Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bunu babamada çok diyorlar 117 kilo o da diyor kadınlar sevdirmez ama bakın hepiniz karnımı seviyorsunuz
Benimkide asagi yukari ayni kilolarda biraz gobekli hepsi kalipli kardeslerimle beni gorenler dalga geciyor sulak yerde mi buyudunuz diye babam 187 erkek kardesim var 196 ben 172 bir tane daha var erkek kardesim oda 187 civarinda annem aramizda minik kaldi hepimiz yaninndayken bunlar senin mi masallah diyorlar

Akrabalar arasında en kısa benim 169, kuzenlerimden kapıdan geçerken eğilen var. Ben çocukken çok dua ederdim ailemden kısa olayım diye cidden en kısa ben oldum. Şişmanlarken faydası olcağını bilseydim hiç demezdim.

Düşersin kaçamak yapma canım

Ne olur siz hiç küsmeyin

Ay maşallah boylara bak

Sende uzunmussun canim bende hep kucukken minyonlara ozenirdim citi piti olanlara kendim hep iriydim ama simdi hosuma gidiyor

Sizler o kadar güzel annelersiniz ki onların mutluluğu, sağlığı, rahatlığı için kendi keyfinizden fedakarlık edip işe girmişsiniz çalışıyorsunuz. Tamam küçük bebek başkasına emanet etmek korkutucu geliyor ama büyük çocuklar da tehlikeli onlara tecavüz edenler oluyor sizler ne olur içinizi ferah tutun güvendiğiniz insana verin. Üvey baba bile aile içinde neler duyuyoruz en azından kreşler Y YesilinBuyusu dediği gibi kameralı sistem daha güvenilir bu işi bilen insanlar bunun eğitimini almışlar. Ben bile şehir dışına çıkarken komşuma emanet ettiğimde kedimi nasıl panikliyorum. Sokağa attı mı evde mi duruyor diye.

Allah tüm çocukları sapık ruhlu sapkın zihniyeti bozuk kötü insanlardan insan bile denilemeyecek mahluklardan korusun. Rabbim köklerini kurutsun.

Sen niye kendini kötülüyorsun eminim en sağlıklı sen çıkarsın aramızda sadece üstünde bebişler ve eşinin yorgunluğu var.

Kisada olsak uzunda olsak zayifken hepsi guzel canim kisa olanlarda daha cok gosteriyor uzun olanlarda cok iri duruyor boyumuz kilomuzla orantili olsun hersey yakisirhatta kisa olanlar yas aldikca gostermiyor bile citi piti oldumu genc kiz gibiler

Güncel 82,6 hedef 81,6 SchonerDuft

Aynen ya erkeklerdeki kas kütlesi daha çok yağ yaktıriyor metabolizmalarida daha hızlı çalışıyor. Benim eşim de aynıydı ama nedense bu sefer pek veremedi. Hakliymissin insan kıskanıyormuş diyor ben spor diyet yapip 1 kilo verirken o sporsuz 3 veriyordu önceden çatliyordum ben onu diyor beraber yapmak daha motive ve iyi birşey yemekleri de bir hazırlarsın . Daha az şey canım ister . Yoldan çıkaran biri olmaz evde . Her türlü daha iyi .

keşke hepimizin şartları elverse de evimizde büyütebilsek ama dediğin gibi herkesin şartları aynı değil malesef
ben hala 2. çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum hep çaresiz kaldığım o zamanlar aklıma geliyor senin içinde kreşin kamera sistemi olması büyük avantaj, her zaman izleyebiliyorsunuz sanırım (bizim kreştede biz uzaktan göremiyoruz ama istediğimiz her zaman müdürün odasında izleyebiliyormuşuz ben hiç izlemedim şüphelendiğim bi durumum olmadı, zaten kızım kendini ifade ettiği için anlatır bana herşeyi ama senin bebeğin çok minik olduğundan izleyebilmen güzel)
kızımın sınıfında bi bebek vardı 11 aylıktı sabah 7.30 akşam 7 ye kadar kreşteydi ben çok üzülürdüm ama insanlar gerçekten mecbur olmasa o kadar saat bırakmazlar

Seninki baya da zayıfmış canım valla ne diyeyim bilemedim bu kadar zayıf erkekle yan yana olmak zordur ya gram kilo alsan göze batar insanın sinirleri bozulur haklısın yani ne diyeyim.
hiç sorma canım ya hele hamileyken felan çok utanıyordum bide boyu 1.70 felan
yalnız değilsin arkadaşım benim boy 1.60

herşeyi olumsuz etkiliyor malesef evdeki huzursuzluk .
eşininde bayağı fazlası varmış .
bende dün tırnaklarımı kesip törpüledim bugünde oje sürecem yüzüme de mske yapsam fena olmaz akşam onu da yapayım insan mutlu oluyor dimi :)

dünkü menü
2 domates 1 soğan ve 2 dilim peynirden menemen
1 dilim ekmek
ara
kayısı çayı
öğlen
tavuk köz doyana kadar yedim
1 dilim kadar lavaş
2 bardak ayran
ara
2 türk kahvesi
akşam
1 kabak 1 patlıcan dolma bol etli
bolca yeşillik
2 yk kdar sarımsaklı yoğurt
ara
1 kupa nescafe sade

30 dk kadar yürümüşümdür dün daha çok yürüyecektik ama wc sıkıntısı oldu yolda belediyeye binmek durumunda kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…