- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #313.541
Hmm kötü bir durum. Bu arada profil resmine bayıldım.Evet yanlış yerde konu Actim. Ban yemek siteden engellenmek oluyo . Engellendigin süre boyunca siteye giriş yapamiyorsun hiçbirşey yazamıyorsun ziyaretçi olarak bulunuyorsun
Maşallah sana ellerine sağlık, nazarlardan korusun seni bu güzel tabaklar.Sağol cnm.onun tabağını yaptım kursta bak göstereyim Eki Görüntüle 2263200
Çok Sagol.cnm.napalim boş vakit degerlendriyorumMaşallah sana ellerine sağlık, nazarlardan korusun seni bu güzel tabaklar.
Süper bnce menün afiyet olsunSelam kızlar bugün eski evraklardı falandı derken babamla akşam yaptık.
Kahvaltım peynir, zeytin, 2 galeta, çay
Öğlem yayla çorbası
Akşam lahana çorbası
Tempolu bir saat yürüyüş
Annem çok zor içerdi yazık kandıncağız.Çok sağol canımda sen ban mı yedin niye üzgün yazıyo profilinde
Çiğ köfteden başka bişey okuyamadm listende
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım lahana çorbasından keyif alıyo musun hiç içmedim ama Y YesilinBuyusu nun dediği gibi zayıflattığını duymuştum içilebilir bişey mi
Yok kız bende varım bayılırım çiğ kabağa aynı salatalık farklı değil ki bir dene seveceksinAnnen duymasın amaGerçekten çok değişikmiş zevklerin kabağı çiğ yiyen tek kişi olarak hayatımdasın şuan turşusunu sarmasını bende çok severim ama çorbayı hiç denememiştim en kısa zamanda denicem canım ah yaprak sarması demee kazanla koysalar önüme bi limon bide yoğurt verseler ikinci kazan yok diye üzülerek yerim
Aaaaa niye böyle bişeyin bu kadar ağır cezası var ki tüh kötü olmuş bahar hanımla acilen konuş canım.Evet yanlış yerde konu Actim. Ban yemek siteden engellenmek oluyo . Engellendigin süre boyunca siteye giriş yapamiyorsun hiçbirşey yazamıyorsun ziyaretçi olarak bulunuyorsun
Bence bu menüyü bu spor kurtarmaz sen normalde sık tartılmıyorsun ama bu sabah tartıl canım. Hasarı bi bilelim.Bugün menü
Kahvaltı 13 30 geç kalktım da ( toplam 350 kalori )
3 yeşil zeytin
2 ısirik simit
1 dilim ekmek
6 ince dilim sucuk
3 çeri domates
Sekersz çay
1 kbrt kutusu peynir
Yarim yumurta haşlanmış
Ara 15 00 (( 20 kalori )
Şekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen
Yok
Ara 18 00
1 salatalik
Akşam 19 00 ( toplam 500 kalori )
1 kıymalı pide
Yarim kebap
1 bardak ayran
Ara
1 dondurma ( 170 kalori ) malesef
Ara
Şekersiz sutlu nescafe ( 60 kalori)
1100 kalori aldim bugün toplam
25 dk yürüyüş
Dinlenme günümdü ama çok zararlı yediğim için akşam hiç durmadan tam anlamıyla tam 60 dkka cardio yaptım inanılmaz terledim yüzüm guneslenmis gibi kıpkırmızıydı 500 kalori yaktıran bir cardio idi .
Kendini yemenin sonunda cezalandırmışsın en azından zararın farkında olmanı beğendim. Sevdiğin gibi beslenerek kilo verme yöntemi mi deniceksin canım.Bugün menü
Kahvaltı 13 30 geç kalktım da ( toplam 350 kalori )
3 yeşil zeytin
2 ısirik simit
1 dilim ekmek
6 ince dilim sucuk
3 çeri domates
Sekersz çay
1 kbrt kutusu peynir
Yarim yumurta haşlanmış
Ara 15 00 (( 20 kalori )
Şekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen
Yok
Ara 18 00
1 salatalik
Akşam 19 00 ( toplam 500 kalori )
1 kıymalı pide
Yarim kebap
1 bardak ayran
Ara
1 dondurma ( 170 kalori ) malesef
Ara
Şekersiz sutlu nescafe ( 60 kalori)
1100 kalori aldim bugün toplam
25 dk yürüyüş
Dinlenme günümdü ama çok zararlı yediğim için akşam hiç durmadan tam anlamıyla tam 60 dkka cardio yaptım inanılmaz terledim yüzüm guneslenmis gibi kıpkırmızıydı 500 kalori yaktıran bir cardio idi .
Dimi çok lezzetli oluyor çiğ kabak, karnabahar görünce dayanamıyorum.Annem çok zor içerdi yazık kandıncağız.
Yok kız bende varım bayılırım çiğ kabağa aynı salatalık farklı değil ki bir dene seveceksin
Aaaaa niye böyle bişeyin bu kadar ağır cezası var ki tüh kötü olmuş bahar hanımla acilen konuş canım.
