti birden indi dune gore -1 kilo ciktim gun gunu tutmuyor belli olmaz hadi biraz daha gayret 66 hedefi varbak @yellow girl de bir ara sıkılmıştı bıraksaydı ustune kilo bile alabilirdi ama simdi eksilerde
Hani nerde bana , beni yakalamayazsin diyen tatli kizhadi bu gun menunu bekliyorum dogumgunu torpilin yeter
BEN 1,60 IM EN KISANIZ BENİM :)Anlaşıldı grubun en kısası benim 1.63 o da yani şu an eminim daha da kısadır çünkü bel kemiğim eğri ve spor yapamadığın için biraz kamburluk oluştu yine ölçsek şu an daha kısa çıkarım kesin.
Öğlende 3 incir çay içtim allahtan artık kuru her yerde var.Düşersin kaçamak yapma canım
Ay maşallah boylara bak
WC yok deme canım beyin psikolojik olarak kasıyormuş sağolsun kendi beyinlerine sahip tek organımız bize hükmediyor resmenSABAH 68,10 ÇIKTIMWC YOK ELLERİMDE ŞİŞTİ SEN SEKTİRMEDEN GİDİYORSUN VALLA 1 AYDA HEDEFİNE VARIRSIN
BEN 1,60 IM EN KISANIZ BENİM :)
İnşalllah gerçekten şuram ağrıyo buram ağrıyı demekten bıktım bi toparlanayım hayırlısıyla canımSen niye kendini kötülüyorsun eminim en sağlıklı sen çıkarsın aramızda sadece üstünde bebişler ve eşinin yorgunluğu var.
Bak orda haklısın genelde küçük gösterdiğimi söylüyorlar tabii zayıfkenKisada olsak uzunda olsak zayifken hepsi guzel canimkisa olanlarda daha cok gosteriyor uzun olanlarda cok iri duruyor boyumuz kilomuzla orantili olsun hersey yakisir hatta kisa olanlar yas aldikca gostermiyor bile citi piti oldumu genc kiz gibiler
Kesinlikle canım yani eve ekmek girmiyor yasaklı şeyler girmiyor şeker yok masada ayrı ayrı yemek yapma derdi yok bunlar çok büyük rahatlık ama şimdiden ben ramazanda yapmam demeye başladı olsun kısa günür karı diyelimAynen ya erkeklerdeki kas kütlesi daha çok yağ yaktıriyor metabolizmalarida daha hızlı çalışıyor. Benim eşim de aynıydı ama nedense bu sefer pek veremedi. Hakliymissin insan kıskanıyormuş diyorben spor diyet yapip 1 kilo verirken o sporsuz 3 veriyordu önceden çatliyordum ben onu diyor beraber yapmak daha motive ve iyi birşey yemekleri de bir hazırlarsın . Daha az şey canım ister . Yoldan çıkaran biri olmaz evde . Her türlü daha iyi .
Aynen canım keşke yavruşlarımızın rahatı hiç bozulmasa yanımızda olsa ama ben bu halime şükretmeyi öğrendim o yüzden üzmüyırum artık kendimi. Senin de söylediğin gibi izleyebilmek harika bir olanak. İnşallah gideceğimiz yerde de böyle gönlüme göre bir kreş bulabilirim.keşke hepimizin şartları elverse de evimizde büyütebilsek ama dediğin gibi herkesin şartları aynı değil malesef
ben hala 2. çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum hep çaresiz kaldığım o zamanlar aklıma geliyorsenin içinde kreşin kamera sistemi olması büyük avantaj, her zaman izleyebiliyorsunuz sanırım (bizim kreştede biz uzaktan göremiyoruz ama istediğimiz her zaman müdürün odasında izleyebiliyormuşuz ben hiç izlemedim şüphelendiğim bi durumum olmadı, zaten kızım kendini ifade ettiği için anlatır bana herşeyi ama senin bebeğin çok minik olduğundan izleyebilmen güzel)
kızımın sınıfında bi bebek vardı 11 aylıktı sabah 7.30 akşam 7 ye kadar kreşteydiben çok üzülürdüm ama insanlar gerçekten mecbur olmasa o kadar saat bırakmazlar
Ayyy kıyamam yahiç sorma canım ya hele hamileyken felan çok utanıyordum bide boyu 1.70 felan
yalnız değilsin arkadaşım benim boy 1.60
Ay kesinlikle modum değişti yani birde ben cilt bakımını çok severim cildim iyi durumdadır yani cilt makyajına hiç ihtiyaç duymam hatta tanıdıklarıma da bakğm yaparım böyli yapmadığım zaman iyi hissetmiyırum kendimi. Aynalarla yaveştan barışayım artık.herşeyi olumsuz etkiliyor malesef evdeki huzursuzluk .
