- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.261
Hedef koymamıştın di mi senvalla akıllılık etmişsin ben pazartesiden beri sadece 100 gram verebilmişim. Allahtan tutturduk hedefi
ilk sayfada kurallar var canım onu oku kabul edersen eğer katılım durumuna göre 2 hafta deneme süren varBu takıma nasıl basvurucam
benKızlaaar günaydınnnn. İnşallah hepiniz hedefleri tutturmuşsunuzdur. Ben cezadan yırttım şükürbu hafta listeye de şöyle hızlı bi giriş yapmış oldum iyi oldu. Hadi tartılın artıkın merakla bekliyorum.
Mecbur kabak yedim kuzucum başka bişey kalmamıştıAkşam en azından ekmek yemeseydin daha iyi olurdu sanki canım diğerleri güzel spor zaten güzel.
Bol yumurtalı bir gün olmuşafiyet olsun canım
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bi gün olmuş canım böyle olunca açlık hissetmiyo musun?
Canım ben miktar yazmıyorum ya heh o zaman bil ki onu çok yiyorum. Ama diyorsam ki az veya işte 3 kaşık viya 1 bardak felan onlar ölçülü yemem gerekenlerdir az yemişimdir diğerlerini hep doyana kadar yiyorum ben.
Kabağı bırakmamışsın canım
Kızlar benim diyetimde serbest gıdalarda miktar sınırı yok mesela peynir şimdi ben sadece peynir yazıyorum ya ama siz bilinki ben onu çok yiyorum yani doyana kadar yiyorum öyle kibrit kutusu felan hesabı yok. Ama diyorsam ki az yedim veya kaşıkla yedim veya 1 bardak diye onlar miktarlı yemem gerekenlerdir onlardan az yemişimdir. Mesela yumurtam iki taneydi peynirim bayaaa bi vardı zeytinleri saymadım bile baya çok yemiştim zaten 1 çay bardağı kuruyemiş de inanılmaz tk tutuyor akşam da etimin ölçüsü yoktu öyle bir parça felan değil baya yağlarından felan yiyerek yedim suyunu içtim bulgur pilavını istemedi bile canım sadece 2 kaşık aldım. Yani ben hiç açlık çekmiyorum. Ara öğünlerim olmadığı icin size az geliyor ama ben miktar olarak doyana kadar yediğim için çok yemiş oluyorum hiç açlık hissetmiyorum.
Sağol canım benimAfiyet olsun kuzum çok guzel menu
Bende öyleyim canım bu sefer daha yavaş veriyorum üstelik daha fazle kilom olmasına rağmen ya vücudum daha alışmadı ya da metabolizmam yavaşladı iyiceya bana da ne oldu anlamadım önceki mezuniyetimde haftada 1 kilo verirken şimdi 200-300 gidiyorumhalbuki ramazan girmeden vermeliydim bu kiloları
Normalde bu hafta 2 2.5 veririm diye bekliyırdum ben daha adet görmedim ya hormnlarda tam yerine oturmadı ondan olabilir mi acaba ya?
Canım çok iyi vermişsin Y YesilinBuyusu harikasın ben dedim yakın zamanda 70 olacaksın sonrada gelsin 6 lar yazın rahat edersin en azından kuzum
Spor yapsan zaten seni kimse tutamaz birde adet olsan çok iyi olur şişlik varYa evet iyi gitti aslında ama canım sen biliyosun normalde 2 veya 2.5 verirdim adet görmedim ya ondan mı oluyo ki bunu zor verdim nerdeyse. Gerçi spor yapmıyorum onun etkisi büyük.
***14.Takım 619.Etap ***
ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80//%)
SchonerDuft (68.10//% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)
14.Takım Ortalaması :
Spor yapsan zaten seni kimse tutamaz birde adet olsan çok iyi olur şişlik var
al ver feleğini şaşırttık metabolizmanınBende öyleyim canım bu sefer daha yavaş veriyorum üstelik daha fazle kilom olmasına rağmen ya vücudum daha alışmadı ya da metabolizmam yavaşladı iyice
Normalde bu hafta 2 2.5 veririm diye bekliyırdum ben daha adet görmedim ya hormnlarda tam yerine oturmadı ondan olabilir mi acaba ya?
***14.Takım 619.Etap ***
ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50///%)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01)
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46)
htc71 (67.80//%)
SchonerDuft (68.10//% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,60///%)
ucukgenclik (68.10///%)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)
14.Takım Ortalaması :
kızlar bugün süpersiniz
[/QUOTE]al ver feleğini şaşırttık metabolizmanın
adet görmemen tabiki etken canım olduğun zaman daha rahatlarsın
doğumdan sonra rahat bi 6 ay geçmesi lazım hormonların oturması için
SchonerDuft drdotty
Sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?