Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIZLAR YAZ GELMEYE BAŞLADI HEPİNİZ KAÇTINIZ
@htc71 güzellik uykunda mısın bakalım
Yarına sürpriz düşüşlerdeyim. İyi kilo verdiğim zamanlar oldu ama böylesi ilk
Sanırım %4 ü bulur. Ne yazık ki listede değilim
%4ü bulmuyormuş, hesapladım

Bu ne yandım ben marmaris soğuk valla dün bu saatlerde üstümde hırka donmuştum.
Valla bi günde yazlıkları çıkarttı hava ama muğlanın havasınada bayılıyorum ben emekli olunca komşun olmak hayalimiz yazın bile sıcak ama bunaltmıyo fazla nem olmuyo dimi orda

Valla bi günde yazlıkları çıkarttı hava ama muğlanın havasınada bayılıyorum ben emekli olunca komşun olmak hayalimiz yazın bile sıcak ama bunaltmıyo fazla nem olmuyo dimi orda
Yok canım muğla marmaris den daha soğuk. Emeklilik için en güzel yerler tavsiye ederim inşallah hayal gerçek olur canım

Yok canım muğla marmaris den daha soğuk. Emeklilik için en güzel yerler tavsiye ederim inşallah hayal gerçek olur canım
Anladmm canım olsun çok şanslısın yaz kış oranın havasını yaşıyosun marmariste bi butik hotel vardı bi hayalimde oraya gitmek ama uzak diye cesaret edemedik bi türlü artık nasip olursa o da emeklilikte

Ben de dizi izlerken niye bu kadar yavaşım diyordum
Bende normal sanıyodum canım ama tv ile sürmek gerçekten yavaşlatıyomuş insanı
Canım ben vandayım dün kar yağdı buraya daha yürüyüş mevsimi gelmedi ki zaten yürünebilecek yer de yok
Kar mı bugün oğlanı tişört üstüne ince ceketle gezdirdim bi baktm alnından ter akıyodu o zaman sende en iyisi edin bi tane bisiklet canım a101ler bile getiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…