- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.161
işte bak dediğim gibi mecbur olmasak kim o kadar saat tutar ki bi çocuğuişte o çocuğu 7.30 dan 7 ye kadar bırakanlardan biri benim Allahtan şimdi mesai saatlerimiz yaz kış 8.30 oldu da 8 de bırakıyorum eskiden kışın 8 de mesai başladığında 7.30 da bırakmak için çocuğu 6 da kaldırıp hazırlayıp 6.45 de evden çıkarıyordum çocuk daha gece sabah olmadı bu saatte okul olmaz diye isyan ediyordu ilk 2 sene az çekmedim
Ben bir koşu evlenip geliyom belki kilo da veririm o sayedeMahpus kaderimiz canımama benimki ben yokken 10 kilo almayı başarmış düzensiz ye iç hareket de yok maşallah bir göbek var evlere şenlik çok üstüni gelmeyim diye biraz zaman tanıdım da artık yavaştan birlikte egzersiz yapmaya zorluycam o göbek diyetle felan gitmez yani hem birlikte yapınca komik oluyo bi yerden sonra hareketleri yapamıyoz gülme krizine giriyoz
Hiiiiç de öyle değil senin doğanda var bu canım sadece iş başa düşünce otomatik olarak içindeki bu gücü görmüş oluyorsun ay benim ortanca ablam çıkardığı donunu yerden almazdı öyle pasaklıydıben dayanamaz odasını toplardım dolabına kadar düzeltirdim ama şimdi bi gör evi pırıl pırıl iki tane çoçuğu var inci gibi herşeyi iş başa düşünce öyle bir yapılıyor ki sen bile şaşarsın içindeki güce
evlendim kilo verdim diyeni duymadımBen bir koşu evlenip geliyom belki kilo da veririm o sayede
Ben zaten normalden uzak anormal benevlendim kilo verdim diyeni duymadım
genelde o cümle ben evlenmeden önce diye başlar
Ahhh Allah bizlere güç versin...işte bak dediğim gibi mecbur olmasak kim o kadar saat tutar ki bi çocuğu
benim çalışma saatlerim esnek, erken gidersem erken çıkabiliyorum o yüzden sabahları okula babası hazırlıyor ben 6 da yola düşüyorum onlar 7.30 da, ben de akşam 4 de çıkıp alıyorum.
yawrum kıyamam yaa 6 bizim için erkenken onlar napsın
Amin. Bana da akıl fikir verebilir.Ahhh Allah bizlere güç versin...
Maşallah ya boylar harikaymış ama bazı insanlar uzun boylu olmaktan şikayetçi bende uzun olmak isterdimBenimkide asagi yukari ayni kilolarda biraz gobeklihepsi kalipli kardeslerimle beni gorenler dalga geciyor sulak yerde mi buyudunuz diye babam 187 erkek kardesim var 196 ben 172 bir tane daha var erkek kardesim oda 187 civarinda annem aramizda minik kaldi hepimiz yaninndayken bunlar senin mi masallah diyorlar
Canım yalnız değilsin boylarımız aynıAnlaşıldı grubun en kısası benim 1.63 o da yani şu an eminim daha da kısadır çünkü bel kemiğim eğri ve spor yapamadığın için biraz kamburluk oluştu yine ölçsek şu an daha kısa çıkarım kesin.
canım evlenince kadınlar ne yazıkki kilo alıyor ya bu konuda bir çalışma bile vardı ama şuan anımsayamadımBen bir koşu evlenip geliyom belki kilo da veririm o sayede
Afiyet olsunnnnKarnım acıktı ymkleri bkliyorum yaptım pişiyor taze fasulye ve ezogelin corbasi
Hep kadınlar hep kadınlar aman yaaaacanım evlenince kadınlar ne yazıkki kilo alıyor ya bu konuda bir çalışma bile vardı ama şuan anımsayamadım
Her zamanki gibi baya az canım sen koruma programında da bu kadar az mı yiyceksin?Kızlar şimdiden menumu paylaşayim akşam misafir var giremem.
Sabah çilekli somoothie bir haşlanmış yumurta.
Ara 2 ceviz bir fincan sütlü kahve
Öğlen ton balığı lorlu patlıcan salata.
Akşam mercimek çorbası salata. Su 3 lt
OO SÜPER ..Enerjik müziklerle bisikletteyim isteyen katılsınn kızlarrr
Sağol canım dediğin gibi hava ısındı 10 dakikada terletmeye başladı bu seferOO SÜPER ..
İYİ TERLEMELER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?