- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.121
Benimkide asagi yukari ayni kilolarda biraz gobekli
Bunu babamada çok diyorlar 117 kilo o da diyor kadınlar sevdirmez ama bakın hepiniz karnımı seviyorsunuz
Akrabalar arasında en kısa benim 169, kuzenlerimden kapıdan geçerken eğilen var. Ben çocukken çok dua ederdim ailemden kısa olayım diye cidden en kısa ben oldum. Şişmanlarken faydası olcağını bilseydim hiç demezdim.Benimkide asagi yukari ayni kilolarda biraz gobeklihepsi kalipli kardeslerimle beni gorenler dalga geciyor sulak yerde mi buyudunuz diye babam 187 erkek kardesim var 196 ben 172 bir tane daha var erkek kardesim oda 187 civarinda annem aramizda minik kaldi hepimiz yaninndayken bunlar senin mi masallah diyorlar
Düşersin kaçamak yapma canımYok kuzum bu sabah 2 kk peynir, 9 zeytin, maydanoz, 2 dilim ekmek çay. (Babam bu sabah çok cömert davranmış yola çıkıcam diye sanırım)
Salı zaten 69 çıkmıştım okulda bugün kahve bol içerim ya da bitki çayı yarın eksiye düşmem lazımmmmm.
Ne olur siz hiç küsmeyin
Ay maşallah boylara bakBenimkide asagi yukari ayni kilolarda biraz gobeklihepsi kalipli kardeslerimle beni gorenler dalga geciyor sulak yerde mi buyudunuz diye babam 187 erkek kardesim var 196 ben 172 bir tane daha var erkek kardesim oda 187 civarinda annem aramizda minik kaldi hepimiz yaninndayken bunlar senin mi masallah diyorlar
İnşallah canımmmGünaydın kızlar Y YesilinBuyusu çok sevindim sorununun çözülmesine inşallah evinizden huzur eksik olmasın
Sende uzunmussun canim bende hep kucukken minyonlara ozenirdim citi piti olanlara kendim hep iriydimAkrabalar arasında en kısa benim 169, kuzenlerimden kapıdan geçerken eğilen var. Ben çocukken çok dua ederdim ailemden kısa olayım diye cidden en kısa ben oldum. Şişmanlarken faydası olcağını bilseydim hiç demezdim.
Aynen ben de öyle yaşlanmıyorlarda, çok kıskanırdımSende uzunmussun canim bende hep kucukken minyonlara ozenirdim citi piti olanlara kendim hep iriydimama simdi hosuma gidiyor
Sizler o kadar güzel annelersiniz ki onların mutluluğu, sağlığı, rahatlığı için kendi keyfinizden fedakarlık edip işe girmişsiniz çalışıyorsunuz. Tamam küçük bebek başkasına emanet etmek korkutucu geliyor ama büyük çocuklar da tehlikeli onlara tecavüz edenler oluyor sizler ne olur içinizi ferah tutun güvendiğiniz insana verin. Üvey baba bile aile içinde neler duyuyoruz en azından kreşler Y YesilinBuyusu dediği gibi kameralı sistem daha güvenilir bu işi bilen insanlar bunun eğitimini almışlar. Ben bile şehir dışına çıkarken komşuma emanet ettiğimde kedimi nasıl panikliyorum. Sokağa attı mı evde mi duruyor diye.
Sen niye kendini kötülüyorsun eminim en sağlıklı sen çıkarsın aramızda sadece üstünde bebişler ve eşinin yorgunluğu var.Anlaşıldı grubun en kısası benim 1.63 o da yani şu an eminim daha da kısadır çünkü bel kemiğim eğri ve spor yapamadığın için biraz kamburluk oluştu yine ölçsek şu an daha kısa çıkarım kesin.
Amin inşallah canım. Artık hayvanlara bile tecavüz ediyorlar ya insanlar nasıl bu hale geldi anlamıyorum.Allah tüm çocukları sapık ruhlu sapkın zihniyeti bozuk kötü insanlardan insan bile denilemeyecek mahluklardan korusun. Rabbim köklerini kurutsun.
Kisada olsak uzunda olsak zayifken hepsi guzel canimAnlaşıldı grubun en kısası benim 1.63 o da yani şu an eminim daha da kısadır çünkü bel kemiğim eğri ve spor yapamadığın için biraz kamburluk oluştu yine ölçsek şu an daha kısa çıkarım kesin.
