Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hedef koymamıştın di mi sen valla akıllılık etmişsin ben pazartesiden beri sadece 100 gram verebilmişim. Allahtan tutturduk hedefi

ya bana da ne oldu anlamadım önceki mezuniyetimde haftada 1 kilo verirken şimdi 200-300 gidiyorum halbuki ramazan girmeden vermeliydim bu kiloları

ben blonde ambition u çok merak ediyorum
bu arada ç.oook iyi vermişin

Mecbur kabak yedim kuzucum başka bişey kalmamıştı bu arada peyniri bende bol yerim

ya bana da ne oldu anlamadım önceki mezuniyetimde haftada 1 kilo verirken şimdi 200-300 gidiyorum halbuki ramazan girmeden vermeliydim bu kiloları
Bende öyleyim canım bu sefer daha yavaş veriyorum üstelik daha fazle kilom olmasına rağmen ya vücudum daha alışmadı ya da metabolizmam yavaşladı iyice

ben blonde ambition u çok merak ediyorum
bu arada ç.oook iyi vermişin
Normalde bu hafta 2 2.5 veririm diye bekliyırdum ben daha adet görmedim ya hormnlarda tam yerine oturmadı ondan olabilir mi acaba ya?

Canım çok iyi vermişsin Y YesilinBuyusu harikasın ben dedim yakın zamanda 70 olacaksın sonrada gelsin 6 lar yazın rahat edersin en azından kuzum

Ya evet iyi gitti aslında ama canım sen biliyosun normalde 2 veya 2.5 verirdim adet görmedim ya ondan mı oluyo ki bunu zor verdim nerdeyse. Gerçi spor yapmıyorum onun etkisi büyük.

***14.Takım 619.Etap ***

ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80//%)
SchonerDuft (68.10//% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)

14.Takım Ortalaması :

[/QUOTE]

SchonerDuft drdotty
[/QUOTE]

Ya evet iyi gitti aslında ama canım sen biliyosun normalde 2 veya 2.5 verirdim adet görmedim ya ondan mı oluyo ki bunu zor verdim nerdeyse. Gerçi spor yapmıyorum onun etkisi büyük.
Spor yapsan zaten seni kimse tutamaz birde adet olsan çok iyi olur şişlik var

***14.Takım 619.Etap ***

ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80/67.0/0.80/%1.18)
SchonerDuft (68.10///% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)

14.Takım Ortalaması :

SchonerDuft drdotty

SchonerDuft drdotty
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Hedefe bu kadar yakınken 1.2 nedir kuzu yaa ne ettin sen yaaa maşallah

Spor yapsan zaten seni kimse tutamaz birde adet olsan çok iyi olur şişlik var

Di mi yavaştan zorlayayım artık kendimi ama bak inan masumum dün tam açtım müziği yemin ederim oğlum 1 dk durmadı ben napıyğm şimdi ya

al ver feleğini şaşırttık metabolizmanın
adet görmemen tabiki etken canım olduğun zaman daha rahatlarsın
doğumdan sonra rahat bi 6 ay geçmesi lazım hormonların oturması için

SchonerDuft drdotty
[/QUOTE]
[/QUOTE]
magiccim o ne kız ölee utanır insan böyle güzel kilo verilir mi
güzel bi kapanış yapmak istedin heralde
mezun ediyormuyuz seni bu hafta yoksa hazır veriyor iken devam mı :)

[/QUOTE]
magiccim o ne kız ölee utanır insan böyle güzel kilo verilir mi
güzel bi kapanış yapmak istedin heralde
mezun ediyormuyuz seni bu hafta yoksa hazır veriyor iken devam mı :)
[/QUOTE]
Demiştim ya kuzum benim geçen sabitti bu hafta böyle birden gideceğini biliyordum değişik metabolizma var bende sporu azalttigim an gidiyor demekki kaslar şişiyor yok canım mezun olmak istiyorum artık ama yine burayı bırakmam ziyaret ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…