eşininde bayağı fazlası varmış .
bende dün tırnaklarımı kesip törpüledimbugünde oje sürecem yüzüme de mske yapsam fena olmaz akşam onu da yapayım insan mutlu oluyor dimi :)
Çok güzel canımdünkü menü
2 domates 1 soğan ve 2 dilim peynirden menemen
1 dilim ekmek
ara
kayısı çayı
öğlen
tavuk köz doyana kadar yedim
1 dilim kadar lavaş
2 bardak ayran
ara
2 türk kahvesi
akşam
1 kabak 1 patlıcan dolma bol etli
bolca yeşillik
2 yk kdar sarımsaklı yoğurt
ara
1 kupa nescafe sade
30 dk kadar yürümüşümdür dün daha çok yürüyecektik ama wc sıkıntısı oldu yolda belediyeye binmek durumunda kaldık
çalışan ve çalışmayı seven biri olarak ne yazıkki çocuklarımız kreşlerde bakıcılarda büyüyor benim bi şansım kayınvalidemin elinde olsa iki çocuğu da alacak ve bana bir daha vermeyecek çocukları o doğurmuşta bana vermiş gibi davranıyorlar zaten karı kocaneyse dediğin gibi kimse kuzusundan ayrıldığı için mutlu değil ama enazından eve gelince doya doya vakit geçiriyoruz tanıdık bildik yer olması senin içinde avantaj
Benimkide yapıyor onu sinir oluyırum zaten o yüzdin uzuyor daha özür dileyeceğine kendini haklı çıkarmaya çalışıyo en sonunda benim sabrım taşıyo sinirleniyorum isyan ediyorum öyle aklı başına geliyo sanada Allah kolaylık versin canım. Lohusa babalarla işimiz zor.ne güzel öyle hatasını anlayıp özür mektubu filan yazması benimki olsa burnundan kıl aldırmamaya devam eder birde üstüne beni hatalı gösterip benden özür bekler küsünce çok kötü küsüyor konuşmaz bakmaz en kötü tabiriyle it gibi davranır üstelikte bunları kendi hatalıyken yapar ben hatalıyken hiç şansım yok
menüm kahvaltım az bugün peynir zeytin ve bir dilim ekmek ara ögün yapmadım öğlene karar vermedimakşamı hiç bilmiyorum cumartesi mevlüt okutacağım nasipse onun hazırlıkları beni benden aldı sanırım şimdi yürüyüşümü yapıp şubeye dönerkende salata alıp onu yerim akşama da enginar vardı onu pişirir enginar yerim bir parça ozaman ben şimdi yürüyüşe kaçayım
Onu çocukken ben de yaşıyordum her sabah hava karanlıkta evden çıkıyordum babam bir tane asker görevlendirmişti o getirip götürüyordu. Bir gün beni unutmuşlardı okulda kimse yok elimde iki adet jeton babamı arıyorum cvp vermiyor. O zaman babam sahil güvenlikteydi orayı aramıştım babama ulaşmışlardı birlik arabasıyla almışlardı beni. Az unutmadı ailem beni ya. Bunlar hep travma olarak kaldı bende bir yere gidince hep kaybolcam sanırım. Sizler kendiniz alıp bırakıyorsunuz ne güzel. Sizin çocuklarınız çok şanslı.
ben hedef koymamışım26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=67.80 -67.0
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl = 64.9- 63.9
tgb1907=
magickk=59.5-59.0
ucukgenclik= 68.1 -67.0
berkas = 65.60 - 65.10
Mavi95= 82,60 - 81,60
Rabia- =
sena zeynep =56,50-55,50
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=80.20 - 78.50
Drdotty
arden32=80.5-79.9
PERŞEMBE GÜNÜ KLASİĞİ OLARAK LİSTE ŞÖYLE DURSUN..