Bence bu menüyü bu spor kurtarmaz sen normalde sık tartılmıyorsun ama bu sabah tartıl canım. Hasarı bi bilelim.
Teşekkür ederim canım sanırım az yemekten erkenden uykum geliyor.Süper bnce menün afiyet olsun
Canım niye ban yedin bir badi seç kendine instgram hesabinizdan takiplesin ordan alırız bildiriminiSchonerDuft
Y YesilinBuyusu
@berkas
@drdotty
Kızlar ben mavi95 .
Yanlış yere konu actigim için 5 mayısa kadar ban yedim giremiyorum siteye malesef o yüzden bu üyeliği aldim şimdi . Muhtemelen aynı kişinin iki hesap alması da yasak olduğu için bu da engellenir cuma da kilo bildirimi yapamam bu da engellenirse ne yapıcaz moralim.cok bozuldu bu hafta hiç yazamiycam ban yediğim için . Yetkili biri varsa konuşsa su ban olayı kalksa olmaz mı 5 mayısa kadar da çok süre var yani ??
Benim 3 cm falan sanırım yaa reformer dan sonra oldu .dediğin hareketin adi var mı.Canım o genelde bir tarafı istemsiz de olsa daha çok kullanmaktan kaynaklanır benimde sol hep 1 cm daha kalın ben pek önemseedim yani önemseyecek derecede de değil ama tek yapabileceğin şey mesela sol bacak çalışırken 10 kere yapıyorsan sağ bacağı 20 yapacaksın eşitlenecek. Benim solum güçsüz ben genelde plates yaparken sol sayılarında kaçak oluyoro 1 cm fark ordan geliyor sanırım. Bi hareket var üst bacak kısmını baya güzil çalıştırır. Şimdi tek yöne yattık bacakları 90 derece kıvırarak karnımıza doğru çektik yani yatan masa pozisyonundayız. Üsteki bacağı kaldırdık bu şekilde kaldır indir 15 sayı yaptıkya sonuncuyu indirmeden bacak havadayken dizini tavana dogru döndürüyorsun döndür düzelt böyle de bi 15 sayı yap bu hareket inanılmaz güzel basen eritir bacak çalıştırır bunu yaparken karnını sıkmayı becerebilirsen karnını da çalıştırır ve selülütleri ezer. En sevdiğim hariketlerden biridir. Tabii kalın olan tarafın sayılarını daha çok yap canım
Böyle dururken biraz bacak değiştir arada bari. Ya benim ki bariz belli spora gittikten sonra oldu . Kalcama kadar fark var 1 hafta deli gibi spor yapacam regliyim zaten kafam da rahat. Zaten rüyamda senle spor yaptık yorulmadin mıAynisi bendede var ama bunu hic düşünmemiştim kuzum bundan olabilirnerden anladin dersen gozle görülür pek fark yok ama pantolonların hep sol pacasi cok cok az daha asagida oluyor ozellille ispanyol paca giydigimde oda fark edilecek kadar degil ama kendim anliyorum neden oyle anlam verememistim ayaktayken hep sol bagagimin ustune yuklenip durdugumdan daha ince olabilir mi bak googleden resim buldum bunun gibi durmakdan bahsediyorum genelde hep sol bacak ustunde ayakta duruyorum ayakta beklerken Eki Görüntüle 2263148
Canım table top ın sırt üsta değil yan yatmış hali olacak o halde kaldırıp indirdin ya en sonunda indirmeden o şekilde kalıp dizleri yukarı döndüreceksin düzelteceksin döndür düzelt ya ebru şallının da bir videosunda da görmüştüm sanırım o da yapıyordu da hangisiydiki acaba dur bi bakayım bulabilirsem yazayım sanaBenim 3 cm falan sanırım yaa reformer dan sonra oldu .dediğin hareketin adi var mı.
O kadar aklıma takılmış ki bütün gece rüyamda spor yaptım
Canım işte sağlak veya solak olmakla ilgili bu istemsiz olarak bi tarafı daha çok kullnıyoruz yani gün içinde yemek lerken bile kullanmış oluyoruz bu yüzden fark oluyor normal ama göze batacak kadarsa diğer tarafı biraz daha fazla çalıştırr muhakkak düzelir başka hiçbir nedeni yok çünküBenimde ders çalışmaktan sağ kol kasım dururken bile gözükürken sol kolum lımbır lımbır bir gram kas yoktur. Acaba farkında olmadan bazı hareketleri ona daha mı çok denedin Y YesilinBuyusu dediği gibi canım öteki tarafı zorlaman lazım
Gözle görülmez mi? Dar giydiğimde bile ne kadar kas var deyip sağ kolumu sıkanlar soluma dokunmasın diye kaçamak cvplar veriyorum.Canım işte sağlak veya solak olmakla ilgili bu istemsiz olarak bi tarafı daha çok kullnıyoruz yani gün içinde yemek lerken bile kullanmış oluyoruz bu yüzden fark oluyor normal ama göze batacak kadarsa diğer tarafı biraz daha fazla çalıştırr muhakkak düzelir başka hiçbir nedeni yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?