- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.181
Yarına sürpriz düşüşlerdeyim. İyi kilo verdiğim zamanlar oldu ama böylesi ilkKIZLAR YAZ GELMEYE BAŞLADI HEPİNİZ KAÇTINIZ
@htc71 güzellik uykunda mısın bakalım
İzmir de olmasam katılırdımEnerjik müziklerle bisikletteyim isteyen katılsınn kızlarrr
Benim yokkiiiiEnerjik müziklerle bisikletteyim isteyen katılsınn kızlarrr
hadi ya olsun ama kendin için verdin o kiloyu hedefine yaklaştınYarına sürpriz düşüşlerdeyim. İyi kilo verdiğim zamanlar oldu ama böylesi ilk
Sanırım %4 ü bulur. Ne yazık ki listede değilim
%4ü bulmuyormuş, hesapladım
spor için güzel zamanlar deseneSağol canım dediğin gibi hava ısındı 10 dakikada terletmeye başladı bu sefer
hadi ya olsun ama kendin için verdin o kiloyu hedefine yaklaştın
Boşver izmir havasının tadını çıkar çok sıcak bugünİzmir de olmasam katılırdım
Benim yokkiiii
Hemde nasıl canım ya havanın verdiği enerjide cabası çok iyi hissediyorum bugünspor için güzel zamanlar desene
Yok valla temizlige daldimKIZLAR YAZ GELMEYE BAŞLADI HEPİNİZ KAÇTINIZ
@htc71 güzellik uykunda mısın bakalım
Bu ne yandım ben marmaris soğuk valla dün bu saatlerde üstümde hırka donmuştum.Boşver izmir havasının tadını çıkar çok sıcak bugün
Valla bi günde yazlıkları çıkarttı hava ama muğlanın havasınada bayılıyorum ben emekli olunca komşun olmak hayalimiz yazın bile sıcak ama bunaltmıyo fazla nem olmuyo dimi ordaBu ne yandım ben marmaris soğuk valla dün bu saatlerde üstümde hırka donmuştum.
Yok canım muğla marmaris den daha soğuk. Emeklilik için en güzel yerler tavsiye ederim inşallah hayal gerçek olur canımValla bi günde yazlıkları çıkarttı hava ama muğlanın havasınada bayılıyorum ben emekli olunca komşun olmak hayalimiz yazın bile sıcak ama bunaltmıyo fazla nem olmuyo dimi orda
Anladmm canım olsun çok şanslısın yaz kış oranın havasını yaşıyosun marmariste bi butik hotel vardı bi hayalimde oraya gitmek ama uzak diye cesaret edemedik bi türlü artık nasip olursa o da emeklilikteYok canım muğla marmaris den daha soğuk. Emeklilik için en güzel yerler tavsiye ederim inşallah hayal gerçek olur canım
Hangisi acaba butik hotelin adı neydiAnladmm canım olsun çok şanslısın yaz kış oranın havasını yaşıyosun marmariste bi butik hotel vardı bi hayalimde oraya gitmek ama uzak diye cesaret edemedik bi türlü artık nasip olursa o da emeklilikte
Ben de dizi izlerken niye bu kadar yavaşım diyordumKızlar ya tv izlerken 1 saatte 26 27 km yapıyodum müzik dinleyerek 31 km yaptım bugün kulaklıkla dinledm 34 km olmuşblonde ambition kesinlikle müzikle öneriyorum
olsun sende fırsat buldukça yürüyüş yap canım
Hemde nasıl canım ya havanın verdiği enerjide cabası çok iyi hissediyorum bugün
Bende normal sanıyodum canım ama tv ile sürmek gerçekten yavaşlatıyomuş insanıBen de dizi izlerken niye bu kadar yavaşım diyordum
Kar mıCanım ben vandayım dün kar yağdı burayadaha yürüyüş mevsimi gelmedi ki zaten yürünebilecek yer de yok
Kar mı kar mı?Canım ben vandayım dün kar yağdı burayadaha yürüyüş mevsimi gelmedi ki zaten yürünebilecek yer de yok
eline sağlık canımYok valla temizlige daldimkoltuklari cektim halilari kaldirdim sil supur yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?