Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Form bisküvi yemiş form yemiş hem de 50 kalori
Afiyet olsun canım ben yürüyüş yaparken hiç dikkat etmiyordum robot gibi dakika tutuyordum. Yarın km hesabı yapayım.

Hayır kaptanım topla kendini SARS kendini ne verememesi sen eski topraksın sen eskiden de verdin gene vericeksin bırakma salma benim gibileri örnek alma kendine

Genelde 1 civarları uyurum canım o zaman ben cevizden vazgeçmiyim sütlü nescafeyi yarın içeyim

Gidemememizde de bi hayır varmış yani
Çok güzel yer orası ayrı annemlerin arkadaşının villası sahilde biz de onlarda kalıyorduk onlar bu yıl kaç lira ister üst katına hiç bilmiyorum enflasyon, döviz, TÜFE ,ÜFE derken

Afiyet olsun canım

Geriye bakma artık canım yarın hafif beslenirsin suçluluk hissetme sakın toparlan yeniden başla

Afiyet olsun canım güzel akşam az gibi olmuş ondan mi acıktın acaba

Maşallah ya boylar harikaymış ama bazı insanlar uzun boylu olmaktan şikayetçi bende uzun olmak isterdim
Evet canim 196 olan erkek kardesim bazi yonden sevmiyor kiyafet ayakkabi bulmasi daha zor oluyor otobuslerde suklum puklum oturuyor kapilardan egilerek geciyor bu yonlerden sikayetci
canım evlenince kadınlar ne yazıkki kilo alıyor ya bu konuda bir çalışma bile vardı ama şuan anımsayamadım
Onlardan biri de benim evlenince tam 10 kilo almistim
eline sağlık canım
Sagol kuzum gel kahve de yapam sana
Dolu dolu bir menü olmuş canım afiyet olsun
tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canim guzel
Afiyet olsun canim protein gunu olmus
11:00
2 küp peynir
1 form etimek
Domates kapya maydonoz dereotu
Çay
15:30
Közlenmiş patlıcandan karnıyarık 2 adet (yağsız)
1 kase yoğurt
19:00
5-6 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna
2,5 lt su
Afiyet olsun kaptancim en fazla 500 kaloridir bir kilo almak icin 7000 kusur kalori lazim yani kilo aldirmaz ama odemden dolayi fazla cikabilir hemen yarina toparlarsin zaten
Afiyet olsun canım
Sagol kuzum sana da
Canım.birseyler ymk istiyo ya off
Dolapta pasta var ama yemiyorum
Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir domates salatalık 5 badem zeytin
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1kase yoğurt 1 kase çorba
2 lt su
Afiyet olsun guzel canim

Teşekkürler canım

Bugünde kıymalı yumurtalar pişti olmuş nohuttan sonra afiyet olsun canım şimdi mis gibi temizlik kokan evinin tadını çıkarabilirsin
Tesekkur ederim kuzum evet cok iyi oldu birde mutfaga girerim orada da makinalri falan cekerim dolaplar derken oda aradan cikar ramazan gelmeden gelin hepinize kahve yapayim

Hafif olmus afiyet olsun kuzum
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Kaşarlı omlet peynir zeytin bir çay bardağı çiğ kuruyemiş

Akşam
Haşlama et çok az bulgur pilavı
Az olmamis mi canim

Her zamanki gibi baya az canım sen koruma programında da bu kadar az mı yiyceksin?
Yok canım bugün Perşembe diye böyle ve korumada bu kadar sikmicam kendimi spor programı da yaptım mı bir kilo yarım kilo fark etmicek yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…