- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.521
Bugün çok hafif geçmiş afiyet olsun canımMenum
Kahvalti ( ogle oldu neredeyse 11:00 )
2 yumurta
Kk peynir
Domates bol yesillik
5 zeytin
1 dilim ekmek
1.5 tk tahin pekmez karisimi
Oglen
Yok
Ara
Ceyrek muz
1 ince dilim armut
2 kasik yogurt
Aksam
1 tabak Ispanak yumurtali
3 yk yogurt
Çeyrek ekmek
Su 1.5 lt oldu
Spor
400 ipsiz ip ziplama
30 mekik
30 sag 30 sol bacak makas hareketi
Aksami 1 saat once yedim acikirsam yarim meyve 1 bardak sut eklerim
Aynisi bendede var ama bunu hic düşünmemiştim kuzum bundan olabilirYarın bende protein yapacam. Avakado ezmesine bayılıyorum bende . Afiyet olsun canım.
Birde birşey sorcam . Sağ bacak sola göre daha kalın nasıl eşitleyebilirim.
Canım o genelde bir tarafı istemsiz de olsa daha çok kullanmaktan kaynaklanır benimde sol hep 1 cm daha kalın ben pek önemseedim yani önemseyecek derecede de değil ama tek yapabileceğin şey mesela sol bacak çalışırken 10 kere yapıyorsan sağ bacağı 20 yapacaksın eşitlenecek. Benim solum güçsüz ben genelde plates yaparken sol sayılarında kaçak oluyorYarın bende protein yapacam. Avakado ezmesine bayılıyorum bende . Afiyet olsun canım.
Birde birşey sorcam . Sağ bacak sola göre daha kalın nasıl eşitleyebilirim.
Aynisi bendede var ama bunu hic düşünmemiştim kuzum bundan olabilirnerden anladin dersen gozle görülür pek fark yok ama pantolonların hep sol pacasi cok cok az daha asagida oluyor ozellille ispanyol paca giydigimde oda fark edilecek kadar degil ama kendim anliyorum neden oyle anlam verememistim ayaktayken hep sol bagagimin ustune yuklenip durdugumdan daha ince olabilir mi bak googleden resim buldum bunun gibi durmakdan bahsediyorum genelde hep sol bacak ustunde ayakta duruyorum ayakta beklerken Eki Görüntüle 2263148
Menum
2 yumurta
Kk peynir
Domates bol yesillik
5 zeytin
1 dilim ekmek
Oglen
Yok
Ara
Ceyrek muz
1 ince dilim armut
2 kasik yogurt
Aksam
3 yk yogurt
Çeyrek ekmek
Su 1.5 lt oldu
Spor
400 ipsiz ip ziplama
30 mekik
Aynen canım ya benimde öyle sol bacağımın üstünde duruyorum hep sol daha ince sağ daha kalın sağ kolumda daha kalınAynisi bendede var ama bunu hic düşünmemiştim kuzum bundan olabilirnerden anladin dersen gozle görülür pek fark yok ama pantolonların hep sol pacasi cok cok az daha asagida oluyor ozellille ispanyol paca giydigimde oda fark edilecek kadar degil ama kendim anliyorum neden oyle anlam verememistim ayaktayken hep sol bagagimin ustune yuklenip durdugumdan daha ince olabilir mi bak googleden resim buldum bunun gibi durmakdan bahsediyorum genelde hep sol bacak ustunde ayakta duruyorum ayakta beklerken Eki Görüntüle 2263148
Selam kızlar bugün eski evraklardı falandı derken babamla akşam yaptık.
Kahvaltım peynir, zeytin, 2 galeta, çay
Öğlem yayla çorbası
Akşam lahana çorbası
Tempolu bir saat yürüyüş
Babam sağolsun hazımsızlık sorunu yaşıyorum diye haftada iki gün lahana çorbası yapıyor. Onun haricinde bugün hiçbir şey yemedim öğlen nescafe içtimSen dünde lahana çorbası içtin di mi canım? Annem lahana çorbasıyla 35 kilo vermişti ama baya sıkı bir diyet yapmıştı.
