- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.301
Merhaba canım, başvurmuş sayılırsın bu mesajınlaBu takıma nasıl basvurucam
O senin kendi HARİKALIĞIN
arden32 (80.5///%) B.tarhii:15 04/2019 B.kilo: 81,40 Hedef:65,00MİNİK ADAYLARIMIZ
619. Etap
chaos1023(96,40///%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:
drdotty (78,4/77,1/1,3/%1,66)
Rabia- (76.8///%) sabit Hedef : 65
Yok artık 55Aynen canım benim hormonler zaten üç yıldır kızgın çöllerden serin sulara serun sulardan kızgın çöllere kafayı yedi
Valla bence siz harikasınız benim başlangıçta böyle gitmesi çk normal önemli olan yaklaştıkçe verebilmek. Saygıyla eğiliyorum önünüzde
Tatilden sonra tam adapte olamadin mu kuzum ondan mi oldu
Hadi bu haftayi cok guzel geçir guzel bir düşüş olsunolur mu
ay saol kuzum moral verdinOlurmu canım sen çok güzel veriyorsun hemde deli gibi sporda yapmiyosun o kadar spor yapıyoruz bizden ne kadar az gidiyor onu düşün
kız sen keşke minnaklarda klasaydın daha iyi veriyordun o zmaanAman ya 100 gram için mi aç kaldık bi hafta
Valla ya ilk iki hafta 3 kusur verdim son iki haftada 300 mü kaç oldukız sen keşke minnaklarda klasaydın daha iyi veriyordun o zmaan
hızlı koşan diye bişey duydunmuValla ya ilk iki hafta 3 kusur verdim son iki haftada 300 mü kaç oldu
Yok ya alıntı falan yapmiycam ben yani yeşilin alıntısı aldı basını gidiyo
Ne sinir bozucu bişey ya 5 kaşık makarnanın bize ettiğine bak. En doğrusunu yapıyosun canım hic moral bozmak yok yola devammmmmmGelelim kıymalı yoğurtlu makarnanın faydalarına
75,9 kiloyu görmüş olan ben an itibariyle 77,1 kiloyum
Makarnaya tövbe edip yoluma devam ediyorum. Bugün kendime zencefilli limonlu detox suyu hazırladım. Evde ıspanak var pişince pek sevmiyorum öğle saatlerinde salata olarak değerlendireceğim, akşama ton balıklı salata biraz karabuğday ilave ederim çünkü doymuyorum. Ara öğünlerim detox suyum ve yeşil çaydan ibaret olacak. Hadi bakalım umarım başarabilirim
ilk cümlene koptum canım kusura bakmaGelelim kıymalı yoğurtlu makarnanın faydalarına
75,9 kiloyu görmüş olan ben an itibariyle 77,1 kiloyum
Makarnaya tövbe edip yoluma devam ediyorum. Bugün kendime zencefilli limonlu detox suyu hazırladım. Evde ıspanak var pişince pek sevmiyorum öğle saatlerinde salata olarak değerlendireceğim, akşama ton balıklı salata biraz karabuğday ilave ederim çünkü doymuyorum. Ara öğünlerim detox suyum ve yeşil çaydan ibaret olacak. Hadi bakalım umarım başarabilirim
Ya bidr regl dönemim yaklaştı karnım balon gibi ona yoruyorum çünkü ağır kaçamaklar yapmadm inşallah bende magickk gibi olurum yahızlı koşan diye bişey duydunmu
şaka bi yana listelerini takip edemedim ama diyetini uyguladığın sürece illa ki düşecek
bakmagickk te öle diyordu birden düştü kilosu
Inşallah canım senin meto çok iyi çalışıyor çünkü sporda yaptinmi tamamdıray saol kuzum moral verdin
sporu katmaya başladım hayatıma bakalım inşallah güzel verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?