26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=67.80 -67.0
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl = 64.9- 63.9
tgb1907=
magickk=59.5-59.0
ucukgenclik= 68.1 -67.0
berkas = 65.60 - 65.10
Mavi95=
Rabia- =
sena zeynep =56,50-55,50
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=80.20 - 78.50
Drdotty
arden32=80.5-79.9
PERŞEMBE GÜNÜ KLASİĞİ OLARAK LİSTE ŞÖYLE DURSUN..
Aynen ya erkeklerdeki kas kütlesi daha çok yağ yaktıriyor metabolizmalarida daha hızlı çalışıyor. Benim eşim de aynıydı ama nedense bu sefer pek veremedi. Hakliymissin insan kıskanıyormuş diyorGünaydın güzel hanımlarhuzurlu mutlu ve bool eksili bir gün olsun inşallah. Bugün eşim oğlumla başka odada yattı bende gece girmememden de anladığınız üzre deliksiz bir uyku çektim ahhh nasıl ihtiyacım varmış çok iyi geldi. bu arada kızlar benim evde olmadığım dönemde eşim 10 kilo almayı başarmış ben diyet yaparken o da başladı ve dün tartıldı 5 kilo vermiş ya bu erkekler niye bu kadar kolay kilo veriyor vallahi kafayı yiycem bide diyoki diyetin çok başarılı teşekkür ederim dün sabah daha barışmamıştık ya bende burnumu kıvırıp geçmiştim ama içimden deli olmadım değil yani 5 kilo yavvv
keşke hepimizin şartları elverse de evimizde büyütebilsek ama dediğin gibi herkesin şartları aynı değil malesefİnsan böyle anlayışlı yorum görünce mutlu oluyor biliyor musun?Kimse el kadar kuşunu bırakıp çalışmak istemez ama herkes aynı şartlarda değil malesef. Bende gurbetteyim üstelik de aradaki mesafe çok uzak ki zaten aileler yaşlı genç bile olsalar yıllarca bizleri büyütmek için canlarını verdiler şimdi de tüm hayatınızı bırakın memleketinizi bırakın gelin benim çocuklarıma bakın diyemem desem de yapamazlar. Burda evde baktırmaya güvenecek birisi de yok ben çalışan insanım sadece gördükçe selam verdiğim insanlara nasıl güvenebilirim? Kreşin kamera sistemi var kızımda gidiyor ne zamandır müdürünü öğretmenini ablasını psikolığunu hatta aşçısını tanıyorum Allah korkusu olan iyi insanlar. Bir derdim olduğunda bile hemen koşuyorlar. Kızıma kendi bebekleri gibi bakıyırlar o yüzden içim rahat en azından ve yarım gün çalışıcam. Bunlara bile sahip olamayan insanlar var o yüzden ben halime şükrediyorum. Hastalık da senin dediğin gibi ablamız evde hasta bak antibiyotik kullanıyo burnu akıyo öksürüyo ve biz o haliyle bile bebeği ondan sakınamıyoruz kıskanmasın diye yani geçecekse en başta ablamızdan geçecek malesef.
hiç sorma canım ya hele hamileyken felan çok utanıyordum bide boyu 1.70 felanSeninki baya da zayıfmış canım valla ne diyeyim bilemedim bu kadar zayıf erkekle yan yana olmak zordur ya gram kilo alsan göze batar insanın sinirleri bozulur haklısın yani ne diyeyim.
yalnız değilsin arkadaşım benim boy 1.60Anlaşıldı grubun en kısası benim 1.63 o da yani şu an eminim daha da kısadır çünkü bel kemiğim eğri ve spor yapamadığın için biraz kamburluk oluştu yine ölçsek şu an daha kısa çıkarım kesin.
herşeyi olumsuz etkiliyor malesef evdeki huzursuzluk .Erkeklerin metabolizması böyle haksızlık yani ama ne yapalım. Bu sefer onun hedefide 13 kilo canım zaten fazlalığı vardı üzerine baya bi almış görünce tanıyamadım bizim üçüncü bebek geliyor sanırım hamile misin bana süpriz mi yaptn dedimsağol canım hiç ama hiç sevmiyorum eşimle küs olmayı valla her zerrem etkileniyor.
bende dün tırnaklarımı kesip törpüledimKızlar bi kil maskesi yaptım kendime birazdan da kahvemi içerim bugün kuaförüm iyileşirse saçımı kestirmeye gidicem saç boyamaya da uzun bir ara vermiştim bayadır dogal rengimi kullanıyordum eşim kızıl halimi çok sever kızıla boyayım mı dedim gözleri ışıldadı resmensaçımı da boyatıcam bir arkadaşım var evde izinli şuan oğlanı ona bırakıcam şöyle bir kendime bakayım artık kilo alınca aynaya bakmayı bırakıyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?