Sorma canım bu erkekler gibi olmayı çok isterdim benimki her gün tatlı yer baklava baş tacıdır evden eksik etmez sağolsun gece yemelerine hiç girmeyeyim ama ne alır ne verir sabit arkadaş bu kadarinada pes azıcık kaçırayım ertesi günü +1 geliyorum diyete başladı mi iğne iplik kalır sporda yapmazGünaydın güzel hanımlarhuzurlu mutlu ve bool eksili bir gün olsun inşallah. Bugün eşim oğlumla başka odada yattı bende gece girmememden de anladığınız üzre deliksiz bir uyku çektim ahhh nasıl ihtiyacım varmış çok iyi geldi. bu arada kızlar benim evde olmadığım dönemde eşim 10 kilo almayı başarmış ben diyet yaparken o da başladı ve dün tartıldı 5 kilo vermiş ya bu erkekler niye bu kadar kolay kilo veriyor vallahi kafayı yiycem bide diyoki diyetin çok başarılı teşekkür ederim dün sabah daha barışmamıştık ya bende burnumu kıvırıp geçmiştim ama içimden deli olmadım değil yani 5 kilo yavvv
valla canım hiç unutmadım oğlumu ama bazen geç kaldığımda memur arkadaşlardan gönderdim eski kreşimiz 7 ye kadar bekliyordu ve ben çoğunlukla 7 de giderdim oğlum ve nöbetçi öğretmen tek bekleyenler olurdu şimdi anaokulunda kural 6 ya kadar beklemek şuan süt iznim var kullanamadığım müdürüme söyledim bari yarım saat erken çıkıp çocuğa yetişeyim diye büyük oğlum okulda çok beklediği için okulu pek sevmez gitmek istemez pek buyüzden şimdi de komşuya aldırıyorum onunda kızıyla anlaşamadığı için istemiyor ama mecbur kalıyorum bende emniyette çalışıyorum ve normal bir çalışma saatim yok bazen gece 3 e kadar şube de kalmam gerekiyor ama kaçta gidersem gideyim eve babaannesinde bile kalsa gider alırım kızarlar bana alma uyandırma diye bende derim sabah kalktığında benim yüzümü görecek onu bıraktığımı düşünmeyecek diyeOnu çocukken ben de yaşıyordum her sabah hava karanlıkta evden çıkıyordum babam bir tane asker görevlendirmişti o getirip götürüyordu. Bir gün beni unutmuşlardı okulda kimse yok elimde iki adet jeton babamı arıyorum cvp vermiyor. O zaman babam sahil güvenlikteydi orayı aramıştım babama ulaşmışlardı birlik arabasıyla almışlardı beni. Az unutmadı ailem beni ya. Bunlar hep travma olarak kaldı bende bir yere gidince hep kaybolcam sanırım. Sizler kendiniz alıp bırakıyorsunuz ne güzel. Sizin çocuklarınız çok şanslı.
Teşekkür ederim canım ama sizler gibi hayatta olamam ben. Şurda kilo vermesini bile beceremedim beceriksiz ben.İnşalllah gerçekten şuram ağrıyo buram ağrıyı demekten bıktım bi toparlanayım hayırlısıyla canım
Bak orda haklısın genelde küçük gösterdiğimi söylüyorlar tabii zayıfken
Kesinlikle canım yani eve ekmek girmiyor yasaklı şeyler girmiyor şeker yok masada ayrı ayrı yemek yapma derdi yok bunlar çok büyük rahatlık ama şimdiden ben ramazanda yapmam demeye başladı olsun kısa günür karı diyelim
Aynen canım keşke yavruşlarımızın rahatı hiç bozulmasa yanımızda olsa ama ben bu halime şükretmeyi öğrendim o yüzden üzmüyırum artık kendimi. Senin de söylediğin gibi izleyebilmek harika bir olanak. İnşallah gideceğimiz yerde de böyle gönlüme göre bir kreş bulabilirim.
