Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım ağır şeyler yemiyim diye genelde proteine yüklenmiş oluyomda bakalm yarın faydasını görcem mi
Tesekkur ederim kuzum evet cok iyi oldu birde mutfaga girerim orada da makinalri falan cekerim dolaplar derken oda aradan cikar ramazan gelmeden gelin hepinize kahve yapayim
Ooo erken bayram temizliği olmuş olur ellerine sağlık canım yarınki sabah kahvelerimiz senden o zaman

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Akşam en azından ekmek yemeseydin daha iyi olurdu sanki canım diğerleri güzel spor zaten güzel.

Bol yumurtalı bir gün olmuş afiyet olsun canım

11:00
2 küp peynir
1 form etimek
Domates kapya maydonoz dereotu
Çay
15:30
Közlenmiş patlıcandan karnıyarık 2 adet (yağsız)
1 kase yoğurt
19:00
5-6 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna
2,5 lt su
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bi gün olmuş canım böyle olunca açlık hissetmiyo musun?

Ben okurken acıktım dicem de ben de az yedim bugün
Canım ben miktar yazmıyorum ya heh o zaman bil ki onu çok yiyorum. Ama diyorsam ki az veya işte 3 kaşık viya 1 bardak felan onlar ölçülü yemem gerekenlerdir az yemişimdir diğerlerini hep doyana kadar yiyorum ben.

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir domates salatalık 5 badem zeytin
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1kase yoğurt 1 kase çorba
2 lt su
Kabağı bırakmamışsın canım

Hafif olmus afiyet olsun kuzum

Az olmamis mi canim
Kuzum senin menü de az.

Kızlar benim diyetimde serbest gıdalarda miktar sınırı yok mesela peynir şimdi ben sadece peynir yazıyorum ya ama siz bilinki ben onu çok yiyorum yani doyana kadar yiyorum öyle kibrit kutusu felan hesabı yok. Ama diyorsam ki az yedim veya kaşıkla yedim veya 1 bardak diye onlar miktarlı yemem gerekenlerdir onlardan az yemişimdir. Mesela yumurtam iki taneydi peynirim bayaaa bi vardı zeytinleri saymadım bile baya çok yemiştim zaten 1 çay bardağı kuruyemiş de inanılmaz tk tutuyor akşam da etimin ölçüsü yoktu öyle bir parça felan değil baya yağlarından felan yiyerek yedim suyunu içtim bulgur pilavını istemedi bile canım sadece 2 kaşık aldım. Yani ben hiç açlık çekmiyorum. Ara öğünlerim olmadığı icin size az geliyor ama ben miktar olarak doyana kadar yediğim için çok yemiş oluyorum hiç açlık hissetmiyorum.

Baya dengeli güzel olmuş canım afiyet olsun.

ucukgenclik canım ben senin menünü göremedim ya?

Biraz karbonhidrat ağırlıklı bi gün olmuş canım böyle olunca açlık hissetmiyo musun?
Canımsın bugün suçluluktan olsagerek hiç açlık hissetmiyorum. Pek sevmediğim makarnayı, evde kendim için hazırlığım varken ve henüz acıkmamışken yediğim için çok pişmanım. Bütün akşam su içtim , makarnadan sonra hemen müshil etkili bi ilaç aldım. 1 saat yürüyüş yaptım. İnşallah çok etkilemez tartıyı

Ayy canım o kadar da yüklenme kendine ya çok da yememişsin ki zaten etkilemez merak etme. Telafi etmiştir o.

Çok yemişsin biraz azaltman lazım hiç yakıştıramadım sana

Kızlar otobüste uyumuşum eve bir geldim regl olmuşum çok sinirim bozuldu. Menüm
Kahvaltı 2 KK peynir, 9 zeytin, maydanoz, çay, 2 dilim ekmek
Öğlem 3 incir, çay
Akşam tavuklu salata
Y YesilinBuyusu sanki ben bunu yazdım ya menümü çünkü salatayı 5 de yedim çok acıktım bir ara küçük şişe su içtim. Bugün 2 litre su içtim.

***14.Takım 619.Etap ***

ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5///%)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2///%)
htc71 (67.80//%)
SchonerDuft (68.10//% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)

14.Takım Ortalaması :

***14.Takım 619.Etap ***

ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5///%)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80//%)
SchonerDuft (68.10//% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)

14.Takım Ortalaması :

Canım benim listede olmam gerekiyor unuttun sanırım?

***14.Takım 619.Etap ***

ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5///%)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80//%)
SchonerDuft (68.10//% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)

14.Takım Ortalaması :

[/QUOTE]

SchonerDuft drdotty

Son düzenleme:

Hedef koymamıştın di mi sen valla akıllılık etmişsin ben pazartesiden beri sadece 100 gram verebilmişim. Allahtan tutturduk hedefi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…