Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün menü

Kahvaltı 13 30 geç kalktım da ( toplam 350 kalori )
3 yeşil zeytin
2 ısirik simit
1 dilim ekmek
6 ince dilim sucuk
3 çeri domates
Sekersz çay
1 kbrt kutusu peynir
Yarim yumurta haşlanmış
Ara 15 00 (( 20 kalori )
Şekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen
Yok
Ara 18 00
1 salatalik
Akşam 19 00 ( toplam 500 kalori )

1 kıymalı pide
Yarim kebap
1 bardak ayran

Ara
1 dondurma ( 170 kalori ) malesef
Ara
Şekersiz sutlu nescafe ( 60 kalori)

1100 kalori aldim bugün toplam

25 dk yürüyüş
Dinlenme günümdü ama çok zararlı yediğim için akşam hiç durmadan tam anlamıyla tam 60 dkka cardio yaptım inanılmaz terledim yüzüm guneslenmis gibi kıpkırmızıydı 500 kalori yaktıran bir cardio idi .

Y YesilinBuyusu
Cnm.ben mavi95
Akşam anlatıcam demistm burdan da engellenmeden yazayım hafta ici 3 gün kahvaltı yulaf lapası öğlen ve akşam da protein yemeyi ara öğünleri de dayanabilirsem kesmeyi düşünüyorum ardından 4.gün normal omletli kahvaltı öğlen Akşam karbonhidrat ağırlıklı beslenip sonra son 2 gün de detoks yapicam yapabilirsem . Spor da devam .. vücudu şaşırtmak için yani

Annem çok zor içerdi yazık kandıncağız.

Yok kız bende varım bayılırım çiğ kabağa aynı salatalık farklı değil ki bir dene seveceksin

Evet yanlış yerde konu Actim. Ban yemek siteden engellenmek oluyo . Engellendigin süre boyunca siteye giriş yapamiyorsun hiçbirşey yazamıyorsun ziyaretçi olarak bulunuyorsun
Aaaaa niye böyle bişeyin bu kadar ağır cezası var ki tüh kötü olmuş bahar hanımla acilen konuş canım.

Bence bu menüyü bu spor kurtarmaz sen normalde sık tartılmıyorsun ama bu sabah tartıl canım. Hasarı bi bilelim.

Kendini yemenin sonunda cezalandırmışsın en azından zararın farkında olmanı beğendim. Sevdiğin gibi beslenerek kilo verme yöntemi mi deniceksin canım.

Dimi çok lezzetli oluyor çiğ kabak, karnabahar görünce dayanamıyorum.

Canım niye ban yedin bir badi seç kendine instgram hesabinizdan takiplesin ordan alırız bildirimini

Benim 3 cm falan sanırım yaa reformer dan sonra oldu .dediğin hareketin adi var mı.
O kadar aklıma takılmış ki bütün gece rüyamda spor yaptım

Böyle dururken biraz bacak değiştir arada bari. Ya benim ki bariz belli spora gittikten sonra oldu . Kalcama kadar fark var 1 hafta deli gibi spor yapacam regliyim zaten kafam da rahat. Zaten rüyamda senle spor yaptık yorulmadin mı tubili de vardı

Benim 3 cm falan sanırım yaa reformer dan sonra oldu .dediğin hareketin adi var mı.
O kadar aklıma takılmış ki bütün gece rüyamda spor yaptım
Canım table top ın sırt üsta değil yan yatmış hali olacak o halde kaldırıp indirdin ya en sonunda indirmeden o şekilde kalıp dizleri yukarı döndüreceksin düzelteceksin döndür düzelt ya ebru şallının da bir videosunda da görmüştüm sanırım o da yapıyordu da hangisiydiki acaba dur bi bakayım bulabilirsem yazayım sana

Canım işte sağlak veya solak olmakla ilgili bu istemsiz olarak bi tarafı daha çok kullnıyoruz yani gün içinde yemek lerken bile kullanmış oluyoruz bu yüzden fark oluyor normal ama göze batacak kadarsa diğer tarafı biraz daha fazla çalıştırr muhakkak düzelir başka hiçbir nedeni yok çünkü

Gözle görülmez mi? Dar giydiğimde bile ne kadar kas var deyip sağ kolumu sıkanlar soluma dokunmasın diye kaçamak cvplar veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…