Ayyy kıyamam ya
Ay kesinlikle modum değişti yani birde ben cilt bakımını çok severim cildim iyi durumdadır yani cilt makyajına hiç ihtiyaç duymam hatta tanıdıklarıma da bakğm yaparım böyli yapmadığım zaman iyi hissetmiyırum kendimi. Aynalarla yaveştan barışayım artık.
Çok güzel canım
vermezler canım onlar onun canı sen el kızısın en azından gözün arkada değil.
Benimkide yapıyor onu sinir oluyırum zaten o yüzdin uzuyor daha özür dileyeceğine kendini haklı çıkarmaya çalışıyo en sonunda benim sabrım taşıyo sinirleniyorum isyan ediyorum öyle aklı başına geliyo sanada Allah kolaylık versin canım. Lohusa babalarla işimiz zor.
Ah kuzum benim kıyamam sana. İnşallah ilerde sende çok iyi bir anne olacaksın ki şimdi bile kedi bebeğinle ne kadar ilgilisin maşallah.
Içimizde en akıllısı senmissin tubiben hedef koymamışım
iyi de yapmışım
Olurmu canım sakın öyle deme burası niye var normalde kendim bende veremezdim takım ruhu başka sende istediğine ulaşacaksınTeşekkür ederim canım ama sizler gibi hayatta olamam ben. Şurda kilo vermesini bile beceremedim beceriksiz ben.
Allah nazarlardan sakınsın sizi. Annemi de babamı da seviyorum beni ne kadar unutsalarda ama bazen böyle görürdüm annesi alıyor babası alıyor çok imrenirdim. Birgün arkadaşım annenle baban boşandı dimi demişti. Babam denizci olduğu için ayda bir gördüğüm olurdu okulda hep ondan bahsedermişim o da özlediğim için öyle sanmış.valla canım hiç unutmadım oğlumu ama bazen geç kaldığımda memur arkadaşlardan gönderdim eski kreşimiz 7 ye kadar bekliyordu ve ben çoğunlukla 7 de giderdim oğlum ve nöbetçi öğretmen tek bekleyenler olurdu şimdi anaokulunda kural 6 ya kadar beklemek şuan süt iznim var kullanamadığım müdürüme söyledim bari yarım saat erken çıkıp çocuğa yetişeyim diye büyük oğlum okulda çok beklediği için okulu pek sevmez gitmek istemez pek buyüzden şimdi de komşuya aldırıyorum onunda kızıyla anlaşamadığı için istemiyor ama mecbur kalıyorum bende emniyette çalışıyorum ve normal bir çalışma saatim yok bazen gece 3 e kadar şube de kalmam gerekiyor ama kaçta gidersem gideyim eve babaannesinde bile kalsa gider alırım kızarlar bana alma uyandırma diye bende derim sabah kalktığında benim yüzümü görecek onu bıraktığımı düşünmeyecek diye
Ben zaten aranıza yeni katıldım listedeki ucukgenclik dün vefat etti. Selam herkese.Içimizde en akıllısı senmissin tubi
Hep beraber yaza fit giricez herkesin gözü üstümüzde olacak Şevval Hanım da kimmiş dicez.Olurmu canım sakın öyle deme burası niye var normalde kendim bende veremezdim takım ruhu başka sende istediğine ulaşacaksın
Mahpus kaderimiz canımSorma canım bu erkekler gibi olmayı çok isterdim benimki her gün tatlı yer baklava baş tacıdır evden eksik etmez sağolsun gece yemelerine hiç girmeyeyim ama ne alır ne verir sabit arkadaş bu kadarinada pes azıcık kaçırayım ertesi günü +1 geliyorum diyete başladı mi iğne iplik kalır sporda yapmazama ben deli gibi spor yaparım gr gr gider öyle napalim yapacak bişey yok
Hiiiiç de öyle değil senin doğanda var bu canım sadece iş başa düşünce otomatik olarak içindeki bu gücü görmüş oluyorsun ay benim ortanca ablam çıkardığı donunu yerden almazdı öyle pasaklıydıTeşekkür ederim canım ama sizler gibi hayatta olamam ben. Şurda kilo vermesini bile beceremedim beceriksiz ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?