- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.281
Tatilden sonra tam adapte olamadin mu kuzum ondan mi oldukızlar bugün süpersiniz
utandım kendimden
Olurmu canım sen çok güzel veriyorsun hemde deli gibi sporda yapmiyosun o kadar spor yapıyoruz bizden ne kadar az gidiyor onu düşünkızlar bugün süpersiniz
utandım kendimden
Neeee hayırrrr gitmeeeee 55 yapalım şu hedefi hadiKızlar hedefime ulaştım sonundaçok mutluyum ya kaptancim drdotty SchonerDuft artık mezun olmak istiyorum
***14.Takım 619.Etap ***
ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80/67.0/0.80/%1.18)
SchonerDuft (68.10///% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)
14.Takım Ortalaması :
SchonerDuft drdotty
[/QUOTE]al ver feleğini şaşırttık metabolizmanın
adet görmemen tabiki etken canım olduğun zaman daha rahatlarsın
doğumdan sonra rahat bi 6 ay geçmesi lazım hormonların oturması için
SchonerDuft drdotty
Nazar mı değdi diğer takımda hala kalan var mı belki pis gözleriyle geri gelsin dediyseya bana da ne oldu anlamadım önceki mezuniyetimde haftada 1 kilo verirken şimdi 200-300 gidiyorumhalbuki ramazan girmeden vermeliydim bu kiloları
magiccim o ne kız ölee utanır insan böyle güzel kilo verilir miNeeee hayırrrr gitmeeeee 55 yapalım şu hedefi hadi
Kızlar bu ne ya hedefine yakın insanlr böyle kilo virir mi ayıp diye bişey var
Kız Allah seni emiNazar mı değdi diğer takımda hala kalan var mı belki pis gözleriyle geri gelsin dediyse
Sagol tatlimAfiyet olsun canım
Anladim canim oyleyse sorun yok ben miktarlarida az olarak dusunmustum ondan az geldiAkşam en azından ekmek yemeseydin daha iyi olurdu sanki canım diğerleri güzel spor zaten güzel.
Bol yumurtalı bir gün olmuşafiyet olsun canım
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bi gün olmuş canım böyle olunca açlık hissetmiyo musun?
Canım ben miktar yazmıyorum ya heh o zaman bil ki onu çok yiyorum. Ama diyorsam ki az veya işte 3 kaşık viya 1 bardak felan onlar ölçülü yemem gerekenlerdir az yemişimdir diğerlerini hep doyana kadar yiyorum ben.
Kabağı bırakmamışsın canım
Kızlar benim diyetimde serbest gıdalarda miktar sınırı yok mesela peynir şimdi ben sadece peynir yazıyorum ya ama siz bilinki ben onu çok yiyorum yani doyana kadar yiyorum öyle kibrit kutusu felan hesabı yok. Ama diyorsam ki az yedim veya kaşıkla yedim veya 1 bardak diye onlar miktarlı yemem gerekenlerdir onlardan az yemişimdir. Mesela yumurtam iki taneydi peynirim bayaaa bi vardı zeytinleri saymadım bile baya çok yemiştim zaten 1 çay bardağı kuruyemiş de inanılmaz tk tutuyor akşam da etimin ölçüsü yoktu öyle bir parça felan değil baya yağlarından felan yiyerek yedim suyunu içtim bulgur pilavını istemedi bile canım sadece 2 kaşık aldım. Yani ben hiç açlık çekmiyorum. Ara öğünlerim olmadığı icin size az geliyor ama ben miktar olarak doyana kadar yediğim için çok yemiş oluyorum hiç açlık hissetmiyorum.
Sagol canim
HosgeldinBu takıma nasıl basvurucam
Teşekkür ederimKız Allah seni emivalla takımın genç ruhu ohhh iyi geliyosun bize
magiccim o ne kız ölee utanır insan böyle güzel kilo verilir miNeeee hayırrrr gitmeeeee 55 yapalım şu hedefi hadi
Kızlar bu ne ya hedefine yakın insanlr böyle kilo virir mi ayıp diye bişey var
IsyandalarBu alıntılara noldu yine
***14.Takım 619.Etap ***
ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80/67.0/0.80/%1.18)
SchonerDuft (68.10///% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10/67.9/0.2/%0.29)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)
14.Takım Ortalaması :
SchonerDuft
drdotty
Aynen canım bugün zaten toz karışımada başlicam yoksa takım beni diskalifiye etcekBu hafta sana kaçamak yokkk
magiccim o ne kız ölee utanır insan böyle güzel kilo verilir mi
güzel bi kapanış yapmak istedin heralde
mezun ediyormuyuz seni bu hafta yoksa hazır veriyor iken devam mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?