- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.321
Canım kaçamak yapmadiktan sonra kilo düşüyo gercekten yeterki sabretYa bidr regl dönemim yaklaştı karnım balon gibi ona yoruyorum çünkü ağır kaçamaklar yapmadm inşallah bende magickk gibi olurum ya
tabi ki onunda etkisi canımYa bidr regl dönemim yaklaştı karnım balon gibi ona yoruyorum çünkü ağır kaçamaklar yapmadm inşallah bende magickk gibi olurum ya
Mezuniyet partime hoşgeldiniz kizlar hadi zumbaya
mezuniyetimiz var bugün
magickk i mezun ediyoruz
elbiseler hazır mı?
kimler kaç beden elbiseleri ile katılıyor bakalım
içinde olmayı hayal ettiğininiz elbise resimlerini de eklemeyi unutmayın !!!
Ay ama bi kare çikolata yemiştim o bozar mı ama haftanın 5 6 günü spor yapıyorumCanım kaçamak yapmadiktan sonra kilo düşüyo gercekten yeterki sabret
Ay güya seninle 64.9 olcaktm seni yakalıcaktmtabi ki onunda etkisi canım
bu hafta takip edicem seni bakalım
Yok canim bozmaz o kadar da değıl küçük kareyse sorun yok yaniAy ama bi kare çikolata yemiştim o bozar mı ama haftanın 5 6 günü spor yapıyorum
Ay güya seninle 64.9 olcaktm seni yakalıcaktm
Aynen canım küçük kare ama bitter değildi üzümlü fındıklıYok canim bozmaz o kadar da değıl küçük kareyse sorun yok yani
Eki Görüntüle 2262639
Geçen Cuma 56,50
Bugün 56,0
Fark 500 gr
kızlarSchonerDuft drdotty tugbaFB bu kilo ile mezun olmam mümkünse ben mezun olmak istiyorum.
Kaptanım Y YesilinBuyusu 570. Etapta hamilelik nedeniyle izine ayrılmış. Şu an kaçıncı etaptayız hatırlayamadım ama aldığı kiloyu ayrı kaldığı etap sayısına böleceksin canım.
Canım seni zaten Anka ayırmış 1. TakımdanAma artı olarak hesaplanmıycak di mi? Ayrılırken öyle söylemişlerdi de benim kaptanıma.
Tebrikler canım çok iyi verdin sen 4 ayda harika birde bana bak zorla verdimEki Görüntüle 2262639
Geçen Cuma 56,50
Bugün 56,0
Fark 500 gr
kızlarSchonerDuft drdotty tugbaFB bu kilo ile mezun olmam mümkünse ben mezun olmak istiyorum.
Tamamdır canımKaptanım Y YesilinBuyusu 570. Etapta hamilelik nedeniyle izine ayrılmış. Şu an kaçıncı etaptayız hatırlayamadım ama aldığı kiloyu ayrı kaldığı etap sayısına böleceksin canım.
Teşekkür ederim canım daha çok verirdim ama cocuklar falan son dönem çok yoruyor. Üstelik birazda WC sikintim var biliyorum ki psikolojik onun için yine bir kiloyu verince buraya etiketlerim herkesi ama şu an için çok zor ve takıma haksızlık yapmak istemiyorum.Tebrikler canım çok iyi verdin sen 4 ayda harika birde bana bak zorla verdim
evet canım bende baktım kurala göre artı olarak başlanıyormuşCanım seni zaten Anka ayırmış 1. Takımdan
Karar defterindeki kural ne ise o
AmaAnka canım hamilelik nedeniyle ayrılanlar İçin hiç adil değil tekrar tekrar baktım karar defterine sana özelden ulaşamadım moni kaptanıma da danıştım.
Yapacak bişey yok olsun
Evet canım mezun olmak istiyorum mecburen takıma haksızlık yapmak istemiyorum bir hafta daha sabit çıkarsam iyice sinirim bozulur çünkü
çok iyi canım tebrik ederim
4 ayda 11.7 kilo vermişin
ayrıca mezunda olabiliyorsun ama tabi ki senin tercihin
Öyle düşünme canım her gram bir emek bizim için neler yaşadık bunu en iyi sen bilirsin :)Tebrikler canım çok iyi verdin sen 4 ayda harika birde bana bak zorla verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?