Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mezuniyetimiz var bugün
magickk i mezun ediyoruz
elbiseler hazır mı?

kimler kaç beden elbiseleri ile katılıyor bakalım
içinde olmayı hayal ettiğininiz elbise resimlerini de eklemeyi unutmayın !!!

Mezuniyet partime hoşgeldiniz kizlar hadi zumbaya

Kızlar günaydın herkese boolll boolll eksiler dilerim 2günlük geçmişi okuyamadım ondan beni etiketleyin olduysa kusura bakmasın bakamadım bile üstelik bu sabah da uyandım internet paketim bitmiş kızlar ondan 2-3 gün giremezsem beni merak etmeyin şimdi kızı okula getirince okulum wi-fi sinden hemen girdim kilo bildirim için kilom malesef sabit
SchonerDuft tugbaFB drdotty kilom sabit

Kaptanım Y YesilinBuyusu 570. Etapta hamilelik nedeniyle izine ayrılmış. Şu an kaçıncı etaptayız hatırlayamadım ama aldığı kiloyu ayrı kaldığı etap sayısına böleceksin canım.

Ama artı olarak hesaplanmıycak di mi? Ayrılırken öyle söylemişlerdi de benim kaptanıma.

Ama artı olarak hesaplanmıycak di mi? Ayrılırken öyle söylemişlerdi de benim kaptanıma.
Canım seni zaten Anka ayırmış 1. Takımdan
Karar defterindeki kural ne ise o
Ama Anka canım hamilelik nedeniyle ayrılanlar İçin hiç adil değil tekrar tekrar baktım karar defterine sana özelden ulaşamadım moni kaptanıma da danıştım.
Yapacak bişey yok olsun

***14.Takım 619.Etap ***

ELF_LR35 (94.0///%)
sena zeynep(56,50/56.0/50/%0,88)
magickk (59.5/58.3/1.2/%2.01) mezun olmak istiyor.
Yellow girl (64.9///%)
tgb1907(65.2/64.9/0.3/%0.46) izine ayrılmak istiyor.
htc71 (67.80/67.0/0.80/%1.18)
SchonerDuft (68.10///% )
Mavi95 (82.6///%)
berkas (65,6/65.5/0.1/%0.15)
ucukgenclik (68.10/67.9/0.2/%0.29)
yesilinbuyusu (80.20/78.50/1.7/%2.13)

14.Takım Ortalaması :

Tebrikler canım çok iyi verdin sen 4 ayda harika birde bana bak zorla verdim
Teşekkür ederim canım daha çok verirdim ama cocuklar falan son dönem çok yoruyor. Üstelik birazda WC sikintim var biliyorum ki psikolojik onun için yine bir kiloyu verince buraya etiketlerim herkesi ama şu an için çok zor ve takıma haksızlık yapmak istemiyorum.

evet canım bende baktım kurala göre artı olarak başlanıyormuş

çok iyi canım tebrik ederim
4 ayda 11.7 kilo vermişin
ayrıca mezunda olabiliyorsun ama tabi ki senin tercihin
Evet canım mezun olmak istiyorum mecburen takıma haksızlık yapmak istemiyorum bir hafta daha sabit çıkarsam iyice sinirim bozulur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…