Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün çok hafif geçmiş afiyet olsun canım

Yarın bende protein yapacam. Avakado ezmesine bayılıyorum bende . Afiyet olsun canım.
Birde birşey sorcam . Sağ bacak sola göre daha kalın nasıl eşitleyebilirim.
Aynisi bendede var ama bunu hic düşünmemiştim kuzum bundan olabilir nerden anladin dersen gozle görülür pek fark yok ama pantolonların hep sol pacasi cok cok az daha asagida oluyor ozellille ispanyol paca giydigimde oda fark edilecek kadar degil ama kendim anliyorum neden oyle anlam verememistim ayaktayken hep sol bagagimin ustune yuklenip durdugumdan daha ince olabilir mi bak googleden resim buldum bunun gibi durmakdan bahsediyorum genelde hep sol bacak ustunde ayakta duruyorum ayakta beklerken

Yarın bende protein yapacam. Avakado ezmesine bayılıyorum bende . Afiyet olsun canım.
Birde birşey sorcam . Sağ bacak sola göre daha kalın nasıl eşitleyebilirim.
Canım o genelde bir tarafı istemsiz de olsa daha çok kullanmaktan kaynaklanır benimde sol hep 1 cm daha kalın ben pek önemseedim yani önemseyecek derecede de değil ama tek yapabileceğin şey mesela sol bacak çalışırken 10 kere yapıyorsan sağ bacağı 20 yapacaksın eşitlenecek. Benim solum güçsüz ben genelde plates yaparken sol sayılarında kaçak oluyor o 1 cm fark ordan geliyor sanırım. Bi hareket var üst bacak kısmını baya güzil çalıştırır. Şimdi tek yöne yattık bacakları 90 derece kıvırarak karnımıza doğru çektik yani yatan masa pozisyonundayız. Üsteki bacağı kaldırdık bu şekilde kaldır indir 15 sayı yaptıkya sonuncuyu indirmeden bacak havadayken dizini tavana dogru döndürüyorsun döndür düzelt böyle de bi 15 sayı yap bu hareket inanılmaz güzel basen eritir bacak çalıştırır bunu yaparken karnını sıkmayı becerebilirsen karnını da çalıştırır ve selülütleri ezer. En sevdiğim hariketlerden biridir. Tabii kalın olan tarafın sayılarını daha çok yap canım

Yok canım ondan olmuyor. Aslında meselenin özü sağlak veya solak olmakla ilgili istemsiz olarak bi tarafımızı dahe çık kullanırız. Mesela ben çöp tenekesinin ayağına bile hep sağ ayağımla basıyorum. Sol ile tekme atarken zorlanıyorum. Oryantal oynarken bile fark ediyor. Bundan kaynaklı bir durum bu.

Sadece gözüm çeyrek ekmeğe takıldı

Aynen canım ya benimde öyle sol bacağımın üstünde duruyorum hep sol daha ince sağ daha kalın sağ kolumda daha kalın

Selam kızlar bugün eski evraklardı falandı derken babamla akşam yaptık.
Kahvaltım peynir, zeytin, 2 galeta, çay
Öğlem yayla çorbası
Akşam lahana çorbası
Tempolu bir saat yürüyüş

Sen dünde lahana çorbası içtin di mi canım? Annem lahana çorbasıyla 35 kilo vermişti ama baya sıkı bir diyet yapmıştı.

Sen dünde lahana çorbası içtin di mi canım? Annem lahana çorbasıyla 35 kilo vermişti ama baya sıkı bir diyet yapmıştı.
Babam sağolsun hazımsızlık sorunu yaşıyorum diye haftada iki gün lahana çorbası yapıyor. Onun haricinde bugün hiçbir şey yemedim öğlen nescafe içtim

Çok sağol canımda sen ban mı yedin niye üzgün yazıyo profilinde
Çiğ köfteden başka bişey okuyamadm listende
Afiyet olsun canım
Selam kızlar bugün eski evraklardı falandı derken babamla akşam yaptık.
Kahvaltım peynir, zeytin, 2 galeta, çay
Öğlem yayla çorbası
Akşam lahana çorbası
Tempolu bir saat yürüyüş
Afiyet olsun canım lahana çorbasından keyif alıyo musun hiç içmedim ama Y YesilinBuyusu nun dediği gibi zayıflattığını duymuştum içilebilir bişey mi

Ben seviyorum garip bir şekilde. Hatta çiğ, turşusu, sarması her şeyini seviyorum. Fakat yaprak sarması hiç sevmem. Brüksel severim brokoliden nefret ederim garip bir zevkim var sanırım.
Bunun nedeni çocukken babaannemde büyümem sonra ailem sonra yurt baya farklı yemek kültürü gördüm ya. Kabak falan çiğ çok leziz gelirken pişmişini hiç sevmiyorum.

SchonerDuft
Y YesilinBuyusu
melisa-
drdotty

Kızlar ben mavi95 .
Yanlış yere konu actigim için 5 mayısa kadar ban yedim giremiyorum siteye malesef o yüzden bu üyeliği aldim şimdi . Muhtemelen aynı kişinin iki hesap alması da yasak olduğu için bu da engellenir cuma da kilo bildirimi yapamam bu da engellenirse ne yapıcaz moralim.cok bozuldu bu hafta hiç yazamiycam ban yediğim için . Yetkili biri varsa konuşsa su ban olayı kalksa olmaz mı 5 mayısa kadar da çok süre var yani ??

Annen duymasın ama Gerçekten çok değişikmiş zevklerin kabağı çiğ yiyen tek kişi olarak hayatımdasın şuan turşusunu sarmasını bende çok severim ama çorbayı hiç denememiştim en kısa zamanda denicem canım ah yaprak sarması demee kazanla koysalar önüme bi limon bide yoğurt verseler ikinci kazan yok diye üzülerek yerim

Hatırladığım kadarıyla ikinci hesabınıda kapatırlar canım ama kızlar daha yardımcı olur en azından 5 mayısa kadar müsade ederler inşallah bunu kullanmana

Annemde güzel yapamadığı için babama bıraktı mutfağı o da artık kabul etti.
Yaprak sarması çok sıkıntı bir yemek. sar sar bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…