Çok sağol canımda sen ban mı yedin niye üzgün yazıyo profilindeSüper bence
Çiğ köfteden başka bişey okuyamadm listendeKızlar ben bugün rutinlerimi yapamadım o yüzden de biraz absürt bir gün oldu
Öğlen
Fırın patates avakado ezmesi pelnir zeytin domates salatalık kuruyemiş
Akşam
Kıvırcık marul çiğköfte
Bugün hiç kahve içemedim muhakkak akşam içerim çünkü karbonhidrat ağırlıklı bir gün oldu eminim acıkırım kahvem kurtarır beni spordan sayılmaz ama hava azcık güzeldi bebeklerle biraz yürüyüş yaptık. Yarını protein ağırlıklğ tutarak telafi yapmayı düşünüyorum
Afiyet olsun canımMenum
2 yumurta
Kk peynir
Domates bol yesillik
5 zeytin
1 dilim ekmek
Oglen
Yok
Ara
Ceyrek muz
1 ince dilim armut
2 kasik yogurt
Aksam
3 yk yogurt
Çeyrek ekmek
Su 1.5 lt oldu
Spor
400 ipsiz ip ziplama
30 mekik
Afiyet olsun canım lahana çorbasından keyif alıyo musun hiç içmedim ama Y YesilinBuyusu nun dediği gibi zayıflattığını duymuştum içilebilir bişey miSelam kızlar bugün eski evraklardı falandı derken babamla akşam yaptık.
Kahvaltım peynir, zeytin, 2 galeta, çay
Öğlem yayla çorbası
Akşam lahana çorbası
Tempolu bir saat yürüyüş
Ben seviyorum garip bir şekilde. Hatta çiğ, turşusu, sarması her şeyini seviyorum. Fakat yaprak sarması hiç sevmem. Brüksel severim brokoliden nefret ederim garip bir zevkim var sanırım.Çok sağol canımda sen ban mı yedin niye üzgün yazıyo profilinde
Çiğ köfteden başka bişey okuyamadm listende
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım lahana çorbasından keyif alıyo musun hiç içmedim ama Y YesilinBuyusu nun dediği gibi zayıflattığını duymuştum içilebilir bişey mi
Ban yemek ne demek nasıl oluyor yanlış yerde mi konu açtın anlamadım orasınıEğer bundan ban yemezsem bu hesaptan devam ederim olmazsa ?
Annen duymasın ama
Ben seviyorum garip bir şekilde. Hatta çiğ, turşusu, sarması her şeyini seviyorum. Fakat yaprak sarması hiç sevmem. Brüksel severim brokoliden nefret ederim garip bir zevkim var sanırım.
Bunun nedeni çocukken babaannemde büyümem sonra ailem sonra yurt baya farklı yemek kültürü gördüm ya. Kabak falan çiğ çok leziz gelirken pişmişini hiç sevmiyorum.
Evet yanlış yerde konu Actim. Ban yemek siteden engellenmek oluyo . Engellendigin süre boyunca siteye giriş yapamiyorsun hiçbirşey yazamıyorsun ziyaretçi olarak bulunuyorsunBan yemek ne demek nasıl oluyor yanlış yerde mi konu açtın anlamadım orasını
Hatırladığım kadarıyla ikinci hesabınıda kapatırlar canım ama kızlar daha yardımcı olur en azından 5 mayısa kadar müsade ederler inşallah bunu kullanmanaSchonerDuft
Y YesilinBuyusu
melisa-
drdotty
Kızlar ben mavi95 .
Yanlış yere konu actigim için 5 mayısa kadar ban yedim giremiyorum siteye malesef o yüzden bu üyeliği aldim şimdi . Muhtemelen aynı kişinin iki hesap alması da yasak olduğu için bu da engellenir cuma da kilo bildirimi yapamam bu da engellenirse ne yapıcaz moralim.cok bozuldu bu hafta hiç yazamiycam ban yediğim için . Yetkili biri varsa konuşsa su ban olayı kalksa olmaz mı 5 mayısa kadar da çok süre var yani ??
Annemde güzel yapamadığı için babama bıraktı mutfağı o da artık kabul etti.Annen duymasın amaGerçekten çok değişikmiş zevklerin kabağı çiğ yiyen tek kişi olarak hayatımdasın şuan turşusunu sarmasını bende çok severim ama çorbayı hiç denememiştim en kısa zamanda denicem canım ah yaprak sarması demee kazanla koysalar önüme bi limon bide yoğurt verseler ikinci kazan yok diye üzülerek yerim
Inşallah . Ya da onu kapatıp tamamen bunu da kullanabilirim sıfırdanHatırladığım kadarıyla ikinci hesabınıda kapatırlar canım ama kızlar daha yardımcı olur en azından 5 mayısa kadar müsade ederler inşallah bunu kullanmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?